Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
next!!!!!
22. marec 2011
next next next...
22. marec 2011
V kopanici sem se doooougo urejala in Roku se je skoraj spipalo =D! Končno sem si nadela še en uhan in z Rokom sma stekla proti kinu saj je il blizu naše hiše...
Prišla sva. Tam so naju čakali že nestrpni sošolci in še nekaj prijateljev. Ogledati smo si šli neko grozlivko. Bila je res potrata časa saj jas grozliuk nemaram zato sem več kot pou filma pregledla z zaprtimi očmi ob Rokovi roki... Am ja noo! Na sredi filma se je zgodil res neki strapnga in sploh se nisem zavedala, da sem ga prijela za roko. Na koncu filma sem se mu opravičila ampak res nisem vedela kaj delam. On se je samo smeju in me povabil v McDonald, res sem bila lačna zato sem bres zavlačevanja stekla za njem. Najedla sma se in s počasnimi koraki šla proti domu. Na sredi poti me je prijel za roko z besedami: "strah me je"! Takoj sem vedela, da se norčuje iz mene ampak roke mu nisem hotela spustit zato sem se samo zamsejala in šla sva naprej... Pogovarjala sva se o vsem mogočem, moji sošolci so mu bili tudi ušeč zato je komaj čakal da stopi v to našo zatohlo šolo, ki je jas nisem preveč marala! Prišla sva na naš vrt ko...
Next???
22. marec 2011
D E F I N I T I V N O N E X T ! !
22. marec 2011
NeXt nExT
22. marec 2011
neeeeeeeext!!
23. marec 2011
še dva nexta pa pišem dalje
23. marec 2011
am... a napišem js to naprej, al je brezveze?
24. marec 2011
Next ! Itak , da morš naprej pisat ! I this story !!!!
25. marec 2011
ja ja ti piš...ka je FUUUL ZAKOOOOOOOOOOOON!!
26. marec 2011
NEXT, PLS NEXT!!!!!!!!!

Res je dobr, in mogla bi nadaljevat vse do konca
26. marec 2011
Mela sem probleme z vpisom... bom zdj nextala
26. marec 2011
Ko... Se je uliv dež! Do vrat sva imela samo nekaj korakov a padalo je tako močno, da sma bila v trenutku premočena. Vrata od hiše so bila zaklenjena, zvonca pa ni slišal nihče zato sva se zavedala da morama noč prespati u vrtni uti, ki je bila kar prijetna in topla.
Potegnila sem Roka za roko in mu šepnila na uho, da je zaklenjeno in setekla sva v uto. Bila sva premočena do kosti, ko sva prispela v uto. Ispot klopce sem potegnila dve odeji in naju pokrila. Nič ni pomagalo... Neglede na to, da sva bila objeta, da bi nama blo toplo, naju je vseeno zelo zeblo.
J-js
R-rok

J- Še zmeraj me zebe Rok
R- Mene tudi. MIsliv sem da bo ta dan nepozaben ampak nisem si misliv da se ga bom spomnjal s pljučnico u postelji!
J- Jooj nebi te smela vleči v kino ( sem povesila glavo)
R- Pa saj sem jas predlagav da grema, nesekiraj se ti, ker nisi nič kriva!
J- Ah ja...
( Rok mi vzdigne glavo)
R- Binči, malo se bova stisnila pa bo bolje.
J- Z učiteljico smo se pogovarjali o takih stvareh. In rkla je, da če si premočense je najbolje preobleči, oz. vse mokre stvari spraviti s sebe.
In tako so začele obleke leteti po tleh!
26. marec 2011
Next?
26. marec 2011
next
27. marec 2011
NEXT
27. marec 2011
PLS, NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!
I IT
27. marec 2011
Neeeeeeeeeeext..
27. marec 2011
neeeeext nujno..
27. marec 2011
S sebe sem potegnila še hlače in se ustavila. Bilo me je sram. Uzela sem odejo in se ovila, da ni gledalo niti malo gole kože ispod nje. Rok se mi je nasmejav in me uprašev če je bolje. Skomignila sem z rameni in vsa premražena zajecljala "malo". Rok je odkriv svojo odejo in rekev naj se stisnem k njemu, da bo takj bolje. Malo sem se zadrževala a vseeno smuknila pod njegovo odjeo. In tako sva zaspala.
Zjutraj naju je zbudilo močno škripanje. "Strah me je" sem rekla po tiho. Rok je s tau pograbil hlače, se oblekev in šel pogledat kaj se dogaja. Močno je pihal veter in gugalnica se je zibala in močno škripala mi je razložiu, ko je prišev nazaj. Odahnila sem si, pograbila obleke, se oblekla in stekla v hišo. Bila je odklenjena, ker je oči šev zgodaj zjutraj v službo. tekla sem pod tuš in se končno pošteno segrela. "Dobro, da je sobota" sem rekla z umirjenim glasom. Rok se je nasmejav. Ulegla sem se v podteljo in v trenutku zaspala.
Ko sem se zbudila me je na omarci čakalo pismo...
Next?
27. marec 2011
Nextttttttttt
27. marec 2011
NeXT N -------------------------- E ------------------------------X -------------------------T
27. marec 2011
NEXT
27. marec 2011
neeeext pliss^^^..
27. marec 2011
nexxt
27. marec 2011
... Pismo je bilo zapečateno. Hitro sem ga odprla in v njem je pisalo:
Draga Sabina!
Sem navaden strahopetec, ker ti tega ne povem v obraz ampak strah me je da me boš zavrnila. Ta noč je bila moja najbolj premražena, a obenem najbolša noč v mojem življenju. Ko si se me dotaknila i ko je tvoja sapa pahnila v moj obraz... Najraje bi te poljubil a neupam. Prosim te, povej mi ali me sklepaš, kot svojega brata ali bi bila vez med namamogoča. Vem da bi ti moral to povedati osebno ampak bojim se zavrnitve.
Na tvoj odgovor bom čakal v jedilnici.
Tvoj Rok.

Roke so se m pričele tresti, metuljčki so mi letali po trebuhu, postalo m je vroče. Začela sem skakati po sobi kot nekakšen indijanec in moj nasmešek je biu ogromeen!
Spravila sem se s postelje, skočila v kopalnico, se oblekla in že sem drvela po stopnicah v kuhinjo kjer mejena stolu čakav Rok. Ko me je zagledl se je ustal in v trenutku sem se znašla v njegovem objemu.
Next?
27. marec 2011
ja itq d NNNEEEEXXXXTTT...!!!!!!!
27. marec 2011
Next nujno ponorela bom
27. marec 2011
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT .............................
Razgana me radovednostt
28. marec 2011
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
28. marec 2011
tema je zaklenjena