Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
prosim te da nextaš..baby x3 tale zgodbica je FUL ok,...tak da te res prosim da ččimprej NEXTAŠ!!!!
18. marec 2011
NEXXTT !! Ker je 1000 x zeeloo faajnn ZgOdBiCa !
18. marec 2011
Prišla sem v šolo in novico da bom dobila "sostanovalca" hitro raztrobila med prijatelje.
Vsa dekleta so ga hotela spoznati, jas pa sem komaj čakala naslednje jutro da ga vidim in se mu predsstavim.
V šoli se je danes pouk vlekel kot še nikoli, ko bi rada da se čim prei vse skupaj obrne je šlo sam še poččasneje in počasneje... Končno je zazvonil zvonnec za konec zadnje ure in zdrvela sem z učilnice, se preobula in oblekla, pozdravilaa sošolce in hitro šlaproti domu. Doma sem se najedla in skočila na facebook... Nič zanimivegaa. "Dooougčaas" sem si rekla, zagrabila telefon in poklicala svojo sošolko Tjašo, da greva na kratk spehod in zavijema še v trgovino po sladoled ali pa na kakšno pijačko v bližnjo gostilno. Tjaša je bila za aakcijo zato sem se spravila na kolo in šla do nje z upanjem da se bo ura čim hitrej obrnila. Ko se prispela do nnje sva se odločili da bovašli po sladoled in malce predebatirali par stvari ^^. Tjaša je imela ljubezenske težave, tako pa tudi jas, čeprau se nisem zavedal da so lahko veliko huje.( To sledi še vse pozneje)! S Tjašo sva polizali sladold in se vrnili do nje, usedla sem se na kolo in odšla domou. Ura je bila komaj šest :/! "Kaj pa nej zdej delam?? Aaaa domača naloga" sem si rekla in sem se s takšnim veseljem zatopila v zvezke, da kar nemorem vrjeti. Ura je bila osem, ko sem končala domačo nalogo. Šla sem pod tuš in še mace na MSN... Končno je bila ura deset in spravila se se proti postelji z upanjem da bom lako zaspala aj tako zgodaj nehodim ponavadi spat. Razmšljala sem še nkaj časa kako se bo Rok uklopiu v našo družino, šolo, se boma razumela... In s takšnimi mislimi sem kmalu zaspala.
Naslednje jutro pa...
Next??
18. marec 2011
u39401
u39401
nextiii pliss še dans lovam full
18. marec 2011
D E F I N I T I V N O N E X T ! ! !
18. marec 2011
Naslednje jutro pa sem se zbudila ž ob šstih o.o! Nikoli se nisem tako zgodaj zbudila, če mi ni bilo treba. Vstala sem se in smuknila v kopalnico, kjer sem se uredila. Bila sem že v sobi in brskala po omari saj sem hotela, da bi bil Rokov prvi vtis o meni dobeer, tako kot je biu moj o njemu ^^. Z omare sem potegnila svojo naljubšo oblekco in stopila pred ogledalo. Ker sem imela še dovolj časa sem svoje bedne šiške spela in si skodrala lase :$.
Ura je bila sedem in na našo ograjo se j pripeljav avto. Stekla sem po stopnicah predd vrata, k je notri stopila mama za njo pa Rok! Vaaau *_* Spet te njegovi prečudoviti lasje, pa ustaa, očii :$ Mami je šla po stonicah navzgor in odnesla njegove stvari v sobo midva pa sv ostala sama.
R- Rok
J- Js

R- Zdavo, js sm Rok.
J- Heii, vem ja... Js pa Sabina, če ti ni že moja mami povedla tega (sem rekla v smehu)
R- Povedla je ja (se je zasmejal nazaj), pa povedla mi je tudi, da si enako sta kot jas :]
J- Jopp 15 bom letos :] ampak dokler bom js 15 bo že konc sveta prei( sem se začela smejati)
R- Hahaha, duhovita si ( reče zadovolno) MOgoče ga pa še nebo in boš tudi to dočakala.
Med tem je mama pripravila Roku sobo in zakričala: " Rok, sob je priprvljena, če želiš si jo lahko ogledaš, lahko ti pa prei naredim zajterk. Ti Sabina pa hitro v šolo drugače boš spet pozna! "
"Ojooj šolaa" sem rekla v paniki in zdrvela čes vrata. Po poti sem še zakričala: " Se vidima pzneje Rok" in že me ni bilo več.
Next??
18. marec 2011
next,next..!!!
18. marec 2011
u39401
u39401
next
next
next
next
next
next
next
next
next
19. marec 2011
next!!
19. marec 2011
N E X T ! ! !
19. marec 2011
V šolo sem pridrvela vsa vesela in nasmejana. Novica, da sem dobila "sostanovalca" se je po šoli razširila kot svetlobna hitrost i že sm imela okoi sebe kup ljudi, ki so me povpraševali o Roku. Rok pride v šolo še le nasednji teden zato je moa naloga, da ga spoznm z včino prjateljev. Pouk je kar hitro miniv, današnja glavna debat pa je biv seveda Rok!
Prišla sem domou in v kuhinjij je sedel Rok. Malce sem zardečela, ko sem ga zagledala in se vsedla zraven njega. Pojedla sem kosilo, med tem pa me je proiv če bi mu lahk pomagla sobo prepleskati na modro saj se mu bela barva ni kaj preveč ušeč. Htro sma se najeda, skočila v trgovino po barvo, zaščitila vsepotrene svri in pričela pleskati. Noro sva se zabavala in ko sva končala s pleskanjem, sva pogrunta da je več barve pristalo na naju, ko pa na stenah xD! Rok mi je priznav, da je vesel da je prišel k nam saj je moja mama zelo velikodušna, oči pa prav tako. "Ti, ti me pa nasmeješ tako kot me je namsejala samo moja sestrca" mi je pravil v smehu in po teh besedah se je vsedel na tla in potiho začel hlipati. "Kaj je Rok? Kaj se je pravzaprav zgodilo s tvojimi domačimi?" Sem ga drezavo uprašala, z upanjem da mi bo zaupau to strašno in bolečo zgodbo.
Next?? (:
19. marec 2011
N E X T ! prosim čim prej!

hvala za razumevanje..
20. marec 2011
Še naki nextou pa nadaljujem
20. marec 2011
NeXt
20. marec 2011
še dva nexta pa pišem dalje
20. marec 2011
NeXt NeXt
20. marec 2011
Nextt
20. marec 2011
Next

ps : ful cool story --------> tk da --------> NEXT
20. marec 2011
next.!
20. marec 2011
Začeu je jokati. Nisem vedela kako ga naj potolažim zato sem se vsedla zraven njega in mu rekla: "Zaupaj mi"! Začel je hlipati in rekev:" Bilo jo zvečer... Ko je mami prišla iz službe kot ponavadi, oči pa je biu spet pijan. S sestrico sva gledala televiizijo, ko je oči pišel do naju in v televizijo zabrisal prazno steklnico viskiija in začev kričati "Kje je mama, spet je ni od nikoder" Lea (takko je bilo ime nejgovi sestri) se je ustrašila in pričela jokati. Videv sem da bo oči še bolj ponorev zato sem jo vzel v narročje in jo odnesel v sobo, ko je čes vrata prišla mama. Oči se je obrnil in spet je vpil na njo kot zmešan! Sestrica je stekla dol in nisem je mogel ustaviti saj se mi je iztrgala iz naročja. Stekel sem za njo, ko je oči pograbil nož, mamo zapodev v trebuh, Lea pa je kričala zato je zabodel tudi njo. Ko me je zagledav sem začev kričati zakaj je to arediv da e prismojen, da moramo poklicati bolnišnico in iz čisttega obupa je zabodev še sebe. Tekev sem do telefona poklical boolnišnco in se zgrudiil na tla, ko sem se zbudil v bolnišnici so mi povedali da starši in Lea niso preživeli in padel sem v trans iz katerega mi je pomagla vaša družina! In to je ta zgodba, zgodba v kateri sem izgubil družino"!
Pričel se je jokati tako kot jas z njem ):!
Next???
20. marec 2011
next!
20. marec 2011
next next next!! (čimprej prosim)
21. marec 2011
next next..!!!
21. marec 2011
u39401
u39401
next
21. marec 2011
NeXt
21. marec 2011
Sedela sma še eno uro. Ustala sem se in rekla:" Rok, vem da ti je težko in ti vedno bo, ampak to moraš preboleti in ohraniti samo dobre spomine, ki si jih s svojo družino preživel. Zdaj imaš mene, imaš vsse nas"! Pogledl me je, se ustal, se mi nasmejal in reklal:"Binči, pridi greva na sladoled"! Nevem kje je našel sladoled a prijela sem ga za roko in zdrvela sma po stopnicah do najbližje sladoledarne. Pogovarjala sva se, ko je mimo prišla Tamara. Ta punca je bila moja sošolka, a ob enem tudi moja največja "ljubezenska" sovražnica. Vpletala se je v vsako vezo, kar sem jih imela s fanti in nakoncu me je samo prizadela! Videla sem njen pogled ko je ošinil Roka in prvič sem začutila občutek, ki mu lahko rečemo jeza, ker punca gleda fanta, ki je meni ušeč!
Tamara je stopila do naju...
Next??
21. marec 2011
neeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21. marec 2011
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
21. marec 2011
neeeext!!!!
21. marec 2011
Tamara je stopila do naju, istegnila roko in se predstavila. Roku so so zasvetlikale oči in sladko se ji je namejal. Hitro sem mogla nekaj narediti in sem Roka iztrgala iz njenega ubijalskega flirtanja mu rekla, da bo to njegova sošolka in že sva šla proti domu.
Veste Tamara je enia tistih deklet, ki ni preveč lepo, ima pa u sebi nek čar na katerega padajo vsi moški!
Z Rokom sva prišla domou. Stekla sem v sobo, Rok je pa prišel kmalu za mano.
R-rok
J-js

R- Kaj se je pa zdaj zgodilo Binči, da si me tko hitr potegnla stran od Tamare?
J- Uuu zapomno si si kako ji je ime... Vaau
R- Ja pa kaj ti je zdaj no?
J- Ah nič... Utrujena sem
R- Binčii, a mate kak kino tle blizu?
J- A maš namen Tamaro u kino peljat?
R- Ne tebe sem mislo, drugač pa če nočeš ni slaba ideja
J- Ja ker odpelji si jo kam hočeš!
R-( se je začel smajeat) Jooj Binči, pa jas nevem ka ti je... Midva greva v kino danes ob osmih. Lahko povabiš še koga, da bom spoznal vsaj večino bodočih sošolcev!
In tako sem obrnila par številk in že nas je bilo ceu kup namanjenih ob osmih v kino...
Ura je bila pet zato sem morala iti pod tuš, se pripraviti...
Next??
22. marec 2011
tema je zaklenjena