Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Napisala bom zgodbo o najstnici, ki se spopada z raznoraznimi težavami, kot so: Prva ljubezenn, prijateljstvo, izdaja, sovraštvo, sreča, izguba nedolžnosti...

Napišem zgodbo?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. marec 2011
Ime mi je Sabina, znana tut kot Binč (: !
Sm nekje na začetku šolskega leta in to v devetem razredu... Nimam najbolše prijateljice saj me je pred nekaj leti razočarala in sem si takrat zabila v glavo da ni potrebno da istopa samo določena oseba ampak jih je lahko več.
Kot vsako jutro se zbudim ob sedmih, če moram na pred uro pou urce prei.
Tokrat sem imela budilko nastavljeno dest do sedme da si lahko privoščim še 10 minut dremeža ^^... Budlika je zazvonila, obrnila sem se na drugo stran uklopila dremež in še malo poležala. Budilka je zazvonila ddrugič in tokrat sem morala svojo zaspano rit dvigniti s tople postleje. Počasi sem stopila do kopalnice in si še čisto zaspana umila zobe in se uredila, hitro sem smuknila v sobo se oblekla in se odpravila peš proti šoli.
10. marec 2011
Next? (:
10. marec 2011
next
11. marec 2011
next next next next pliiss
11. marec 2011
nexttttttttttt
11. marec 2011
Bila sem pozna kot ponavadi, zato sem hitro smuknila v razred in pozdravila ostale.
Biu je petek in moja prva ura je bila likovna. Risanje pa barvanje... Ura hitro mine, čeprou nisem neka ustvarjalka (: , druga ura športna... In tukaj so se začeli dnevi mojega nesrečnega življenja! Igrali smo nogomet, kot ponavadi sem stala na golu. Zakričala sem čes telovadnico: " Dejte gooool dokler mam roke še cele in glasilke zdrave" bilo je mišljeno seveda v hecu ampak takoj se je igra obrnila in že so ttekli z žogo proti meni. Sošolec je streljal na gol in bum, avč...
Next?
11. marec 2011
nextttttt
12. marec 2011
... Z roko sm obranila žogo in notri mi je sam nekaj počilo.nSpominm se grozne bolečine in trdih tleh. Zbudila sem se v bolnici, tam so bili ob meni starši in prijatelji. Imel sem povno sobo rož in balonov ^^ bil je prav sladko. Starši so mi pvedali, da mi je počilakost v roki in da imam manjši pretesn možganou zto bom morala še en teden počivati v bolnici. Bila sem jezna in žaostna saj bolnice nemaram... Vliko ljudi, slab zrak, fuuj hrana... Prišla je urain starši ter prijatelji s se mrali posloviti in ostalasem sama. Sobo se si delila še z neko punco, ssosedna postelja pa je bila prazna.
Minila sta dva dneva, ko jesosedjo posteljo zavzel tip in ko sem ga pogleda bi ga najarje pojedla tako je biu sadek. :$
14. marec 2011
3 nexte pa pišem dalje
14. marec 2011
u39401
u39401
next ,next next tudi če ni od različnih oseb-plis next čim prej-sm zasvojena z zzgodbicami!!
14. marec 2011
ahaha bm nextala
14. marec 2011
Ležau je na postelji in se ni niti premaknil, bilo mi je čudno. Obrnila sem se k njemu in ga upašala kako mu je ime in zakai je tukai, saj nisem videla, da bi imeu kaj povito ali popraskano. Gledal je samo v strop in mi ni odgovoriv. Slišala sem ga kako je stokau ponoči in se skos obračal.
Naslednje jutro sem vprašala sestro kaj mu je in ta mi je povedla da je pod velikim stresom saj je izgubil oba starša in sestro, drugih sorodnikov pa nepozna zato bo moral najvrjetneje v sirotišnico mpak šele takrat ko bo prišl k sebi.
Prišla sta moja starša in povedala sem jima zgodbo o tipu ki je ležau na poselji zraven mene. Ker je moja mama dobrega srca se ji je stožilo in je rekla da če bo fant hoteu ga lahko mi posvojimo, samo da pride k sebi in se zave grozne resnice.
14. marec 2011
3 nexti od različnih oseb pa pišem naprej ^^
14. marec 2011
Se splača to sploh pisat?
16. marec 2011
next!!
16. marec 2011
še 2 nexta
povejte mi če se mi splača pisat
16. marec 2011
next
16. marec 2011
u39401
u39401
next
17. marec 2011
u39401
u39401
hitr nadaljuj!!!!!!!!!!
17. marec 2011
sE spLačA SE ! hItEr neXt KER si ZeLo DoBr ZaČElA !
17. marec 2011
Anna94- hvala^^
Minilo je še teh par dni in lahko sem šla z bolnišnice domou. Starša sta opazovala še naprej fanta v bolšnišnici, Rok mu je bilo ime, vsaj tako sta mi rekla.
Roka se mi je hitro zacelila in lahko sem spet stopila skozi šolska vrata, nebote vrjeli ampak bilo mi je kar v veselje saj sem se že nadovolila domače postelje o.o
Minila sta 2 meseca in jas sem se že pošteno priključila nazai zato nisem imela nobenih težav zaradi izostanka ^^
Neko jutro mi je spet bedno zazvonila budilka... Prijela sm jo, jo ugasnila in se še malce obrnila. Zazvonila je drugič, tokrat sem vedela da se treba ustati in zrihtati. Najedla sem se in ko sem že odhajala sem na vratih srečala mamo...
17. marec 2011
u39401
u39401
nextiiii plisss
love this story,umrla bi zanjo!!!
17. marec 2011
Začudeno sem pogledala mamo saj bi ona ob tem čau morala biti v službi o.o
J- jas
M-mama

J- Heei mami, kai pa ti delaš doma?
M- Učeraj sem se pogovarjala z Rokom in ideja, da bi ga mi posvojili se mu zdi odlična saj nemara zatohlih sirotišnic
J- Torej to pomeni da bom dobila brata? o.o
M- Sabina moja ni želev da ga posvojima kot svojega sina ampak samo da bo bivav pri nas in boma midva njegova skrbnika... Lahko bota skupaaj
J- Mami daj se nehaj že enkrat šaliti ( sem kar malce jezno rekla) zdaj pa moram v šoloo
M- Ti kar pojdi da neboš zamudila, jas pa pripravim Roku sobo, ker pride ju3 zjutraj že k nam.
J- Voou to bo pa hitroo o.o baii mami
M- Hitro ja (se mi je zasmejala) Dijoo
17. marec 2011
Usai 3 nexte pa pišem dalje !
17. marec 2011
neext
hiitr!
17. marec 2011
še dva nexta :]
17. marec 2011
next!!
18. marec 2011
Še edn Pa djte mi res povedat, če je ta zgodbica ok, ker vem da pr nekaterih zgoddbicah se gužvajo nexti pa komenti ono na ful o.o tak da mi poveeite :]
18. marec 2011
u39401
u39401
next
18. marec 2011
tema je zaklenjena