helou!☺
okej js bom tuki pisala mojo zgodbo ka se mi je zgodil in upam da vam bo usec na začetku pa vam bom predstavla osebe ki nastopajo v zgodbi sam slike bom mal težje dala ker mi neki steka
torej tukaj smo:
jaz,ime mi je nika in stara sem 15 let moje življenje je bilo ful brezveze dokler nisem spoznala moje najbolse prijateljice brez katere bi bila že 2 metra pod zemljo.
Katja:
ona je moja najbolsa prijateljica kako pa sma se spoznale bote pa v zgodbi izvedl
Timi:
on je katjin bivši ko ga obe s katjo na nek način sovrazima.
Nina:
to ni njeno pravo ime ampak je nočem imenovati za njo bote tudi izvedel kasneje.
In tuki sta se moja starša ki mi itak ne pustita nič nevem zaka ne but ok
okej to je to zaenkrat če se bom še spovnala kake osebe bom pa sproti napisala.
Upam da boste v moji zgodbi užival js bom pa tut probala nardit zgodbo bolj zanimivo kot je v resnici.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. april 2018
aja okej zdej sem se spovnala se ene osebe to pa je moja bivša prjatlca ker sma se skregale
30. april 2018
okej okej če hočete vidit mene kak zgledam poglejte na moj profil
30. april 2018
u233608
u233608
Next
30. april 2018
Next
30. april 2018
u234505
u234505
Moja najboljša prijateljica v resnici ni Katja ampak Bibiana in sva zelo navezani da sva postali celo par. Zelo se ljubiva in Timi in Nina sta skupaj, Katja pa je osamljena od življenja nima nikogar in poslali so jo volkovim živet, zdaj jo vzgajajo volkovi, njena mama je volkec Katja II, njen ata pa volkec Uli, in ima 50 sester in 1 brata. Torej ja naprej midve z bibi pričakujeva otroka, ime mu bo Urin. Rodila ga bo bibi in tudi ona je izbrala ime, zelo čudovito ime mar ne? Nika+Bibi kako lepo in to je resnično sem ponosna mamica in žena. Poročili sva se v Nemčiji.Bibi rojeva prav zdaj aaaaaa! In dojenček je na svetu kako lepi Urin, imel bo dve mamici potem pa bom jaz še rodila še punčko Urinko in bosta bila par ojoj nebo mi treba ker je Bibi rodila dvojčka fanta in punčko nisva vedeli, ker nisva hodili k zdravniku, ker so bibi uzgajale hobotnice, tako da lahko diha vodo. Ko je bila majhna je bila tako grda da sta jo starša vrgla v morje in tam so jo našle hobotnice,ki so jo prvo poscale z črno sluzjo, potem pa se navadile na njo. Torej seveda to sem jaz :

veličastnaNika, saj vem zato me je Bibi hotla. To pa je Bibi:

otroki pa izgledajo tako:

Urin (podoben men)

Urinka (podobna Bibi)
Next?
30. avgust 2018
u234505
u234505
Mar ni Urin najlepši Urinka se mi zdi preveč grda,Bibi so našel potem ker je bila preveč grda meni se pa je zadopadla prav res, mogoče bomo Urinko vrgel v morje ker je pregrda. Samo jo rabimo da se bo družina Drekec nadaljevala mi smo kraljevska družina in imamo toliko premoženja :

smo najbolj bogati v našen naselju, ker smo bogati. Drugi imajo samo polovico tega. Torej otroci bodo ponosni name :

moj brat, seveda. Ahahaha on je reven ker ima samo to:

je najbolj reven v naši državi. Ima samo miljon evrov mi pa 1 cent in mi smo kravljevska najbolj bogata družina naokrog. Torej ja zdej je minil že 15 let .
To sem jaz čisto spremenjena:

Moja zvesta soproga:

ampak imam še fanta po imenu Jorgan :

In Bibi si je na skrivaj našla še enega fanta mogoče dva:

Urinka ima tudi fanta:

njen fant(njen brat):

to smo mi družina Drekec. Urinka in Urinek ima hčerko :

ime ji je Analula.
30. avgust 2018
u234505
u234505
Urinka in Urinek sta dobila še fantka po imenu Lukec Klukec:

ampak ga Urinka vara z še lepšim fantom:

mar ni lep in otrok je njegov ampak Urinek misli da je njegov.
30. avgust 2018
ka mi lahka ti insekt nehaš temo unicevat
07. september 2018
u234505
u234505
Prav ,mojemu prečudovitemu možu je ime Donuld, in ima fejs kot naduta žaba. Danes so me peljali v umobolnico, nevem zakaj ampka mislim da je čisto narobe ste morda pogledali Niko? Prav pa čisto zares raje jo imenujem ostanova za čudovite ljudi (čeprav mi govorijo : OMG, moj sinček te že nebo vzel ) , ampak krajše je norišnica prav jo bom že nekako klicala norišnica sem so me dali na poseben oddelek ( kjer sem sama bdw) ker sem "grda" še ekrat poglejte NIKO!
naj vam pokažem njeno odraščanje:
nemorete vejret ampak ona je dobesedno bila mis kraljica grdote to leto!Torej pogledjte moje ime je Urinka. Imam dva otroka punčko(podobna očeto,bratu,možu,fantu Urinku) in fantka podobno Donuldu torej ja imam moža in ljupčka.Kdo mi je lepši, resnico povedano? Doben otroka bi vrgla v smeti ker sta tako ali tako samo igrači! Mi ne verjamete kupilis mo ju v Interšparu med odelki za igrače. Take kot imajo majhne punčke v vozičkih in se predvarjajo da so mamice. Prav dosti o meni, poiskala si bom lepega moža in z njim imela lepe otroke! Tako zdaj pa malo več o Niki:
Rodila se je leta 1995 bila je "najlepši" otrok v vsej družini zato je že začela z modo pri svojih 3 letih (potem se je seveda spotaknila čez žužka in poletela naravnost z glavo v smetiš kanto) . Potem naju je rodila z Urinkom pri svojim 9 letih! Zdaj jih ima že envem koliko. In potem postala babica, kako lepo še njena slika iz zadnjega dvena šole:
07. september 2018
ooo crkn insekt
07. september 2018
u234505
u234505
Sla sem ven na cik in pojedla en paradajz. Potem sem si ubrisala usta z majco in sla noter k peci in si zazgala lase,ker imam grde. In potem sem se spodbila na žuzelki in padla v smetis kanto z ostalimi odpadki. In smredla sem po bananah za kosilo sem pojedla kos copata in kislo mleko in zelje. Sla sem spat in ko sme se zbudla sn posodo pomerala po tleh ker se mi je ni lubl pomivat. Pocisceno je bilo v smeteh razbto.
01. januar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani