Vesela sem bila novih prijateljev, ki sem jih dobila na spletnem portalu Facebook. Niso bili pravi prijatelji no, ampak sem se imela vsaj s kom pogovarjati od kadar se v živo nisem mogla. Nisem ravno popularna punca, sem sramežljiva in se rajši držim sama zase, na internetu pa se razživim in postanem spet taka kot sem bila včasih, predem je smrt mojega prijatelja postavila temno senco nad moje življenje.
Dobila sem novo prošnjo za prijateljstvo. Zaradi zasebnosti ne bom omenjala resničnega imena le te osebe in ga bom klicala Tim. Tim je bil skrivnostna oseba, flirt mu je šel dobro od rok in odločila sem se ga bolje spoznati. Prihajal je z drugega kontinenta in sicer Afrike tako, da sem že vedela, da je možnost, da bi se kdaj spoznala v živo nična. Ampak vseeno, Tim je bil čudovita oseba znal je poslušati in mi dal oporo v življenju čeprav le virtualno. Z dneva v dan mi je postajal vse bolj in bolj všeč, čeprav si tega ne bi smela dopustiti. Zaupala sem mu, zaupala sem mu nekatere svoje najtemačnejše skrivnosti, ki jih nisem povedala še nobeni živi osebi in jih tudi ne bi.

za nadaljevanje rabim usaj 3 next, hvala
19. februar 2018
Minevali so dnevi, tedni, meseci in z Timom sva si bila vedno bolj skupaj. Klicala sva se in se pogovarjala v angleščini po ure in ure, res, da me je bilo s prva malo strah saj sem zmrznila prvič, ko me je poklical in sem telefon vrgla čez sobo in nisem dvignila slušalke. Kasneje sem se opravičila in mu povedala da sem zelo sramežljiva oseba, to je sprejel z nasmehom. In ob vsakem klicu sem se počutila bolj sproščeno govoriti z njim.
Nato pa je sledilo obdobje, ob čigar spominu se počutim žalostno še zdaj. Začel se je izogibati pogovorom, klicem, ignoriral je moja sporočila. Spraševala sem se, kaj sem storila narobe, zakaj se obnaša tako. A seveda odgovora nisem dobila, krivila sem sebe. Nato pa se je oglasil in mi predlagal naj se pogovoriva na njegovem drugem računu. Drugi račun? Kak drugi račun? Bila sem zmedena. Rekla sem ja in kmalu sva se pogovarjala na njegovem drugem računu. Bil je redkobeseden, kot, da mu je muka se pogovarjati z mano. Poklicala sem ga, a je prekinil. Rekel je, da kar mi ima za povedati ne more izreči z besedami, ker boli tudi njega tako kot bo mene.
19. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani