Jaz sem živela v Renkovcih.In moja kolegica Samanta me je vprašala če bi šla z njo v London jas pa sem bila nora na London.In takoj sem ji odgovorila da grem.Najina karta za letalo je stala 15,00€.Jas pa nisem imela toliko denarja mama,ati,babica in dedek mi ni hotel dati teh 15,00€ zato sem se odločila da bom začela sestavljati pesem ker sem igrala kitaro mi je to zelo pomagalo in sem se ,da bom igrala v MS pred SPAROM in zbirala denar.Na drugi dan sem res šla pred SPAR in začela sem igrati .Potem pa so že začeli ljudje metati kovance najprej 5,00€ potem 10,00€ in končno sem dobila še več kot bi morala jas sem dobila 35,00€ bila sem zelo vesela.Bil je že skrajni čas da si kupim karto in sen šla s Samanto na letališče komaj sem že čakala da bove prišle v London.

Ko sva prispele sva si šle kupit hotel kjer bova stanovali.In na enem mestu vidiva plakat z naslovom 1D ki bodo nastopili danes zvečer.Jas sem rekla da greva saj je vstopnica stala le 5,00€.BIL JE VEČER.Kos va se začeli oblačiti da greve na zabavo.
Prišli so na oder in smo zelo glasnoploskali.Najprej so nastopili z muziko ONE THINK (moja najboljša pesem.)
Meni se je prvi povidel LOUIS TOMLINSON Samanti pa HARRY EDWARD STAYLES.

Ko so končali s nastopom sva šle do odra ker smo dobivali telegrame.In potem sva šle domov.Samanta je že zaspala jas pa sem se še v kopalnici rihtala da bi jas tudi šla spat in tisti moment negdo pozvoni jas pa v brisači odprem vrata pred vrati pa LOUIS TOMLINSON IN HERRY EDWARD STAYLES bila sem zelo srečna.Povabila sem ju naprej in zbudila Samanto.Bili sva srečni.

Na drugi dan pa sva šle domov in bile sva žalostni.
SKUPINO ONE DIRECTION OBOŽUJEM ZELOZELO
LOVE ONE DIRECTION LOVE……….
24. november 2012
HAHA NAJ LEPŠA ZGODBA NA CELEM ČIVOTE KA SAN JIH GDA NAPISALA.............
24. november 2012
Calum5sos
Calum5sos
Next?
13. oktober 2015
u200914
u200914
WTF nisi imela 15.00€ za karto BTW karta pride dosti več. Ne moreš si kupiti hotela hahaha karta za kocert pride 5.00€?! In niso telegrami ampak autogrami nauči se govoriti oziroma pisati hahahaha
15. oktober 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani