u125381
u125381
To zgodbo posvečam moji prijateljici sicer je zelo starejša od mene ampak... Ime ji je Neja. Uživaj!!!!!!
Lana:
Pozdravljeni sem Lana in sem komaj pokukala na svet. ojoj sedaj nisem doma sem na cesti in jokam jokam tako na glas, da me sliši cel London. Tako je sem v Londonu mest slavnih. Tedaj se mi približa nek fant mora biti veliko starejši od mene pa ja sej že hodi. Nekdo za njim zakliče ej Harry nekaj je tukaj. Tisti fant pa ne odmakne oči z mene. Šele tedaj sem ugotovila, da je na meni listek kjer piše. >>Lana Styles išče nov topel dom<< Hej zakliče fant ta ima pa isti priimek kot jaz.
Harry:
Mi se ravno sprehajamo po Londonskem mostu, ko zaslišim znani jok. Pred mano leži par tednov star dojenček in joka. Preberem pismo in ugotovim da ima isti priimek kot jaz.
Prebledim in se spomnim maminega poroda
POROD:
Harry zaslišim mamo obljubi, da boš skrbel za sestro. Seveda bom mami. A takrat so v sobo udrli neki roparji in pokradli vse mojo malo sestro Lano pa so vrgli na cesto.
konec poroda.
Lana:
Tisti fant še vedno sedi tam in me gleda jaz pa mu namenim lep pogled. Tedaj me vzame v naročje in na most pade nek list. On ga gleda potem pa gre k tistim fantom in reče fantje predstavljam vam mojo sestrico.
Harry:
Jaz poberem list, ki je padel na tla in prebledim. Potem grem k fantom in rečem >>predstavljam vam mojo sestrico<< Vsi me začudeno pogledajo jaz pa nim pod nos pomolim list na katerem je njen rojstni list. Lana je bila stara ravno toliko, da je imela lase dolge toliko kot Niall. Nasmehnila se je. Vzeli smo njo domov. Moje mame in očeta ni bilo doma za 5 let sta šla v Skandinavijo.
--------------------------------------------čez 7 let---------------------------------------------------------------
Harry:
Moja starša sta se odselila. Ne vem kam sta šla tako, da jima ne morem sporočiti za Lano. Lana je sedaj stara že 7 let in hodi v šolo. Lano sem imel rad kot vse razen mogoče Elenor. A tisti dan se je vse spremenilo. Lan je prišla domov vesela. Ima sobo narejeno posebej zanjo in je velika ljubiteljica živali. Tisti dan sem šel z njo na sprehod. Samo je vzela vse 3 njene pse 2 mačke 1 zajca in veverico. Tedaj sem zagledal prašička, ki je lezel čez cesto. Jaz sem rekel Lani, da ga bova nesla v klavnico. Lana pa me je prepričevala, da si vsako bitje zasluži svobodo. Seveda je nisem poslušal kar je bila napaka. Lana mi je prašička vzela in še preden sem se lahko zavedal ni bilo nikjer nobenega ne nekaj dni starega pujska ne ostalih živali niti Lane.
Lana:
Seveda mu nisem mogla pustiti da zakoljejo pujska. Mojemu bratu sem ga vzela iz rok in zbežala. Doma sem vzela svojo rezervno potovalko, ki jo imam vedno pripravljeno. Sabo sem vzela vse živali. Jim nadela ovratnice in se odpravila na letališče. Vse živali so lepo sprejeli. Imela sem dovolj denarja, da bi lahko vsaj 89 let skrbela zase za 1d in za 10 živali.Šla sem v Slovenijo.
Harry:
Šel sem domov in fantje so me videli jeznega. Lou me je vprašal kaj je. Jaz pa sem ga vprašal kje je moja sestra. Videli smo jo kako je objokana vzela rezervni kovček in odšla. Je rekel Ni. Aja pa nekaj je dalo v tvoj brezrokavnik je še dodal. Šel sem do brezrokavnika in prebral pismo v katerem je z Lanino pisavo pisalo.
Dragi bratec,
ne prenesem, da se spravljaš na moje prijatelje četudi je to pujsek. In sedaj sem odšla ne išči me. Sem nekje daleč in ne boš me našel, ostani priden in poskrbi za fante.
L.P
Lana
Seveda nisem mogel zadržati solz. Šel sem gor in jokal. Gor se prišli fantje, ki so očitno prebrali pismo. Pa saj ne more biti daleč. Jo bomo že izsledili. je rekel Zayn. Ne sem rekel Lan je zvita. In njene živali jo bodo zaščitile.
---------------------------------------------------------------------čez 8 let-------------------------------------------
Harry:
Moj obraz ni bil vesel odkar Lane ni več. Mislim sedaj smo na turneji in jo še bolj pogrešam. Sedaj smo na poti v Slovenijo. Neko žepno državico.
Lana:
Seveda ga nočem več slišati. Tukaj delam kot poklicna pevka. Pravijo, da imam tak talent, da sem naredila samo OŠ sedaj pa mi ni treba iti naprej kar je super. Včasih sem povezovalka na šovih. Trenutno pa je moja strast peti in igrati kitaro na ulici. Mimoidoči ljudje me poslušajo z veseljem in včasih zmano zapojejo.
Harry:
Sedaj smo v Sloveniji. Na mestnem trgu poslušamo razne igralce in plesalce. Najbolj mi je všeč tista punca z kitaro šepnem Niu. On pa me začudeno pogleda. harry a si opazil, da poje naše pesmi? reče Zayn. Ja Zayn mu odvrnem. Ko punca konča se prikloni in pogleda v našo smer steče stran kot kafra njene živali, ki pa jih je imela zraven pa za njo. Tedaj opazim, da ima sabo približno 8 let starega prašička 3 pse 3 mačke in zajce ter 2 veverici. Li poglej a se ti ne zdi nekam znana vpraša Lou Liama. Liam reče ne.
Lou: Počakaj malo!!!
Li: Kaj je?
N: fantje gremo ker sem lačen.
Zany: Izgleda kot.. A ga prekinem jaz
kot Lana in stečem za njo. Ampak je ne ujamem ker priletijo ptice in jo odnesejo ja res se dobro razume z živalmi.
Lana:
Ko sem jih videla sem začela teči seveda sem ima prijatelje in to ne kakršne koli ampak ptice. Ponesle so me do moje majhne hišce in moje živali so bile takoj za mano. ja vem lahko bi si privoščila nekaj večjega ampak majhna hišica je bila zame v redu. Notri sem imela vse. Z živalmi smo šli spat.
Harry:
Ob 6 sem zaspal zbudim me je zvok telefona. Bila je angencija za varstvo slavnih. Še tisti dan sem se zglasil pri njih. Poznate Lano Stayels? Da in sem prikimal. No moramo vam sporočiti, da ne smete stopiti v bližino Lani ali komor koli, ki je pri njej. Ampak... sem hotel ugovarjati a direktor se je že poslovil. Nisem mogel verjeti en prašiček je kriv, da sva z Lano sprta. Tedaj sem mi je posvetilo pa kako je slavna? No čez 5 dni mi je postalo jasno bila je skoraj v vseh oglasih na TV vodila je razne šove. Prosim vas pa ona je mlajša od mene 10 let pa mi je skoraj premagala v slavi. Stara je 15 jaz sem 25 pa saj je čisto zmešana. Kaj pa govorim? Še vedno je moja sestra. Našel jo bom pa če se svet podre tudi prav. Še tisti dan sem šel na trg in tam je bila tam je bila moja sestra a tokrat ni zbežala. Šel sem do nje. Ko me je zagledala je vstala se obrnila in hotela oditi a sem jo prijel za roko. Ni čudno, da se ni odmaknila saj me sploh ni videla. Hotela se je iztrgati a je nisem spustil. Tedaj se je zgodilo nekaj kar sploh nisem pričakoval. Lana me je objela po licu ji je spolzela solza. Jaz sem ji objem vrnil in zaspala je v mojem naročju. Ko sem bil doma v Londonu se je končno zbudila. A takrat me je čakalo presenečenje. Kdo ste vi kje sem? Jaz sem samo zaprl oči in rekel a se me ne spomniš? Kdo si ti?
15. marec 2013
u125381
u125381
1 next pa vem da bere nekdo samo pač mi je rekla da en bo napisala nexta ampak jaz hočem ensga napisanega
15. marec 2013
nexttt!!!
15. marec 2013
next
15. marec 2013
u125381
u125381
Ok
Seveda se te spomnim bučko je pripomnila Lana. Oddahnil sem si. Na obrazu sem ji videl, da nekaj ni vredu. Kaj je sem jo vpraša. Pogrešam ulico. Pridi sem rekel in vzel njeno kitaro. Nisem pa pričakoval. Ah pustimo zdJ to dal sem ji kitaro. In šla sva na trg. Harry greš lahko domov. Ni šans sem ji rekel a ko sem se spomnil kako je bolelo tisto prej sem raje šel. Čez pol ure te pride, istkat. Skočil sem še v trgovino. Tame sem zagledal prelep skiro. Aja nisem še povedal Lana pada na skiroje letos je bila že tretič zapored svetovna prvakinja s svojo skupino la 2
a) Kaj je bolelo Harrya?
b) komentarji?
C) NEXT?
15. marec 2013
a) nebi vedla =//
b)legendarna zgodba
c) ne ne rabš
...
...............
.......................
................................
.......................................
JA MORŠ NOOOOO LEGENDARNA ZGODBA OBOŽUJEM JO!
15. marec 2013
u125381
u125381
Tenx sej bom v PON nextala ker danes nimam časa jutri gremoa smučat obljubim, da bost v nedeljo izvedeli vsaj kaj je harryja bolelo
15. marec 2013
okejj =))
15. marec 2013
u125381
u125381
Lanine živali:
pes 1:pes 2:pes3:
[img]https://fotky.sme.sk/foto/178469/pes?type=v&x=640&y=480[/img]
mačka 1:


mačka 2:


mačka 3:


prašiček: clickzajci:veverica 1:veverica 2:


16. marec 2013
u125381
u125381
jaz:harry:


16. marec 2013
u125381
u125381
harry:
Ja no ko sem prej rekel me je Lana udrila in rekla nekateri smo zelo zasčitniški do kitar. Jaz pa sem se zasmejal
16. marec 2013
next
16. marec 2013
nexttttttttt
17. marec 2013
u125381
u125381
ej sori ampak tale zgodbica je šla v nič začela sem pisat novo http://www.igre123.com/forum/tema/whay-(1d)/52685/ prosim a lahko berete
11. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg