Heii!! Odločila sem se, da bom napislala zgodbico in zveseljem bo prebrala tudi vaše zgodbice in ni se mi treba opravičevat če oglašujete!!
****************************************************************************************************************************
Zjutraj sem se zbudila in bilo je lepo sončno jutro. Na terasi je dišalo po zajtrku. Hitro sem se ostala iz postle in odšla na teraso. Tam sta bila mama in oče. Oče je delal v svoji fermi, mama pa je bila modna oblikovalka. Vsi so mi govorila kakšno srečo imam, da imam bogate starše. Ampak jaz se bila še vedno normalen človek, mislim, da se ne hvalim. Zdaj pa še nekaj povem o sebi. Moja najboljša prijateljica je Ana in sma nerazdružlive vedno se imama najboljš ko sma skupi!! Nato še imam tri ful dobre prijatle in 2 prijateljici tut ful dobre. Prijatli so: Luka, Matic in Aljaž. Prijateljce pa: Nika in Ema.Zdaj se pa vrnimo k zatrku. Na mizi je bilo tako vse lepo pripravljeno. Vsedla sem se za mizo in začela jesti. Hitro sem morala pojesti, ker se mi je mudilo v šolo. Mami in očetu pa v službo. Ko smo pojedli sem odšla v svojo sobo in se hitro oblekla in oblekla sem:

in ubula..

Avto bus me je čakal pred vrati in hitro sem se poslovila in odšla na avtobus! Prvo sma se s Ano objeli in mi je Ana prišepnila na uho: A veš da danes dobimo novega sošolca, ki je baje full lep!!Jaz sem se kr nasmejala. Ko sma prišle v šolo sma ga videle in jaz sem šla z Ano k njemu in ga vprašala, kako mu je ime in odgovoril mi je ,da mu je ime Gašper in nej ga kličem Gapii!! Nato sm šla u razred in vse ure sem gledala v njega. Nato mi je Ana rekla: Pikicaa moja, ti si pa zatreskana u Gapiija!! Jaz sem ji rekla: Itak če je ta piikec!! Po končani uri sem odšla na kosilo in sem ga pol ure spet gledala. Ana mi je rekla: Dej pojej ker imama čez pet minut avtobus! Mudilo se je nama in sem mogla tečit. Ker nisem gledala okoli sebe sem se zaletela v .....

ZDAJ ŠE PA NEKAJ SLIKIC:

JAZ (TINA)

ANA
MAMI

OČKA

**************************************************************************************************************************** za nasledni next potrebujem najmanj 3 nexte.
30. junij 2012
neext !
30. junij 2012
Hvala
30. junij 2012
u91739
u91739
Next!
30. junij 2012
eeeeeeeee mela, zdeeeej sm te pa dobla, HAHA, kr v gapija zatreskana (a) ?

~neeeeeeext.!
01. julij 2012
Ti na skypu ti use razložim
01. julij 2012
OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKJ!
01. julij 2012
PRI PREJŠEM NEXTU SEM POZABLA OBJAVIT GAPIJA

GAPI

*********************************************************************************************************
Gapija!!! Hitro sem se opravičila in tekla naprej, ker se mi je mudilo na avtobus. Na avtobusu sem se usedla zraven Ane in ji razlagala, kakšne lepe učke ima Gapii in nato sem jo vprašala: A boma, danes skupi naredile nalogo, ker med uro matematike nič nisem poslušala, ker sem samo Gapija gledala! Ana je rekla: Kdaj pa pridem k tebi? Jaz sem ji odgovorila: K meni pridi ob treh. Avtobus je bil že pri moji hiši in sem odstopila. Preden sem iztopila sem še seveda objela Ano!

Ko sem stopila v hišo me je mama uprašala: Kako si se mela u šoli? Jaz sem ji odgovorila: Da je bilo zelo dobro in Ana pride k meni ob treh, ker boma naredile domačo nalogo za matematiko! Oče je prišel domov in kosilo je bilo že na mizi. Vsi smo se usedli za mizo in začeli jesti. Za kosilo so bili špageti.

Ko smo pojedli je mama začela pospravljat in je pozvonilo. Hitro sem odšla odpret vrata in pred vrati je bila Ana. Odšle sma v sobo in začele delati nalogo. Ko sma končale sem Ano vprašala kje živi Gapii in mi je odgovorila: Gapii je moj sosed!!. Ano sem vprašala, če bi šla z mano v trogvino, da Gapiju kupim liziko in grem k njemu in se mu opravičim, ker v šoli nisem mela časa. Nato sem si mogla oblečit nekaj lepega in oblekla sem

..in ubula

Z Ano sma odšle proti trgovini in ko sma prišle do nje sem zagledala zadnjo liziko v obliki srčka. Stekla sem do nje in jo vzela.

LIIZIIKA

Nato me je Ana peljala do Gapija. Preden sma pozvonile mi je zazvonil telefon. Bila je Ema im me vprašala, če se grem kopat na bazen. Jaz sem jo vprašala: Ema, kdo pa gre vse zraven? Ona mi je odgovorila: Matic, Luka, Nika, Ane nisem omenila, ker jo bo Aljaž peljal ven sam ne povedat Ani. Vprašala se jo: Kdaj in kje se dobimo? Ema mi je odgovorila: Ob šestih pri Maticu. Ko sma končale pogovor je Ana pozvonila. Odprla je od Gapiija mama. Rekle sva, da sma obiskale Gašperja in jaz sem dodala, da se mu moram opravičiti, ker sem se zaletela v šoli v njega vendar se mi je mudilo na avtobus. Prišle sva do Gapijeve sobe in odprle vrata on je bil na facebooku. Pozdravu je naju midve pa njega. Dala sem mu liziko ter sem mu opravičila. Potem sma hotele oditi in je Gapii rekel: Ostanita še tu, da vaju bolje spoznam in jaz sem se nasmejala. Pogovarjali smo se osebne stavari in naenkrat je Ani zazvonil telefon. Seveda je bil Aljaž od Ane fant. Ko sta končala pogovor mi je Ana rekla: Morem iti, ker me je Aljaž povabil na sladoled. Preden je odšla me je objela. Midva z Gapiijem sma še se kar pogovarjala. Čez nekaj časa je šel Gapii v kuhinjo po limonade. Na računalniku je ime odprti fb in pogledala sem njegov ziid in videla, da je u razmerju z neko Mojco. Tisti trenutek je prišel v sobo z limonadim in ga takoj vprašala: Gapii ti imaš punco? On mi je odgovoril: Ja, ampak je tako butasta jaz je ne ljubim ampak ona še vedno misli, da sma par. Vprašala sem ga tudi: Zakaj ma pol na fbju napisan,da je u razmerju. Zato, ker ve mojo geslo in če jo zbrišem se spet doda. S pladnja sem vzela limonado

Pogledala sem na uro in vidella, da je ura petnajst do šestih in sem Gapiiju rekla, da morem iti, ker grem s prijatli na bazen. Nato me je objel in jaz sem ga poljubila na lica.

V tistem trenutko je prišla...

*********************************************************************************************************

Za naslednji next potrebujem najmanj 4 next

P.S ta teden me ni doma in nemorem pisat nexte. Next bom napisala najkasnej v petek ali v soboto. IZKRENO SE OPRAVIČUJEM!!!! thumbdown
01. julij 2012
neeext
01. julij 2012
NEEEEEEEEEEEEXT..!!

taaaaaaaakoj!
01. julij 2012
še enkrat se opravičujem u petek al soboto pa ga napišem res!! hvala za razumevanje
01. julij 2012
aaaaaaaaaaa!!!!
next k me bo pubral drgač!
pišš svetouno, ženska!!!!
01. julij 2012
hvala
01. julij 2012
next next next next next nextclapboxing2020
01. julij 2012
rocks rocks
01. julij 2012
u58303
u58303
next
02. julij 2012
next
03. julij 2012
ηєχт ѕυρєя נє!!!!!!!!
03. julij 2012
kdaj nextaš ??????
05. julij 2012
next
05. julij 2012
u73962
u73962
next
05. julij 2012
next
heart
06. julij 2012
v soboto oprostiite ker ta teden sem bila zelo zasedena!!
06. julij 2012
u58303
u58303
next
06. julij 2012
Mojca od gapiija punca! Mene je zadela skoraj kap ko sem jo videla. Prišla je do mene in mi primaznala eno klofuto jaz sem ji nazaj! Jezno sem odšla proti domu. Gapii ji je rekel: Midva s Tino sma samo prijatelja in kaj pol če bi me poljubila na usta midva sva itak konc. Tudi Mojca je jezno odšla. Prispela je do vhodnih vrat in hitro šla še enkrat do gapiijeve sobe. Rekla je: Vredu, če sma končala itak mam novga fanta. Ko je odšla je šel gapii do mame in jo vprašal, če se lahko gre kopat na bazen. Mama je rekla, da se lahk gre kopat. Vzel je brisačo in kopalke ter nekaj denarja za trgovino. Odšel je v trgovino in mi kupil ene bombone, da se mi bi opravičil.

Jaz sem prišla domov in odhitel v svojo sobo. V nahrbtnik sem dala kopalke in brisačo

S kolesom sem se hitro odpeljala do Matica. Tam so me že vsi čakali ter počasi se odpeljali na bazen. Kolesa smo kar nekam vrgli in se zagnali proti vodi. Čez pol ure je prišel gapii. Tekla sem iz vode amapk on me je dohitel. Dal mi je bombone ter se mi je opravičil. Jaz sem mu rekla: Mislim, da morama prekiniti prijateljske stike. Gapii mi je skočil v besedo: NEEE saj sva z Mojco vse razčisla. Jaz sem se nasmehnila in hitro skočila v vodo. Dolgo smo plavali in se tunkali. Hotla sem iti ven in zazvonil mi je telefon.

Bila je mama. Rekla je: Tina, bi povabla svoje prijatle na večerjo? Jaz sem ji odgovorila: Ja, povabla jih bom. Kdaj pa pridemo? Mama je rekla: Kar zadaj. Ko sem končala klic sem zakričala: Moja mama vas vabi na večerjo. Vsi so skočli iz vode in s kolesom šli do moje hiše. Vzadi hiše je že dišalo po večerji. Za večerjo je bila pica.

Čez nekaj časa je še mama prinesla limonado

S polnim želodcim smo se odpravili do moje sobe in v sobi ležali pol ure. Nismo vedeli kaj bi počeli. Nato se je Ema spomnila, da se bi lahko šli resnica ali iziv. Steklenica je pokazala name in rekla sem iziv. Ema mi je rekla naj....
***************************************************************************************************
končno sem napisala next.

Za naslednji next potrebujem najman 5 nextov heart
08. julij 2012
tam ko je prva slika sem se zmotla. TI bomboni so pravi ne limonada iskreno se opravičujem
08. julij 2012
next!!
08. julij 2012
Sam, da je gapi notsmile

~nexttttttttttttttt!
09. julij 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani