Upam, da boste brali. To ni resnična zgodba.
28. julij 2015
Živjo ! Moje ime je Samantha. Rada se družim z mojimi prijateljicami in jaham mojega konja Charlia. Charli je madžarski toplokrvni konj. Z očetom sma ga kupila na dražbi. Moja mlajša sestra Charlotte ima kobilo Amelio, ki je hčerka od Charlia. Doma imamo poleg 2. konjev še psa Ajaxa, ki je pasme nemški ovčar. Moja mama jepo poklicu gojiteljica nemških ovčarjev, oče pa učitelj jahanja. Oči in mama imata 5. otrok torej imam tri sestre in enega brata. Sestram je ime Charlotte, Victoria in Mary. Sem druga najstarejaša, najstarejša je Victoria, brat Georg je tretji najstarejši, Charlotte pa najmlajša. Že od nekdaj si želim fanta takega, ki bi imel tašne rjave lase, da bi spominjali na črno, imel bi lepe oči in bil bi prijazen. A ni to sanjski fant ? Ampak je preveč lep zame. No vsi pravijo, da sem zares lepa, da bi lahko postala manekenka ampka jaz mislim, da to govorijo samo za to, da bi me potolažili. Charlotte je stara 10. let. Pravi, da je že odrasla oseba in,da ve, da bom nekoč, ko bom odšla nakupovat v trgovino spoznala takšnega moškega. Vedno, ko to pove se zasmejim in Charlotte me jezno pogleda. Charlotte.<< rečem. Grema jahati ? Na obrazu se ji nariše nasmešek. Ja !
Charlotte lahko jaha samo če sem poleg jaz ali oči saj sma zares izkušena jahača. V sobo pride mama. Pred njo stoji oče in govori nekaj o položnicah. Mama se za njim pači in mu kaže jezik. Naša mami je zares zabavna. Mama mu naveličano reče: Ftihni že Felix. Charlotte in jaz se na glas zasmejima. Vidi se, da je oče prizadet. Ampak veselo prizadet.
28. julij 2015
Z Charlotte jahama in si govorima vice. Charlotte govori neke brezvezne npr: V sobo pride Janezek in na glavo mu pade skodelica z špageti. O ne ! Črvi ! << pove Charlotte v imenu Janezeka. Od smeha skoraj pade iz sedla. Jaz jaham brez sedla. Amelia na tleh med listjem opazi kačo, ki ni strupena in se prestraši. Postavi se na dve nogi. Charlotte prestrašeno pade iz nje. Na tleh primiro leži in se drži za nogo ter jauka. Takoj spležem iz Charlia in vprašam Charlotte kaj je narobe. Odgovori, da jo močno boli noga. Začela sem kričati: NA POMOČ ! Čez tri minute je k nama pritekel lep fant. Imel je odprto majico tako, da so se mu ven videle trebušne mišice. Kaj je ! << je resno vprašal. Moja mlajša sestrica je padla iz konja in vejst jo boli noga. Mislim, da je zlomljena. << hitro odvrnem. Charlotte zapre oči. Mrzlo mi je.<< potoži. Objamem jo. Fant si sleče majico in jo ovije okoli nje. Začnem moliti, da bo z njo vse vredu. Imaš telefon ?<< vpraša. Ne. Doma sem ga pozabila. Posodi mi svojega in reče naj pokličem starše.
Mama smrka, oče pa Charlotte nosi v avto. Oče name ni jezen saj ve, da nisem jaz kriva, da je Charlotte padla iz konja. Poklicala sem starše in prišli so na mesto kjer smo jih čakali. Poleg je prišla še Victoria. Ta fant naj bi bil fant od Victorie. Saj Victoria je zelo lušna in prjazna pa to ampak mislim, da si ta fant, ki na mu bi bilo ime Harry zasluši boljšo. Sploh nisem vedela, da ma Victoria fanta. Mami in oči sta se v avtu v katerem je bila tudi Charlotte in Victoria odpeljala domov. Z Harryem naj bi odpeljala Amelio in Charlia odpeljala domov. Vsedla sem se na konja in rekla: Pridi grema. Harry je bil še vedno brez majice zato mi je bilo zelo nerodno. Ko sma že kakih pet minut jahala sta konja bila ženja. Ustavila sma se, da bi se konja napila. Takrat me je Harry vprašal če imam fanta. Ne.<< sem počasi in žalostno povedala. A si ga želim. Harry se mi je počasi približal in me poljubil na usta. Zardela sem. Zdaj ga imaš če hočeš. Harry mi je vse razložil kako sploh z Victorio sploh nista več par. Tako sem dobila najboljšega fanta ever.
28. julij 2015
Victoria je vesela, da sem dobila fanta in, da sem jo rešila Harrya. Victoria ljubi nekoga drugega. Charlotte ima zlomljeno nogo. Z Harryem se vsak dan dobima v baru imenovanem The best bar. V njem prodajajo tudi smutije. Vedno si naročim jagodnega Harry pa anansovega. Z Harryiem se večkrat poljubljama. Harry je zelo potrpežljiv. Moj brat Georg vedno govori, da je gej in, da je mel že pavno punc, da me samo izkorišča, da me ima za punco samo zato, ker je moja mama pevka, zato, da bo znan in, da bo čez čas hotel, da bova redno sexala. Ko omeni besedo sex me začne boleti glava. Stara sem 17. let pa še teganisem nikoli delala. Mislim, da sem res bedna punca. Pokličem Harrya, da vidim zakaj hoče, da sem njegova punca. Reče: Zato, ker imaš najljepši nasmeh. Nasmehnem se. Vprašam ga koliko punc je že imel. 6.<<reče. Star je komaj 18. let pa je imel že 6 punc. 2. sem imel v prvem razredu, 2 pa v petem. << pove in se pri tem začne smejati. Tudi sama se začnem smejati. Kakšne punce so ti anbolj všeč Harry ? Takšne kot ti pa z črnimi lasmi in srednje dolgimi lasmi. Takoj grem k mami, da mi da denar za frizerja.
Prišla sem od frizerja. Frizerski salon v katerm sem bila je blizo Harryega doma zato grem k njemu. Ko pridem tja in odpre vrata reče: O, Samantha lepo frizuro imaš. Pove, da je sam doma. Poljubim ga, a spomnim se, da še nisem sexala. Harry a bi sexala ?<< vprašam. Harry me začudeno pogleda in reče: kondom si grem dati pa lako. Ko pride takoj začnema. Sexala sma dve uri. Ko pridem domov sem cela nasmejana in še vdno zadihana. Sex je zabaven pomislim. Victorii in Mary povem mojo novo novico. Obedve sta zelo veseli. Imam fanta in sexala sem. Sem največja srečnica na svetu. Mislim, da je pogovor mami slišala saj pride v sobo in reče: Kdo je moja velika punca. Vpraša me če je bilo lepo pri frizerju in kako je bilo prvič sexat. Zardim in povem resnico.
Harry me pokliče in reče: Samantha tudi za mene je bil to prvi sex. Resno ? A z Victorio nisi tega nikoli delal ?<< vprašam. Niti enkrat. Zdaj sem še bolj srečna.
Vresnici sploh nisem šla k frizerju ampak k trgovini z lasuljami in si kupila tole ko sem jo zdaj nosila.<< odkrito povem. Harry je srečen.
28. julij 2015
Rabim 2. nexta.
28. julij 2015
Oh, vse so bile sanje. Sanje so bile, da je Charlotte padla iz konja, da sem prvič sexala in, da je Harry moj fant. Razočarana sem. Je navadno jutro, jutro, ko se Georg po telefonu pogovarja po telefonu z svojo punco Mio, Victoria in mama se pogovarjata o shoppingu, Charlotte se igra z Barbikami, midve z Mary zaspano ležima v postelji in oče gleda koliko položnic še mora plačati. Samantha pelji Ajaxa na sprehod !<< iz dnevne sobe zakriči ati. Ja rečem in se leno oblečem v stvari za v šolo. Slušalke si dam na glavo, Ajaxa privežem na povodec in grem. Ajax je pasma zlati prinašalec in je zelo živahen kuža. Pozdravim Amelio in Charlia. Takrat me Ajax močno povleče. Povodec se strga na dva dela. Ajax !<< ga pokličem. Odteče naprej in se čez minuto vrne k meni. V gobco nežno drži poškodovanega mladička ptiča. Domov Ajax !<< zaskrbljeno rečem. Ajax steče domov. Sama se tudi z ptičem v rokah odpravim domov. Ko pridem v hišo oče takoj opazi ptiča in reče: Samantha je poškodovan ? Seveda, da je !<< odvrnem. Oče pokliče svoje očeta saj je veterinar. Čez pet minut prispe k nam domov. Ptiča, da v ptičjo kletko in se znjim odpelje k njemu. Tako ! Za ptiča smo poskrbeli, tudi za Ajaxov povodec bomo poskrbeli, ampak zdajvas bom odpeljal v šolo. Charlotte, Georg in Mary so še hodili v osnovno šolo, midve z Victorio pa srednjo. Ko je še naju z Victorio oče pripeljal v šolo je rekel: Ljubici, rad vaju imam. Obedve sma mu dali puska na lice. Ko sma hodili vsaka proti svojemu razredu(šli sma po isti poti) sem se zaletela v Harryia. Opa !<< je rekel Harry. Ob njem je hodila njegova punca Denisse. Denisse je najbolj popularna punca na šoli. Samantha pazi malo ?<< je važno rekla in iz čigumija naredila balon. Zardela sem. Victoria je rekla: Pusti Samantho na miru Denisse ! Denisse je v njo vrgla njen prežvečeni čigumi.
29. julij 2015
Denisse

Victoria
29. julij 2015
Vam je zgodba zanimiva ?
31. julij 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani