hejjj usiprva stvar k bi jo izpostavu je ta, d je ta tema namenjena usm k mate papagaja oz. ga dobite u bližnji prihodnosti.

kaj bomo pa sploh delal?
tukej bomo objaulal slike naših papig, si delil nasvete, predstavl ostalim naše metode dela s papaigo, objaulal članke o papigah,.. lahk tut vi dajete ideje

d ne bom naklau kej preveč... upam d se nm prdružš
hf :*
če ne bo nobenga zanimanja, bom temo ukinu...

se boš prdužu?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. junij 2013
še nekej.. usak ku se nm bo prdružu, naj najprej predstau svojga papagaja
24. junij 2013
Js mam papagaja skopčevko in še večjega papagaja kakaduja...... Zlo sta luštkani imena papagajev pa so: Lussy, Koki

SLIKE BOM OBJAVILA POZNEJE
24. junij 2013
js se bom pridružla in predstavila mojga papagaja oz. papagajko ker je samica.♥
opisala jo bom kasneje ker trenutno nimam časa,tako da se še slišimo.
26. junij 2013
torej... tud js mam papagaja..no.. tule bitje, k ga gledaš je koki. je samček, vrsta papige je skobčevka. mam ga že 1 letu in smo se kr ujela..Je zelo radoveden pa tudi glasen na trenutke. Kar se tiče prehrane je zelo izbirčen. Zelo rad se igra. Trenutno ga učim govoriti. Kaže zanimanje, zato nad njegovim govorjenjem nekaj časa še ne bom obupal.Rad ga imam, ker je preprosto najboljši in ker me nikoli ne razočara. Razveseljuje me vsak trenutek. Obožujem, ko prileti na mojo ramo ali na mojo glavo. Najini najlepši trenutki so ko skupaj gledava televizijo. Koki me v dobro voljo spravi že navsezgodaj. Moja budilka vedno zvoni prej kot bi Koki želel. A Koki me s svojim pozitivnim odnosom hitro spravi iz postelje in v dobro voljo. Preprosto si ne predstavljam jutra, ko se ne bi zbudil brez Kokja. Malo manj pa mi je všeč vstajanje med vikendom, ko bi jaz še spal, a me zbudi Koki s svojim prepevanjem. Koki pa ne prepeva le ob jutrih temveč tudi vsakič, ko sliši kakšno glasbo. Včasih zna biti zanimivo poslušati kako Koki poje ob Rihanni ali katerem drugem pevcu. Koki pa me v dobro voljo spravi tudi, ko se na svoj način 'pogovarja' z mano. Pomeni mi vzrok dobre volje in sprostitev po kakšnem napornem dnevu. V šali pa bi lahko rekl tudi, da mi pomeni budilka ob vikendih. Koki pa je zelo izbirčen kar se tiče hrane. Kupujem mu kakovostne semenske mešanice, bar v klasju, posebne krekerje za ptice, vitamine ter druge priboljške. Včasih mu dam tudi kakšno sadje ali zelenjavo. Seveda Kokija ne razvajam le s hrano, temveč tudi na druge načine. Posvetim mu vsaj pol ure prostega časa, kupujem mu igrače. Vsak teden mu pripravim kopel. Mislim, da je njegova največja razvada, da so vrata njegove kletke odprta 24 ur na dan. S tem mu omogočim ogromno svobode.

hm... mčkn knnižnuje tu.. č povem čist po resnici, je knižnu zatu, k sm tule od nekje prlepu.. ne da se mi 2x iste stvari pisat.. drgač pa ja..koki je faca
eko.. tku je pa z mojo sestrično uživau


26. junij 2013
se vid da ti je žou....
zdej bom p povedau 1. in zadnič.. oglašujejo lahku samu S.O.D.E.L.U.J.O.Č.I

drugi p nimate kej oglašvt in se pol opravičvt..
26. junij 2013
Jah kako naj začnem...no doma imam tudi sama eno papigo.Je vrste mali aleksander in je pravi cukrček♥.Je samička,ime ji je Scooby (skubi-se prebere).Trenutno jo učim govoriti in ji že kar gre,počasi napredujema ampak jo bom naučila govoriti.Rada mi sede na ramo ali roko.Še posebej rada pa spušča smešne zvoke,pač rada se oglaša in to res na ljubek način,včasih pa tudi ni preveč pridna,enkrat mi je recimo zgrizla stol .Najraje je jabolko,potem pa še kakšno banano,kivi ipd.Ne je pa posušenih feferonov ki so pakirani pač v hrani so zraven noter,ampak jih ven zmeče ker ji niso všeč.Kupujem ji razne semenske mešanice,in pa tudi krekerje.Kletko ima odprto od jutra do večera tako je lahko svoboden in leti po hiši.Zvečer kletko vedno zaprem.Za napisat je še veliko stvari sam se mi res ne da pisat.Če še pa koga kaj zanima pa lahko vpraša.
zdej pa še nekaj slik od Scooby♥

26. junij 2013
no.. naj se še kdu prduž, pol p laku začnemo z unim kr sm našetu u uvodu

ps... https://www.igre123.com/forum/tema/muske-/57360/1 č bo kdu glasvou, ne bom nč jezn
26. junij 2013
u105739
u105739
https://static.igre123.com/uporabniki-slike/velika_skobcevka-riko_v270/105739.jpg
moj riko je modra skobčevka je moškega spola.
rad ima čohlanje po glavi.
najraje ima ogledalce, ker se ves
čas gleda vanga.lušen♥
26. junij 2013
u105739
u105739
moj papagaj
26. junij 2013
kater je zdej tvoj papagaj?
kr 1. je čist drugačen kukr tadrug
27. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani