u50091
u50091
To je 4 sezona v zgodbicah (vem da ne obstaja, zato sem si jo izmislila). Twillight Sparkle je postala rogpegazinja (krilata samoroginja) in princesa Celestia jo je povzdignila v princeso.
♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢
"Bravo, Twillight, vedeli smo, da se bo nekaj takega zgodilo!" Prijateljice so me dobesedno obkrožile. "ja, toda brez vas tega nikoli nebi bilo! Hvala vam!"
Jaz:


♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢
"Aaaa..." Kako sem zaspana! toda koliko je že ura! Hitro sem dvignila glavo izpod blazine, toda... Nisem bila v knjižnjici v Ponyvillu, temveč v krasni sobani palače v Canterlotu! Kaj se je zgodilo? Takrat pa me je spomnil Spike. "Twilllight, se ne spomneš? princesa? Krila? Rogpegazinja?" Aja, zdaj se pa vsega spomnem. Toda zakaj..? Ne. "Spike, pridi, greva k princesi! Nekaj mi more razjasnit." Stekla sem po hodniku, in čeprav se je Spike drl in vpil, naj se vrnem, sem potrkala na vrata, ki so vodila v princesin kabinet. "Ja, Twillight Sparkle? Princesa Twilight?" "Oh, ne kličite me tako, samo Twilight. Imam prošnjo. Bi lahko prebivala v Ponyvillu, v knjižnjici? Prosim?" "Oh moja draga Twillight," se mi je nasmehnila princesa. "seveda lahko! Kaj si pa mislila? Spakiraj, takoj odpotuješ." "O hvala, o hvala princesa Celestia! Hvala!"
02. maj 2013
u50091
u50091
Kmalu smo bili doma! Prijateljice so me dobesedno obkrožile in vzklikale od veselja. Naslednji dnevi so hitro minili. Rainbow Dash me je učila leteti, in kmalu mi je šlo precej dobro..(slika se premika).
Življenje je potekalo enako naprej, dokler nekega dne ni v ponyvill prišla rogpegazinja. Z Spikom sva se hitro pomešala v gnečo in jo poslušala..
Rogpegazinja:"Drage kobile in žrebci. Jaz sem princesa Beautiful magic in sem najhitrejša, najmočnejša in najmagična po vsej Equestriji. Kmalu vam bom vladala, in..." Takrat se je vmešala Rainbow Dash; "Ja pa kaj še! Najprej je tu Twillight Sparkle, nato pa princesa Celestia, princesa Luna, princesa Candece... Nehaj se lagati!" Beautifool magic jo je mirno poslušala, ko pa je slišala, da ji je Rainbow rekla, da se laže, se je razpenila. Z močno magijo jo je zaprla v kletko. "Kdo bo meni govoril da se lažem? In z princesami bom opravila kot bi mignil! Ker res ne vem, kdo bi se dlje obotavljal z takimi zgubami." Zdaj pa je meni prekipelo. Princesami Cadence, Celesii in Luni je rekla zgube? "Ni res, LAŽNIVKA! Niso zgube! Ti sama si zguba! Kdo te je napravil za princeso?" Beautiful magic me je samo pogledala, takrat pa je pred njo skočila Rarity; "Oh, kako si prevzetna! Twillight sparkle je veliko močnejša, lepša in pametnejša od tebe. Sploh pa, res, kdo je tako prevzetnico napravil za princeso?" "ja," so zavpile prijateljice in se postavile ob moj bok. "Lažnivka!" so vse zavpile, Applejack pa je še dodala: "Izpusti Rainbow Dash!" Tako imenovana princesa nas je začudeno pogledala; "Nikoli!" zavpila in odletela. Prijateljice so si odahnile, jaz pa sem iz kletke rešila Rainbow. Vendar to ni bil konec, kot sem mislila. Ni bil konec.
02. maj 2013
u50091
u50091
Čez kakšne 4 zelo mirne mesece, pa je treščilo. Najprej zelo malo, potem pa toliko bolj.
Ravno smo se zabavali pri Pinkie Pie, ko mi je Spike prinesel pismi. Pomolil mi je prvega in glasno sem ga prebrala; "Draga Twillight Sparkle. Se spomniš Beautiful Magic? Pazi se je. Ko ga boš prebrala, mi odpiši, da si ga dobila. Prav?" Hitro sem odprla drugo pismo, ga preletela, nato pa se ustavila in ga počasi prebrala. "Draga Twillight Sparkle! Beautiful Magic je napadla Canterlot. Ima zelo močno magijo, zato sem tvojega brata, Shining Armorja, prosila, da vzpostavi ščit. Vendar ne bo zdržal zelo dolgo. Sem prihaja, v Ponyvill, zato se je pazi! Twillight, moraš jo premagati! Čeprav si že končala pouk, je to tvoja zadnja učna ura. Princese Celestia, Luna, Canece." Presenečena sem ugotovila, da vlada popolna tišina. "Hitro, pojdite po Elemente harmonije! Hitro!" Stekla sem v knjižnjico in jim razdelila elemente. "Pridite za mano!" Ravno pravi čas smo prispele na trg, da smo videle, kako leti proti nam Beautiful Magic. "hitro, Hitro!" sem jim vpila. In nato se je začelo. Z magijo, ki sem jo vložila v moj element, sem nas dvignila. Nato smo se zasvetile, mavrica je potovala okoli... In pristale smo na tleh! Ves Ponyvill je bil pod podobnim zaščitnim obročem vijolične barve kot Canterlot. Bautiful Magic pa je skozenj dejala: "Mislite da ste zmagale? Bomo še videli!" Vedela sem, da nam ni preostalo veliko časa, pa bo prebila oklep in nas napadla. Stekla sem domov in si nadela "bojevniško/princeskino" okrasje.Nato sem prijateljice poslala domov, da se jim ja kaj nebi naredilo. Ravno takrat je Beautiful Magic pebila oklep. Jezno me je pogledala,Nato pa si pričarala krasno okrasje!Stali sva si nasproti. Sklenila sem jo zelo izživcirati, zato sem začela: "Hej, Magična zguba, kako se kaj imaš? Si že prišla iz magičnega vrtca ali si še vedno tam?" Jezno so se ji zasvetile oči in grozno besna me je pogledala: "Kako si drzneš kaj takega govoriti o meni? Na, tu imaš odgovor!" Jezno je ustrelila kroglo iz magije in zgrešila! Nasprotno pa sem jo jaz zadela, in kmalu je ležala pred mojimi nogami. Toda brez roga! Postala je navaden pegaz! "Prosim, ne ubij me! Prosim, takoj bom izginila, samo ne ubij me!" Nasmehnila sem se in odšla domov, princesi Celestii pa napisala, da je vse v redu, in jo vprašala glede roga. Hitro mi je odgovorila, da je to kazen, ki zadene takšne ponije.
02. maj 2013
u50091
u50091
Konec prvega dela z naslovom: O, še en rogpegaz!
♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢
2. del: Vrnitev groze
♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢♦♢
"26, 27, 28, 29, 30, 31, zmaga!" Applejack je od veselja poskočila. Pinki Pie je samo skomignila, Rainbow Dash pa ji je izpulila žogo izpod kopita. "Daj meni to žogo. Jaz jo z glavo odbijem ne samo 31, temveč kar 50x!" "50x?" Fluttershay je prestrašenno pogledala Rainbow. "Ne vem če boš zmogla." je presenečeno zajecljala. "Seveda bo," se je Rarity zadovolno nasmehnila. "Kajne Spike?" Toda ker ni dobila odgovora, me je pogledala; "Kje je Spikec?" "Ne vem," sem presenečeno dejala. "Pred minuto je še bil tu, zdaj je pa nekam zginil." "Ah pustimo tega zmaja. Poglejte mene! Pripravljeni, pozor.." "Stop!" Spike je na vso moč dirjal proti nam."Stop! Pomembno pismo od princese Celestie!" Pritekel je do nas, se spotaknil in padel po tleh. Rarity je hitro ujela pismo, ki se je po nesreči odprlo. Prebrala ga je, prebledela in zavpila: "Vse tri princese pridejo sem!" "Super, hura!" Smo se zasmejale, toda Rarity je nadaljevala; "V roku pol ure!" "Kaj?" Pinki Pie je zazijala. "v pol ure? Joj, jaz pa še nimam nič pripravljeno! JOJ JOj joj!!" Stekla je domov. Rarity, še vedno bleda, je uspela izdaviti; "Uredit se grem" in zbežala domov. Meni pa je nekaj pravilo, da bo ta obisk princes še vse kaj drugega kot le prijateljski obisk.
02. maj 2013
u50091
u50091
"Princese so prispele! Pridi Spike, greva!" Stekla sem jim nasproti in jih pozdravila. Hitro smo vse uredili, nato pa se je princesam pomračil obraz. "Hitro, twillight, gremo v knjižnjico! Nekaj nujnega vam imamo za povedati." Se je name obrnila princesa Luna. In tako smo zdaj v knjižnjici, sedimo okoli velike mize ter poslušamo princeso Celestio. "Kot najbrž veste, moji mali poniji, ste in smo skupaj premagali kar nekaj sovražnikov, ki so ogrožali Equestrijo. Mislili smo, da so premagani za vedno, toda to ni res. Vrnili so se. Tišina!" je utišala presenečene klice. "vendar ne v takšni obliki, kot smo jih poznail. Združili so vso svojo moč, pokvarjenost, nesramnost, v eno bitje po imeno Teror. Teror izgleda kot samorog, vendar lahko leti, čeprav nima kril. In njegova magija je veliko močnejša kot naša. Res nevemo, kaj lahko storimo.Prosim, pomagajte nam rešit Equstrijo! Boste?" "JA!" je zadonelo po knjižnjici. "Super. Pa pohitite, vsak čas bo tu. Pomagale vam bomo. Zdaj pa gremo!" Stekle smo po elemente in vsaka si je nadela svojega;In kmalu smo zagledale sovražnika. Ni bil tako grozen, ampak vseeno me je zmrazilo pa hrbtu.Takrat pa je princesa Celestia pristala zraven nas v popolni bojni opravi in kar naenkrat smo tudi mi bile boljše:


Kraljica je prva udarila, a jo je kar hitro vrglo po tleh. Za njo sta padli še Luna in Cadence, nato pa je prišla vrsta na nas. Magijo v elemente in... Nismo ga premagale! Zasmejal se je in stekel proti nam. Šinila sem v zrak in proti njemu poslala močan žarek energije, a ga nisem zadela. Ustavil se je in nas pogledal. Nato pa začel:
"Oh poniji, kako se jezite name! Jezite se rajši na Twillight Sparkle! Zakaj vam ne da kril? Pa rogov? Da boste enake? Zakaj je ona boljša od vas? Zakaj je princesa, ve pa ne?" Applejack je stopila naprej; "Zato ker smo prijateljice!" Rarity je ndaljevala: "Prijateljstco nas veže!" "Prijateljstvo je najmočnejše!" je dodala svoje Rainbow Dash. "A res, kako smešno!" Se je zasmejal Teror. Ustrelil je proti nam in kar naenkrat smo se znašle v nekem starem gradu, polnem pajčevin, teme... Teror je zopet spregovoril: "Če se odrečete prijateljstvu, preživite. Če se ne, ste mrtve!" "Nikoli!" je bila besna Rainbow. "Počakajte malo.." Stopila sem pred njih. "To je moja krivda. Odrečite se prijateljstvu in lahko boste žive.Nočem da zaradi mene umrete." "Nikoli, Twillight," me je objela Rarity. takrat pa je Teror rekel: "Kakor želite." In ustrelil proti Pinki Pie in Rainbow Dash. "Neeee...!" Sem zavpila in skočila pred njiju. Magični izstrelek je zadel mene

in se pretvoril v dobro magijo! Z pomočjo te magije so vse moje prijateljice dobile krila in rogove! "Hitro, hitro!" sem jih priganjala in poletele smo v nočno nebo.Teror je bil zelo besen!Hitro smo se poravnale in zletele proti zemlji, Teroru.Končno smo trčili in... Teror je izginil! Bil je premagan! "jej, uspelo nam je!" Sem se razveselila. "Prijateljstvo je res čarobno, poglej moj rog!" se je navduševala Rainbow. "In moja krila!" Rarity je bila res čudovita! Takrat pa je pristopila princesa Celestia in spregovorila: "Dragi moji mali poniji, Equestrijo ste rešile pred največjo nevarnostjo doslej. Kajti verjele ste v moč prijateljstva. In to se vam je poplačalo. Vendar, to ni za vedno. Ob zori bodo vaša krila in rogovi izginili, in zopet boste taki, kot ste bili prej. Hvala vam, ker ste rešile Equestrijo!" "Jupi, lahko zdaj priredimo party?" Se je razveselila Pinki. In zabavale smo se do jutra.
02. maj 2013
u50091
u50091
ne bom več pisala! pisala bom v drugo, novo temo, ker je tule brezveze!
04. maj 2013
next
16. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani