Aloha, ja napisala bom blog o sebi. Veliko zanimivih dejstev, ki bodo zaključevala tvoje 'spoznavalne' cilje o meni. Upam, da vam bo všeč. Ne bom pa govorila, kakšnih ne pomembnih zadev. Včasih bom zastavljala vprašanja, in upam, da boste na njih tudi odgovorili. No, za začetek sem bom samo predstavila sama sebe in svojo 'cracra' familijo ♥. Ampak, ker je moje ime zelo redko, in bi lahko vsak izvedel kdo sem, se bom predstavljala pod drugim. Če ti kaj ni všeč, spokaj!
Pravila nekateri poznajo, a če jih ti ne jih ponovim:
NE oglašuj
NE verižcev pošiljat
Uživaj v branju
NE uničuj teme!
______________________________________________________________________________
Sem najstnica po imenu Zarja. Doma imam 2 mačka sicer, samčka Leota (lahko ga vidite, na mojih slikah) in samičko Ruby (ne ona ni tam) ter 8 rib. No, zdej nastopi in pride na vrsto tudi moja 'cracra' familija. Starša sta ločena, in se ne sekiram, ker mi je čist cool. Živim pri mami. Imam 1 sestro, ki je stara 19 in bo kmalu končala srednjo šolo.
Živim v hiši normalne velikosti, pred njo je ribnik z tistimi 8-mimi ribicami, in ne... nisem jim dala imen . Živim v predmestju, ki ga uničujejo milion blokov -.-''(dobesedno). V prostem času rešujem in pomagam živalim.
_______________________________________________________________________________
ŠOLA -.-''
Ja... kot ogromna večina najstnikov dobesedno sovražim šolo. Še posebaj, ko so fantje vate? In te izzivajo. Ampak ne pogruntajo, da jih hejtaš XĐ, budale pač. Imam ene zoprne punce, ja... vedno samo opravljajo, ena reče npr. Tini, Tina pove Lari... in TRRR... naprej. Aj,mrsh ne mislim met take, 'pič*e' za frendice. In potem men Nina, da MENE skos opravljajo v šoli... mhm... mene. Za njih sem jaz itak samo 'kr ena'. A pol k mi virtualni frendi pomenijo več kot ona... pffffff... *dream on bitčz*. Ma aj je*e se mi za take frende, k se spreminjajo k vreme. Kje so taki frendi... leta 2011? Miss ya!
________________________________________________________________________________
OKOLICA IN FRENDI
Ja imam bff, ki mi je kot sestra... Sej veš... <3. Velika večina v moji bližini. Tudi Nina -.-''! Moja BFF ima 1 psa tornjaka, in 1 mačka. Ma pol se pa izgubimo. V tem nimam nič več za povedat... wahaha
________________________________________________________________________________
SIMATIJE
Nazadnje je bil to Mark. Eh, zdej se mi zanjga tud jeb*. Kr neki mutiu z Laro a men se smeju pa ceu prliznjn. Woah ne rabm te. Ma ja biu si mi kjut, sam pol si krneki zajeb*. Nisi odpisu :/ Hate that... Nisi pč zame... drugič se mi pa ne nasmehljuj -.-''. Vidla sm d si seenu, k sm ti pisala...
But... I'm still missing you and i can't see you anymore. I just wanna feel your kiss, it's hurt me every time i see you. Realize how much I need you. I hate u or I still love you? I want you? Do you want her? Do you need her? But I will never be her... ):
________________________________________________________________________________
BFF-jstvo z ___
Ni neki WOOOAH!, ker je zdej še z tisto Markovo Laro BFF in mislm, da sva se zdej oddaljile in odtujile . Kr neki sm ji zadnje čase otročja... a sploh nism ): He hate me...

________________________________________________________________________________
Kateri naj bo naslednji next-opisek?
A)MOJE ŽELJE
B)2011-2016 ANIMALS...
C)YOU'RE MY DRUGS... NOT ANYMORE...YOU HAVE HER...
08. avgust 2016
Prvi Next ti dajem (ful ponosna)
A)MOJE ŽELJE
08. avgust 2016
Hvala <3333
OKi haha
08. avgust 2016
Next in res je
in A) moje želje hiter plis
12. avgust 2016
Premal nextov haha lah gres brat (*ce hoces*) mojo zgodbico Love letters - Love story ff.
12. avgust 2016
Neeeext

A al pa C
12. avgust 2016
a pa Next
26. julij 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani