Hellouuu, *yeeah* another blog x'd
Ok. Odločla sm se da bom pa ta blog do KONCA napisala pa pika konc amen x'd
Pravila poznate soo...
Let's get started!
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Something about me
Moj nejm je Evaa, kličejo me EvčiPevči (tko praujo mi k mam kao lep glas x'd), Evica, Evči, Minionsek (lovaam minionseee!!) pa bestica me kliče Evčkaa (hejtam to x'd) živim nekje na Gorenjskem in se nebi nikool preselila s tod ker je fuul dobr tuki, skos se neki dogaja tak da me ne spravš živet drugam haha ;3 stara sm 11 rd mam 22 maja. Mam muco Tajoo ki mi je vse in fuul lovam živali (probably my life x'd) loovam minionse (po ebay-u sm si naročila dva ovitka minionseev *o*), hrano, ples, petje, musko, Tajooo pa še velik drugih čudnih stvari x'd and *yeeah* I'm weird but I don't care! Mam svetlo rjave laske, rjave oči visoka sm 157cm... Inn... Nwm več kaj nj povem x'd
What am I buy
Okej, zdj ste zvedli nekaj o men zdaj vam bom pa povedala kaj vse sm med poletnimi kupla :'')
1. Bluza s potiskom rož iz h&m
Koj ko sm jo vidla sm jo mogla probat ker na telesu fuul dobr stoji pa fuul paše na črne pajkice *o*
2. Bela bluza uzadi malo čipke, h&m
Ta mi je tudi koj v oči padla pa men fuul paše na rdeče kavbojke *o*
3. Črne kratke hlače, h&m
4. Dolge sive kavbojke, taily weily
Fuul so fajne za nost, elastične pa oprijete *o*
5. Adidas trenerka, adidas
Fuul mi je lepa, še posebi un napis *adidas* *o*
6. Majčka oranžna (tigrasta), lidl x'd
Pač v lidlu imajo včasih fuul fajne stvari in sm jo kupla ker mi fuul paše na trenerko adidas ker je napis tud oranžn x'd
Te obleke somi najljubše kar sm kupla v zadnjjem mesecu drgač sm si kupla še šampone, baby lips, navadno belo majčko adidas...
Ok, upam da je tole vredno usaj treh nextov x'd
Luv ya<3
Ok. Odločla sm se da bom pa ta blog do KONCA napisala pa pika konc amen x'd
Pravila poznate soo...
Let's get started!
Something about me
Moj nejm je Evaa, kličejo me EvčiPevči (tko praujo mi k mam kao lep glas x'd), Evica, Evči, Minionsek (lovaam minionseee!!) pa bestica me kliče Evčkaa (hejtam to x'd) živim nekje na Gorenjskem in se nebi nikool preselila s tod ker je fuul dobr tuki, skos se neki dogaja tak da me ne spravš živet drugam haha ;3 stara sm 11 rd mam 22 maja. Mam muco Tajoo ki mi je vse in fuul lovam živali (probably my life x'd) loovam minionse (po ebay-u sm si naročila dva ovitka minionseev *o*), hrano, ples, petje, musko, Tajooo pa še velik drugih čudnih stvari x'd and *yeeah* I'm weird but I don't care! Mam svetlo rjave laske, rjave oči visoka sm 157cm... Inn... Nwm več kaj nj povem x'd
What am I buy
Okej, zdj ste zvedli nekaj o men zdaj vam bom pa povedala kaj vse sm med poletnimi kupla :'')
1. Bluza s potiskom rož iz h&m
Koj ko sm jo vidla sm jo mogla probat ker na telesu fuul dobr stoji pa fuul paše na črne pajkice *o*
2. Bela bluza uzadi malo čipke, h&m
Ta mi je tudi koj v oči padla pa men fuul paše na rdeče kavbojke *o*
3. Črne kratke hlače, h&m
4. Dolge sive kavbojke, taily weily
Fuul so fajne za nost, elastične pa oprijete *o*
5. Adidas trenerka, adidas
Fuul mi je lepa, še posebi un napis *adidas* *o*
6. Majčka oranžna (tigrasta), lidl x'd
Pač v lidlu imajo včasih fuul fajne stvari in sm jo kupla ker mi fuul paše na trenerko adidas ker je napis tud oranžn x'd
Te obleke somi najljubše kar sm kupla v zadnjjem mesecu drgač sm si kupla še šampone, baby lips, navadno belo majčko adidas...
Ok, upam da je tole vredno usaj treh nextov x'd
Luv ya<3
09. avgust 2015

u197306
Next
09. avgust 2015

u197306
Next
10. avgust 2015

u90982
next