u141156
u141156
Napisala bom svoj blog, briga me če ni slovnično napisan, važno je, da to jz pišem zase in da mi je v veselje.
Ne bom pisala z messeltters črkami, ker bi blo škoda časa.
Pisala bo kokr bom hotla z nexti ali brez nextov.

[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTniBXuYDwyob0i4o6-_b9DwCzBUfUSFo53rbIQCmTxNb_dwPhECw[/img]

♥ YEES! KDO SPLOH SEM JZ? KAJ SEM JAZ?
Ja! To se tud jz sprašujem. Kdo sem. Kaj sem. Kaj sem bla u prejšnem življenju. Kokr pri hendoizmu. Ko uni ljudje verjamejo v življenja naprej. Umreš, se spet rudiš, umreš, se spet rudiš. To je fucking zakomplicirano. Usej zame. Ko me je strah smrti. In to zelo. Usega me je strah. Pa sploh nevem, da me je strah, sam čutim tko. Sm suha, s tem se nočem hvalt, ampak hočem se zredit. Stara sm 13 let, pa mam 30kg, zdraunica mi je rekla, da bom mela anoreksijo, če se ne zredim v tem mescu za 6kg. Ampak kako? Jz nikol nism lačna. Nočem bit presuha. Nočem bit predebela niti suha. Mot me ko me v šoli usi kličejo paličnjak, trska la pa kej podobnega. A vi sploh veste kako se ljudje ob tem počutijo? Trska me spominja na anoreksijo. In zmeri ko me pokličejo trska se počutim bolano. Moja biuša prijateljica je mela anoreksijo pred tremi leti in je.. umrla :''c. Zlo mi je hudo zanjo, ker je hotl ahujšat, ker so ji v šol govoril bajsa, reva je bla u sedmem razredu pa je mela komaj 37kg. Shujšala je na 28kg in dobila anoreksijo. Odvadla se je jest, njen želodec hrane ni več sprejemu in je umrla. Zato ne hujšat z BREZVEZEZE.

~ SCHOOL
Ja, mam težave v šoli. Ne gre mi geografija, ostalo mi pa gre. Geografijo bom mela zaklučeno dve. Skor tri. Ampak neumna neusmiljena prfoksa se me ni hotla.. USMILT! Ona sploh ne ve, kok je men dot ega, da bom ko bom velka odvetnica. IN ZA POKLIC SE JE TREBA BORIT. Ampak ne, nje je usen, ona uživa v tem, ko mi trpimo zarad ucen. Nisem edina učenka, ki ji negre geografija, mnogi v našem razredu bojo mel popravni izpit iz geografije. Aveste kako ona z nasmeškom na obrazu pove: "Vrgla te bom na poprauca pa konc debate. Starši naj se s teboj zglaisjo na govorilnih urah jutri.." BLA BLA BLA. Samo nakladanje jo je. In ni čudno da jo nuben nemara, če odštejemo učitle. Raunateljica jo obožuje, govori da jeona taprava učitlca.Taprava učitlca za tvoje možgane, raunatlca.
Ampak na srečo nas ta prfoksa letos zapusti. Nuseča je. JOOJ, kr jokala bom ker se mi bo smilu njen otrok. Kdove kva ga bo use naučila. Bit neusmiljen seveda. Ma naj crkne ta prfkosa men gre že tok na jetra. In a vi veste kako se mi mučmo pr gefi. K mamo pouk kr naenkrat reče. "Dans pa sprašujem, Maša prid pred tablo." Jst tm OMG KAJ NAAJ NRDIM NČ NE ZNAM. In ona te gleda z učmi, vid da nč ne zna, šebo dreza vate in na konc mi da.. dvojko. FAK MOJA PRVA DVOJKA. KAKO NAJ POVEM DUMA? Z lažjo? O ni šans, vam ne priporočam. Sama sm povedala tkole:
Pridem dam se usedem, pride mami upraša: "Maša kkšna ucena dons?" Jst rečem: "Ja štirko sm dubla." Žalostn pogledam, in reče: "Oh Maša štirka te že ne bo požrla. Dvojka bi me razkurla, pa cvek, pa trojka. Prid gremo na sladoled." Jst tm ojooj, v kaj sm zabredla. Gremo vn, na sladoled. Usi člani družine (nas je pet, še dve sestrici mam mlajši) in se vedemo kot najsrečnejša družina. Mami mi kup sto lizik, ker sm bla tok žalostna. Potem, čez čas ji zazvoni telefon. Javi se. Najprej reče: "O, ja bom." Potem odloži in me grdo pogleda. Z obupom in žalostjo mi reče: "Maša, klicala me je učitlca geografije, dobila si dvojko in ne štirico." Pol sm dubla kazn, in use to. Zjokala sm se, povedala sm ji občutke in.. ZASOVRAŽLA UČITLCO ZA GEFO! Za to rajš ne laganja duma zarad ucen.

To je blo use za dans.
Baaaaaaaaaaj.
~ Maša <3
18. junij 2013
neeeeeeext<3
18. junij 2013
u141156
u141156
Pa unih sto lizik ni v dobesednem pomenu
18. junij 2013
hehe vem sem si misla.
18. junij 2013
u141169
u141169
Neeext
18. junij 2013
u124383
u124383
next
01. avgust 2014
Next
01. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani