Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u27611
u27611
No ustvarla bom revijo. Plis berte mejbi pa nejdete dobre nasvete..
Notr bojo use sorte nasveti, članki,..
Am.. objavlala bom:
Hot & not list
nezgode
zanimive diete, načine zdravega življenja, recepte..
podatke o glasbenem svetu
modni nasveti!
.. in še več!
No plis berte pa če maste kšne probleme,ideje,zamisli
napište na mejl pa bom ustregla.!

a boste bral.?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

08. oktober 2010
u28047
u28047
beda
08. oktober 2010
u27611
u27611
No bom začela z člankom ki se imenuje..
povedala vam bom par primerov za katere običajno niste vedeli..
ALI STE VEDELI:
-Da naše oči so vedno iste velikosti od rojstva, vendar je naš nos in ušesa se nikoli ne ustavijo rasti.
-da imajo mišiče tvojega srca tolikšno moč, da brizgnejo kri 10m visoko
-da orgazem pri prašičih traja 30 minut
-da se statistično več ljudi boji pajkov kot pa smrti
-da je nemogoče kihniti z odprtimi očmi

-V starem veku ljudje v Angliji niso smeli seksati brez dovoljenja njihovega kralja.
Če so ljudje hoteli imeti otroke, so morali pri kraljestvu zaprositi za dovoljenje. Nato so dobili tablico, katero so morali, ko so spolno občevali, izobesiti na vhodna vrata.
Na tej tabli je pisalo…
"Fornication Under Consent of the King"
(FUCK)
Iz tega izhaja beseda Fuck.
V prostem prevodu bi to pomenilo: „Nečistovanje s kraljevim dovoljenjem.“
-da si je nemogoče polizati svojih komolcev
-80% ljudi ki so to brali si bo poskušalo polizati komolec
kar zanimivo ;D
08. oktober 2010
u26898
u26898
Kje dobiš te informacije???
08. oktober 2010
u27611
u27611
mal brskam po intrnetu.. neuem am tole sm dobla tle: http://www.cveka.com/ali_ste_vedeli_da-t169.0.html
08. oktober 2010
u27611
u27611
Twilight fans pripravite se!
Izšla bo nova knjiga :
.
The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide
Ja prav ste slišali! Izdala b knjigo v kateri bodo razložili vse.. Ste se kdaj spraševali podatke o vsem in kaj so tiste njihove skrivnosti, no to bo Stephenie Meyer izdala v svoji novi knjigi.
Čeprav je še v angleščini jo bodo kmalu prevedli zagotovo vas zanima kaj vse bo izdano v knjigi.
08. oktober 2010
u27611
u27611

08. oktober 2010
u29439
u29439
js sm šla res probat lizat komolc (maš prou, ne rata). piš naprej, zanimivi članki...
08. oktober 2010
u27611
u27611
http://www.youtube.com/watch?v=crPhUi0vFAk&feature=player_embedded#!
Tukaj pa imate nasvet za zebraste nohte, mislm da boste prbližn razumel čeprou piše u angleščin!
08. oktober 2010
u27611
u27611
hot or not!

Taylor Lautner

David Beckam
No kdo se pa vam zdi? Komentirite.. pa napište hot or not: pa pač tistga k ste ga izbral!
08. oktober 2010
u27611
u27611
Zvezda Miley Cyrus spet ujeta!

Miley spet nazaj v novicah z njenimi drivjimi potmi.

Papazzi so ujeli Miley v erotičnem klubu nad 21 let. Miley je seveda premlada. Stara je 18 in kot veste v ZDA
08. oktober 2010
u27611
u27611
ups..
nesme v klube pod 21let. Ponujali pa so ji veliko pijače in prosili za veliko erotičnih uslug, kar veste da je v ameriki nesprejemljivo.
08. oktober 2010
u27611
u27611

Se kdaj sprašujete koliko časa bi trajalo da bi prebrali celo vikipedijo?
Na igrah nekateri sploh še niso toliko stari, trajalo bi 14 let..
Stran shaternator.com si je vzela čas da je zračunala koliko časa bi trajalo da prebereš vso vikipedijo!
Angleška verzija vsebuje 3.4 miljona člankov.. Če bi to vse skupaj sprintali bi ugotovili da je to za 1447 knjig ki vsebujejo 1 miljon besed v vsaki.. Računal pa je da preberemo približno 300 besed na minuto.. Če vse to zračunamo pa rezultat pride do 14 let.
09. oktober 2010
u27611
u27611
no tukej je tema nezgode:

Sovražim 1. april

bilo je 1. aprila-dan šal in sem mamo nasrala da sem noseča...
in je verjela tako zelo, da je klicala v šolo in ravnateljico in vse in so to na koncu vsi vedli cela šola.
in pol ona nadere ravnatelico, kako je mogla dopustit to...faakkk nikol več se nebom šalila za 1. April...

Čist rdeča
A me je kdo vidu?

ijaa to je blo ko smo šle s frendicami en dan v Čateške toplice...
in tam majo neki tko da voda gor šprica ti pa kao srfaš...in js valda budalo sem šla gor in unu srfala, pa povhen folka me je gledal..
no in pol mene zmeče dol in me odnese po vod do tam kjer sem začela surfat. in pol se poberem, da bi šla ven iz tega bazena pa mi frendici tko upijeta naj si modrc popravim..
in js se tko pogledam in se mi je modrček od kopalk čis premaknu, tko da se je vse vidlo...in js unu tko mal kriknem in se zakrijem pa grem hitro do njiju, vmes me je še vsulo, da sem fajn telebelna po tleh in še vsi so me debelo gledali, pa se mi režali!
jaz sem pa zafarbala ko en paradajz in si prisegla, da nikol več ne grem na uno bedno srfanje!

tajj
Aja, ti nis taprau!

Enkrat grem vn in tko vidm enga tipa .. od uzadi
... hodm za nemu .. da bi vidla kam gre anee. .. in se začne zguvarjat po telefonu ..
pol je pršla k nemu ena žoka in smo pol še pou ure hudil ..
jes pa naenkrat sam tko rečm prot njenu: "ej ti .. a mi maš kej za puvedat'"
... on se ubrne pa tko: "KUA?" .. ane k mu ni blo jasn kua je fora de sm ga uguvurila ane ..
no in jes sam izjavm: "Aja, ti nisi taprau."
.. pa on tko: "em ne, a veš jes sm iz pravlce!"
negova žoka sej tko režala ... jes sm se pa skorej u tla ugreznla zrt tega k sm kr enga tipa uguvurila ...

Bonnie
09. oktober 2010
u27611
u27611
justin bieber med koncertom pade na rit!
http://www.youtube.com/watch?v=mU_Bu2ai5OQ&feature=player_embedded
09. oktober 2010
u27611
u27611
Zdravje!

GLINA IN KAKO JO UPORABLJAMO
Glina se v glavnem uporablja za obkladke, v tem primeru lahko uporabimo različne vrste gline, tako kupljene, v prahu, kot tudi tiste, ki jo na čistem ozemlju sami izkopljemo. Uporabna je siva lončarska glina, ki je lahko rumenkasta, ne pa tudi rdečkasta (ima preveč železa).

Glino pa lahko tudi uživamo (v tem primeru svetujeva katero od uradno potrjenih znamk, npr. Ašičevo glino v prahu, ki je res kvalitetna - preizkušeno!).

Uporabimo jo v primeru poškodb - izpahov, izvinov, obtolčenin, udarcev ipd., pa tudi neposredno na rane - v tem primeru uporabimo čistejšo glino (najbolje čisto glino v prahu, ki je primerna tudi za notranjo uporabo).

Shranjujemo jo ponavadi v steklenem kozarcu ali primerni keramični posodi, nikakor v plastiki, še manj pa naj ima glina stika s kovino (na to bodite vedno pozorni; namreč da se ne "spozabite" in pomešate glinene zmesi s kovinsko žlico; vedno moramo uporabljati keramično, porcelanasto, stekleno ali leseno).

V tem primeru jo imamo vedno "pripravljeno" in jo samo nanesemo tja, kamor je pač potrebno. Po potrebi (če se preveč posuši), ji samo dolijemo malo vode ali mešanico vode in jabolčnega kisa.

Namažemo predel, ki ga hočemo zdraviti (naj bo to gleženj, rama, zapestje, koleno ali tudi bolj nedostopna mesta, kot je križ ipd., kjer nam bo moral nekdo pomagati) čimbolj na debelo, položimo čez glino kakšno krpo, npr. bombažno plenico, in, če je predel manjši, še povijemo, seveda ne preveč na tesno. Po približno uri do dveh (še bolje pa je po lastni presoji, ko se namreč glina posuši in se z lahkoto odstrani, pomeni, da je "naredila svoje") glinen obkladek zlahka odstranimo in ga po potrebi čimvečkrat ponovimo in to počnimo vsaj nekaj dni; glina namreč potrebuje določeno dobo, da postopoma posrka in izloči negativne, strupene snovi. Ko obkladek odstranimo, ga čimprej zavrzimo, saj vsebuje strupene snovi (ki jih je ravno posrkala vase).

Delovanje gline je vsestransko

Mozolj, ki ga premažemo z glino, se hitreje posuši. Noht, ki zaradi poškodbe odpade, se s pomočjo glinenih obkladkov sam in zdravo obnovi. Glina mi je nekoč potegnila ven celo glavico klopa (katerega odstranjevanja sem se zelo nespretno lotila in glavo pustila notri) in verjamem tudi, da mi je glina posrkala ven strupe (če so bili oz. kakršni so že bili).

Njeno delovanje je res mnogostransko; naj gre za poškodbo ali vnetje, vedno jo lahko uporabimo in začutili bomo njeno delovanje; predel, ki ga obravnavamo, bo postal mrzel ali vroč, notri bo kljuvalo, tiščalo ipd. - to pomeni, da dela. Ko preneha delovati oz. obkladek samo še tišči ali pa celo sam odpade ali se odlušči, je pač opravil svoje in ga odvrzimo.

Glina v prahu

Z glino v prahu ravnamo enako, pripravimo pa si jo takole: v keramično (ali stekleno, porcelanasto) posodo stresemo nekaj gline in jo zalijemo s primerno količino mešanice vode in jabolčnega kisa, lahko pa tudi čaja - pač tistega, ki bo se podkrepil moč delovanja v točno določenem primeru (če se bomo hoteli znebiti notranjega vnetja, bomo, npr., glino prelili s presličinim ali tavžentrožinim čajem, itd.) in pustimo (nič ne mešamo). Po uri ali dveh jo lahko uporabimo.

Količino boste morali poštekati sami, saj je vsak primer - in s tem tudi količina, ki jo potrebujemo za obkladek - individualen, svetujeva pa vam, da ne uporabite preveč tekočine. Uporabite je malo in je raje potem še malo dodajte, če jo bo glina prehitro vpila in dobljena masa ne bo dovolj mazljiva.

Glino v prahu lahko uporabimo tudi za masko obraza, vendar jo osebam z zelo suho kožo odsvetujem - primerna je predvsem za osebe z mastno in mozoljavo oz. problematično kožo.

Če nameravamo glino v prahu uživati notranje; če se bomo hoteli, npr., znebiti strupenih snovi ali če bomo hoteli okrepiti organizem, če bomo hoteli prečistiti in obnoviti kri, ko bomo hoteli povečati in obnoviti število krvničk, ko bomo hoteli očistiti in razbremeniti delovanje notranjih organov, bomo naredili glineno kuro:

Zvečer stresemo žličko (leseno, keramično ali stekleno) gline v keramično ali stekleno posodico in čezenj zlijemo vodo (1 - 2 dcl). Ne mešamo! Pokrijemo. Zjutraj na hitro premešamo (z leseno ali stekleno žličko!) in popijemo. Če nočemo piti goste vode, jo pazljivo prelijemo v drug kozarec in izpustimo goščo.
Tako ravnamo en teden. Potem prenehamo. Po kakšnem tednu si glineno kuro spet lahko privoščimo, tokrat lahko traja do 2 tedna. Vmes vedno prenehajmo; glina namreč raztaplja in odvaja snovi. Možno je tudi, da doživimo kakšno (negativno) reakcijo - tega se ne smemo ustrašiti, pomeni samo, da se je proces zdravljenja začel in kaže na to, da je bila bolezen oz. težava globoko ukoreninjena.

Ko sem pred leti sama delala glineno kuro, sem imela med kuro in tik po njej hudo vnetje in visoko temperaturo skoraj tri tedne, polega tega pa tudi skoraj povsem zmanjšano vsebnost trombocitov, ki so se potem čudežno obnovili in spravili v red v manj kot tednu. Potem je bila moja kri obnovljena in izvrstna. Mogoče je torej glina samo pospešila vnetni proces, ki se je že dolgo kuhal po meni. Kdo ve.

Pet zvezdic za glino

Res se skoraj ne spomnim težave, ki se je ne bi dalo zdraviti tudi z glino; pa še dostopna in poceni je, če smo se odločili, da jo bomo kupovali. Še enkrat naj tudi ponovim, da je zmotno mnenje, da je to umazano, blatno početje. Pripravi in odstrani se povsem brez težav, vse, kar smo potrebovali zraven (krpe ipd.), pa zlahka operemo in uporabimo ponovno. Pripravimo si jo relativno hitro, vedno je imamo nekaj lahko že pripravljene... Glini torej 5 zvezdic!
09. oktober 2010
u27611
u27611

Imata kevin jonas in danielle deleasa otroka..
Pred približno enim mesecom so ju opazili v trgovini ko sta kupila test nosečnosti.. No to bi bil super začetek v enoletnem razmerju teh zaljubljencev! Medijem pa stav objavila da bi rada imela 3 otrok.
09. oktober 2010
u27611
u27611
http://www.youtube.com/watch?v=euU068_8aNs&feature=player_embedded
Miley Cyrus izdala njen nov sexy video.. No miley pa res ni tako nedolžna kot gledamo na Hanni Montani saj je zadnje čase zelo drugačna.. Pravi da je dobila navdih od Lady Gage in Christine Aguilere.
09. oktober 2010
u27611
u27611
a gdo sploh bere?
pliiiz komentirite!
10. oktober 2010
u27611
u27611
http://www.youtube.com/watch?v=2HMwPcK0uIM&feature=player_embedded
Kesha žari v njenem novem videu!
10. oktober 2010
u27611
u27611
Demi Lovato - What To Do
Nova pesem od demi lovato!
http://www.youtube.com/watch?v=IXo78Kd0tks&feature=player_embedded#!
10. oktober 2010
u27611
u27611

Justinu Biebru so prepovedali zmenke!

Njegova mama Pattie Mallette je zalotila Justina in Jasmine Villegas ko sta se poljubljala, zato mu je prepovedala zmenke.
10. oktober 2010
hahaha..........o groza 16 je str pa se nesme kušvt xD
10. oktober 2010
u21760
u21760
cooool
10. oktober 2010
u27611
u27611
ja vem dizastr.. nima zasebnosti!
10. oktober 2010
u29112
u29112
uuuaaau...supr je
10. oktober 2010
u29112
u29112
kr nexti, k je zanimiu
10. oktober 2010
u20807
u20807
COOOOOL DEJ NAPREJ
10. oktober 2010
u27611
u27611
Petdnevna sadna dieta

shujšaš do 5 KG | traja 5 dni | stane pribl. 5 EUR |ocena: 5 zvezdic
O dieti:

Ta dieta je pretežno sestavljena iz sadja in zelenjave, ki vsebujeta majhno količino sladkorja in maščob ter velik delež vode. Po prvem ciklu petih dni, lahko dieto ponavljate, dokler ne pridete do želene teže. Priporočamo, da po vsakem ciklu dva dni jeste normalno, a zmerno. Pred uporabo diete se posvetujte z zdravnikom.

Dodatna navodila:

Lahko jeste vse sadje in zelenjavo z izjemo naslednjih živil: banane, sladkor, fižol, grah, krompir. Če med obroki začutite lakoto, lahko pojeste malo lubenice ali drugega nizkokaloričnega sadja.

Nasveti za čas med dieto in po njej:

Kava povzroča kislost v krvi, zaradi česar je potrebno več vode, da se nevtralizira njeno delovanje. Zato se priporoča piti čaj.Čokolade in drugih sladkarij ni priporočljivo jesti. Beli sladkor vsebuje kalorije nizke kakovosti (le kalorije z majhno hranilno vrednostjo) Sol uporabljajte čim manj, saj veže vodo, kar povečuje telesno težo in prispeva k nastanku celulita.
1. dan
Zajtrk: sadje, prepečenec, kava
Kosilo: sadje, kuhano jajce, 1 kislo mleko
Večerja: 2 paradižnika, 2 kuhani jajci, 1 kumara, 2 prepečenca
2. dan
Kosilo: sadje, kuhano jajce, 1 kislo mleko, 2 prepečenca
Večerja: 125 gramov kuhane teletine, 1 paradižnik, sadje, 1 prepečenec
3. dan
Kosilo: sadje, kislo mleko, 2 kumari
Večerja: 125 gramov kuhane teletine, sadje, prepečenec