heiii !
js sm nika . pisala bom čalanke o modi in lepoti . mogoče tudi o kakšni zvezdnici ....
skratka jss ne bom debatirala ampak bom kar začela......

se boste prijavili ???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. junij 2011
aja dejte hitro rabm vsaj 3 nexte
05. junij 2011
u19573
u19573
next
next next
05. junij 2011
ok no ja pa bom začela...
Kopalke 2011
Letošnjo kolekcijo kopalk zaznamujejo prefinjeni materiali in drzni izrezi, nekateri modeli pa se bodo bleščali v soju kristalov. Črna ostaja nepogrešljiva spremljevalka poletja, lahko pa izberete poželjivo barvo petroleja ali elegantno vijolično. Med številnimi različnimi modeli nedrčkov (triangel, bando ali balkonet) se bo našel pravi za vsak dekolte. Morda pa bo prava izbira enodelni kopalni kostim ali tankini za diskretno prikrivanje. Za piko na i pa bodo poskrbeli poletni dodatki – parei, krila, torbe, brisače ...

to so modeli lisce
05. junij 2011
danes modne tudi bikinke


05. junij 2011
AJA TUKAJ ME LAHKO ZA KAJ PRAŠATE , KAJ MALEGA OGLAŠUJETE AMPAK NE PREVEČ.....
05. junij 2011
u50119
u50119
F
E
J
K
A
Š
!!
!!
!!
08. junij 2011
u50119
u50119
jst sm ta članek napisala dan pred tabo in ti fejkaš celo revijo!! čist isti besediu je !!

jst ne dam nexta
10. junij 2011
u50119
u50119
še eno sliko mava skor isto!
10. junij 2011
ja pol si ga pa u rit zatlač
17. junij 2011
u51666
u51666
rajš si ga dej ti, ker gre men na živce, pa dobr da to še v moji reviji pišš da je slabo, a to pomen da da je tud tvoje zanč?? ok zarad mene se tle loh kregava mojo revijo pa pust prmer, jo ne fejki itd...
17. junij 2011
hahaha vse je zanč itak fejka ena od druzga in sam ponavlajnje
in držim zraven
17. junij 2011
Bodi prava prijateljica!
Facebook je res super način za sklepanje prijateljstev, a ne pozabi, da so osebni stiki še vedno najpomembnejši. Na videz majhne, a vendar zelo pomembne stvari, naredijo prijateljstvo trdnoin le prijatlejstvo, v katerega vložiš čas, energijo in trud je tisto, ki lahko in bo trajalo vse življenje.
V svoj urnik vključi čas zanjo
Čeprav se sliši smešno, pa včasih pozabimo na čas za svoje prijatelje. Zdijo se nam tako samoumevni, a dejstvo je, da moramo prijateljstvo neprestano negovati. Če imaš občutek, da s prijateljico zadnje čase bolj malo časa preživita skupaj, si v svoj koledar označi čas, ki ga boš namenila le njej. Pojdita v kino, na sok ali sladoled, na sprehod ali krajši izlet. Več časa, ko bosta preživeli skupaj, več si bosta imeli za povedati. Če ljudem ne namenimo svojega časa, se poti lahko hitro razidejo, saj v življenje stopijo novi obrazi, stara dobra prijateljstva pa brez razloga zbledijo. Ne pusti, da se to zgodi vama. Prijateljstvo je v življenju izredno pomembno, a žal to spoznamo takrat, ko ostanemo brez njih.
Bodi ob njej. Tudi v slabih trenutnik.
Prava prijateljica je ob na voljo tudi takrat, ko stvari niso rožnate. Ob slabih trenutkih, kot so neuspehi v šoli, bolezen, prepiri s starši in konec ljubezni. In ravno takrat, ko v njenem življenju ne gre vse kot po maslu, te potrebuje bolj kot kdajkoli prej. Četudi to sprva zanika. Bodi ob njej. Tolaži jo, ji delaj družbo in jo poskusi spraviti v boljšo voljo. Povej ji, ta bodo slabi trenutki minili in jo spomni na vse, kar je v njenem življenju lepega. Delaj ji družbo, ko zaradi bolezni obleži v postelji. Prinesi ji doma pripravljeno juho in nekaj dobrih filmov. Odpovej se zabavi in večer preživi z njo.
Ne pretiravaj z nasveti
Včasih prijatelji potrebujejo in želijo naš nasvet, včasih pač ne. Takrat je povsem dovolj, da jim prisluhnemo. Poslušaj, ko ti govori o svoji težavah in če vidiš, da je to vse, kar v tistem trenutku potrebuje, to nikakor ni primeren čas za pametovanje in dolg seznam nasvetov. Sploh pa nikoli ne izpostavi napake, ki jo je naredila in nikoli ne očitaj zakaj neki je določeno stvar storila. Ljudje smo bitja impulzov in pogosto naredimo nekaj ne da bi mislili na posledice, ki bodo sledile. Če pa za nasvet prosi, se poskusi postaviti v njeno situacijo in dobro premisli kaj bi naredila, če bi bila v njeni koži. Mnogokrat je namreč lahko govoriti, svetovati in biti pameten za druge, čeprav potiho vemo, da tega niti sami verjetno ne bi storili.
Sprejmi njene pomanjkljivosti
Nihče ni popoln. Niti ti, niti ona. Žal pa imamo kar se tiče drugih velikokrat prevelika pričakovanja. Zato ne išči popolnosti, saj boš hitro razočarana. Ljudi raje sprejmi z vsemi njihovimi napakami vred. Če le-teh seveda ni preveč oziroma niso takšne, ki bi negativno vplivale tudi nate. Pazi torej, da pri odnosu z njo ohraniš ljubezen do sebe. Če te 'prijateljica' žali, se iz tebe norčuje in se posmehuje tebi ali stvarem, ki jih imaš rada, si družbo raje poišči drugje.
Pazi nanjo-tudi ko tega ne vidi
Če izveš da je v težavah, pa ti tega ne zaupa, se ji poskusi približati in ji pomagati. A bodi previdna, saj pretirano 'vtikanje' v njeno življenje lahko pomeni konec vajinega prijateljstva. Najstniška leta so muhasta in težave se lahko zdijo grozne in nepremagljive. Čeprav navadno temu ni tako, smo pa kljub temu nesrečni. Zagotovo želiš, da bi bila tudi ona srečna in če vidiš, da se je nad njeno življenje zgrnil temen oblak, ji pomagaj, da bo zopet zagledala sonce in dobila voljo do življenja in stvari, ki jo veselijo. Pazi nanjo in neguj vajino prijateljstvo. Bodi opora, ki jo potrebuje in pazi, da zaradi slabe družbe ali nekaj neprijetnih dogodkov ne zaide iz poti.
17. junij 2011
http://www.google.si/imgres?imgurl=http://sweetstars.net/wp-content/uploads/2010/08/selena_demi.jpg&imgrefurl=http://sweetstars.net/kolekcija-sonny-munroe/&usg=__YhFzA5cV-xbHzFVlYpvAGDK7pFY=&h=388&w=297&sz=108&hl=sl&start=44&sig2=MoIFO0iEt-ro0vs1RwpX7g&zoom=1&tbnid=gd9pYAaarIRDoM:&tbnh=151&tbnw=112&ei=eYL7Tc3QFsf
17. junij 2011


17. junij 2011
u51666
u51666
ql, nexti samo drugič mal krajš
17. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg