Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Zgodba govori o najstnici, ki ne verjame v ljubezen. Ko spozna fanta, ki je nor na njo, pa se ji življenje popolnoma zaplete. Skozi zgodbo spozna da brez njega ne more živeti. Ampak takrat je prepozno, ostane pa ji samo še upanje na srečen konec.

GLAVNA OSEBA:
IME: Klara
STAROST: 15 let
KRAJ BIVANJA: Kranj

TO SEM JAZ
_________________________________________________________________________________________
1.DEL
Pograbim jakno, zaprem garderobno omarico in se odpravim domov. Za mano je bil zadnji dan šolsko obvezne dvomesečne prakse. Opravljala sem jo v Mlečni restavraciji v središču Kranja. Vsa zadovoljna odkorakam proti glavni avtobusni postaji in počakam avtobus. Avtobus pripelje in usedem se nasproti zadnjih vrat. V ušesa si dam slušalke in poslušam svojo najljubšo skladbo. Vožnja mi hitro mine in kmalu prispem domov. Bil je petek in pred mano je bil prost vikend. Kot vsak petek se tudi danes zaprem v kuhinjo in naredim nutelline mafine. Pripravim maso za mafine in medtem, ko se mafini pečejo pomijem posodo, pobrišem delovni pult in pomijem po tleh. Mafine vzamem in iz pečice in jih zložim iz pekača, da se ohladijo.

Dan se je počasi končal in proti večeru sem utrujena zaspala. Cel vikend sem preležala. V nedeljo proti večeru sedim za računalnikom in poslušam svojo najljubšo skladbo. Pripravim torbo in oblačila za jutri. Po dveh mesecih prakse končno zopet v šolo. Po eni strani sem vesela da vidim svoje najboljše prijateljice in sošolke, po drugi strani pa se mi ne da učit. Pograbim pižamo in se odpravim v kopalnico. Vzamem si svoj čas in si v miru umijem lase. Zbrišem si lase ter se preoblečem v pižamo. Počakam da se mi lasje posušijo, medtem pa si nalakiram nohte. Nastavim budilko za ob pol 6h in se počasi odpravim v posteljo. Nisem mogla zaspati cel čas sem razmišljala kdaj se bom ponovno zaljubila. Potrebovala sem nekoga ob sebi ki bi me imel rad in bil nežen z mano. Misel na fanta in zaljubljenost me popelje v spanec.

________________________________________________________________________________________
veselim se vsakega komentarčka in pohvala sprejemam pa tudi kritike
next sledi čez nekaj dni
★ƲισƖєттα★
03. julij 2016
Next dragaaa!! Hitr nadaljuuj, super je! <3
03. julij 2016
Next <33
03. julij 2016
Hvala obema za komentarčke Next posvčen vama ki spremljata
2.DEL
________________________________________________________________________________
Iz mirnega spanca me zbudi nadležen zvok budilke. Zaspano vstanem iz postelje in se odpravim v kopalnico. Umijem si zobe in obraz ter oblečem pajkice in svojo najljubšo majico. Naredim si lahki poletni make-up, pograbim jopico in torbico in se odpravim proti avtobusni postaji. Pridem na glavno postajo in objamem sošolko Petro nisem je videla dva meseca in zelo sem jo pogrešala.

PETRA
Nekaj časa se pogovarjamo nato pa Petra omeni, da sem všeč njenemu prijatelju po imenu Jernej. Nič mi ni bilo jasno, bila sem v šoku. Še nikoli nisem bila komu všeč in občutek je bil nenavaden. V šoli je pouk potekal tako kot po-navadi. Med malico mi je Petra pokazala Jerneja. Prvi vtis ob njem je bil luštkan in izgleda kot da je star 20 let. Petro sem začela spraševati o njemu. Povedala mi je da je star 16 let, torej je eno leto starejši od mene in obiskuje 2. letnik gospodarja na podeželju na naši šoli. Živi v Besnici in doma imajo manjšo kmetijo, v prostem času pa igra harmoniko. Večina podatkov mi je ušla iz glave vendar zapomnila sem si ime in starost. S Petro hodiva po šoli in mimo naju pride Jernej, ne upam ga pozdravit samo pogledam ga in se mu nasmehnem on pa stori enako in pozdravi Petro.

JERNEJ
S Petro se odpraviva naprej po hodniku do učilnice v kateri smo imeli pouk. Preostanek pouka mine kar se da hitro in po osmi uri se odpravim na avtobus proti domu. Popoldne pospravim sobo in posesam stopnice. Proti večeru pa se usedem za računalniku in se prijavim v facebook. V tistem trenutku mi zazvoni telefon in kliče me Petra. Reče mi da jo Jernej veliko sprašuje o meni, ampak me ne upa dodati na facebooku in klikniti. Čez dobro uro ko že ravno hočem oditi iz facebooka pa me doda Jernej in se isto sekundo ko sem ga sprejela me je kliknil. Pogovarjala sva se in rekel mi je, da se mu všeč, priznala sem mu da je tudi on meni rahlo všeč. Povedal mi je naj ga kdaj na šoli pozdravim in naj jutri na glavni postaji v Kranju pridem do njega, ker ga potem v šoli nebom nič videla saj imajo celodnevno šolsko ekskurzijo. Rečem mu, da ga lahko počakam v Strahinju, da me objame. Okoli enajstih me odnese v svet sanj.

Naslednji dan me Petra sprašuje vse možno kaj sva se pogovarjala in vse ji razložim ter pokažem najine pogovore. Pouk mi mine zelo hitro in po koncu šeste ure s Petro čakava v šoli in se dolgočasiva. Bolj se je ura bližala drugi popoldne vse bolj sem bila živčna. Mal do dveh sem se skupaj s Petro odpravila na avtobusno postajo ni ga bilo. Po desetih minutah čakanja sem se usedla na avtobus za Kranj in obupala. Samo norčuje se iz mene sem si mislila in se posvetila glasbi v slušalkah.
_______________________________________________________________________________
le kaj se bo zgodilo bo Klara odpustila Jerneju ali bo ignorirala vsa njegova sporočila
Next kmalu smile
★ƲισƖєттα★
03. julij 2016
Mislm da mu bo Klara odpustila! Vsaj upam haha innocent
Next
03. julij 2016
Next
03. julij 2016
hvala za nexte
Mariposa. upanje umre zadnje bomo vidl kwa bo smile
3.DEL
___________________________________________________________________________
Komaj sem zadrževala solze vendar sem jih morala. Sram bi me bilo da bi se pred polnim avtobusom zjokala zaradi nekega fanta ki ga komaj da poznam. Prispemo v Kranj in na postaji za Besnico vidim Jerneja. Ves bes je šel iz mene še vedno je bil luštkan ne glede na to koliko mu zamerim. Petra mi reče naj grem z njo do postaje in naj ga objamem ali pa vsaj pozdravim. Ideja se mi ni zdela slaba vendar bilo me je strah mogoče se samo norčuje iz mene in mu nit oliko do mene kot misliva midve s Petro. Odločim se da ostanem na svoji postaji objamem Petro in se odpravim na avtobus.

OBJEM S PETRO
Avtobus spelje iz postaje in zapiska mi telefon. Boli je sms sporočilo od Petre in napisala mi je da me je Jernej narobe razumel da vse skupaj obžaluje in močno upa da nisem jezna nanj. Sama sebi se nasmehnem bila sem vesela da mu je žal saj sem ga nekako že imela rada. Vsa vesela pridem domov in takoj se prijavim v facebook. Klikne me Jernej in mi napiše zelo dolg spis, da mu je žal in noče zgubiti vse možnosti pri meni če mu bom lahko odpustila, da je pripravljen narediti karkoli da mu odpustim. Vse to se mi je zdelo zelo lepo in skozi celo popoldne sva se veliko pogovarjala. Zvečer se odpravim v posteljo in razmišljam takega fanta se nisem srečala Jernej je res nekaj posebnega. Misel na njega me odnese v svet sanj. Teden se je bližal koncu in v soboto zjutraj vstanem okoli 8h in začnem pospravljati hišo. Okoli pol 10h se mi pridruži še mami in do 12h je bila naša hiša od zunaj in od znotraj kot iz škatlice.Odpravim se v svojo sobo in zazvoni mi telefon. Bila je moja najboljše prijateljica iz osnovne šole. Povabi me na kavo v bližnjo kavarno in takoj sem bila za, da ji povem o Jerneju saj ni vedela še ničesar. Čez pol ure že s Patricio sediva v Kavarni Cukr in pijeva vsaka svojo belo kavo. Toliko sva si imeli za povedati da se je kava zavlekla v pozno popoldne.

Po treh urah sedenja se kmalu posloviva in zaželi mi srečo z Jernejem čeprav mogoče sploh ne bova skupaj ampak njo je razganjalo od navdušenja in sreče zame in vse je videla v prihodnosti. Taka pač je moja Pati, kljub temu jo imam neizmerno rada. Ko sem prišla domov pa me je na Facebooku čakalo Jernejevo sporočilo.
___________________________________________________________________________
le kaj je bilo napisano v sporočilu??
predlogi, ideje, kritike, sprejemam tudi pohvale
še enkrat hvala vsem bralkam in bralcem da zvesto berete
★ƲισƖєттα★
04. julij 2016
Ooo, kako lepo!
Next cimprej!! <3
04. julij 2016
Next
04. julij 2016
Next
05. julij 2016
Zivijo punce evo se opravicujem ker ze tok dolgo ni blo nexta bla sm pr fantu pa trenutno sm na morju. se bom potrudla d bom dons Next napisala sam vam nc ne obljubim.
Vasa Violetta heart
14. julij 2016
Hvala vsem za komentarcke in tukaj je nadaljevanje
4.DEL
__________________________________________________________________________________________
Pridem domov in takoj stečem v svojo sobo mami me sprašuje kaj je narobe jaz pa se zlažem da moram Patricii hitro nekaj pokazati in poslati ter da se mudi. Odprem facebook in Jernejev pogovor. Napisano je bilo z velikimi črkami in zraven ogromno srčkov pisalo je KLARA RAD TE IMAM! Svojim očem nisem mogla verjeti da je napisal ravno to. Odgovorim mu in nato me počasi odnese v svet sanj. Zjutraj me sončni žarki zbudijo vendar se mi nekako ni dalo spraviti iz postelje zato sem do kosila kar poležavala. Bila je nedelja in kosilo je pripravila moja mami. Naredila je dunajske zrezke in pomfri.

Po kosilu posodo zložim v pomivalni stroj in ravno ujamem kako se ati in mami pogovarjata da bi se odpeljali malo na Bled. Tam nisem bila že kakšne tri leta in vedno sem šla zelo rada. Pred odhodom si še umijem lase in naredim make-up. Oblečem svoje najljubse kavbojke majico s tri-četrt rokavi in zraven jopico pograbim sončna očala in obujem allstarke. Vožnja do Bleda z malo glasbe hitro mine in kmalu sedimo v Vili Prešeren ter jemo vsak svojo sladico. Ati je jedel kremno rezino značilno za Bled jaz in mami pa vsaka svojo tortico.
Sprehodimo se še malo okoli jezera in kmalu se odpravimo proti domu. Na poti domov se ustavimo še na obisku pri babici v Besnici. Mami vzame iz njenega vrta še malo zelenjave in šopek vrtnic za na dedijev grob saj se na poti nazaj ustavimo še na pokopališču.

Dan mi mine zelo hitro in proti večeru se zopet zaklepetam z Jernejem. Razlaga mi kaj je počel čez dan in nato mu povem še jaz in na koncu mi napiše da mu kar ne neha teči kri iz noge, ustrašim se in mu napišem zakaj je to dobro in če se je kaj poškodoval pa mi ni odgovoril.
_________________________________________________________________________________________
Evo punce uspelo mi je napisat nadaljevanje.
Upam da vam je usec naslednji Next pride vrjetno danes proti veceru ali pa jutri
14. julij 2016
Next !!!
14. julij 2016
5.DEL
___________________________________________________________________________________________
Pol ure se je vleklo v neskončnost in končno mi je Jernej odpisal. Rekel je da je bil v gozdu kjer sta z njegovim očetom žagala drva in mu je motorka zašla v nogo. Zelo ga boli in bilo mi je hudo za njega. Prevzela sem del krivde in mu rekla da je to zagotovo zato ker je razmišljal o meni, vse to je zanikal vendar sem imela še zmeraj malo slabo vest. Še nekaj časa se pogovarjava in se dogovoriva da jutri na glavni postaji končno pride do mene po moj objem ki ga čaka že skoraj en tedn. Poslovila sva se in ugasnila sem računalnik ter se odpravila v posteljo. Zjutraj sem preslišala budilko zbudim se ob pol 7h ko bi morala biti že na glavni postaji v Kranju. Hitro Petri napisem sms naj pove Jerneju da pridem cez 5 minut.

Hitro se oblečem in pripravim ter prosim atija da me pelje v Kranj na glavno postajo. Celo pot me je nekaj ščemelo v trebuhu vendar sem vedela da sem samo žiučna. Atiju naročim naj me zloži malo pred postajo da se pogledam kakšna sem predno stopim pred Jerneja. Dvakrat se še pošpricam s svojim parfumom in korakam proti Petri. Jerneja ni bilo ob njej vendar ko me je videl se je prešerno nasmejal in mi pomežiknil. Rahlo sem zardela najprej objamem Petro nato pa se začnemo pogovarjat ko se pri meni kar naenkrat pojavi Jernej. Pozdravi me in pozdravim ga nazaj kar naenkrat pa sva že pristala skupaj v objemu.

Petra se je samo nasmehnila in se naprej pogovarjala z Evo in Klavdijo ki sta stali poleg naju z Jernejem. Po nekaj minutnem objemu me Jernej in me vpraša kako sem. Povem mu da sem super in jaz ga vprašam kako je noga in reče mi da je bolje in da mu je moj objem zelo pomagal prebroditi trenutno bolečino. Rahlo zardim on pa mi da poljub na lice kot da bi hotel povedati vsem na postaji da sem zasedena in samo njegova. Kmalu pride avtobus za Strahinj in moja prijateljica Lucija mi prihrani sedež zraven nje. Jernej na avtobus pride med zadnjimi in se usede nasproti naju z Lucijo. Pogovarjam se celo pot z Lucijo zanimalo jo je kako to da me Jernej zanima in da ga pozna ter da je slisala da vsako punco samo izkoristi. Nisem ji takoj verjela in celo pot sem pogledovala proti Jerneju.
__________________________________________________________________________________________
Evo obljubljeno nadaljevane
Naslednji Next sledi u roku parih dni
Vaša Violetta
15. julij 2016
Next i like it <3
15. julij 2016
Next
16. julij 2016
evo novi del
hvala obema za komentarčke
6.DEL
________________________________________________________________________________
Avtobus se je začel približevati naši šoli moj pogled pa se je vedno bolj pomikal k Jerneju. Avtobus ustavi na postaji in med prvimi se prebijem iz njega počakam Jerneja in odpraviva se proti vhodu šole. Nekje na sredi poti se najini roki prepleteta in bil je nepopisen občutek.

Vstopiva v šolo in greva vsak k svoji omarici. Jernej se je hitro preobul in me počakal pri vhodu. Prišla sem do njega ga objela in se postavila pred njega in objel me je od zadaj. Počakala sva Petro in Evo in nato sva se poslovila. Obljubila sem mu da ga med malico poiščem. Vse skupaj bi bilo lažje če bi imela njegovo telefonsko številko vendar se mu je telefon ravno pokvaril in ne more prejemati klicev in sporočil pošiljati pa prav tako ne. Na srečo sem imela sliko njegovega urnika na telefonu da sem za vsako uro posebej vedela kje se nahaja. S Petro se odpraviva k pouku. Prve štiri ure smo imeli praktični pouk v delavnici. Cel čas sem samo razmišljala o Jerneju in vse bila sem čisto v svojem svetu. Profesorica mi je morala vsako stvar povedati najmanj trikrat da sem jo sploh slišala in naredila kar je bilo potrebno. Štiri ure minejo hitro in končno je bila malica. Petra, Tjaša in jaz se odpravimo skupaj na malico. Usedemo se in v miru pojemo. Skozi okno jedilnice zagledam Jerneja in se nasmehnem sama sebi. Odnesem svoj pladenj in odhitim do garderobe. Stečem Jerneju v objem in ga poljubim na lice.

Zdel se mi je slabe volje in vprašala sem ga kaj je narobe. Globoko je zavzdihnil in začel govoriti.
________________________________________________________________________________
zakaj je bil jernej slabe volje
vesela bom vseh teorij in razmisljanj ter vsakega komentarčka posebej
★ƲισƖєттα★
26. julij 2016
Next
27. julij 2016
tema je zaklenjena