u151306
u151306
Živijo sem Flowmagic, in tukaj bom pisala mojo zgodbo.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. oktober 2013
u152431
u152431
pišimo!
06. oktober 2013
u152431
u152431
06. oktober 2013
u151306
u151306
še en next pa bom
06. oktober 2013
u152431
u152431
next?
06. oktober 2013
u151306
u151306
od nekoga drugega
06. oktober 2013
next
07. oktober 2013
u129392
u129392
next!!!
07. oktober 2013
u151306
u151306
No pa začnimo.
Ko sem bila majhna sem živela v Canterlotu. Tam sem se tudi rodila in začela hodit na šolo za nadarjene princese celestie.
***************************************************************************************************
No to sem jaz Flowmagic:
Nekega dne sem bila v svojem "rastlinjaku" ko sem dobila pismo od princess Celestie.
Draga Flowmagic,
Želim da greš danes v Nerland, kjer boš pregledala kako gredo priprave za 100 obletnico narave. Tam boš spoznala princess Ninfeo, ki te bo sprejela in pokazala kje boš spala.

Lep pozdrav, Princess Celestia

Želi da grem v Nerland??? Še enkrat sem pogledala pismo. Prav zares hoče da grem v Nerland!!! Mislila sem si da se ji je zmešalo. Nerlanda sploh ni v Eqestriji ampak je v Natustriji! Takrat je prišlo še eno pismo in mislila sem da mi je Celestija napisala da se je zmotila. To mora biti napaka! No izkazalo se je da ni. To je bilo pismo Princess Lune ki je napisala:
Draga učenka Flowmagic,
Vem da si dobila že pismo od Celestie, ampak za vsak primer ti še jaz sporočam da sva se z sestro odločili da greš v Nerland. Misliva da ti bo zelo koristilo pri tvojem študiju.
Lep pozdrav, Princess luna.

Mislila sem da se mi bo zmešalo. Ampak vseeno sem se s svojim psičkom Flomom odšla do palače, kjer me je čakala princess luna in kočija. Šlo mi je malo na jok ko sem se poslovila in stopila v kočijo.Ko smo leteli sem žalostno gledala nad eqestrijo, ki se je oddaljevala in čez nekaj časa smo leteli nad pokrajno polno rastlin, rek in še veliko drugega, v daljavi pa sem videla nekakšen grad. takrat sem ugotovila da se spuščamo.
Pogledala sem čez rob in videla nekakšno čudno mestece. Resno mislim: hišiče so bile ubistvu nekakšne skale, z vrat in prekrite z mahom ter lišaji, na sredini je bila neke vrste jasa, s zadevo ki je najbolj spominjala na grm, z vrati in okni. Česa tako čudaškega še nisem videla. No pristali smo izkrcala sem se in kočija je odletela. Prekrasno. Končala sem v nekakšni vasici nekje bogu za hrptom. Res hvala Luna in Celestia. Takrat je k meni prišel nek poni, ki je bil očitno princesa saj so se ji vsi klanali.rekla je: Pozdravljena Flowmagic in dobrodošla v Nerlandu. Upam da ti bo tukaj všeč. No pridi sem da ti pokažem kje boš Živela v tem času ko boš tukaj. Odpeljala me je naravnost do grma. Res krasno! samo še to se mi je mankalo da živim v grmu. No pokazala je na grm, nato pa je odletela. Vstopila sem v svojo "hiško". Vresnici je bila ta hiša prekrasna! no odločila sem se da bom začela s tem kar mi je naročila Celestia. Torej s Flomom sem se odpravila ven in z njim sem se pogovarjala:
FM:" No torej Flom. najprej morava previriti prostor, kjer bo prireditev potekala. V tisto smer!"
F:"Ampak Flow, zakaj tako hitiš? se nebi malo razgledala? mislim da je to prekrasno mestece."
FM:"Temu rečeš mestece??? No torej kateri poni je zdaj Sunsed?"
Stopila sem do zlatega ponija, z Valovito oranžno grivo. Rekla sem:
FM: "Oprosti, a si ti Sunsed? No jez sem Flowmagic in Prišla sem iz eqestrije, da bi nadzorovala priprave."
.........................................se nadaljuje.....................................................
07. oktober 2013
next
07. oktober 2013
u129392
u129392
next
07. oktober 2013
u151306
u151306
S:" Kako prosim???"
FM:" Vprašala sem če veš kje je...em Sunsed?"
S:"To sem jaz! Zakaj me rabiš???... Aha zdaj sem se spomnila ti si tisti poni ki je prišel iz Eqestrie kajne kajne...!!!"
FM:" Ja... no hvala ampak žal moram it pregledat še ostale stvar... No nasvidenje"
in zdrvela sem vn stran od teh čudnih ponijev! No naslednja točka: vreme. za to je zadolžena Dimondfly. No kje pri boga je zdaj ta pony sem si mislila. Takrat sta mimo mene pridervela 2 ponija. Ena je bila vijola druga pa rdečkasto oranžna. Ta vjola je rekla: " Ha Shootstar!!! prva sem!!!" Poni ki je očitno bil Shootstar ji je odvrnil: " Pa ja da! isto sva prišli!" Stopila sem do niju in ju uprašala:" Oprostita, ampak ali morda vesta kje lahko najdem Dimondfly??? Urediti bi morala namreč vreme..." "Dimondfly to sem jaz!" Me je prekinil vjola poni. "In vreme bo super v 20 sekundah!" Zletela je in počistila oblake. ko je pristala ji je Shootstar rekla:"važička!" Da bi ju umirila sem rekla: "Ja no Shootstar kajne da si ti odgovorna za ognjemete???"
SH:"Jp! In če hočeš kar glej!" Vzletela je visoko v zrak in nato pikadirala dol in bum!!!!!!!!! kot nekakšen ognjemet je bilo ampak še lepše!!!!!!!!!
Takrat sem rekla: " no hvala za demonstracijo, ampak jaz moram sedaj pregledat še nekaj stvari."
...............................................se nadaljuje................................................
09. oktober 2013
next
09. oktober 2013
u129392
u129392
next
09. oktober 2013
u151306
u151306
Uf kako so ti poniji nadležni!!! Komaj čakam da se vrnem v Eqestrio. No naslednja točka:
- trasparent
no odšla sem do belega ponija, ki je govorila:" No dobro Tumy sedaj je navrsti Galla." to je govorila gruči psov. Stopila sem do nje in ona me je vprašala: " Hej a ti lahko kako pomagam'???"
FM:"Pravzaprav lahko. Iščem ponija, ki dela nek velik trasparent."
P:"To sem jaz. In ti si najberž Flowmagic kajne? No jaz sem Prints, in to so moje živalice"
pokazala je na pse in nekaj mačk. Takrat se je pokazal Flom in Prints je rekla: "oh kako srčkanega kuška imaš!!! Kako se pa kliče?" No odgovoril ji je kar Flom:" Jaz sem Flom." Prints je bila začudena in naudušena:" Govoriš????!!!" Jaz pa sem rekla:" Ja krasno, no sedaj moreva iti še veliko opravkov imam čaw!" pobrala sem Floma in stekla stran. Od vseh teh neumnosti se mi bo še zmešalo. No ker je bilo to vse, sem se odpravila proti svoji hiši na poti pa me je ustavila neka Snowflash, ki mi je čebljala vso pot do grma ko sem ji samo zaloputnila vrata pred nosom. Takrat sem se dobro razgledala po hiški. Ubistvu je bila nekakšna skala okoli katere je rastel grm. v steni so bilo stopnišče ki je vodilo navzdol. Na dnu, ki je bilo očitno pod zemljo, je tekel majhen potoček vode, okoli pa je bil mah. na stenak so bile police, na katerih je bilo nekaj knjig. na steni zraven polic pa je bil nekakšen simbol, pod njim pa je pisalo Quandrotine. Ime se mi je zdelo nekam znano, ampak nisem vedela iz kje.
simbol:.........................................se nadaljuje...................................................
10. oktober 2013
u151306
u151306
no zdaj pa še nekaj slik:
- Flom:
- Dimondfly:
-Sunsed:
-Prints:
- Shootstar:
-Snowflash:


10. oktober 2013
u151306
u151306
rabim 2 nexta
10. oktober 2013
next
10. oktober 2013
u129392
u129392
next
10. oktober 2013
u151306
u151306
No odločila sem se da razvozlam pomen tistega znaka, pa če je to zadnje kar naredim, vendar nisem našla ničesar. No nastopil je dan ko je bilo praznovanje 100 obletnice naravnega kraljestva. Vsi smo stali pred krajem kjer naj bi svoj govor imela princess Nifea, vendar njenega govora nismo dočakali. Ko naj bi se začel, je ozračje postalo zelo vetrovno, in vse rastline so vzdrhtele in zrastle visoko v zrak. Na prostoru kjer naj bi bil govor pa se je pojavil pony!!! Bila je alicorn, in ko se je obrnila, da sem videla njen cute mark sem se spomnila kdo je Qandrotine. Bila je princesa Nerlanda, ki so jo izgnali zaradi zlobe. Nekega dne se je vrnila popolnoma spremenjena in je hotela zavzeti Nerland in ga narediti skritega očem slehernega tujega ponyja, vendar jo je princess Nifea ustavila s pomočjo elementov narave zaklenila v podzemlje. Na dan 100 obletnice Narave, naj bi se zbudila in dokončala misijo, ki ji je spodletela!!! O ne!!! Ne da bi vedela kaj počnem sem se prerinila v ospredje in zavpila:" Quandrotine!!!! nikoli ti ne bo vspelo kar imaš v načrtih!!! Princess Nifea te je enkrat že zavstavila in še enkrat te bo!!!" Quandrotine me je pogledala in se začela krohotati:" No pony mislim da vas vaša predraga princess ne bo rešila, ker je NI!!! Muahahahahahahahahahahah muahahahahah!!!"
.................................................se nadaljuje.............................................
16. oktober 2013
u129392
u129392
neeeext!!
16. oktober 2013
nextttttt
16. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. oktober 2013
u151306
u151306
O ne!!!!! Županja je zaklicala:" Zgrabite jo in naj nam pove kje je princesa!!!" Stražarji so se zapodili navzgor, ampak Quandrotine se je samo zasmejala ter izginila. Stekla sem v svojo hiško do tam kjer sem videla znak, toda nekaj me je podrlo na tla. Ko sem pogledala sem videla Dimondfly. Začela me je napadat, vendar jo je vstavila Prints, ki ji je rekla:" Daj no mogoče je vedela kdo je ta pony, vendar ne smemo pozabiti dejstva da študira!" No takrat je znak zasvetil. vse smo se vstrašile.
P:" kaj zavraga je pa to???!!!"
FM:" saj to je tisto; še sama nevem kaj bi to pomenilo!zato sem pa prišla sem pogledat če najdem knjigo o Quandrotine oziroma o nastanku Nerlanda!"
SW:" Tukaj je!!!"
Odrinila sem jo in odprla kjigo kjer sem brala:
"Nekoč sta dve sestri mlajša in starejša skupaj vladali majhni pokrajni po imenu Nederland. Starejša je skrbela za rast rož in za pomlad, mlajša pa je skrbela za zimo, ter divje predele gozdov. Med časom, se je mlajša razburjala, zakaj vsi poniji obožujejo pomlad in barvne cvetlice njene sestre, med tem ko pa nihče ne opazi lepot njenega plevela in zime. Čez čas ji je to stopilo v glavo in skregala se je s starejšo sestro, ki jo je poskušala pregovorit. Mlajša sestra se je tako spremenila v zlobo vseh zlob; Quandrotine. Hotela je spremeniti vse rože in cvetje v plevel in da bi deželi večno vladala zima, vendar jo je starejša sestra vstavila z najmogočnejšo močjo od vseh: z elementi narave. Zaprla jo je v podzemlje za 100 let. Ob 100 obletnici narave pa bodo korenine starodavnih dreves pomagale k njeni osvoboditvi."
"To je to???" sem zavpila. "Nikjer niti ne piše kaj sploh so ti elementi narave."
":žrtvovanje, Iskrenost, pogum, srčnost, zvestoba in šesti element, ki pa ni znan, sestavljajo elemente narave." je rekla Snow Wash.
FM:" Kako veš to????"
SW:" Tukaj piše."
vzela sem knjigo ki jo je pokazala in prebrala nadaljevanje:
"Zadnja znana lokacija elementov, je skrivnostni starodavni grad dveh princes."
"in to je kje???" sem vprašala. Vse so se spogledale, nato pa so odgovorile:" Skrivnostno podzemlje!""No torej grem tja!" sem rekla.
D:"Wow wow wow! kar počasi same te pa ne bomo pustile kajne punce?"
S:" Seveda s tabo gremo!!!"
SW:" Jasno!"
P:" Itak da!"
No morala sem jih vzet s sabo. Hodile smo po podzemlju in jaz ter Sunsed sva svetili z rogom.
............................................se nadaljuje..................................................
22. oktober 2013
next
22. oktober 2013
u129392
u129392
next
22. oktober 2013
u154063
u154063
next
23. oktober 2013
u139645
u139645
enxt next
23. oktober 2013
u151306
u151306
bom jutri
25. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg