u175064
u175064
"Ne naredi mi tega Ashley, ne moreš," je jokal pred mano. Zaprla sem oči in upala, da samo sanjam ampak nisem. "Kako si lahko to naredil? Kako si me lahko varal? Vedno sem ti verjela in sedaj vidim vso resnico," sem zakričala nanj v solzah.
"Vedno si pravil, da boš hitro nazaj in prišel si pozno medtem, ko si spal z tisto prasico. Všeč ti je tako, kot ti jaz nisem bila nikoli. Bolje, da grem," sem rekla v solzah in se obrnila. "Ashley," je nežno rekel in me prijel za roko. "Spusti me Brian! Konec je!" sem zakričala. "Pojdi k njej. Prost si. Pusti me živeti," sem rekla in se močno ugriznila v spodnjo ustnico.
Še enkrat sem ga pogledala v oči, ki so bile polne žalosti. Hotela sem ga objeti in mu povedati, da ga ljubim ampak ne bo več. Naj ga objema tista s katero me je varal pred mojimi očmi.
"Adijo," sem rekla in šla do mojega avtomobila, ki je bil na parkirišču. Usedla sem se za volan, tam pa sem se zrušila. Mislila sem, da se mi je življenje končalo in neustavljivo sem jokala. "Kako?" sem se spraševala in solze so mi tekle kot v potokih medtem, ko je on verjetno srečen z tisto prasico.

Komaj sem pripeljala domov saj so mi iz oči tekle solze in komaj sem videla pred sabo. Nato sem zaklenila stanovanje in skočila na posteljo. Nič več ne bom čutila njegovega objema, besede "ljubim te" iz njegovih ust, nikoli več. Ob tej misli sem neustavljivo jokala in kričala.
Z Brianom sva bila skupaj 1 leto in 4 mesece. Po tako dolgem razmerju sem ugotovila kaj dela.
Jokala sem še pozno v noč in nato v solzah zaspala.
Zjutraj sem se zbudila in si skuhala kavo. "To je vedno naredil on," sem si tiho rekla in se sesedla na tla. Življenje se mi je podrlo, vse kar sem imela je izginilo. Ljubezen. Sreča. Nič več ni bilo brez njega.
*čez 3 mesece*
Zbudila sem se in žalostno pogledala skozi okno. Zadnje čase sem popolnoma prazna. Ničesar več ne čutim, niti sreče niti ljubezni, nič. Zelo sem shujšala in že nekajkrat bila pri zdravniku zaradi tega. Nisem imela apetita, nisem skoraj nič jedla.
Bila sem brez čustev, ne zaupam več moškim. Nikoli. Končno sem vstala in poskusila nekaj jesti a nisem imela apetita. Solze so spet pričele teči brez prestanka, najbolj pa boli, da je Brian zdaj že verjetno z njo. Tisto prasico, ki je uničila vse.
Res vse.

*Sem Ashley stara 18 let in živim v Londonu. Ostalo boste izvedeli v zgodbi.*
03. julij 2014
u170256
u170256
neeext!
03. julij 2014
u175064
u175064
Wow to pa je bilo nepričakovano hitro haha, jutri dobiš ko zdaj sem že v postelji na fonu:*
04. julij 2014
u175064
u175064
Počasi in z velikim odporom sem pojedla eno navadno žemljo in spila skodelico kakava.
Oblekla sem si kratko majico ter kavbojke. Zraven sem vzela knjigo Ninina pesnika dva. Pograbila sem torbico z denarjem in telefonom ter za sabo zaklenila stanovanje. Pobrisala sem solze in globoko vdihnila.
Šla sem v park. Po poti sem poslušala ptičke, ki so veselo peli. Veter mi je skuštral lase in venomer sem si jih morala popravljati.
Vedno sem bila rada v naravi, pomirjala me je. Ko sem prišla v park se nisem usedla na klopco kjer sem ponavadi sedela, saj je vedno bil zraven Brian.

Gledala sem otroke, ki so se igrali in lovili. Zgledali so zelo srečni, ko bi bila vsaj jaz. Vsaj pol toliko kot so oni..
Pogledala sem okoli. Vsepovsod so bili parčki in se sprehajali ter poljubljali. Bili so objeti ali pa se držali za roke. Pogledala sem v tla in se ugriznila v ustnico.
Vzela sem si knjigo in jo začela brati.
Naenkrat sem začutila roke na mojih ramenih in hitro sem vstala ter se obrnila.
Brian. "Ljubica-." je začel a sem ga jezno pogledala. "A mi še sploh lahko to rečeš?!" sem se razjezila nanj. Komaj sem zadržala solze in spet sem globoko vdihnila.
"Oprosti za vse," je rekel v solzah. "To ti ne bo nikoli oproščeno. Mimogrede, kje imaš tvojo ljubico s katero si me varal pred mojimi očmi? Spelji se k njej! Nočem te gledat!" sem siknila in ga grdo gledala. Če bi pogled ubijal bi on tedaj že umrl.
"Ash-." je začel a sem ga spet prekinila. "Pusti me na miru! Izgini že, pusti me živeti! Zakaj me mučiš!? Nočem te videti, spelji se!" sem mu zakričala, da so se vsi obrnili k nama. Odprl je usta in ni nič rekel. Jezno je gledal in se mi približal ter me grobo in na silo poljubil. Upirala sem se in ga potiskala stran, premočan je bil.
"Spusti jo!!" sem zaslišala jezen krik. Spustil me je in pogledala sem na tisto stran s katere je prihajal glas. Tam je bil privlačen fant z kodrastimi, rjavimi lasmi in nesramno zelenimi očmi.

"In ti si kdo, da mi boš ukazoval?" je jezno rekel Brian in se mu približal.
*tisti fant* je Briana zagrabil za roko in mu rekel:"Še enkrat se ji približaj pa bo bolelo!"
Brian me je jezno pogledal in odkorakal stran. Obrisala sem si usta in pospravila knjigo v torbo.
"Harry, Harry Styles," se mi je nato predstavil in mi podal roko. "Ashley Morrison," sem mu rekla.
"Kaj je hotel ta kreten od tebe?" je nato bolj resno vprašal. "Samo...bivši je in..varal me je pred mojimi očmi in zdaj hoče spet k meni," sem rekla in pogledala v tla. "Zdaj boš vsekakor imela mir," se mi je nasmehnil in me pobožal po licu z njegovo nežno roko.

Next?
04. julij 2014
u175204
u175204
neeeeeeeeeeeeext
05. julij 2014
u175064
u175064
Še 1?
05. julij 2014
u158916
u158916
neeeeeeeeeeeext<333
omg harry jo je rešuuuuuu<333
dej nadaljuj
05. julij 2014
u175064
u175064
Pαтcнч. ja:*

"Kje pa živiš?" je čez čas vprašal. "Tu greš po tej cesti kar naravnost in prideš o bloka," sem mu rekla in pokazala pot. Nasmehnil se je in nekaj časa je bilo vse tiho.
"Rada bi šla domov," sem čez nekaj časa rekla. Šla sva po cesti do mojega bloka in se po poti pogovarjala in smejala. Prvič po dolgem času sem se.
"Hvala Harry, kako se ti lahko oddolžim?" sem ga vprašala, ko sva že stala pri bloku. "Lahko se še kdaj dobiva, to bo dovolj," se je nasmehnil. "To bo super," sem se mu nasmehnila. "Jutri v parku ob 18.00.?" je vprašal. "Tam bom," sem se nasmejala in prikimala.
Nato sva se poslovila. Ko sem vstopila v stanovanje sem za sabo zaklenila.
Namestila sem se na kavč in gledala televizijo. Hitro je bil večer in umila sem se. Nato sem se ulegla v posteljo in se pokrila. Gledala sem v strop in razmišljala. Zakaj me je branil? Zakaj je tako prijazen do mene? Me tudi on hoče izkoristiti? Še milijon misli se mi je podilo po glavi. Nato sem zaspala.
Naslednje jutro sem najprej pogledala na uro.

Leno sem se skotalila z postelje in se spravila v kuhinjo kjer sem si skuhala kavo. Nato sem se usedla k mizi in zraven brala revijo. Nato sem si pospravila posteljo in se usedla. Do šestih je še veliko časa. Skuhala sem kosilo in pospravila stanovanje.

Prvič sem jedla z užitkom. Moj bog, kaj se dogaja z mano? Od včeraj, ko sem spoznala Harrya sem se zelo spremenila. A, da ne bo pomote, samo prijatelja sva, nič drugega nočem.

Next?:3
05. julij 2014
next
07. julij 2014
u175064
u175064
Nato sem prižgala televizijo in gledala neko komedijo. Pravzaprav sploh ni bila smešna.
Ura je počasi že odbila 17.00. in hitro sem se šla umiti. Oblekla sem si to:

V torbico sem si dala telefon si z maskaro nekajkrat potegnila po trepalnicah in odšla. Imela sem še dvajset minut in se mi ni preveč mudilo. Začutila sem roke, ki so mi pokrile oči. "Harry!" sem se nasmejala in se obrnila. Ne, to ni Harry. Brian.
"Kdo pa je to? Novi fant? Tako hitro si že začela?" je vprašal in se mi približeval.
"Nisem jaz ti in me pusti na miru. Končala sva a je to tako težko sprejeti?" sem siknila. Takrat sem videla jezo na njegovem obrazu. Prijel me je za roko in me potegnil k sebi. "Izgini! Spusti me!" sem začela kričati in ga tolči. Takrat ga je nekdo potegnil stran in ga vrgel po tleh. Harry.

"Mogoče potrebuješ posebno prošnjo, da jo pustiš na miru?" je jezno rekel Harry.
Brian se je začel smejati in Harry ga je še bolj jezno pogledal. "Pusti ga Harry, ne zasluži si tvoje pozornosti," sem šepnila. Potegnila sem ga za roko bolj k sebi. "Plačala mi boš miška! Plačala!" sva še slišala Brianove krike za nama. "Ne meni se zanj. Žal mu je lahko za tako super punco kot si ti," se mi je nasmehnil. Zakaj je tako prijazen z mano?
07. julij 2014
next<333
07. julij 2014
next
07. julij 2014
u175064
u175064
"Boš kaj pila?" me je vprašal, ko sva šla mimo gostilne. "Ja, prosim," sem prikimala.
Oba sva naročila sok z ledom.

"No, mislim, da bi se lahko bolje spoznala," je rekel po nekaj požirkih. "Naprimer kakšni so tvoji hobiji, kaj delaš med prostim časom pa tiste zadeve," se je nasmehnil. Prikimala sem. Pogovarjala sva se o vsem in nisem si mislila, da si bova zaupala toliko stvari.
"Hvala, da mi pomagaš pred Brianom," sem se mu nato zahvalila. "Ni problema," je rekel.
"Nočem razmišljati kaj bi se mi zgodilo, če te ne bi bilo tu," sem nato nekoliko resno rekla in naredila zadnji požirek soka. Nato je do naju stopila natakarica.

"A še bosta kaj?" je vprašala. Odkimala sva. "A sta prepričana?" je vprašala in začela Harryu prepletati kodre. Zgledalo je, da mu je strašno neprijetno. Vstala sem in ga odvlekla stran od mize ter proti izhodu. "Pa še kdaj!" je zakričala za nama in čutila sem ljubosumen pogled na meni. Zunaj sva se z Harryom spogledala in se začela krohotati.

Daljše nexte bom delala, ko bo več bralcev
Vsaj 3 nexti?
07. julij 2014
next!!!! <3
07. julij 2014
Next
08. julij 2014
u175064
u175064
"Mislim, da je čas, da grem domov," sem mu nato rekla. "Ti z mano ni všeč?" je previdno vprašal Harry.
"Super fant si ampak res ne morem se cele dneve potepat po mestu s tabo," sem se nasmejala. Prikimal je. Šla sva do mojega bloka. "Če hočeš lahko prideš z mano v moje stanovanje, da mi res ne bo dolgčas," sem mu predlagala. Ampak še preden je sploh kaj uspel odgovoriti sem ga prijela za roko in povlekla v blok.
Hodila sva po stopnicah in končno prišla v drugo nadstropje in v moje stanovanje.
"Vem, da ni zelo moderno ampak je primerno za življenje," sem mu rekla in pokazala po svojem stanovanju.

Usedel se je na kavč. "Boš kavo?" sem vprašala.
"Ne hvala Ash," je rekel in se prijetno nasmehnil. "Kaj pa čips? Kakav? Sok? Boš kaj jedel?" sem ga spraševala.
"Lahko malo kakava potem, hvala," je rekel. Dala sem mu na mizo in zraven ponudila še piškote, jaz pa sem pila kavo.
"Torej Ash, bi bila pripravljena spet na resno zvezo?" me je vprašal medtem, ko sem naredila požirek kave. Zataknilo se mi je in začela sem kašljati. "Kaj?" sem vprašala s hripavim glasom. "Oh, ne nisem še. Zakaj vprašaš?" sem se začudila.

Next?
09. julij 2014
u173906
u173906
next, prosim piš naprej, ful dobr pišeš
09. julij 2014
next
09. julij 2014
+ nova bralka
wow tole je spet ena tvoja vlka perfekcija
obožujem tvoj način pisanja
res popouno pišeš
brian je totalni kreten
kak lepo da jo je harry tam rešu
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
09. julij 2014
next
10. julij 2014
u175064
u175064
Zvečer dobite tu novi del:*
12. julij 2014
u175064
u175064
"Samo vprašam," je rekel in ugriznil v piškot.
"Se jutri spet dobiva?" me je nato vprašal. "Če me še vedno hočeš prenašati," sem se nasmejala in ga prijateljsko boksnila v ramo. "Torej jutri ob 13.00. v parku!" je še rekel. Nato sva se poslovila.

*naslednji dan*
Zbudil me je ropot v kuhinji. "Kdo je?" sem vprašala. Ni bilo odgovora. Srce mi je močno bilo.
"Kdo je tu?!" sem rekla glasneje. Nato sem pogledala noter. "Harry?!" sem se začudila.


"Samo hotel sem ti narediti zajtrk," je rekel in naredil tisti "puppy face". Začela sem se krohotati. Ni mu uspevalo narediti niti palačink. Vse je zažgal in poleg tega je predpasnik imel bel od moke.
"Kako si vstopil noter?" sem ga nato vprašala, ko sem se nehala smejati. "Vrata si pustila odprta," se je nasmehnil. Nato se je spet spravil delat palačinke. "Oh Harry, kaj res ne znaš ali se hecaš?" sem se nato zasmejala in naredila zajtrk do konca. Posmojene palačinke sem pa vrgla v koš saj niso bile več za jest. On je le vse dal na mizo.


"Naslednjič je pametno, da zakleneš vrata Ash," se je zahihital. Nato sem mu slekla predpasnik in ga sprala. "Posodo znaš umiti?" sem se zasmejala. Prikimal je. Nato sva vse počistila in se vrgla na mojo posteljo. "Beležnico bereš?" je nato vprašal in pokazal na knjigo na nočni omarici. Prikimala sem. "Ta knjiga je čudovita že vsaj petkrat sem jo prebral!" se je navdušeno zahihital. "Jaz jo trenutno berem že sedmič!" sem povedala in si dala vzglavnik višje. Prižgala sem televizijo in tam se je ravno predvajala komedija.

Next?
12. julij 2014
waw kak perfektno
ta dva sta taka pikija
haha harry še palačink ne zna spečt
komi čakam nov del
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
12. julij 2014
u175064
u175064
Še 2 nexta potrebujem tu
13. julij 2014
next
13. julij 2014
Neeeexxxxxxt
13. julij 2014
Next
13. julij 2014
u173906
u173906
next
13. julij 2014
u175846
u175846
Next
13. julij 2014
u175064
u175064
Hvala, da berete! Super ste<3

Vzela sem knjigo in iskala stran na kateri sem ostala. "Ne boš gledala filma z mano?" je vprašal Harry in se leno pretegnil. "Samo to preberem," sem mu odgovorila in se zatopila v branje.
"Daj no Ashley, rekla si, da prebereš samo to pa si obrnila že 12 strani!" je nato zagodrnjal. "A šteješ?" sem se nasmejala. Prikimal je in spet gledal v televizijo.
Nato sem s težkim srcem odložila knjigo nazaj na omarico in gledala film skupaj s Harryem. "Kaj je to smešnega?" sem ga vprašala, ko se je na postelji že zvijal od smeha. Še sama sem se začela, ko sem ga videla.
"Harry nehaj!" sem mu nato v smehu rekla in mu skuštrala lase. No, saj se sploh ni veliko poznalo.
"Ashley!" je zacvilil kot majhna podgana in se krohotal dalje. Na koncu me je bolel trebuh od smeha. Ta človek je res zabaven.
"No, greva gledati grozljivko?" je nato vprašal in se nasmehnil.


"Ne maram grozljivk," sem zagodrnjala in si z vzglavnikom pokrila obraz. "Daj no zabavno je!" se je zasmejal in mi poskušal vzeti vzglavnik. Nato je zazvonilo pri vratih.

Kdo je zvonil?
P.S. Jutri se grem kopat tako, da me ne bo cel dan. Pričakujem vsaj 5 nextov in uživajte<3
13. julij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani