No to je revija o Miley Cyrus

Kakšna se ti zdi Miley?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. april 2011


01. april 2011
01. april 2011
Miley bi rada dokazala, da je predana glasbi in da ni taka, kot jo opisujejo mediji. Miley Cyrus, 18-letno pevko in igralko, ki je zaslovela kot Hannah Montana in ima precejšen vpliv na najstnice širom sveta, so mediji že imenovali za zvezdnico, ki najslabše vpliva na svoje oboževalce. A se Miley zaradi tega sploh ne obremenjuje. Pravi, da se v življenju ne bi ničesar naučila, če ne bi delala napak.
"Ja, delam napake! Pa kaj! Če se celo življenje trudiš biti popoln, potem ne živiš življenja tako, da v njem uživaš. Če v življenju ne storiš nič narobe, potem si do smrti ne nabereš nič izkušenj,“ je povedala v nekem intervjuju.

Miley, ki je lani precej prahu v javnosti dvignila, ko je v medije pricurljal posnetek, ki prikazuje, kako se Miley zakaja, je še zaupala, da se namerava odmakniti kot 'medijska osebnost'. To pa zato, ker bi rada pokazala, kako resna je kot glasbenica.

"Nikoli ne pojem na playback. Raje vidim, da ljudje o meni trosijo laži, kot da bi na koncertih samo odpirala usta. Rada bi ljudem že enkrat pokazala, kdo sem in da nisem taka, kot me mediji prikazujejo. V celoti se posvečam glasbi,“ je še pojasnila.
01. april 2011
Nekaj starega
Ameriški mediji: Novi spot Miley Cyrus je neprimeren za dekle njenih let

Los Angeles - Can't Be Tamed je novi spot 17-letne pevke Miley Cyrus, ki je precej razburil ameriške medije, saj so ga ocenili za neprimernega za tako mlado dekle. Ob tem pa niso pozabili ošteti njenih staršev, ki ji snemanja takšnega spota niso preprečili.
Po vzoru Rihanne in Lady Gage se je mlada pevka oblekla v črni korzet in se v družbi plesalcev trudila predstaviti kot odrasla oseba.

Ameriški mediji se sprašujejo, kako so pevkini starši lahko ob takšnem videu zamižali. „Moja mama Tish je bila med snemanjem ob meni, oče, Billy Ray, pa je ponosen name,“ je dejala Miley Cyrus
03. maj 2011
Še stare novice

Jezni starši zahtevajo hišni pripor: Novi video Miley Cyrus je preveč seksi

Los Angeles - Nekdo si je zaslužil hišni pripor! Sedemnajstletna Miley Cyrus je z novim videom razočarala skupino staršev, ki menijo, da je spot preveč seksi za pevkine mlade oboževalce.

Hollywood Reporter je poročal, da je svet staršev Parents Television Council (PTC) ostro nasprotoval novemu videu Miley Cyrus Who Owns My Heart?, v katerem je pevka oblečena v seksi spodnje perilo, si zapeljivo nanaša ličila, ima oblečen prosojno majico, kaže preveč nog in v nočnem klubu pleše tako z moškimi in ženskami.

„Žalosti nas, da je pristala na s seksualnim nabojem obarvan video,“ je dejal predsednik PTC Tim Winter. Disneyjeva zvezdnica je sicer že pred omenjenim dogodkom popolnoma gola pozirala za Vanity Fair (pokrita je bila le z rjuho), na podelitvi Teen Choice Awards plesala ob drogu in svojo seksualnost pokazala v videu Can't Be tamed.

„Miley je svojo slavo zgradila na hrbtih mladih deklet, zato nas žalosti, da se poskuša distancirati od svojih oboževalcev na takšen način,“ je dejal Winter.

Miley Cyrus, ki bo 23. novembra dopolnila 18 let, je za MTV dejala, da je njena nova podoba posledica odraščanja kot umetnica in oseba. Dodal je, da se je naučila preslišati kritike. „Narediš, kar moraš narediti. To je življenje. To je življenje pod žarometi. Nikoli se ne bo spremenilo,“ je zatrdila.
03. maj 2011
Video-Who owns my heart
03. maj 2011
u46402
u46402
kopija !
Že ena druga revija o miley jee !
03. maj 2011
u47681
u47681
Beedaaa !
Ena velika kopija !!!
Ena druga ma že revijo o Miley pa kopiraš njeno besedilo k ma ona čist istoo pa prej je mela !
03. maj 2011
u14648
u14648
EJ POVEM VAM ,DA JE ONA KOPIRALA MOJO REVIJO O MILEY MA ENAK NASLOV REVIJE PA VSE !!! COPRNICA ENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. maj 2011
u48624
u48624
fejk
13. maj 2011
u14648
u14648
fejkkkkkkkk
13. maj 2011
Miley je lepa, KOPIJA!!!!!!JE!!!!!!!TA!!!!!REVIJA!!!!!
17. maj 2011
sej mam lahk tud jst eno revijo o Miley pa a lahk nehate
19. maj 2011
u48674
u48674
Neboomo k je tvoja revija fejk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. maj 2011
aaaaaa mileyy ( štrbink s stola )
27. maj 2011
Jaah lepo revijo si nardila morm priznam ampak kaj, ko je fejk... škoda...
04. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg