Next
15. junij 2014
NEXTI HIHIHIH PA STARA EJ TI SUPER TO PIŠEŠE
15. junij 2014
u163794
u163794
NE PA NE. KR SPROT SI ZMIŠLUJEM ITAK PA alexi12 ve kva se bo zgodil
15. junij 2014
next
15. junij 2014
next
17. junij 2014
u163794
u163794
tist fajt je izgledal takole:

ne bom nextala, dokler mi ne poveste al pišem dobr al slabo!?
17. junij 2014
next
17. junij 2014
next in ful dober pišeš
17. junij 2014
Itak da super pises, kaka norost je zdaj to!??!!!! Napisi next!!!!
17. junij 2014
full dobr
17. junij 2014
u163794
u163794
Tist sem sama narisala, sam sem se zasrala, ker sem nardila sneg. To je tisti 'ostri ugriz v koleno'. Hahahaha...
17. junij 2014
res?? wow *-*
naučme risat...no sj znam kr lepo risat sam ne tok lepo *___________*
17. junij 2014
js sem misla, da si kje iz interneta to pobrala. wav. res znaš lepo risat
17. junij 2014
u163794
u163794
Ni čist moja, na netu dobim oris oz. to sliko po jo pa pobarvam... Pa kej dodam ( npr. Tm je un bel volk renču in ni ugriznu, poj pa unga druzga prišem, belmu pa dodam da je ugriznu...) take fore delam.
17. junij 2014
u163794
u163794
Drgač pa ni šans da jst tole SAMA narišm
17. junij 2014
zakaj ne?
17. junij 2014
u163794
u163794
Ker takih slik ne morm. Ni šans, jst lah sam prepisujem, to mi gre kr dobr. Da bi pa sama narisala, pa ni šans. Sej se mi kkšna slika posreč ampak...
17. junij 2014
ful lepo pišeš in rišeš
18. junij 2014
se strinjam s tabo A big dreamer, če pa že nerišeš lepo (kar ne vrjamem) pa zagotov lepo barvaš
18. junij 2014
Lol seveda lepo riše v šolo mi je prinesla tako sliko da sem zajokala
19. junij 2014
u163794
u163794
alexi12 ta slika ni vredna tvojih solz!!! resn ne!!! sam pač... ratala mi je. nč posebnga ni. vrjem!!!
19. junij 2014
u163794
u163794
"... Če je pa iz Firrchinega krdela... Pa na našem ozemlju je bil..." Anna je pomelivo pogledala Jima, on pa je le dvignil roke kot " ne glej mene" in Anna je nazaj začela govoriti izgovore:"in ubil je vampirja!" je zaklicala in Viki se je ob tej besedi zdrznila.
Emma je napadalno pogledala Viki ki se je še globje pogreznila v posteljo. Odprla je usta in dvignila obrvi, a jo je Zana preglasila: "z njo ne bo zapletov" je naveličano rekla in ovijalaka ,ki je visela z omare se je premaknila in se začela ovijati okoli Zaninega prsta, vse do komolcov. Čisto na koncu ovijalake se je naredil popek in se odprl v prelep cvet, vijoličaste barve. Zana ga je poduhala in se zasmejala.
"jutri v mojo pisarno..." je izgovorila Emma in pokazala na Anno, vendar je gledala Viki "...Sama." je dokonca izgovorila Emma. Odšla je iz sobe in za sabo MOČNO zaloputnila vrata. Ampak John je bil še vedno notri in je prav jezno gledal Anno, ki pa je le pogledala v tla in utihnila, saj je vedela, da ji nobede izgovor ne bo pomagal.
John je prišel do Anne in Jim je trznil saj se je bal, da ji nebi stotil kaj hudega. John ga je podledal in izmenjala sta si misli, nevam kakšne.
"Pridi označiti je treba teritori," je namesto dretja, lepo povedal John. Pokimal mi je naj mu sledim, Jim pa je avtomatično stopil za njim. Pogledala sem Viki, in dvignila obrvi, če bo pahko ona pa se je obotavljala. Zana jo je dregnila v komolec in izgovorila: "Ne skrbi, ne jem vampirjev." in potem še:"v primerjavi z Jimom" to je izgovorila bolj potiho, vendar jo je Jim le zamerljivo pogledal, Zana pa se je zasmejala. John je zarenčal naj pohitim in prav hitro sem se odstranila iz sobe. Ko smo hodili je bila tišina, ubijalaska tišina. In potem... Se je John spremenil v volka, prav tako Anna in Jim jas sem pomislila na Tamaro in kako ji praskam njen bedasti obraz in "pok". Počilo mi je hrbtenici. Ne em zakaj. John me je opazoval in nato začel teči sledili smo mu. Jas sem tekla za Anno in Jima, ki sta se zaljubljeno spogledao ala in butala v komolce. John je zavil z očmi in me pogledala.
"V redu sem" sem zadihano odgovorila, še preden mi je postavil uprašanje.
Ko smo pritekli v vozd, je bilo tam pribljižnjo 15 volkov in 2 mladičam. Eden od njiju je bila Sophije in se je igrala z nekim drugim mladičom. Tam je bila tudi Emma, ki je pokimala, in tista belo-bež volkulja, ki je bila podobna Anni.
Potem je John naslonil glavo na hrbet in začel tuliti. Bilo je srhljivo, ampak nejbolj veličalstno kar sem kdaj slišala. Pridlužila se mu je tudi Emma in še nekaj volkov. Gledala sem Anno, ki pa je tam stala in ni tulila, prav tako niso tulili Jim in tisti par, ki je prej renčal na Anno. Potem je zalila tudi bež volkuklja in Anna se ji je pridružila, potem Jim in ostali in nastal je pravi zbor prečudovitih glasov. Vendar jes sem samo stala tam in gledala prečudovit prizor. Anna je nehala tulit in me pogledala.
"Ni teško, samo sprosti glasilke," je rekla, ter tulila naprej. In poskusila sem. Ušesa sem nagnila nazaj , zamižala in odprla gobec. Trebuh sem potegnila notri, kot so ostali naredil. Z ustnicami sam oblikovala U in sprostila glasilke, kot je rekla Anna. Iz mojega gobca je prišel lep glas, značilen zame in lepo odmeval v večeru. Par volkov je nehalo tuliti, to pa vem zato, ker je 1/4 zbora utihnilo in me gledalo. Pač, tak glas imam od rojstva. Šlo mi je kar dobro a sem kmalu obmolknila, ker so tudi ostali. Pogledala sem Anno, ki je imela dvignjena ušesa in pričakujoč pogled. Pogledala sem v ostale in tudi oni so napeto čakali na nekaj. Na kaj?
Iz daljav se je oglasil volk. In nato še eden, in nato veliko število volkov. Kar zmrazilo mi je. Ko so utihnili, je Emma sklonila glavo in močno zarenčala na tulež iz drugega krdela. Tudi ostalim ni bil ušeč odgovor.
19. junij 2014
u163794
u163794
takole je izgledalo, ko je zatulila tista bež volkulja, za njo pa takoj Anna:
(klikn)
19. junij 2014
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. junij 2014
u163794
u163794
ta je posvečena alexi12. njej se zahvalte za next
19. junij 2014
Next carsko !!!!!iiiiiiiiii lol
19. junij 2014
nxt
23. junij 2014
neext
23. junij 2014
u163794
u163794
John je le potiho nekaj zamrmral in odšel stran.
"Sarah, lahko ustanoviš svoje krdelo, lahko te pa sprejmemo v našega. Kakor koli se odločiš, mi je prav. Če se nam ne boš pridružila, bom pkskrbela, da boš na mesto nekaterih manj pomembnih šolskih ur imela pomembnejše, da se boš lahko hitreje izobraževala," me je prestrašila Emma. Kar poskočila sem od presenečenja. Pogledala sem Anno, ki je Jimu grizla ušesa in lizala po bradi.
"Če se ne pridružiš krdelu si po zadnjem letniku tukaj nezaželena," je namesto Emme povedala Anna, ki se je nehala mečkati z Jimom.
Ko sem vse skupaj pretehtala; da če ne bi bila v krdelu ne bi bila več prijateljica z Anno in Jim nebi bil več prijazen ali naj vstanovim svoje krdelo in si najdem fanta, ki bo volkodlak... Bolj se mi splača da se pridružim Emminem krdelu.
"Z vami bom," sem dodala in Anna me je polizala po bradi, v dobrodošlico. Vendar nisem še članica krdela, to mi je bilo jasno, saj moram dobiti svoj položaj in take stvari...
"Sarah bo naša nova članica v našem krdelu!" je izgovorila Emma, ki je stala na ogromni skali. Vsi volkovi so se obrnili k meni, večina je bilo odraslih. Le tisti par, ki je prej renčal na Anno, Jim, Anna in zdaj še jas smo bili mladoletni. Da neštejem Sophie in še tistega drugega mladiča.
"Is kje si?" me je vprašal tisti mladič.
"Iz premestjo oz. v vasi zraven mesta. Tej vasi se reče Kokrica." povem in dodam:" kako ti je sploh ime?"
"Jack," odgovori z otroškim glasom.
"In sem pravi kavalir" pove Jack z Sophiinem glasu. Ona ga napade in se začneta otročje ravsati. Anna zavije z očmi in se uleže na tla. Glavo da met tace in zapre oči. Jim ji začne lizati ušesa in takoj se Jack zadere: " Fuj! Ogabno!!!" in se s Sophie ponovno začneta pritoževati, nad Jimovim početjem. Tudi jas se uležem in pogledam svoje tace. Groza!!! Oblečeno imam tisto majico, ki sem si jo zjutraj navlekla gor. Ampak, nobeden volk nima mojice ali kateriega koli oblačila. Samo jaz. Grem do Anne in se razumljivo okašljam, da me pogleda. Z zobmi zagrabim majico in jo spustim.
Anna mi odgovori: "v tvoji sobi. Največja omara"
Ko odidem iz gozda in se napotim v mojo sobo, se zaletim v Zano. Ona se le zasmeje in me stisne za vratni živec. Poči mi v hrbtenici in spet sem človek. Obleke se me še komaj držijo.
"Hvala," hitro izgovorim in odprem vrata v mojo sobo. Okamenim, ko vidim da je Viki tako blizu nekem fantu. Ustnice imata za las narazem in hitro zaprem vrata. Zbežim v Zanino sobo in se začnem hihitati. Šliki šlak! Viki sem zalotila s fantom, Viki sem zalotila s fantom.... Sem si v glavi pela pesmico. Usedla sem se na posteljo in Viki napisala sporočilo:

ZALORILA SEM TE! HAHAHAHAHAHA... ZDAJ BOM PA TO POVEDALA TVOJI MAMI. MUHUHAHAHA.

Vrgla sem se na posteljo. Telefon mi je zapiskalm, da sem dobila sporočilo in ga prebrala:

GRRRR... KO PRIDEŠ V SOBO TE BOM ZADAVLA! DRGAČ PA TKO AL TKO NISEM VEČ SKRB MAMI. HAHAHAHAHA...

Hitro sem ji odpisala:

A JE ŽE ODŠEL?

Telefon je zapiskal in prebrala sem sporočilo:

ZARADI TEBE

Hitro sem ustala in odšla v mojo sobo. Ko sem ustopila sem se takoj naslonila na omaro, saj nisem več mogla zadrževati smeha. Smeh je počil v meni in začela sem se krohotati.
"Ha ha. Res smešno" je odgovorila z mrzlim glasom.
"Kdo sploh je ta tip? S katerim si se SKORAJ poljubila?" sem izgovorila in komaj zadrževala smeh.
Viki je odprla usta in odgovorila:
----------------------------
NEXT?
Kritike?
Kaj mislite, kdo je ta tip?
######################
NA TE UPRAŠANJA MORATE ODGOVORIT, DRUGAČE NE NEXTAM.
28. junij 2014
next
ne
od emme bivši(saj je emma jo vprašala kdo je to ane? hehe )
28. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani