od...kaj? resno zakaj nehaš ko postane najbolj napet? čist ista si kot reklame. next!!!!
12. junij 2014
Neeeeeext
12. junij 2014
next
12. junij 2014
u163794
u163794
nekega učenca, saj se Anna spremeni v belega volka in Viki zgraženo gleda v Anno nato pa v mene. Pogleda me in ugotavlja ali si je to le domišljala ali je se pravkar zgodil 'čudež'. Ostlali učenci, ki so prav tako volkodlaki, globok renčijo na nekega volka, takega, ki sem ga nekje že videla. Ampak se ne spomnim. Saj je vseeno. Viki še kar zija skozi okno in se verjetno sprašuje kaj se dogaja.
"Niso samo vampirji," pripomnim in odvlečem Viki iz sobe.
"Kako to misliš?" doda saj se ji ne sanja v čem govorim, a s prstom se dotakne svojih majhnih čekančkov. Hitro se spustiva po stopnica.
"Ali ni tako, da bi ti morala priti šele jutri?" vprašam.
"Shyvana je malo podrejala misli in so me prej spustili iz ambulante." odvrne ko sva že
v dnevni sobi z velikim oknem, ki se skozi njega vidi vse dogajanje
"Si ti..." ne dokonča stavka ker v okno prileti Anna in zacvili. Prestrašeno zijam v njo in odhitim vn. Odprem vrata, jih pridržim, da gre Viki skoznje in okamenim, ko zavoham psa. Ne teh psov, ki so iz mojega 'krdela'. Tu je bil tuj volk in smrdel je po gnilem, Firrchen je gotovo imela prste umes. A preden bi vse premislila spet zagledam Evvana. Ampak zdaj ne strmi v mene, ampak v volka iz drugega krdela. Stiska pesti in gleda kako se Anna in tisti volk ravsata. Šele zdaj vidim kako sta velika!!! Večja sta od navadnega volka, za kakšen slab meter. Ravsala sta se kot da gre za življenje in smrt. Anna ga je podrla na tla in ugriznila naravnost v tilnik, vendar se nasprotnik ni vdal.
12. junij 2014
Next
12. junij 2014
u163794
u163794
Šausnil je proti njej, jo zagrabil za vrat in vrgel daleč od sebe. Priletela je v kup vampirjev, ki so spremljali dogajanje. Zategnili so mišice a je niso 'prebutali' ker je priletela vanje. Le pustili so, da se je steška pobrala in hotela nadeljavari spopad a so se ga lotili drugi volk, ki je bil velik temno rjav in se je ravsal z nasprotnikom iz drugega krdela, zahip me je pogledal in njegove oči... Bile so mi znane. Naposled je ta ogromni temno rjavi volk le spregovoril: "Spravil si se na napačno samico, in na napačno krdelo." Ta ton sem prepoznala. Bil je Jim. In ravno ko je Anna vstala se je še par volkov zapodilo proti volku iz drugega krdela. Jim ga je zagrabil za hrbet, ga stresil in stisnil k tlom. Oba sta renčala in kazala zobe. Jimove so bile krvave, da je kar kaplalo od njih. Potem ga je zagrabil za vrat in čakal, da se preda. Vendar se ni. Anna je začela hoditi proti ostalim v ravsu in ušesa je spustila nižje, naježila dlake na vratu in pokazala zabe. Jim je popustil prijem in Anna ga je nadestila z močno taco, ki jo je pritiskala na volka iz Firrchinega krdela.
"Kaj hočeš?" je uprašala z renčečim glasom. Volk ji ni odgovoril, zato ga je zgrabila za vrat, tako kot Jim in stisnkla močneje kot so vsi pričakovali. Vampirji so debelo gledali, kako se je nasprotnik zvijal od bolečin in cvilil, vendar je še vedno kazal zobe. Ostali volkovi so zmedeno gledali Anno, ki ga je resno poskušala ubiti.
"Dovolj bo," jo je opozoril Jim a Anna ni prenehala. Še vedno ga je...
12. junij 2014
Next
12. junij 2014
next! pa zakaj končas, ko je napet?
12. junij 2014
u163794
u163794
Držala za vrat in stiskala toliko, da bi mu morala že 100-krat zlomila tilnik. Vendar ni ciljala tilnika, to je bilo očitno. Pretrgalala mu je vratno mišico in prišla do mesa. Volk je cvilil vendar še vedno kazal zobe, kar je spodbujalo Anno.
"Anna!!!" je zaupil Jim, že v negotovosti. Ni vedel ali ga bo spustila ali pa bo bila še naprej trmasta in ga ubila. Jimove oči so švigale od enega volka, do drugega in naposled se je zastrmel vame. Stisnila sem pesti, saj nisem vedela, kaj pričakovati. Viki se mi je iztrgaka iz prijema. Šele zdaj sem dojela, da sem jo ves čas držala. Pogledala sem jo, bila je čisto pretresena.
Množica se je s strni umaknila. Skozi njo je so vstopili volkovi. Eden izmed njih je bil John. Poleg njega je hodila črna samica. To je po moje Evva.
No, nihče drug si ne upa hoditi tako blizu jnega.
"Anna! Dovolj!" je zaupil John. Emma pa je visoko dvignila glavo, da se je videlo, da je dominantna. Za njma se je pojavilo 6 volkulj in volkov. Nekateri z visoko dvignjeno glavo, nekateri spuščeno. Vsi so bili temni. Razen enega, ki je bil... Bež. Imel je globoke zelene oči in spuščen rep. Kar mi ni bilo jasno. Volkovi, kadar branijo svoje ozemlje odvignejo rep visoko v zrak, nasprotniki pa ga spustijo, saj nočejo iztopati.
John je naenkrat zarenčal, pokazal svoje ogromne čekane in dvignil ušesa kar je pomenilo dominantnost. Glavo je dvignil še višje, da je bil velik kot normalen človek. Njegov temenj košuh se je naježil in začel je hoditi proti Anni, ki še vedno
12. junij 2014
u163794
u163794
takole je izgledal Jim:
(klikni)


takole pa Anna:
(klikn)
12. junij 2014
u163794
u163794
ni prenehala daviti volka. Jim in ostali volkovi so povesili ušesa in repe dali med noge. Neka volkulja se je celo ulegla na tla, kar pomeni, da se ne upira in bo ostala podrejena. John je bil čisto zravenj Anne in sovražnika. Vendar... Anna ni niti malo pokazala znaka podrejenosti. Samo gledala ga je, seveda ne v oči in John je zarenčal, da se je ves kreg gledalcev premaknil za korok nazaj. Emma je prav tako pokazala zobe in zarenčala. Anna ni imela več možnosti za zmago v tej, že izgubljeni bitki. Zato je popustila prijem in se z spuščenimi ušesi, repom med nogami odplazila nazaj od sovražmika. Ta pa je obležal na mestu, saj ni hotel pozornosti. Le prevalil se je na hrbet in pokazal vrat Johnu. Predal se je. John, ki je še vedno stal tam in renčal, vendar ne na Anno, nanj. Pogledal ga je z oçmi polnih sovraštva. Skozi zobe je igovoril:"Kaj hočeš?"
"Njega," je volk izgovoril in s pogledom zdrsel do Evvana, ki ga je nerazumljivo gledal.
"Kaj je znjim?" ga je namesto Johna vprašala Emma.
"Boste sami izvedeli," je ogovoril ustal in zatulil. John je skočil najn, a prepozno. Evvan je na široko odprl oči in usta. Padel je na kolena in nato še s trupon naprej. Ni se ujel. Padel je naravnost na kamnito potko. In ust mu je tekla kri. Viki je globoko pogoltnila in se prijela za usta, da ni zakričala. Emma je zgroženo pogledovala od volka, do Evvana. Nato je čarodej počepnil k umirjajočim Evvanom.
"Sem ti rekel, da se bo maščevala," je izgovoril. Zdaj sem spoznala, da je to isti
12. junij 2014
zakaj nehaš, ko je napet?!!!!!!! resno, zakaj nam moreš to delat?! pa obvezno nexti! čim prej!!!!!!!
12. junij 2014
u163794
u163794
takole pa izgleda tisti volk, ki zatuli:
(klikn)
12. junij 2014
u163794
u163794
Čarodej, ki je takrat, ko je Evvan mletil enega volka. Tisti volk, pa se odplazil stran in se obrnil da bi zbežal, ravno takrat pa Anna z ostrim ugrizom zadane ravo njegovo koleno in ko volk pade mu Anna samo z konico nohta pritisna tilnik in že mu je vzela življenje. Preluknala ga je in ubošček je zacvilil in vsi so se obrnili k njemu in Anni. Anna se je zmagoslavo nasmehnila in odšla.
12. junij 2014
krvavo, ampak svetovno. next!!!!!!!!!
12. junij 2014
neext
12. junij 2014
u163794
u163794
takole pa izgleda Emma:
(klikn)
12. junij 2014
next!!!
12. junij 2014
u163794
u163794
na Anno je čisto preden je odšla odšla zarenčala neka samica. prav tako je bila učenka. Anna ji je pokazala zobe in zarenčala. zraven tistre volkulje se je pokazal samec, ki ji je prav tako zarenčal na Anno.
Anna je prenehala renčati se je samo obrnila in trmasto pogledala Jima. Jim pa ji je le lenobno sledil. odšla sta v gozd. Emma je pogledala Johna, ki je strogo sledil Anni s pogledal.
"misliš, da..."
12. junij 2014
next! sploh rajš ne bom nič dodala, ker mislim, da veš kaj bi še napisala.
12. junij 2014
u163794
u163794
Ja, dobr vem kaj bi VSE še napisala
12. junij 2014
next
13. junij 2014
Next
13. junij 2014
Next
13. junij 2014
next
14. junij 2014
u163794
u163794
a so slikce ka sem jih dala dobre
14. junij 2014
jaa
14. junij 2014
u163794
u163794
"Kaj je bilo to???!!!" sem slišala Jima iz Annine in Zanine sobe. Vstopila sem notri in Viki povlekla za sabo.
Jim je hodil gor in dol po sobi in se držal za glavo. Anna je sedela na postelji in Zana ji je dejala led na vrat, kjer je imela rano.
"Malo me je zaneslo! Nisem jas kriva!!! Saj je on prišel na naš teritori, in jas sem ga branila! Itak sem se z njem že velikokrat zapletla!!! To veš!" je Anna nadirala Jima, ki je še vedno hodil gor in dol po sobi.
"Kako naj to pojasniva Johnu!!! Veš, da si prekršila najbolj glavno pravilo!!! Zdaj si nas še bolj zapletla v ta spopat!!! John te bo ubil!!!" jo je nazaj nadrl Jim. Nerazumlivo sem gledala Zano. Kakšno najbolj glavno pravilo?
Iz plezalake, ki je visela z omare so se oblikovale črke. Pisalo je takole: NE UBIJAJ. Zana mi je pomižiknila. Kako je to naredila? Ah, pozabila sem da je Zana povezala z zemljo. Zana ni več gledala mene, vendar Viki.
"Pa kaj se ti obremenjuješ s tem..." je povedala Anna in utihnila, ko je zagledala Viki. Jim jo je čudno pogledal in sledil njenemu pogledu vse do Viki. Njegov obraz je postal mračen. Ovijalaka je naspičila liste, tako, da so lahko zlahko prerezali kožo.
"Živjo, jas sem Viki." je izgovorila v strahu. Anna me je razumljivo pogledala in dodala:"Kaj za vraga ona počne tu?!" me je nadrla, vendar jo je Zana stisnila za zapestje.
"Ja... Ona je zdaj ena od nas. Pa če ti je všeč ali ne. Ni tako zatežena kot vstali vampirji." sem povedala bolj pogumno kot sem se počutia. Jim je že dvignil ustnico in ličnice potegnil nazaj. Roža je premaknila in oplazila Viki. Ona pa je le odskočila in me močneje stisnila za zapestje.
"Res je. Z njo ne bo težav. Rože ne znajo lagati" je pripomnila Zana in rožo premaknila k Viki, da se jo je lahko dotaknila in Zana je trznila, ko se jo je dotaknila.
Jim je odprl usta a iz njih ni prišlo nič. Le nehal je buljiti v Viki in spet začel hoditi gor in dol.
Viki sem sesedla na posteljo, da bi lažje use razumela.
"Kaj za vraga se greš!!!???" je v sobo pridervela Emma za njo pa še John. Jim se je nehal sprehajati po sobi in se premak il za par korakv nazaj inpogledal v tla.
"To naj bi bila edina priča! Kaj si pa mislila!!! Zdaj si nas use spravila v vojno!! In to je le tvoja krivda!" jo je nadrl John na pol renčeče.
"Ampak...
14. junij 2014
next
14. junij 2014
Neeeext
14. junij 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani