u142227
u142227
hay to je moja 3 zgodbica. Prva je bila polomija druga pa... pišem jo in imam nekaj bralcev. Upam da boš brala.

Vse se ti podre ko ugotoviš da si izgubil nekoga ki ti je pomenil največ na svetu. To se je zgodilo meni. Izgubila sem svojega najboljšega prijatelja. Bil mi je več kot prijatelj. Ne nisva bila par, a večina jih je mislilo da sva bila saj sva cele dneve tičala skupaj, nihče naju ni mogel ločiti.
Pravkar sedim pri pouku in sem zatopljena v svoje misli. Ja imamo Angleščino. Beda, sama beda.
Zatopila sem se v misli in se pozabila predstaviti. Sem Ashley Anne Stewat. Stara sem 18 let. Kličejo me po prvem imenu saj drugega sovražim. Tudi svoj priimek ne maram ravno. Po drugem imenu me je klical samo najboljši prijatelj. Sem edinka kar mi odgovarja, živim z očetom, saj je mama odšla bog ve kam. Moj oče ima redko bolezen. Napovedujejo mu še samo nekaj mesecev življenja. Očka mi je vedno pravil da vedno obstaja upanje in zato imam še malo upanja da preživi. No zdaj sem zašla. Govorila sem o najboljšem prijatelju, ki mi je vedno stal ob strani. Vedno sva bila skupaj. Počela sva tudi veliko stvari ki jih normalni prijatelji ne delajo.

Flashblack:
"Anne, spravi se iz postelje spiš že celo večnost!" je zavpil Harry. Ura je bila že dve popoldan, a meni ki sem totalna zaspanka se ne da vstati. "Prav!" mu zakričim nazaj in grem v kopalnico, kjer se oblečem v belo majico z kratkimi rokavi in kratke kavbojske hlače. Harryja ni več v sobi zato sem vedela da je odšel dol. Spet mi bo nekaj pripravil. Bila sva stara 13 let in ni bilo skrbi toliko, še za šolo ne saj so bile poletne počitnice. Očetu sem iz rok vzela palačinko in odhitela ven. Počasi sem se pripravila na kakšno presenečenje a ga ni bilo. Vedno mi je nekaj nastavil. Če ne drugega je vame priletela gumasta kača ali plišasti pajek. On je poznal mene bol kot kogar drugega in jaz njega še bolj. Imela sva se rada. Le z moje strani ni bila le prijateljska ljubezen ampak nekaj več. Bila sem zaljubljena vanj. Zatreskana sem bila vanj že dolgo, lahko bi rekli od kar se poznava. Tisti trenutek pa je vame butnil mrzel curek vode iz cevi. Bila sem mokra in to ni bilo tisto kar me je skrbelo. Imela sem oblečeno belo majico. Skozi se mi začel videvati modrček. Ahh saj ne da me še Harry ni videl v spodnjem perilu le tečno je bilo da sva bila zraven ceste. Pognala sem se proti njemu on pa se je narejeno prestrašil in spustil cev. Ta je letela vse povsod in ko sva uspela zapreti pipo sva bila že cela mokra.
And of flashback

"Gospodična Stewart!" me je iz razmišljanja prebudila gospa Smith. "Prosim če slediš pouku in ne sanjariš o tvojem princu na belem konju!" se je namrdnila. Vsi so se zasmejali jaz pa sem samo zavila z očmi in sledila pouku. Kmalu za tem me je rešil šolski zvonec. Bil je zadnji dan pouka četrtega letnika in bila sem 100% prepričana da ne bom preživela vseh 9 let v osnovni, kaj še tista 4 leta v srednji. Končno sem dočakala dan, ko me bodo spustili iz te nepotrebne šole. Vedno vsakih 5 let doslej sem bila zamišljena. Nikoli si nisem upala najti novih prijateljev saj sem mislila da se bo zgodilo enako kot z njim. Pobrala sem vse stvari iz omarice in si jih nabasala v torbo. Že sem se odpravili proti izhodu, ko sta mi pot prekrižali dve tečnobi kateri me nikoli nista pustila pri miru. Ime jima je bilo Brianna in Maggie. "Koga pa vidim tu? Oh točno zgubo ki se že celo srednjo šolo noče pogovarjati z nobenim." je začela Brianna. Hotela sem samo naprej ko me je ustavil glas druge budale. "Ja le kako bo v življenju z njo?" je ji pomagala še Maggie. Ignorirala sem ju in odšla naprej. Proti izhodu. Torba je bila težka in mogla sem se potrudit da sem jo nesla. Do doma sem imela 15 minut. Ko sem prispela sem na mizi zagledala listek.
Hej šel sem zdravniku potem se vrnem
Očka

kako se vam zdi začetek?
16. november 2013
1.ssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeerr
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2013
next
16. november 2013
Nexttttttttttt
16. november 2013
wma
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
ful dobr začeteek
16. november 2013
super je <33
neeeeext
16. november 2013
u125821
u125821
neeeeeeeeeeext!
16. november 2013
Awsom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
16. november 2013
u142227
u142227
dobite next čez 45-60 min
16. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!! + nova bralka
16. november 2013
jeeeeeeeeeeeeeeeeeej
16. november 2013
neeeext
16. november 2013
u142227
u142227
evo next posvečen je vsem bralkam:
#Ashley#

Bila sem malo zaskrbljena ker vem da očka je bil zadnje čase vedno bolj slab. Vedela sem da bo prišel ta dan prej ali slej. Odločila sem se da grem v bolnišnico. Do tja sem se peljala z kolesom saj mi taksi ni ustavil. Peljala sem se približno 10 minut. Odprla sem vrata in videla kako medicinske sestre in zdravniki tečejo. Sledila sem jim. Ustavili so se pri sobi 198 in vstopili. Čakaj 198? Oh ne to je soba mojega očeta. Prosim rešite ga! Medicinska sestra je šla po telefon. Nekoga je klicala. Čez 2 sekundi mi je začel telefon zvoniti. Oglasila sem se saj nisem vedela kdo je. »Halo smo dobili Ashley Stewart?« je vprašala sestra, tista ki je odšla nekoga klicat. »Jaz sem že v bolnišnici!« sem se zadrla in videla kako me je sestra pogledala. Prekinila je in prišla do mene. Pogoltnila sem cmok ki se mi je nabiral v grlu. »Ashley moram vam povedati da je vaš oče……...« je rekla in se zlomila. »Mrtev« sem zahlipala. Emma, vsaj tako ji je pisalo na znački me je objela. Zakaj se je morala to zgoditi prav meni? Zakaj se meni mora vedno slabo goditi? Bog kaj sem ti naredila da si takšen do mene? Najprej mama, ki je odšla, potem Harry, s katerim sva se skregala in zdaj še oče ki je preminil. Emma me je izpustila iz objema. Hotela sem biti še majhna punčka stara 10 let ki se ji to ne dogaja. Res dan danes je svet tako krut. Malo sem se pomirila in odšla. Odločila sem se da grem malo na sprehod. Kamor koli sem pogledala sem videla mene in Harryja ki sva skupaj srečna. Noge so me ponesle do najine hišice na drevesu ki je postavljena še danes. Takrat se mi je pred očmi odvrtel film ki sem ga hotela čim prej pozabiti. Dan spora med mano in Harryjem.
Flashblack:
»Haj Anne!« se je zadrl Harry že od daleč. Tudi jaz sem ga pozdravila in ga objela. Bila sva stara 14 in končala sva 9 razred. Edino kar me je motilo je bila punca ki je pritekla za njim. »Anne to je Maggie Fox. Tudi ona je moja najboljša prijateljica.« je razložil Harry. V očeh so me zapekle solze. Skupaj smo je odpravili v to hiško. Šli smo se 'flašo resnice'. Plastenka ki jo je Maggie privlekla iz nikoder se je ustavila na meni. »Resnica ali izziv?« je vprašala. »Resnica.« sem rekla. »V koga si zaljubljena?« bala sem se da bo prišlo to vprašanje. »Am…am….« nisem vedla ali mu naj povem. »Jaz sem zaljubljena v Edwarda.« se priznala. Nisem hotela priznati naravnost. »Ok« je rekla Maggie. Zgleda da ne ve da je on Harry Edward Styles. Harry me je samo čudno pogledal. Nekaj časa smo se igrali, potem pa sem vprašala Harryja v koga je zaljubljen. Pogledal je Maggie potem mene in spet Maggie. Potem pa spregovoril. »Jaz sem zaljubljen v Maggie.«je zamomljal. Takrat sem hotela umreti. Te besede so mi strle srce. Delala sem se da mi je vseeno, čeprav sem v sebi umirala. »Oh poglej koliko je ura!« sem rekla ker nisem več zdržala z njima, medtem ko sta si onadva preiskovala drug drugemu grlo. Ker me nista opazila sem samo vstala in odšla. Vzela sem svojo jopico in se odpravila. Čez nekaj trenutkov je za mano prišel Harry. »Kaj je narobe Ash?« me je vprašal. »Še nisi opazil da sem postala tretje kolo in da nisem govorila o nobenem drugem Edwardu kot pa o tebi! Če me ne maraš potem mi povej! In ja zaljubljena sem vate že od kar se poznava! Midva ne moreva več biti prijatelja!« sem ga nadrla v joku. »Prav če ne boš sprejela Maggie potem se nimava o čem pogovarjati!« se je zadrl in zbežal stran. Jaz sem ga samo gledala kako teče proti hiški.
And of flashback

#Harry#

Že en mesec sem tak. Ne morem nehati misliti nanjo. Na mojo Ash. Enkrat ji morem povedati kar se je v resnici zgodilo. Njena mama me je prisilila da se družim z Maggie in da morem z njo ravnati kot z angelom. Zaradi te Beggie ali kar koli je sem izgubil mojo Ash. Ah zdaj je vrjetno že poročena in ima tri otroke. Takrat res ne vem kaj mi je bilo…. »Av kaj je s tabo Louis?!« sem ga nadrl ko me je ruknil v ramo. Takrat sem se zavedel da sem na intervjuju. »Ups se opravičujem. Včasih imata svoje izpade.« se je opravičil Liam. To je naš očka. »No Harry zanima me zakaj si tako zamišlen zadnje čase?« je vprašala Jane voditeljica. »Kako to mislite?« me je zanimalo. »Am vedno si zamišljen nekje v drugem svetu.« je odgovorila. »Oh to.« sem zamomljal. »Lahko zvemo razlog?« se ni dala. »Am punca« sem ji po tiho odgovoril. »Lahko izvemo ime?« pa kaj je z njo? »Ne zasebno.« sem ji dal vedeti da o tem nočem govoriti več. »Ok« se mi je nasmehnila. Na nekaj vprašanj sem odgovoril drugače pa me je pustila pri miru kar mi je zadostovalo. Končno se je intervju končal. S fanti smo se odpravili do limuzine. Okoli nje pa spet cela gruča fanic, novinarjev in paparacev. »Harry sem tista na katero misliš jaz? Harry katera je naslednja žrtev? In podobna vprašanja so padala. Končno smo se prebili do limuzine, s pomočjo Paula. »Ok dovolj katera je?!« je vprašal neučakani Lou. »Ashleyannestewart« sem povedal tako hitro da niso mogli razumet. Pogledali so me z wtf pogledi. »Prav Ashley Anne Stewart« sem priznal.

Kaj se bo zgodilo?
Kak vam je bolje: da pišem o obeh osebah ali samo v Ash?
16. november 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
16. november 2013
Kaj se bo zgodilo? Ne vem
Kak vam je bolje: da pišem o obeh osebah ali samo v Ash? Men je boljše v obeh osebah
16. november 2013
+NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
16. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2013
u142227
u142227
Res sm vam hvaležna ker berete
16. november 2013
nnnnnneeeeeeeeexxxxxttttttt
16. november 2013
wma
neeeeeeeeeeeeeeext
16. november 2013
Piši kot čš, sam da nekej napišeš!!!!!!!!!!!!!!!!
17. november 2013
neeeeeeeeeeext!!!!<33333
17. november 2013
next
17. november 2013
u126057
u126057
next+nova bralka
17. november 2013
neeext
17. november 2013
u153451
u153451
neeeeeextt
17. november 2013
next
17. november 2013
u146275
u146275
O šit fu l dobro *_*
17. november 2013
u146275
u146275
next *o*
17. november 2013
u142227
u142227
joj grem next pisat
res full sem vesela da berete!!
17. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani