Hiiii! Sem Sarah Tomlinson. To sem jaz:
http://4.bp.blogspot.com/-pEdWX9aAT_E/UKT1e3LsKmI/AAAAAAAAT58/8dLeoo-F6PI/s1600/beautiful_woman.jpg

Stara sem 19 in živim v Sloveniji. Ravno sem končala zadnji letnik umetniške gimnazije-plesna smer. Čez 2 dni bo X Factor, na katerega sem se prijavila. Potekal pa bo v Londonu, zato grem danes tudi tja. Imam mamo, oče pa je odšel drugam z mojim bratom, zato nevem kdo je moj brat, vem samo da je starejši od mene.
Začela sem pakirati, ko je prišla mama v sobo˝Pikica, na letališče greš s tvojo prijateljico Eleanor˝

ELEANOR:
Hiiii, sem Eleanor Calder. Živim v Sloveniji, čeprav je moj rojstni kraj London. Sem manekenka. Imam najboljšo prijateljico Sarah.
˝Tako, pa sem˝sem si rekla sama sebi, ko sem pakirala stvari za v London, kjer bo Sarah nastopila na X Factoru.˝Ljubica, pridi dol, ker greš počasi!˝me pokliče mama. Hitro stečem dol s 3 kovčki˝Pa saj ne greš za vedno˝˝Mogoče pa res˝Sem rekla, mama pa je zavila z očmi˝No, tako. V Londonu bosta nekaj časa v hotelu, potem pa si bosta poiskale stanovanje. Ko bosta, če sploh bosta prišle nazaj, da mi ne bi prišla noseča!˝jaz sem pa samo kimala˝Pojdi zdaj, rada te imam, adijo˝˝Adijo˝sma se še poslovili, nato pa sem šla do letališča, tam me je že čakala Sarah. Ko sem jo videla sem ji stekla v objem.

SARAH:
Ko mi je mama to povedala sem bila vesela, vsaj ne bom sama tam v Londonu. Upala sem, da bom lahko spet srečala brata. Ko je mama odšla iz sobe, sem iz predla potegnila strgano sliko, na kateri je bil del mojega brata, on pa je imel verjetno moj del. Začela sem se jokati˝Zakaj te ne morem spoznati˝sem zahlipala. Po kakšni uri jokanja sem odšla v kopalnico, kjer sem se uredila, nato pa stekla dol, se poslovila in odšla do letališča. Tam sem videla Eleanor in stekla sem do nje, ter jo objela.˝Si vzela vse?˝me je vprašala˝Ja, mami˝sem rekla, ona pa je zavila z očmi. Odšle sva na letalo, cel čas sva se pogovarjali, nato pa sva zaspali. Kmalu sem se zbudila, ko sem ugotovila, da sva že prišli.
06. januar 2013
u118716
u118716
нєу!
тσ נє мσנα zgσ∂вιcα σ ναмριяנιн.вι вяαℓι؟
ѕσяу zα σgℓαšєναηנє!
http://www.igre123.com/forum/tema/whisper-in-the-night-%28vampires%29/48477/
06. januar 2013
SARAH:
˝V kateri hotel pa zdaj?˝je vprašala El˝V hotel Paraside˝sem rekla. Pokimala je, po približno 1 uri hoje sva prišli do hotela. Wow, bil je čudovit:
http://travel4all.org/wp-content/uploads/2012/07/grange-holborn.jpg

Odšle sva noter, kjer sva dobili dve sobi.
MOJA:
http://www.trendecoration.com/wp-content/uploads/beautiful-fabulous-modest-bedroom-ideas.jpg
OD EL:
http://www.trendecoration.com/wp-content/uploads/comfortable-exciting-bedroom-design.jpg

Ko sva si vse stvari pospravili, je El prišla v mojo sobo.˝Danes zvečer je X Factor, se veseliš˝me je presenetila˝Joj, točno, bolje da grem vadit˝˝Ja, bolje˝je rekla, jaz pa sem odšla vadit. Po uri vaje, sem se šla uredit, oblekla sem se v tole:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151268840638521&set=pb.146635768520.-2207520000.1357486294&type=3&theater

Potem pa sva s El odšle do velike dvorane, kjer sem dobila listek, na kateri je bila številka: 169320.
Bila sem tako nervozna.˝Pred tabo je še en nastop˝mi je rekla El. Nasmehnila sem se ji, ko me je varnostnik poklical, vstala sem se in odšla na oder˝Pozdravljena, kako ti je ime?˝me je vprašala žirantka Katy Perry!˝Hey, sem Sarah Tomlinson˝sem rekla.˝Ok, začni˝je rekel Simon Cowel! Zapel sem pesem:
http://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00

Vsi so mi ploskali, še selo žirija se je postavila na noge, Katy pa je jokala˝Čudovit talent imaš in zaslužiš si iti naprej, imaš moj ja!˝ne rekel nek drugi žirant, ki ga nisem poznala, še Simon in Katy sta rekla ja, pravzaprav je Katy bolj zahlipala, zahvalila sem se, nato pa odšla. El je jokala od sreče, prav tako kot jaz˝Barvo!˝je zakričala in mi stekla v objem, potem pa sva se spustili. Mimo naju je prišel nek fant, ki se mi je zdel zelo znan, spogledala sva se, nato pa sem pogled umaknila˝Gospodična Tomlinson a greva?˝me je vprašala El, ko je poklicala moj priimek, se je tisti fant hitro obrnil in me pogledal, imel je zelo srečen obraz. Hitro sem umaknila pogled, nato pa sem prikimala˝Aloha, gospod Tomlinson, a gremo˝je rekel nek fant. OMG, kaj je to moj izgubljen brat. Obrnila sem se in videla, da je pritekel do mene˝A si ti mogoče pišeš Tomlinson?˝me je vprašal, jaz pa sem pokimala. Iz žepa je vzel sliko, katero imam jaz, in bila je raztrgana, še jaz sem to storila in sliki sta se ujemali!˝Ti si moja izgubljena sestra!˝je zavpil. Prikimala sem nato pa sva oba dobila solzne oči˝Končno sem te našel!˝je zavpil in me objel˝Kako ti je ime, meni je Louis˝je vprašal po objemu˝Sarah˝sem rekla.
06. januar 2013
neeeeeeeext
01. marec 2013
u192048
u192048
Neeeeeeeeext
16. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani