Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u189540
ŽIVJO
Sem Kaja in napisala bom blog o sebi ker sem nova na igrah upam da vam bo všeč in upam da se bomo zabavali
zdaj pa še nekaj pravil ki se jih moraš držat tukaj
-ne oglašuj
-ne govori grdo
-ne uničuj teme
-ZABAVAJ SE
ok to so že znana pravila skoraj pri vsaki temi tako da nč novga
ok pač jst bom pisala neslovnično
za spodbudo pa rabim vsaj 3 nexte
Sem Kaja in napisala bom blog o sebi ker sem nova na igrah upam da vam bo všeč in upam da se bomo zabavali
zdaj pa še nekaj pravil ki se jih moraš držat tukaj
-ne oglašuj
-ne govori grdo
-ne uničuj teme
-ZABAVAJ SE
ok to so že znana pravila skoraj pri vsaki temi tako da nč novga
ok pač jst bom pisala neslovnično
za spodbudo pa rabim vsaj 3 nexte
19. februar 2015

u173992
next
19. februar 2015

u189657
Next -->
19. februar 2015

u189540
ok hwala vam za nexte nadaljujem jutri
19. februar 2015

u189745
next
23. februar 2015

u189540
ok jutri bom napisala
23. februar 2015

u189540
hei sem kaja in napisala bom par stvari o meni
stara sem 12
hodim v 7.a razred naša šola je bedna in butasta
sovražim šolo in vse o povezavi s šolo
imam rjave lase do ramen in rjave oči
težka sem 41kg in velka sem 162 cm
rada pojem in gledam youtubrje rada pa tudi visim na tumblrju
in se družim s frendi
zelo rada nosim spuščene lase ker imam tudi lasišče zelo občutljivo rada pa tudi igram tenis in ne maram nekaterih ljudi ki so bebasti
imam tudi muco ki je perzijka in ji je ime tiddy zelo jo imam rada čez en mesec bo stara 1 leto je sive barve in je prezijka
rada imam tudi konje poleti jih jaham in imam svojega pri babici in dedku ime mu je felix je bele barve in je moški jaham od 6 leta in zelo rada grem s konjem na teren
rada preberem kako dobro knjigo ali si pogledam družinski ali smešni filem ne maram gledati zvečer grozljivk ker potem ne spim
ne maram ljudi ki se lažejo in pretvarjajo in pa tudi zelo rada imam ko pada dež ker takrat sem lahko notri in kaj izdeljujem in rišem
nekaj časa sem tudi pletla rainboow loom zdaj pa le še občasno ker nimam časa in se moram učiti za te igre sem slišala ko mi je ena frendica povedala takoj sem šla pogledat in ugotovila da je to zelo zanimiva stvar in ušeč mi je zelo rada spoznavam tudi prijazne ljudi in ne horniče to so ljudi ki so potrebni
zdaj med šolo bom zelo malo na igrah zato ne pričakujte vsak dan next ker se imam za učit in pa imam tudi domače naloge ki se ne naredijo same
zelo rada sem na igrah ampak mi mami tudi ne dovoli prav mi da comp škoduje očem zakaj mi ga je pa kupla če to reče ne razumem logike staršev
no to je blo vse nadaljujem jutri ali pa kdaj drugič ko bom imela čas
bye
pa upam da vam je bilo vseč naslednjič bom dala več slik
stara sem 12
hodim v 7.a razred naša šola je bedna in butasta
sovražim šolo in vse o povezavi s šolo
imam rjave lase do ramen in rjave oči
težka sem 41kg in velka sem 162 cm
rada pojem in gledam youtubrje rada pa tudi visim na tumblrju
in se družim s frendi
zelo rada nosim spuščene lase ker imam tudi lasišče zelo občutljivo rada pa tudi igram tenis in ne maram nekaterih ljudi ki so bebasti
imam tudi muco ki je perzijka in ji je ime tiddy zelo jo imam rada čez en mesec bo stara 1 leto je sive barve in je prezijka
rada imam tudi konje poleti jih jaham in imam svojega pri babici in dedku ime mu je felix je bele barve in je moški jaham od 6 leta in zelo rada grem s konjem na teren
rada preberem kako dobro knjigo ali si pogledam družinski ali smešni filem ne maram gledati zvečer grozljivk ker potem ne spim
ne maram ljudi ki se lažejo in pretvarjajo in pa tudi zelo rada imam ko pada dež ker takrat sem lahko notri in kaj izdeljujem in rišem
nekaj časa sem tudi pletla rainboow loom zdaj pa le še občasno ker nimam časa in se moram učiti za te igre sem slišala ko mi je ena frendica povedala takoj sem šla pogledat in ugotovila da je to zelo zanimiva stvar in ušeč mi je zelo rada spoznavam tudi prijazne ljudi in ne horniče to so ljudi ki so potrebni
zdaj med šolo bom zelo malo na igrah zato ne pričakujte vsak dan next ker se imam za učit in pa imam tudi domače naloge ki se ne naredijo same
zelo rada sem na igrah ampak mi mami tudi ne dovoli prav mi da comp škoduje očem zakaj mi ga je pa kupla če to reče ne razumem logike staršev
no to je blo vse nadaljujem jutri ali pa kdaj drugič ko bom imela čas
bye
pa upam da vam je bilo vseč naslednjič bom dala več slik
24. februar 2015

u189745
Nexxxxxxt
24. februar 2015

u173992
next
28. februar 2015

u189540
adijo jaz se brišem s to temo lahko delate kar hočete