Neext
a)bo louis začel govorit z laro al se bo ustrašu in nehu hodt v to gostilno? Bo govoru bo z njo
b)bo lara harryju povedala zakaj je hotla samomor narest? Čez neki časa pomojn
c)boste brali neglede na to kok bedna pa dougočasna je ta zgodba? Mensezdi,da ta zgodba nikol nebo dolgočasna in tut bedna ne ! Tk da piši naprej !!
25. avgust 2013
u125625
u125625
a)govoru bo z njo
b)ja vrjetn
c)itak da
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. avgust 2013
neeeeeeeext!<3333
25. avgust 2013
next + nova bralka
25. avgust 2013
a) govoru bo z njo
b) ja verjetno
c) itak in ti sploh ne morš napisat bednega in dolgočasnega nexta!
neeeeeeeeeeeeeext!!!!
25. avgust 2013
Next
25. avgust 2013
u130737
u130737
a)bo louis začel govorit z laro al se bo ustrašu in nehu hodt v to gostilno?
Govoril bo z njo (:
b)bo lara harryju povedala zakaj je hotla samomor narest?
Čez nekaj časa, verjetno.
c)boste brali neglede na to kok bedna pa dougočasna je ta zgodba? ):
Ni bedna in bomo brali ne glede na to kako super je! c:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. avgust 2013
Neeext
26. avgust 2013
a)bo louis začel govorit z laro al se bo ustrašu in nehu hodt v to gostilno?
js mislm de bo začel govort z njo
b)bo lara harryju povedala zakaj je hotla samomor narest?
ja
c)boste brali neglede na to kok bedna pa dougočasna je ta zgodba? ):
ja bomo brali neglede na to kok zelo dobra pa zanimiva je ta zgodba

NEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
26. avgust 2013
Neext
26. avgust 2013
nextam dons zvečer vrjetn (:
26. avgust 2013
Jeeej
26. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
26. avgust 2013
vem da sm rekla da zvečer nextala ampak dons smo mel prvi trening in use me boli in čist sm utrujena tkoda nevem če mi bo uspel napisat :/ se bom potrudla ampak če bo dons bo bl pozn mogoče okol 11h šele drgač bo pa jutr zjutri (:
26. avgust 2013
u114565
u114565
Neeeeeext
27. avgust 2013
u135507
u135507
Fuck fak fak kak dobraaa zgodbaaa !! Neeeeext!!!!!! +nova bralka .
27. avgust 2013
ofak kera lažnivka sm ._. začel so se nam treningi in sm usak dan pršla skor mrtva domov in use me je bolel in nism mela neke volje pisat ampak ta vkend dobite prsežm! ne nehat brat <3
30. avgust 2013
6.del-Lara's POV
Zbila sem se zelo zgodaj.Spala sem zelo slabo,skoraj vsako uro sem se zbujala,ker sem imela nočne more! Nikoli več ne bom gledala grozljivk preden grem spat.
Tokrat nisem naredila iste napake kot včeraj,saj sem se preoblekla preden sem odšla v kopalnico.Fantje so očitno še spali,zato sem se odločila,da naredim vsem zajtrk.
Kmalu sem zaslišala korake na stopnicah. "Jutro Zayn!" sem veselo pozdravila zaspanega Zayna.Zazehal je in me pozdravil nazaj. "Ali...ali si naredila zajtrk za vse?" je bil malo začuden Zayn.Prikimala sem in na mizo položila štiri krožnike. Zayn je zadovolnjo prikimal in odšel v kopalnico.Čez nekaj časa sta prišla še Niall in Harry.Tudi ona dva sta bila začudena glede zajtrka,ampak sta mi bila hvaležna.

Ko smo vsi skupaj pojedli je bil čas,da grem v službo. Harry in Zayn gresta danes domov,a sta obljubila da se bomo še kdaj videli.Mislim,da postajamo kar dobri prijatelji! "No prav,se vidimo!" je rekel Zayn,ko je odprl vrata. "Lepo se imejta." sem jima rekla in najprej objela Zayna. "Oh kako lepo še objem sem dobil!" se je zasmejal,potem pa sem se obrnila še k Harryju.Imela sem nekaj pomislekov,ampak sem seveda objela tudi njega.
(klikni)

Ko sta Zayn in Harry odšla sem se tudi sama odpravila v službo. Čeprav je v službi večino časa dolgočasno sem se danes prav veselila dela. Tudi z Summer sva se bolj zbližali in sva že kar dobri prijateljici.Jutri bom Nialla vprašala,če lahko pride na obisk,saj hočem da jo vsi spoznajo!

Ob isti uri kot po navadi sem videla Louisa,kako je prišel skozi vhodna vrata. "Živjo Louis." sem ga pozdravila in že začela delati kavo z mlekom. "Živjo..." je počasi rekel.Počasi se bo že navadil... "Kako si?" ga še vprašam,ko se vsede na isti stol kot zmeraj. Pogledal je v tla in razmišljal kaj bi rekel. "Odlično sem,tako kot zmeraj,ali ne vidiš?" je sarkastično rekel. "Oprosti..." sem rekla in bila nekaj časa tiho. "Ampak zakaj si ves čas tako slabe volje?" upam,da to vprašanje ni bila napaka... "To je dolga zgodba...Tako ali tako te sploh ne zanima..." je rekel,kot da ve vse kar si jaz mislim. "Ni res Louis! Res hočem vedeti zakaj si tako žalosten ves čas.Hočem...hočem ti pomagati." rečem in mu prinesem njegovo kavo z mlekom. Pogledal je gor,čisto šokiran! "Pomagati? Zakaj bi to naredila? Saj me niti ne poznaš.Če bi me poznala dlje časa bi vedela zakaj sem takšen in tudi govorila ne bi z mano.Se vidi,da si nova v tem mestu...Ampak ne sprašuj me glede mojih problemov,ker res nočeš vedeti resnice." ko je to povedal,sem lahko začutila njegovo žalost.Točno sem vedela o čem govori.Razumela sem ga verjetno bolj kot kdorkoli drug tukaj. "Vem Louis.Poznam ta občutek.Vem,da to vsi rečejo toda..." takrat se je moj glas zaustavil.Louis me je pogledal,kot da bi vedel da je nekaj narobe. "Tudi jaz nisem imela najlepše preteklosti...tudi jaz imam dolgo zgodbo in zelo malo ljudi me razume.Nihče ne ve kaj se v meni zares skriva.Globoko v sebi se ves čas jočem in kričim,čeprav na mojem obrazu vsi vidijo nasmeh.Vsi vidijo samozavestno in prijazno punco,ampak sem povsem drugačna.Nihče me ni nikoli poslušal,nikoli mi ni pomagal in nikoli nihče ni uspel spoznati pravo mene.Zato vem kakšni so tvoji občutki Louis.Veš kakšna bolečina je to,zato sem ti pripravljena pomagati,čeprav te ne poznam." ves čas me je gledal v oči,ko sem mu to povedala.Njegov izraz je postajaš svetlejši z vsako besedo ki sem jo rekla. Na koncu,ko sem se skoraj že jokala se je Louis počasi nasmehnil. "Vau...Res me razumeš.Ampak...si prepričana,da hočeš izvedeti več o meni?" je previdno vprašal.Prikimala sem. "No...potem pa pridi po jutrišnjem v park kje se lahko v miru pogovoriva.Ti boš poslušala mene,jaz pa tebe.In hvala Lara.Za kavo in za pogovor.Se vidiva jutri!" je rekel,izpustil denar,ki je bil v njegovih rokah,na mizo in smeje zapustil gostilno.Še nikoli ni toliko govorril in prvič sem ga videla,da se je nasmehnil! Misel na to je tudi meni prignala nasmeh na lica.Nič me ni bolj osrečilo kot dejstvo da bom lahko nekomu pomagala,saj vem da mu to veliko pomeni.Bila sem zares vesela!
Po dolgočasnih urah v službi sem končno zapustila Miami Paradise. Odpravila sem se po ulici navzgor in opazila,da se že mrači.Bolje bo,da pohitim,ker nočem več zaiti v težave kot takrat,ko sem sedela v parku.Stekla sem čez cesto in bila pri zadnjem ovinku.Tekla sem kar hitro in mislila na večerjo,ki jo bo danes pripravil Niall.Bila sem že skoraj pred njegovo hišo,ko se obrnem in zagledam modro kolo,ki je zdrvelo naravnost vame! "Pazi!!" se je nekdo zadrl in od takrat nisem videla ničesar več.Vse je postalo temno...

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

evo končno next,upam da sploh še berete ;(

ko bo šola bom vrjetn sam ob vikendih nextala pač bom probala kdaj med tednom ampak bom še vidla :3 pač ne pričakujte glih nevem kok velik nextov med šolo sam oblubm da se bom potrudla <3

15 nextov? :*
31. avgust 2013
Neeeeeext
31. avgust 2013
nextttt
31. avgust 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2013
neeeeeeeeext!
31. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2013
u130737
u130737
Neeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2013
u59329
u59329
neeeeeeeeeeeext!!!!!
31. avgust 2013
neeeeeeeext!!!
31. avgust 2013
u125625
u125625
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
31. avgust 2013
omfgš! to najbulja zgodbica kaj sm jih kdaj brala! <3333333333 tako,takoj,takoj,takoooooooooooooooooooj nexteeeeeej! ti si najbulja pisatlca, mogla bi knjigo izdar, to je tk faaaaaakiiiiiing prehudaa zgodbicaaa! love u! <3333333333 +nova bralka <33333333333
31. avgust 2013
u125821
u125821
next!!!
31. avgust 2013
Neeeeext
31. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani