To je moja prva zgodba in upam da vam bo všeč
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jaz sem Kelly. Stara sem 17 let.Obleke priznanih znamk, kilogram ličil na obrazu, milijon slik na Facebooku, vsak mesec nov fant ... Ne, take vrste deklet pa res nisem. Medtem ko so bile ostala dekleta v devetem razredu osnovne šole popularna, sem jaz s svojo prijateljico veljala za čudakinjo. Moja zgodba je precej zanimiva in upam, da tudi poučna, kar zadeva ljubezen.
NEXT?!
27. januar 2013
next
27. januar 2013
Oglasi se šolski zvonec. Dobro sem vedela, kaj to pomeni. Že prvo sekundo, ko sem glavo pomolila iz učilnice na hodnik, sem slišala veselo šušlanje in hihitanje devetih razredov, ki so nestrpno pričakovali vrhunec osnovne šole. Valeta. Za vsa dekleta, ki sanjajo o prečudovitih oblekah, čevljih in pričeskah, je to noč vseh noči, za fante pa samo ena najhujših nočnih mor.
27. januar 2013
samo 2 nexta potrebujem
27. januar 2013
next
27. januar 2013
~ CLASS ČAPLJE ~
Vedeti morate, da so na naši šoli, kjer je potekal ta ples, korakala tri - vsakem pogledu izstopajoča - dekleta. Na pogled sodelovale kot najboljše prijateljice, ki si izposojajo oblačila, uporabljajo enako šminko, skupaj hodijo na šolska stranišča, korakajo na isto nogo, se držijo po rokami in se oblačijo z neverjetnim okusom za modo, v resnici pa so najhujše konkurentke. Takoj se je opazilo, kako so zavidale druga drugi, če je imela en dan lepše krilo ali čevlje ali če je katera dobila lepšo oceno ali lepšega in popularnejšega fanta. Zares me je jezilo, da so bile nekaj več na šoli. Vedno so imele vse prav, vsi učitelji in sošolci so jim popuščali ...Mogoče sem bila malo ljubosumna, ampak z razlogom! Nisem prenesla slike v svoji glavi, kako blestijo na najpomembnejšem šolskem plesu.
Jaz? Kdo je pa tedaj vedel moje ime? Vedno sem bila v ozadju. Bila sem neopazno dekle, katerega mnenja ni štelo nič. S "class čapljami" (kot so jih klicali učenci, ki jih prav tako niso marali) se nisem mogla primerjati. Ne v smislu oblačenja, izkušnjih z fanti ...v ničem. Vedno so bile boljše od katerega drugega dekleta. Že od samega začetka sem bila njihova žrtev in s tem tudi tarča posmeha na celotni šoli. Močnejši se vedno spravljajo na šibke, saj jim to daja več moči.
27. januar 2013
u120932
u120932
Next
27. januar 2013
next
27. januar 2013
Kot ste že mogoče zasledili, so se fantje kar lepili na te "popolnice". Medtem ko so si one nenehno izbirale, sem jaz skrivaj sanjala o svojem "skritem izvoljencu".
"Hej...amm..."
"Kelly" sem odgovorila na njegovo neizgovorjeno vprašanje.
"Bila lahko to posredovala Diani?" (Ena od treh "class čapelj".)
V roke mi je potisnil majhen zmečkan papirček. Dobro sem vedela, kaj je to.
"Seveda" sem mu odgovorila.
Ime mu je bilo Nejc. Tisti pogled in nasmeh! Tisto ščemenje v prstih, ko sem se ga po nesreči dotaknila!! Medtem ko je bil on moj "bog", sem jaz bila le neumna blodinka, katero ime mu sploh ni ostalo v glavi, kljub temu, da sem ga ponovila že tisočkrat. Tudi v njegovih očeh sem bila ničla. Dobra sem bila samo za posredovanje ljubezenskih sporočil Diani. Opazovala sem, kako se je brez slovesa oddaljeval od mene. Storiti, nisem mogla ničesar, razen tega, da sem svojim mislim dovolila, da ga kličejo nazaj. Zadnje priprave na valeto so bile kmalu pred vrati in iz dneva v dan se je med "class čapljami" kazala večja konkurenčnost. Seveda je vsaka hotela izstopati z najčudovitejšo obleko, čevlji in pričesko...
Nejc:Class čaplje:
Diana je tista ta blond


27. januar 2013
u115268
u115268
next
27. januar 2013
še tri
27. januar 2013
u120932
u120932
Next
27. januar 2013
next
28. januar 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/hot-or-not.tumblr/48847/
oprosti za oglašanje!ampak sodelujočih ni več:C in nekak moram oglaševat, tko da proosim če tole vidiš si uzemi 30sekund da prebereš pravila pogledaš kaj to je in izpolniš anketo!če ti je ušeč pa poglej še na naslednjo stran in tam opravi nalogo!dobiš lahko PRAVE nagrade (preberi)! resno uzame dobre 3 minutke z nalogo vred!zabavej se!:3
29. januar 2013
pa plis next
10. februar 2013
oprostite ne morem še nextat ker ne smem na računalnik!zdaj sem gor na skrivaj
Hvala za razumevanje
13. februar 2013
next
04. julij 2013
next
29. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg