'Čer
Nerd-alert...Maš rad/a fantazije in neke vrste znanstveno fantastiko+ LUBEZNSKE zgodbe?
Tole ti bo potem zloo ušeč :3 Uglavnm če si gledal/a že maščevalce/the avengers vidš večinoma akcijo, js bom pa mal spremenila in dodala mal romance ;D Torej lajk or not? Govorila bi v prvi osebi originalne maščevalke (ki je ni v filmu :c) The Wasp...če ste bral stripe ima ona drugačne moči in je zalublena v drugo osebo...PIŠEM?
21. maj 2012
Eh fy people js bom pisala :Đ

Nick Fury stoji v kontrolni sobi skupaj z Rogersom in Starkom. Dr. Banner je v svoji sobi. Hawkeye in Natasha pa sta v njegovem gnezdu, kjer delata bog ve kaj. Loki je ušel, zato de agent Fury znaša nad Starkom, ki si je za spremembo slekel svoj kovinski oklep, a Captain (Rogers) je še vedno v rdeče-belo-modri oprijeti majčki. Kot da prav hoče, da se delam norca iz njega. "Komandor, se vam res zdi primerno, da se namesto da bi iskali Lokija, tukaj jezite na naju? V naših cajtih (Oh, ne že spet. Rogers je bil zamrznjen v ledu za nekaj čez 70 let. Ko bi ga vsaj pustili tam.) so bile same akcije." se s svojim preočitnim ameriškim naglasom pregovarja Captain America. Stark je za spremembo tiho in pogleduje gor proti Black widow/Natashi. Kaj ni on z Papper Potts? Agent Fury ošine Rogersa in se obrne proti meni. "Loki je ušel preden si ti prišla na krov, zato ne veš česa vse je sposoben." reče in si popravi tisto ubogo značko na prsih. "Videla sem mnogo hujše kot je Loki. Verjami." rečem in se odrinem od stene na kateri sem slonela. Skeptično me pogleda in se obrne do kapetana ladje, ki leti na približno 9000 metrih v zraku. V sobo je vstopil dr. Banner in nekaj zašepetal Furyju. Ta je zaskrbljeno, a ob enem pripravljeno dvignil pogled in odšel iz sobe. "Kaj si mu rekel?" se oglasi Tony Stark. Tako tiho še ni bil. "Lokija so opazili v severni Nemčiji." reče na kratko in se usede poleg Rogersa. "Zabava." se nasmehnem in opazim, da se Natasha in Hawkeye v gnezdu poljubljata. Rešiti moramo svet pred prekletim vesoljcem onadva pa se zaljubita. Otroka.

Naapreej? :3
21. maj 2012
C'mon people a vm ni ušeč? :c

Slikce:
Black Widow/Natasha:


Hakweye:


Iron man/Tony Stark:


Bruce Banner/dr. Banner/Hulk:

&


Nick Fury:


Jaz/The Wasp/Janet:

21. maj 2012
npreej...lubm avengerse :3
22. maj 2012
sam ena oseba? ö c'mon people please ._.
22. maj 2012
u93142
u93142
next
22. maj 2012
NEXTIIIIIIII!!!!
22. maj 2012
huala pikice zdej sm čist blažena *-*
Nemčija se bliža. Zrakoplov leti z veliko hitrostjo, tako da bomo tam v manj kot 45 minutah. Kar pa je lahko za nas že prepozno. Odšla sem do svoje sobe, ki je kot zahtevano pripravljena za divo kot sem jaz. Omara je ogromna, a prazna. Na koncu je le moj kostum in oprema. Črn, oprijet kostum z rumenimi detajli dajejo nevaren in ekstravaganten vstis. Oblečem si ga in na roke nadanem rokavice ter obujem čevlje z visoko peto. Čisto 'bad-ass', kajne? Rokavice imajo luknje na drugi strani dlani, kjer se pojavi želo. Na hrbtu se prav tako pojavita dve srebrno modri krili s katerima lahkotno za plahutam. Bližamo se Nemčiji zato se vsi zberemo v kontrolni sobi. Captain in Stark sedita vsak na svojem koncu mize, zato sklepam, da sta se spet sporekla. Banner tiho sedi ob agentu Phillu, Fury pa zamišljeno pogleduje skozi ogromno okno, ki se razteza čez celotno stran zrakoplova. "Jenet, prišla si." zakliče Rogers. Od kdaj me je on tako vesel? "Z zrakoplovom ne bomo prišli nad mesto neopaženi. Hawkeye ti znaš voziti Jeta, ne?" osorno rečem, brez da bi ga pogledala, saj se spet meče po Natashi. "Pa da." reče in pogleda čez ramo proti meni. Oba sta že v svojih kostumih, vendar dvomim, da sta se med oblačenjem ločila. "Agent Fury. Prispeli smo." reče kapetan zrakoplova in Fury se zdrzne. "V redu. Hawkeye, Natasha pojdita pripravit Jeta. Rogers počakaj, da golobčka usposobita Jeta. Jenet in Stark vidva gresta posamezno. Dr. Banner ... Za vas je bolje, da ostanete na zrakoplovu. Ampak pripravljeni." reče Nick Fury. Odpre se okno zrakoplova, zato Stark že odleti. Sama bom počakala nekaj trenutkov, da ne bo preveč sumljivo. Rogers se odpravi za Hawkeyem in Natasho, jaz pa odletim skozi okno. Dolgo je že minilo od takrat, ko sem bila v Nemčiji.
22. maj 2012
kr nexti k mi je dc
22. maj 2012
: ))

Opažam, da ima Iron man probleme. Ne leti naravnost, ampak med letom vjuga, toda kmalu se umiri. Loki naj bi bil na neki gala zabavi, zato bosta v stavbo odšla le Hawkeye in Black widow. Ostali smo preveč očitni, onadva pa sta mojstra stkrivališč in senc. Oba sta bila trenirana že od malih nog, vendar nista nič posebnega. Ne maram govoriti, da nimata super moči. Skupaj z Rogersom in Starkom čakamo pred stavbo iz katere se usuje ljudi. Verjetno se je Lokijeva predstava že začela, saj ljudje kričijo in se prerivajo proti izhodu. V svetlobi luči v dvorani se zasveti Hawkeyeva puščica. Večina ljudi se je razbežala na ceste, a sedaj je tukaj naša tarča. Tisti njegovi nagravžni nasmeh, ki kar kriči po ubijanju. Čeprav je s planeta bogov, tako kot ...nekdo ...ima res enega najslabših kostumov. S svojo čarobno paličico, oziroma žezlom ustvari neke vrste pregrado okoli ljudi, ki se ne morajo razbežati. "Show time." slišim Starka, ki se dvigne v zrak in pristane nekaj metrov pred Lokijem. "Ah...moški iz železa. Slišal sem zate." reče z nasmehom. "Kje imaš brata Loki?" se ob njem pojavi Hawkeye, mu puščico moli ravno v glavo. "Spusti orožje. Z nami greš." se iz teme pokaže Captain. "Ha-ha. Seveda. Mislite, da se vas bojim. Kako prisrčno." reče s sladkim glasom in iz dragulja na njegovem žezlu se izstreli energija, ki Maščevalce vrže okoli pet metrov nazaj. "Mene nisi pričakoval?" se priliznjeno za njim pojavim jaz in želo potisnem k njegovem vratu. Med tem Widow brcne njegovo žezlo daleč proč. "Saj veš. En pik. Ena kapljica mojega strupa in si mrtev v manj kot desetih sekundah. Zato brez tvojih trikov. Smo zmenjeni?" mu zašepetam v uho in ga z potisnem, da pade na kolena. Stark mu na roke pritrdi električne lisice in z njim odleti do zrakoplova. Hawkeye in Natasha sta spet v objemu. "Pomirita se vidva. Še vedno ni konec." rečem zateženo in se že pripravim, da vzletim. "Kaj, ko bi se ti malo sprostila? In pustila, da se te dotakne ljubezen?" reče Hawkeye. Skoraj bruhnem v smeh. Hawkeye, neusmiljen morilec, ki tarče nikoli ne zgreši. Se hecaš? "Ljubezen? Ljubezen je za otroke." rečem in odletim do zrakoplova.
22. maj 2012
Slike time:
Loki:


Captain America/Steven Rogers:



A pišem naprej al nuben ne bere? ;D
22. maj 2012
ja jzt berem
22. maj 2012
graciaaas

V zrakoplovu se zberemo vsi, razen dr. Bannerja. Hotel si je ogledati Lokijevo žezlo. Zunaj se nenadoma razplamti nevihta. Strele , brez dežja. Temni oblaki na enem koncu. Oh, ne. Prestrašeno gledam čez velikansko okno. "Česa se pa bojiš, čebel'ca?" vpraša Rogers. "Thor je." rečem tiho. "Thor? Si zmešana? Tip je legenda, ni resničen. Mit je." se posmehuje Stark, še vedno v oklepu. "Še kako je resničen. In močnejši od kogarkoli od vas. Bog je. Tako kot Loki. Brata sta." rečem brez, da bi pogled umaknila z nevihtnega neba. Prav sem imela. Okna na stavbi popokajo in steklo popada po tleh in nazaj na zemljo. Skozi prileti ogromno kladivo in zleti naravnost v Starka. "Kaj sem ti rekla?" sem dejala med tem, ko se stekla do njega, da bi pomagala. Brez učinka. Niti Captain ni mogel premakniti kladiva. Zabliskalo se je in Thor je že stal za nami. Dvignil je roko in kladivo je zletelo k njemu. Po dolgem času sem ga spet videla. Nazadje je bil prav tu, v Nemčiji. Čeprav nisva spregovorila, se ga spominjam vsak dan. Nekaj magičnega, vsemogočnega je na njem. "Kje je Loki?" razjarjeno vpraša. "Odpeljali so ga v ječe! Sedaj pa se spokaj!" se je razburil Rogers. Na tla ga je že zbilo kladivo. Zajavkal je. "Ti! Pokaži kje je pa brez nepotrebnih izpadov." mi reče Thor z svojim globokim glasom. "Misli si." rečem in že pripravim želo. Kladivo mu spet zleti v roko in že ga hoče vreči proti meni ko ga v nogo zadane Hawkeyeva puščica. Pošastno zarjove in si jo potegne iz stegna. Brez krvi. "Smrtnik, da si ne drzneš več tega narediti." zakriči.
23. maj 2012
nexttt
se opravičujem ker oglašujem...
http://www.igre123.com/forum/tema/lorina-zgodba/33863/1
23. maj 2012
sej ni blema sej js tut pousot oglašujem :33
Thor:


pa še dodatek ;D isto Thor (brez majce):

haha : D
Anyway...če ne dobim še usaj 2eh nextou je brez veze da pišm :c
23. maj 2012
Thor brez majce. *.*
25. maj 2012
u74134
u74134
mal bedn!!!
02. junij 2012
tvoj mnenje...kk mislš bedn? pač kaj ti ni ušeč da popravm? :3
08. junij 2012
ni brezveze! kr tako naprej
08. junij 2012
niiiii brezvezeeeeee Točno to sm čakala! da se bo en spomnu na drage Maščevalce in napisu dobro ljubeznsko zgodbo! hehehe če pa maš rada Iron mana, lahk prebereš pa mojo zgodbo: https://www.igre123.com/forum/tema/iron-man/38213/
24. julij 2012
u68138
u68138
next!
09. avgust 2012
u108028
u108028
next
26. junij 2013
next!
06. februar 2014
Drugače se opravičujem ker smetim, toda tudi jaz imam temo oz. fanfic o avengersih.

http://www.igre123.com/forum/tema/avengers-fanfic/68268/
21. februar 2014
loki'd
loki'd
Next
mal pozn hihihi
13. marec 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani