u19911
u19911
нєℓσυ:*

кєя נє мαтєנα ηαzαנ(яαιηвσω♥*),ѕνα ѕє σ∂ℓσčιℓє,∂α вσνα zαčєℓє ριѕαт šє єησ ѕкυρησ zgσ∂вιcσ!
ησтяι вσ∂σ Ι∂,נαησѕкιαηѕ...кαя žєℓιš :'3
вℓι вι ƒυℓנ νєѕєℓι,čє вι вяαℓ :*

נєѕт ριšєм тυ∂ єησ zgσ∂вιcσ ѕαмα,čє ѕє ναм žє ∂α ρяєвяαт:
https://www.igre123.com/forum/tema/all-about-us-[-ft.one-direction-]/40870/5

+ кєя נє šσℓα υ ρσηє∂єℓנєк ιη gяєм ѕαмα υ 9 кℓαѕ,мαтєנα ρα υ ρяνι ℓєтηιк вσνα ηєχтαℓα σв νιкєη∂ιн ιη ѕιcєя ηє ѕαмσ єη ∂єℓ ηα ∂αη αмραк ѕιgυяησ υѕαкα ∂να ν ѕσвσтσ ιη ηє∂єℓנσ,čє вσνα ιмєℓє čαѕ тυ∂ кαкšєη ηєχт ρяιℓєтι мє∂ тє∂ησм:*
_________________________________________________________________________________________

''every ѕтory нαѕ αɴd eɴd,вυт ιɴ lιғe every eɴd ιѕ jυѕт α ɴew вeɢιɴιɴɢ''

Opravljanje za mojim hrbtom,kakor sem pričakovala,nisem bila sama kriva,da sem novinka,sicer me ni motilo in niti do živega mi ni prišlo,če se je govorilo za mojim hrbtom. Dve blondinki sta govorili o meni,mislili sta,da se me bosta znebili ampak se me ne bosta.

Moje ime je Alison Louise Styles,živela sem z očetom v Avstraliji,samo z očetom,saj je mami umrla ob mojem rojstvu,nikoli je nisem poznala,oče je deloholik,tako da prav veliko nisem imela od njega, najraje in največ pa sem bila pri sosedih,tam sem imela tudi svojega najboljšega prijatelja Luke Brooks,ter njegov dvojček Jai Brooks in dve leti starejši brat Beau Brooks,trenutno so bili popularni,saj so še z dvema prijateljema Jamesom in Skipom imeli skupino JANOSKIANS objavljali so razne smešne posnetke in s tem zasloveli.Najraje sem čas preživljala z Lukom,dobro sva se razumela že od malega,pred pol leta sva si oba celo naredila uhan na ustnici v znamenje najinega prijateljstva.Sicer je tri leta starejši od mene ampak to nikoli ni bila težava,potem pa me je oče poslal v London,ker je moral na spet nekam službeno ampak ne samo za par mesecev,ampak za cela tri leta ali več,poslal me je k mojemu polbratu Harryju Edwardu Stylesu,nikoli ga nisem videla prej,vedela sem,da je v skupini one direction ampak nisem mogla pogledati slik,ker preprosti nisem bila pripravljena na to,ko sem prvič prišla v London se mi je zdelo čudovito mesto in takoj mi je priraslo k srcu,nato pa sem se morala vrniti nazaj iz moje Avstralije nazaj k tujcu,ki ga nikoli nisem spoznala,čeprav je bil moj polbrat,nisem ga še spoznala,saj me je oče za prvi dan v novi šoli nastanil v hotel,Harry pa pride šele zvečer iz Amerike,trenutno sem sedela na tleh v telovadnici in čakala,da me trenerka predstavi ostalim,oče me je spet vpisal k baletu,plesati sem ga začela približno,ko sem bila stara štiri leta,potem pa sem ga v sedmem razredu obesila na klin,saj mi je srce ukradlo surfanje na valovih in rolkanje po ulicah,kmalu sem postala svetovna prvakinja v surfanju,rolkanje sem imela bolj za prosti čas,oboževala sem ga,imela sem dve najboljši prijateljici Lydia Anna Royce in Anabelle Hope Wood,z njima sem preživela dosti časa,ampak največ z Lukom,šele včeraj sem odšla iz Avstralije ampak sem jo pogrešala,oče me je vpisal tudi v osnovno šolo Charles Dickensa,stara sem namreč 14 let in trenutno zaključujem deveti razred.

Pa se vrnimo nazaj v telovadnico,še vedno sem sedela na mrzlih tleh,oče mi je prav tako kupil obleko in ostale stvari,ter mi jih poslal v London.»Torej punce, to je Alison Louise Styles, vaša nova soplesalka.« reče trenerka,nikoli prej je nisem videla,nasmehnila sem se,nasmeh je bil bolj sramežljiv,kar me je presenetilo,saj sama osebno nisem sramežljiv človek,vdihnila sem in izdihnila ter zaplesala,videla sem osupel obraz teh dveh blondink,ki sta me opravljali,kmalu sta skrili presenečenje. Po končani uri sem se odpravila nazaj do hotela,vrgla sem se na posteljo in pobrala telefon,imela sem sporočilo od Luka:
''samo nekaj slik,mislil sem,da bi jih rada imela. Pogrešam te.xoxo''(nisem vedela,kdaj me je slikal,ampak všeč so mu bile roza konice),(jaz in Luke,to je bilo približno dve leti nazaj,od takrat se je vse spremenilo),(pred letom dni,ko smo bili z Jaiem in Lukom na tekmi),(nisem morala verjeti,da še ima to sliko,to je bilo pred približno dvema mesecema,ko si je Lydia naredila modre konice,jaz sem imela rdeče,Anabelle pa roza).
Ko sem jih shranila,so se mi v očeh prikazale solze,tako zelo sem jih pogrešala…

next.? < 3
01. september 2012
NEXTTTTTTTTTT!!!!
01. september 2012
u105994
u105994
ѕє ∂ωα ηєχтα ιη ηєχтαм : )
01. september 2012
next
next :*
01. september 2012
next
01. september 2012
u105994
u105994*кєєρ cαℓм αη∂ ∂αηcє.*
………………………………………………………………………………………………………………………..
**************Lola**************
»Ugh, poglej novinko.«
»Ha, poglej njene lase.«
»Naomi, Lola, ne bodita nesramni. Saj bo kmalu odšla, verjemita.«
»Seveda bo, tukaj ne prenašam novink.«
»Niti jaz, Lola, niti jaz.«
Naj se vam predstavim. Sem Lola Jane Morgan, stara sem 14 let. Treniram balet že od prvega razreda in pomeni mi vse. Vsi si mislijo, da je to lahka stvar, a ni. Da je vse v lepih oblekicah in tutujih, ter o tem, kako je to lepo in bleščičasto. Pomembna je disciplina, zbranost in predanost. Če tega nimaš, se lahko posloviš od baleta. Zato veliko novink odneha v prvem tednu, namreč v šoli, kjer treniram trenerke niso usmiljene in nimajo milosti. Zato je še tako težje priti noter. Fanta nimam, niti mi ga mami ne pusti, saj pravi, da lahko zmede mojo zbranost. Glede baleta je zelo zahtevna in vedno zahteva, da dam vse od sebe, vsaj trikrat na dan moram doma vaditi. Hodim v deveti razred osnovne šole Charlesa Dickensa.Imam mlajši sestrico Megan Alisso, stara je pet let in prav tako začenja z baletom. Kličemo jo Ali. Je velika oboževalka sladkarij, zato jih veliko poje, prav tako včasih zamikajo mene, a jaz jih ne smem jesti. Stroga dieta. V našo šolo je prišla k začetnikom, ker je to omogočila najina mami. Nikoli se ne skregava in vedno pravi, da želi biti kot jaz.Najini mami je ime Victoria Alice Morgan, je ena izmed trenerk na naši šoli. Očeta nimamo, odšel je, ko sem se rodila, kasneje je pa baje umrl. Nikoli mi ne govori o njem, niti nič ne želim vedeti. Živimo v prekrasnem Londonu, v manjšem stanovanju, ki je za nas tri preprosto dovolj.Moja najboljša prijateljica je Naomi Mikayla Brown, sovraži ime Mikayla, zato jo kličemo Naomi. Stara je tako kot jaz 14 let, spoznali sva se v prvem razredu in že od malega skupaj trenirava. Tudi sama nima fanta. Nima bratov ali sester, za razliko od mene pa ima samo očeta, ki pa je po navadi vedno na službenih potovanjih. Je bolj divje narave in sovraži romantiko.Moja druga najboljša prijateljica je Lisa Anne Adams, kot Naomi sovraži svoje drugo ime, zato ji rečemo samo Lisa. Tako kot midve je stara 14 let, nima fanta, spoznali sva se v prvem razredu in že od malega trenirava skupaj. Lahko bi rekli, da smo že od prvega razreda sveta trojica. Tudi ona nima bratov ali sester, ima pa oba starša. Je čustvena oseba, ki še muhi nebi storila žalega.V šoli vsi fantje gledajo za nami in si nas želijo, a vejo, da to ne bo pomagalo. Jih pa večkrat izkoristimo za delanje domačih nalog, ker zaradi treningov ni časa in še za veliko stvari.
Pa se vrnimo v realnost. Jaz, Naomi in Lisa smo si ogledovale novinko, ki je prišla prvič na vajo. Zbranost? Nima. Disciplino? Še manj. V prvem tednu bo odnehala, saj me tri poskrbimo, da ne uspejo. Novink ne prenašamo in jih nikoli ne bomo. Še zadnjič sem si raztegnila nogo in naredila plie, ko se je trening začel.
»Torej punce, to je Alison Louise Styles, vaša nova soplesalka.«
Mami je pokazala na novinko, ki se je sramežljivo nasmehnila. *Ja, ti se kar smej, ko boš čez en teden doma jokala.* si mislim in se na silo nasmehnem. Posedle smo se na tla in začela je plesati. O bog. Morala sem priznati, da je kar dobra. Pa vseeno, nebo postala glavna. Za nič na svetu ne bo boljša od mene. Po treningu sem odšla domov, kjer mi je v objem zletela Ali. Plačala sem varuški in odšla v kuhinjo. Ali sem naredila palačinke, saj mami ni bila doma, ker je imela še dve skupini, sebi pa sem naredila solato. Pojedli sva, nato pa sem jaz odšla vadit, ona pa je stala poleg mene in me poskušala posnemati. Dve uri sem vadila, nato pa sem skopala Ali in jo dala spat, tudi sama sem šla pod tuš in v posteljo. Zjutraj me je zbudila budilka na telefonu, hitro sem jo ugasnila in šla pod tuš. Narahlo sem se naličila in si lase spela v visok čop. Preverila sem mamino sobo, ni je bilo notri, zato sem hitro vzela njen topel pulover in si ga oblekla, saj je bila jesen in zunaj kar hladno. Nase sem navlekla še navadne kavbojke ter jopico in odšla na zajtrk.Uzela sem si kosmiče z malo mleka, se usedla za mizo in začela jesti. Ko sem pojedla, sem pospravila posodo in se obrnila k mami.
»Si mi napisala opravičilo za danes za kontrolko?«
»Ja, na mizi je.«
»Hvala, najboljša si.«
Objela sem jo, stekla gor po torbo, si noter dala še dres in copate, ter opravičilo in odšla dol. Počakala sem, da sta k meni prišli še Naomi in Lisa in odpravile smo se v šolo. Prva ura matematika. Ugh, še dobro, da imamo vse tri opravičilo, da lahko kontrolko pišemo kasneje. Seveda je kot vsako jutro do nas pritekel Austin.
»Ugh, Austin, kaj je spet?«
»Hotel sem te vprašati…«
»Če bi šla ven?«
»Ja.«
»Hm.. Naj pomislim.. NE!«
»Ampak.«
Imela sem dovolj, iz torbe sem vzela sok in mu ga zlila po glavi. Vsi v hodniku so se začeli smejati, jaz pa sem se zadovoljno nasmehnila.
»In ne teži mi več. Adijo.«
Z Naomi in Liso smo se prijele za roke in odšle naprej po hodniku, vsi so se nam umikali in žvižgali za nami, bilo je tudi ogromno ljubosumnih pogledov punc, a v tem sem preprosto uživala. Odšle smo v učilnico do naših mest, ko je bila tam tista Alison.
»Ne bo šlo, princeska.« zasikam, Naomi in Lisa sta stopili k njej in vprašljivo me je pogledala.
»Sediš na naših mestih.«
»Aja? Nisem vedela, da so določena.«
Razred je bil že poln, zato sem ji še drugič rekla, da se umakne. Ker tega ni naredila, sem začela kričati in prišel je Josh, ter jo nagnal dol iz naših mest.
»Josh, hvala, srček si.«
Nasmehnila sem se in se usedla. Naomi in Lisa sta si urejali nohte, jaz pa sem si popravljala makeup. Nato je noter prišel gospod Ross, lahko bi rekli gospodič, zelo mlad in hot učitelj matematike.
»Morgan, zasedeno mesto?«
»Na žalost, treba je bilo ukrepati.«
Zmajal je z glavo in se mi nasmehnil.
»Torej, danes pišete matematiko, upam, da ste se učili. Morgan, Brown in Adams, spet opravičila?«
»Seveda.«
Joshu, ki je sedel pred nami sem dala opravičila in odnesel jih je učitelju. Ta je spet samo zmajal z glavo in razdelil teste. Pouk je hitro minil, vmes smo izvedeli datum valete in kdaj bodo vaje. Fantov je bil ravno en premalo in po koncu pouka so vsi fantje prileteli k meni.
»Fantje. Moram se odločiti med Joshom in Jessyjem, okej? Zdaj pa imamo trening.«
Tam smo šle z podzemno in prišle smo prej, trening so imele še male, vendar smo šle kar noter, ker so nam pustili. Preoblekle smo se in ko so končale, so vse priletele k meni, ter me začele objemati. Nato smo se ogrele in trening je trajal pol ure dlje. Na koncu so po tisto novinko prišli neki fantje, bilo jih je pet in vse so stekle k njim, tudi Lisa se je že obrnila tam.
»Lisa, ne.«
»Lola noooo.«
»Ne.«
»Ugh, ker si ti.«
»Tudi jaz te imam rada.«
Še naprej smo se raztegovale in gledale, kako so punce obletavale tistih pet fantov. Le kaj je na njih takšnega?Lisa me je še kar naprej prosila, da bi šla k njim.
»PRAV! POJDI! IN TUDI TI NAOMI LAHKO GREŠ!«
Vsi v dvorani so se obrnili k meni, jaz pa sem le vzela copate in odšla v kot, kjer sem si jih urejala.
»Hej, kaj pa ti tako kričiš?«
Obrnila sem se in tam je stal eden izmed tistih petih fantov, v modro – beli črtasti majici.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
01. september 2012
next
01. september 2012
next!
01. september 2012
neeeeext
01. september 2012
u88611
u88611
Nexxt! Love it ♥
01. september 2012
u104274
u104274
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
najbolšaaaa
01. september 2012
u101882
u101882
Neext
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
next ! p.s. nova bralka .
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
next!
01. september 2012
u19911
u19911
''ιт'ѕ нαrd тo ғιɴd α вeѕт ғrιeɴd,вυт wнeɴ тнey coмe αloɴɢ тнey мαĸe ιт worтн ιт''

Odločila sem se,da bom poklicala Luka,nekaj časa je zvonilo potem pa sem odložila,vrgla sem se na posteljo,ko sem slišala trkanje na vrata,odšla sem odpret in zagledala fanta z kodrastimi lasmi.»Harry?« vprašam z upanjem v očeh.
»ti si sigurno Alison,moja mlajša polsestrica« se nasmehne.
»ja« se nasmehnem,objel me je,nato pa mi je pomagal odnesti kovčke v njegov avto.
»torej kje živiš?« vprašam.
»v hiši,tako,da bova imela več kot dovolj prostora,prideš zdajle?« vpraša in mi odpre vrata avta.
»ja,hvala« se nasmehnem in se usedem,nato sva se odpeljala,hiša ni bila ravno velika,ker je bil zvezda in bogat sem pričakovala večjo,ampak vseeno je bila čudovito,razkazal mi je stanovanje in potem sobo,ki je velika in čudovita.»pustil ti bom,da se preoblečeš« se nasmehne Harry in odloži še zadnji kovček ter zapre vrata,bilo je pozno okoli 20.00 oblekla sem si pižamo in odšla v kuhinjo.
»kje imaš hladilnik?« vprašam Harryja,ki je sedel in jedel.
»tamle« odvrne in pokaže,hladilnik je bil polen razne hrane,ker nikoli nisem bila na dieti sem rekla,da bom kakšnih pet dni poskušala biti,zato sem ven vzela solato,ko sem se usedla me je Harry pogledal.
»pozabil sem ti povedati,v pečici, če želiš je pica«
Nekaj časa sem premišljevala nato pa pospravila solato nazaj v hladilnik in pojedla štiri kose pice,bila sem tako lačna,pozvonilo je pri vratih,s pico v ustih sem odšla odpret,pred vrati so stali štirje fantje.
»Harry« zakričim s polnimi usti.
»oh to je moja polsestrica Alison,Alison to so Zayn,Liam,Louis in Harry« razloži in pokaže na vsakega.
»hej« pozdravijo vsi v en glas in odide noter.
»spat grem Harry,ker je pozno« odvrnem,ga objamem,voščim lahko noč ostalim,ter odide v sobo,kmalu sem zaspala,zjutraj sem se zbudila,naličila in uredila pričesko ter se oblekla,v torbo sem dala učbenike in pripravila še opremo za balet,nato sem pograbila vse in odšla dol,kjer sem zagledala vse fante,ki so pili kavo.
»ste prespali tu?« vprašam in si naredim kosmiče.
»ne,samo čez pol ure imamo intervju« pojasni Louis.
»oh lepo,kje pa?« vprašam.
»na radiu« pove Niall.
»kje je Harry?« rečem in pogledam naokoli,nikjer ga ni bilo.
»trenutno je v trgovini« razloži Liam.
»ampak rekel je,da me bo peljal v šolo in jaz moram iti!« rečem živčno,ter pogledam na uro.
»jaz te lahko peljem« se nasmehne Zayn.
»resno? Hvala!« odvrnem in pograbim torbo,odšla sem ven,Zayn pa je prišel za mano,tako kot Harry mi je odprl vrata avta in nato odpeljal do šole.
»em,te lahko prosim,če lahko rečeš Harryju,da me pridete iskati na po baletnem treningu?« vprašam in odprem vrata.
»ja seveda,Harry ve,kdaj imaš konec?«
»ja«
»okej,lepo se imej«
»hvala enako,adijo« reče,izstopim,zaprem vrata in odidem v šolo,pouk je potekal dolgočasno pri matematiki pa sta do mene prišli tisti blondinki,ki sta bili naduti in imeli sta se za kraljici,oziroma so bile tri.
»Ne bo šlo, princeska.« zasika prva,drugi dve sta jo presenečeno pogledali.
»Sediš na naših mestih.« nadaljuje,ko ne rečem ničesar.
»Aja? Nisem vedela, da so določena« rečem posmehljivo,kmalu se je začela dreti name in takoj je bil tam neki fant,vstala sem iz mesta še preden je prišel tja in se usedla zraven neke rdečelaske.»hej,Alison sem ti?« vprašam.
»Katherine« se nasmehne.
»te lahko kličem Kate?« vprašam.
» ja,seveda« se nasmehne,nekaj časa sva tiho sedeli na koncu pouka,ko je zazvonilo pa se je obrnila k meni.
»imaš balet po pouku kajne? Ti si včeraj tako lepo plesala,da si vsem zaprla usta?«vpraša.
»ja in hvala« se nasmehnem.
»grem lahko s teboj?« vpraša.
»ja,seveda,sicer me bodo peljali«
» oh,potem pa ni treba,bom šla peš«
»ne,nikamor ne greš peš,pridi« rečem in jo potegnem za roko,ko sva se usedli v avto in je zagledala Liama,Nialla,Zayna,Harryja in Louisa je nenadoma postala tiho.
»je kaj narobe?«vprašam.
»vi,vi ste one direction« zamomlja in jih pogleda.
»ja« se nasmehnejo.
»kako jih poznaš?« me vpraša.
»Harry je moj starejši polbrat«
»omg!omg! omg« reče a se kmalu pomiri,vsi so se ji podpisali na list,nato pa ko sva se izstopili se je še slikala z njimi,trening je trajal uro dlje kot ponavadi,nato so me prišli iskat fantje,vsa dekleta so takoj stekla k njimi,samo tiste tri blondinke so stale tam,čeprav sta dve hoteli iti tja,se je ena nekaj pritoževala,nato sem odšla do njih in zvlekla fante ven,samo Louis je odšel do tiste blondinke,ki je prej nekaj zakričala…

next.? < 3
01. september 2012
neeext!
01. september 2012
next
01. september 2012
u101882
u101882
neext
01. september 2012
nexttt!
01. september 2012
Next
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
u88611
u88611
Nexxxt
01. september 2012
nneeext
01. september 2012
u105994
u105994*тнιѕ ιѕ му ℓιƒє.*
………………………………………………………………………………………………………………………..
**************Lola**************
»Kaj bi pa ti rad?«
»Nič, samo vprašam, kaj kričiš.«
»Te ne briga.«
Sezula sem si copate in se ustala, ko me je pritisnil ob steno.
»Vroča si.«
»Ugh, pojdi stran.«
»Hard to get? To mi je všeč.«
»Niti neveš kako mi je ime, še poznaš me ne, pusti me.«
»Louis Tomlinson sem.«
»In kaj naj?«
»Vem, da te prvič vidim, samo nekaj na tebi..«
Takrat sem imela dovolj in udarila sem ga direktno v mednožje. Zvil se je od bolečine, jaz pa sem se mu sladko nasmehnila.»Če kaj sovražim, so to fantje. Ne dotikaj se me!«
Pospravila sem copate in odšla k Naomi in Lisi, ki sta me presenečeno pogledali.
»Kaj je?«
»Nič, samo nisi jezna na naju?«
»Na vaju nebi mogla biti nikoli jezna.«
Objele smo se, nato pa preoblekle in obule. Poslovila sem se od mami, ter poklicala Ali, ki je sedela na klopi in me čakala. Stekla je k Naomi v naročje in pomahala mami. Odšle smo na podzemno in nato domov, Ali je šla v sobo, Naomi in Lisa pa v mojo sobo delati nalogo. Sama sem kot vedno vadila, tokrat pol ure, saj mami ni bilo doma in še ni se mi dalo. Nato sem šla k Naomi in Lisi in skupaj smo po dolgem času naredile nalogo. Nato sta odšli domov, živeli sta v istem bloku v istem nadstropju kot jaz in to mi je pomenilo več kot vse na svetu. Kot vedno sem Ali naredila večerjo, nato jo skopala, pogledali sva še risanko, nato pa jo dala spat. Sama sem se malo učila matematiko, čeprav vedno dobim petko, profesorja imam ovitega okoli prsta, nato pa še jaz šla spat.
ČEZ 3 MESECE!
Kočno zadnji dan januarja, jutri pa prvi februar. Čez deset dni se nam začnejo vaje za valeto in odločila sem se, da bom plesala z Joshom, Naomi z Stevenom in Lisa z Spencerjem, tremi najbolj popularnimi na šoli. Danes zvečer imamo tekmovanje med sabo pred sodniki in dve, ki bosta zmagali, bosta v paru na državnem tekmovanju plesali proti drugim. Ravno smo z Naomi in Liso hodile domov, kjer bosta pri meni pojedli kosilo, nato pa gremo skupaj na tekmovanje, vem, da bom zmagala jaz in Naomi ali Lisa, ker do zdaj smo zmagale vedno. Šle smo še po Ali v vrtec, nato pa domov. Naredile smo si zrezke s solato, Ali pa sem naredila makarone s sirom. Pojedle smo, nato pa sta se Naomi in Lisa odšli domov uredit, sama pa sem se prvo malo igrala z Ali, nato pa sem si obula copate in vadila dvojno pirueto, vedno sem naredila nekaj, da sem padla. Tokrat sem verjela, da mi bo na tekmovanju uspelo. Dve uri sem vadila, nato pa so me začeli boleti gležnji. O shit. Ne, ne, ne! Nesmejo me boleti. O bog. Hitro sem se sezula in šla pod tuš. Oblekla sem si preprosto trenirko in prevelik pulover. Obvezala sem si gležnje, ter čez dala gamaše, ter obula uggice.Odšla sem v dnevno sobo in prižgala televizijo, ko je nekdo pozvonil.
»Že grem!«
Vstala sem se in počasi odšla do vrat. Odprla sem, tam pa je stal/a………………………………..
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
01. september 2012
neexet
01. september 2012
u101882
u101882
Neext
01. september 2012
louis!
Neeeext!
01. september 2012
Next!!
01. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg