u58662
u58662
Hellau!
Jaz in moja bff gymnasticsgirl sva se odločile napisat zgodbico, ki bo sicer imela malo več domišlije, noter pa bodo vključeni tudi One Direction.
Torej želiva vam uživanje v branju.
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯

Naj se vam najprej predstavim.Moje ime je Julianne Alexis Thrilwall.Sovražim ko me gdo pokliče po mojem polnem imenu.Za vse moje prijatelje sem Alexis ali krajše samo Alex, včasih pa tudi Anne.Torej verjetno vas zanima, če sem sestra od Jade iz Little Mix...Žal vas moram razočarati, ne nisem njena sestra.Vendar so Little Mix moje vzornice.Nora pa sem tudi na One Direction.Moj naj ljubši član je Niall.Stene moje sobe so prekrite z posterji od LM in 1D.Torej sem navadna najstnica, ničkaj posebnega.
"Torej kaj bi počeli?" me vpraša Rose, "Mhm." rečem, "Zemlja kliče Alex." reče Rose, "Ha?Kaj?" vprašam, "Spet si razmišljala o Niallu, kajne?" vpraša Rose.Pokimala sem."Kaj če bi šle v šoping?" predlaga Rose, "Okej." rečem.Po sobi sem iskala svoj plašč."Šit." rečem potiho, "Tukaj je." se zasmeje Rose, pogledala sem proti Rose in se nasmehnila."Vedno to narediš." rečem.Odpravile sva se dol."Mami jaz grem v šoping." se zaderem in odidem ven z Rose.Šle sva peš.Iz žepa sem potegnila telefon in šla na fb."Ej, glej Anne ima novo profilko." rečem in podam Rose telefon, "Mislila sem, da sovražiš, če te kdo kliče Anne." reče Rose, skomignila sem z rameni."Sovražim če me kdo pokliče Julianne, Anne je še kar vredu ime." se zasmejem.Kmalu sva bile pred trgovskim centrom.Sem omenila, da živiva v Sloveniji? Šle sva malo po trgovinah.V eni od trgovin sem si ogledovala modne dodatke.Neka dva prstana sta bila drugačna od vseh dodatkov.Pomislila sem, da bi lahko ta prstana bila za mene in Rose.Namreč predstavljala bi najino prijateljstvo.Odločila sem se, da ju kupim.
Z Rose sva šle na pijačo."Kaj imaš to?" vpraša Rose, ko me je videla kako si ogledujem prstana."Kupila sem ju da predstavljata najino prijateljstvo.Roza je tvoj, moder pa moj." rečem in ji podam roza prstan."Hvala." reče Rose.Nadeli sva si prstana in dali roki na mizo.Slikala sem najini roki z prstanama in sliko objavila na fb.Poleg sem napisala "Prstana prijateljstva." V petih minutak sva dobile 45 lajkov."Wow." reče Rose,ko vidi na svojem telfonu koliko lajkov imave.

jaz:
https://thycherry.files.wordpress.com/2010/11/tumblr-girl-shades.jpg

moja soba:
https://www.modernbedroomdesign.info/wp-content/uploads/2012/07/cute-tumblr-room-402.jpg

prstan od Alexis:
https://media.tumblr.com/tumblr_mbdj8iCaL81qlnxl3.jpg

prstan od Rose:
https://25.media.tumblr.com/tumblr_m3tfzyekPf1rtuhyoo1_400.jpg

iphone in ipad od Alexis:
https://s1.favim.com/orig/201109/13/glitter-ipad-iphone-sparkle-Favim.com-143690.jpg
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Upam, da vam je začetek všeč. ;**** Naslednja pa nexta gymnasticsgirl.
10. februar 2013
neeeeeeeeext!
10. februar 2013
u121289
u121289
next!
11. februar 2013
No evo, tukaj je še moj next
Rose:
No, naj se vam najprej predstavim, sem Rose Parker. Imam najboljšo prijateljico Alexis, ne kličem je po celem imenu, saj jo to spravlja ob živce. Imam starejšega brata Mika, pogosto me spravlja ob živce in je zeloooo tečen. Sem pa tudi nora na 1d. Najrajši mam Louisa, ker je taki pikiiii......................
Ko sem prišla domov je Mike ležal na kavču in takoj ko me je zagledal se je začel drti "Kako pa kaj tvoj....čakaj, kako mu je že ime.........a, že vem, kako kaj tvoj Louis?" Zavila sem z očmi in se odpravila v svojo sobo. Po tihem mi je bilo všeč, ko me je tako zafrkaval, ampak za enkrat naj to ostane skrivnost. Vsedla sem se na posteljo in se obrnila proti steni z 1d plakati. Ne, da bi se zavedal, sem začela gldati Louisa. Zavzdihnila sem. On je bil takoooo popoln, in lep in hecen......ampak je imel dekle, na žalost. Naenkrat je brez opozorila v sobo prišel Mike. "Pa kaj ti ne znaš trkat?!" Sem ga nadrla. "Ne gospodična, nisem se še naučil, bi me naučili ga. Tomlison?" Šla sem do njga in ga porinila iz sobe. Ko sem zaprla vrata sem se začela smejati. "Ga. Tomlison, kaj je pa smešno?" Kaj je ta kreten še vedno red vrati?! "Spokaj stran Mike!" Joj, res mam najtečnejšega brata na svetu! "Kaj te nis učili olike?" Je narejeno užaljeno rekel Mike na drugi strani vrat. "To imam po tebi!" Sem se zadrla nazaj in se spet začela smejati.
Jaz:
Mike:Moja soba:


12. februar 2013
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
12. februar 2013
neeeeeeext!
12. februar 2013
u58662
u58662
Evo tukaj je next. :')
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Prišla sem domov.Takoj sem prišla v sobo.No, nimam brata ali sestre zato mi nihče ne teži.Sem omenila mojo starost? Vem, dosti stvari sem pozabila omeniti.Torej obe z Rose sva stari 17.Torej odšla sem v sobo in takoj odprla moj računalnik.Noter sem vtaknila cd od One Direction in začela skakati po sobi.Še sama nevem zakaj to počnem.Očitno mi je to v navadi?
Torej zdaj je januar in čaka me še malo več kot 5 mesecev mučne šole. -.-" Sovražim šolo.Ampak pustimo zdaj to.
Računalnik je imel malo baterije zato sem vzela v roke svoj mp4 player in začela poslušati glasbo.Kar nekaj časa sem poslušala glasbo, potem pa mi je nekdo iz ušesa potegnil eno slušalko "Julianne Alexis Thrilwall!" reče mama, "Jap, že od rojstva." se nasmehnem, "Si naredila nalogo?" vpraša mama, "Nismo je dobili." rečem, "Vredu." reče mama in odide ven iz sobo.Ja, imam precej strogo mamo.Komaj čakam, da bom polnoletna in odidem iz te hiše.Obravnava me kot otroka!Kot, da se nevem sama spraviti k nalogi in jo narediti! -.- Svoj mp4 sem dala na nočno omarico.Oblekla sem si plašč in se odpravila na sprehod.Nekaj časa sem hodila, ko sem se zagledala v neko stavbo...In nekdo je butnil vame.Padla sem po tleh.Zakaj se te stvari vedno dogajajo meni?! "Oprosti." reče neka punca, "Je že okej." rečem, "Jaz sem Rachel." reče in mi pomaga vstati, "Alexis ali krajše Alex." se predstavim, "Nova sem tukaj in mesta ne poznam še dobro." reče Rachel, "Ti malo razkažem naokoli?" vprašam, "Lahko.Prav bi mi prišla pomoč." reče Rachel.Razkazala sem ji naše lepo mestece.Kmalu sva bile utrujeni in sva šle na pijačo."Torej koliko si sploh stara?" vprašam, "Sedemnajst, pa ti?" reče Rachel, "Toliko kot ti." rečem in se nasmehnem.Malo sva se še pogovarjali in izvedela sem, da sta njena starša ločena in živi pri mami, da ima mlajšega bratca Bena in, da bova skupaj v razredu.Super!

Rachel:✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Upam, da ni prekratek.Naslednja pa nexta seveda gymnasticsgirl.
15. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
15. februar 2013
neeeeeeeeeeeeext!
15. februar 2013
nexttttttttt nova brauka
15. februar 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/lily-s-crazy-life/50601/1
vem, ne maraš oglašvanja
ni velik HP fanficov
ta je en
upam, da biste bral :')))
in še 1x oprosti kr oglašujem
15. februar 2013
neext!!+nova bralkaa
15. februar 2013
nextiiiiiiiiiiiiiiiiiiii+nova bralka
15. februar 2013
u82874
u82874
Neeeext+nova bralka
15. februar 2013
Neeext
16. februar 2013
u110196
u110196
next+nova bralka
16. februar 2013
u58662
u58662
Hvala, vam za vse nexte.
16. februar 2013
Evo next še z moje strani
Rose:
Bilo je jutro. Ravnokar sem se zbudila, ko mi je začel nekdo butati po vratih sobe. "Rose vztani, mama mi je rekla, naj te zbudim, v šolo moraš, ajde hitro" Prepoznala sem Mikov glas. Čudno, da me ni nič zafrkaval, očitno je bil še zaspan. Čim sem prišla v kuhinjo pa se je začelo. "No končno!! Kje pa imaš Louisa?" Tega zadnjega ni izgovoril naglas, saj je bil zraven oče. Grdo sem ga pogledala. Zlobno se je nasmehnil, jaz pa sem samo zavila z očmi. Ko sem se končno uredila sem se odpravila v šolo. Z Alex sva bile zmenjeni pred njeno hišo. Zunaj me je čakala. Pozdravile sva se, potem pa se počasi odpravile v šolo. Med potjo nisva nič govorile, saj sva obe še napol spale.
Prvo uro smo imeli angleščino, brez veze, saj itak vsak zna!! Komaj sem se zadrževala, da nisem zaspala. Pogledala sem proti Alex, nekaj se je igračkala z prstanom, ki ga je kupila prejšnji dan. Kaj naj pa jaz delam? Končno sem se le domislila, kaj bi se dalo delat. Počasi sem vzela zvazek iz mize in si ga dala na kolena. Začela sem risati Louisa. Risati znam kar dobro in me veseli. "Kaj delaš?" Je vprašal nekdo za mojim hrbtom. Pa ne spet ta idiot!! Bil je Theo. Moj sošolec, ki je bil zeloooo nadležen. "Kaj bi rad?" Sem ga vprašala. Nasmehnil se je. Nekateri so govorili, da je baje zaljubljen vame. "Kaj si narisala?" Me je vprašal. "Nekoga" Sem mu odvrnila. Pogledala sem Alex. Čisto ga je ignorirala, Alex in Theo sta bila prejšnje leto par, ampak jo je prevaral. "Koga rišeš?" Jooooj, kako je ta debil trmast! "Nekoga pač" Sem lahkotno rekla in se obrnila naprej. Dalje sem risala, če sem natančna sem prerisovala, saj sem imela v peresnici Louisovo sliko. Ja vem, to je zelo čudno, ampak tako je vsaj 'bil ob meni'.
Theo:
Ko sem končala z risanjem sem spet postala zeloooo zaspana. Skoraj bi že zaspala, ko predme priletel listek. Theo, sem pomislila in ga odprla, na njem je pisalo: Vprašaj Alex, če bi spet hodila z mano.
Idiot!!! Pa kako lahko pričakuje, da bo hodila z takim.......idiotom, po vsem kar je preterpela zaradi njega?!!! Listek sem dala Alex. Ko ga je prebrala sva se obe obrnili k Theu. Alex je vzdignila listek in ga raztrgala na male koščke, potem pa jih vrgla na Thea.
16. februar 2013
neeeeeeeeeeext!
16. februar 2013
Neeeeeeeext
16. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. februar 2013
u58662
u58662
In tukaj je next...
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Zjutraj sem se zbudila precej zgodaj, zato sem šla na računalnik.Bila sem na fb-ju in videla, da imam eno sporočilo.Bilo je od Thea.Pa kaj ta tip ne more nehat težit?Pred enim letom sva bila skupaj in me je prevaral.Ugh, kreten.Poleg tega pa nevem kako sem se sploh lahko zaljubila v njega.Zdaj se mi naravnost gnusi!
Ura je hitro minila in mogla sem se it urejat, saj sva z Rose bili zmenjeni pred mojo hišo.Ko sem bila urejena sem šla pred hišo in jo počakala.Kmalu se je prikazala.Pozdravili sva se, potem pa odšli proti šoli.Celo pot sva molčali, kar nama sicer ni bilo v navadi.
Prvo uro je bila angleščina.Okej, to je itak izi tak, da mi ni treba poslušati.Bil je taki dolgčas.Začela sem se igrati z svojim prstanom.Ja, z tistim kot sem ga včeraj kupila.Pogledala sem proti Rose.Na kolenih je imela zvezek in risala Louisa.Moja umetnica. :') Vedno je imela v peresnici Louisovo sliko, vendar tega nihče ni vedel, razen mene, ki itak vse vem o njej...Ona pa o meni.
Videla sem, da je Theo nekaj težil Rose, vendar sem ga ignorirala.Kreten zabiti, idiotska budala...
Videla sem, da je pred Rose priletel listek.Prebrala ga je, potem pa ga dala meni.Ko sem prebrala listek sem pobesnela.Obe z Rose sva se obrnili k Theu.Vzela sem listek, ga raztrgala na male koščke, potem pa jih vrgla na Thea."Gospodična Thrilwall!" se je zadrla učiteljica.Šit, stara tečka me bo spet spravila k ravnateljici."Takoj k ravnateljici!" se spet zadere.Kot, da tam še nisem bila.Mama, bo pa itak popizdila ko bo to slišala.Saj ne, da ji nameravam povedati, ampak...Nekako bo že izvedela.Odpravila sem se proti vratom.Z usti sem Theu oblikovala "Ubila te bom.", "Gospodična Thrilwall!" se zadere učiteljica, "Ja, že grem...Že grem." rečem in se odpravim ven iz razreda.Zaloputnila sem z vrati in hitro stekla do stopnic, da me učiteljica spet ne bi spet nadrla.Hitro si moram nekaj izmisliti.Kaj naj rečem ravnateljici.A, že vem. ;D Haha, učitelji so si bogi pri meni.Odpravila sem se dol v ravnateljičino pisarno.Stala sem pred vrati.Potrkala sem in vstopila,"Dober dan." pozdravim, "Pozdravljeni, gospodična Thrilwall.Kaj vas je prineslo sem?" vpraša ravnateljica, "Učiteljica je rekla, da moram gor prinesti devetnajst bonbonov, ker smo danes zelo pridni." rečem, "Aha, tam vidiš skledo.Vzemi bonbone in se odpravi nazaj v razred." reče ravnateljica, "Vredu, hvala." se zahvalim.Šla sem do sklede.Vzela devetnajst bonbonov in se odpravila nazaj v razred.Preden sem odšla v razred sem bonbone v garderobi skrila v svojo jakno.Potem sem šla v razred."In kaj je bilo?" me vpraša Rose potiho, "Eh, rekla sem, da me je učiteljica poslala po bonbone." se zasmejim, "Ti si nora!In kje so bonboni?" vpraša Rose, "V garderobi.V svojo jakno sem jih dala." se zasmejim.
16. februar 2013
neeeeeeeeeeeext!
hahahahah too Alex!
16. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16. februar 2013
neeeext!!
16. februar 2013
u113306
u113306
neeeeeeeeeeeeeext+nova bralka
16. februar 2013
neeext+nova bralka
●ηємαяαš σgℓαšєναηנα νєм
●z єησ ∂σвяσ ριѕαтєℓιcσ ριšєνα ησνσ zgσ∂вιcσ σ σηє ∂ιяєcтιση
●čє тє zαηιмα кℓιкηι ηα ℓιηк кι ѕє ηαнαנα ѕρσ∂αנ ↓
ℓιηк: http://www.igre123.com/forum/tema/if-i-was-your-boyfriend-(ft.one-direction)/50660/
●нυαℓα тι zαℓт/-α ѕι čє вєяєš
16. februar 2013
Neeeext
16. februar 2013
Rose:
O bog, kaj nebi še Alex ušpičila........V bistvu sem nakako vajena takih norih stvari pri njej, ampak, tole..........Ah, pa saj je vredu, samo dobiti je ne smejo.
Ko se je pouk končno končal sva z Alex šle peš domov. Obe sva se potiho muzali, saj se še vedno nisva pomirile zaradi tistega z bomboni. "Na" Je rekla Alex in mi dala nekaj bombonov. "Hvala" Sem se zahvalila. Naenkrat je mimo pripeljal avto. Zdal se mi je nekako znan. "Pa ne no!" Sem rekla. Avto se je ustavil in ven je pogledal Mike. "Poglej poglej, kdo je tukaj" Se je zasmejal. Midve z Alex sva samo zavile z očmi. "Kaj bi rad?" Sem vprašala zagrenjeno. "O, poglej no, če bi pa bil oni tvoj Tomlison, bi se pa verjetno v avto vrgla!" Smejal se je, poleg tega pa je to izrekel tako na glas, da so ga verjetno slišali vsi, ki so bili v bližini. "Utihni" Sem zasikala. "In, Alex, kako pa kaj tvoja simpatija?" "Kaj te briga" Mu je zabrusila nazaj. "Vidve pa res nimata nobene olike!" To je rekel, potem pa se odpeljal naprej. "Ja, kot, da jo on ima" Sem jezno rekla. Mike ni vedel, da je Alex zaljubljena v Nialla. Saj mu niti ni treba vedeti. Še zdaj obžalujem, da sem se takrat zagovorila in mu povedala, da sem zatreskana v Louisa. Naj se me Mike pazi, ko jaz kaj izvem o njegovi simpatiji!!! "Daj no, ne kujej se" Je rekla Alex. Nasmehnila sem se. Pogledala sem prstan (tisti, ki ga je včeraj kupila Alex) zasvetil se je. Zamežikala sem. "Kaj je?" Je vprašala Alex. "Nič" Sem ji odvrnila. Še nekaj časa sem nejeverno buljila v prsta, potem pa sem vendarle pogled odvrnila od njega. Verjetno se je tako čudno zasvetil zaradi sonca, ja, to bo to.
Ko sem prišla domov sem se takoj zaprla v sobo. Snela sem si prstan. Dala sem ga na pisalno mizo, in ga od daleč opazovala. Daj, no Rose, saj je bilo samo sonce..................
Malo krajši next, upam, da niste jezne
17. februar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani