u139082
u139082
okej odločla sm se da nardim one direction ff. ja no upam da boste brali hvala za vnaprej
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
мαgιc 1.

●мєℓσ∂у●
Malo čudno je biti spet doma, med domačimi. Sedim v našem avtu z zamaknjenim pogledom skozi okno. Počivališče 500 m levo. Počivališče 200 m levo… prebiram napise in jih sproti pozabljam. Seveda v angleščini. Ampak toliko časa sem že v sloveniji da je kod moj dom. Vse prevedem v slovenščino. Podzavestno. Še vedno molče gledam skozi okno. Moj obraz ne kaže ne veselja ne žalosti. Mimo nas vozijo avti, na stotine življenj drugačnih od mojega. Kakšno življenje ima deklica ki se je v džipu peljala mimo mene. Je revna, bogata, nesrečna ali mogoče srečna že celo življenje? To ve samo ona in njeni domači. In če pomislim. Mimo mene se peljejo vozila v katerih so različna življenja. Srečna ali nesrečna. Pravzaprav nima veze biti celo življenje srečen saj si lažeš u obraz in si s srečo prekrivaš nesrečno življenje. Raje sem nesrečna in ko se nesreča konča nastopi sreča. Malo filozofsko povedano ampak saj me že tako ali tako vsi imajo za filozofsko osebo odkar mi je umrla mama in moj brat. Ostal mi je le oče ki dela v službi po cele dneve, za plačo ki je visoka toliko da komaj preživimo. Ja odkar ni mame babica živi pri nas in je za nadomestno mamo. A moje mame nemore nadomestiti nihče. Sem melody, 17 let. Ime je mamina želja. Od smrti mame hodim v šolo »doma« saj je moj oče profesor. Po mamini smrti smo se preselili v slovenijo. Sedaj pa je napočil čas da se vrnemo v moj rodni kraj. Doncastar. Po radiu so začeli vrteti neko pesem. Nepoznano, vsaj meni. Zagledala sem našo staro hišo. Odpela sem si varnostni pas in se vlegla čez zadnje sedeže, čeprav sem vedela da bom čez 30 sekund morala spet ustati. Očka je na internetu spoznal tudi neko dekle katero nej bi kmalu obiskal. Tak moja mell (to je bil moj vzdevek) vzami čim več stvari in jih znesi v našo novo-staro hišo. Naredil je lažen nasmešek saj je tudi on zelo pogrešal slovenijo. »kdaj boš odšel do lilly?« sem ga vprašala. Odgovoril mi je z »takoj ko bom mogel« to torej nebo prav kmalu sem si mislila. Očka ima tu novo službo z boljšo plačo vendar je celodneveno zaposljen. Domov pride šele ob 23:00 v službo pa gre že ob 7:00 torej ga bo njegova »predraga«bol malo videla. Ta lilly mi ni preveč všeč.
Iz misli me je predramil glas. »kdaj pa boš ti šla pogledat svojega louisa? A?« pomežiknil mi je. Požrla sem slino in mu nakratko rekla »kmalu« in odšla v hišo. Louis je s fanti na turneji, čez dva tedna se vrne sem da obišče družino. Pri njej bo ostal 1 teden. Louisa poznam že od majhnega. On me je naučil voziti kolo, on me je naučil vseh neumnih stvari, skupaj sva se igrala v peskovniku pred vrtcom tudi če sem 4 leta mlajša od njega. Ko sta mi umrla brat in mama brat in mama sem se zaprla case in z mojim loujem se nisva več tako pogosto videla. Sedaj ima 21 let jaz pa 17. On hodi z elenor, jaz pa še vedno sama. Bila sem njegova prva ljubezen, on pa moja. 2 tedna preden smo odšli v slovenijo me je zapustil češ da smrt mame preveč vpliva na najin odnos. Bila sva še majhna. Jaz sem takrat imela 7 on pa 11. Ko sem jih dopolnila osem smo se preselili. Mama in brat sta umrla v prometni nesreči ko sem imela 7 let. V doncastru smo poskušali živeti do mojega osmega kod sem že rekla, ampak smo ugotovili da nima smisla, saj vse stvari spominjajo na njiju dva. Od takrat pišem dnevnik v katerem je vse o mojih počutjih in življenju. In verjemite pomaga polj kod psihoterapevt. Odločila sem se da grem na sprehod kjer sva se z l-l-l-louisom. Ne nebom več omenjala louisa. Odkar smo prišli sem mislim samo na njega. Odšla bom torej na peskovnik kjer-kjer-kjer amm…smo se igrali ko smo bili majhni. Oh tole nerazmišljanje o louisu mi negre najbolje. Rada bi ga videla pa se bojim. Tako ali tako ima elenor. Zakaj bi on mislil name.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next?
aja zej 10 dni nebo nexta upam da boste useno bral. če sploh bo gdo ampak me ni doma. si bom probala nekam zapisat pa pol sam prepisat.
15. julij 2013
neext
15. julij 2013
u122305
u122305
nexxt
15. julij 2013
Oprosti za oglaševanje.
Imaš problem? Ali več problemov? Potem klikni na link odspodaj. Tukaj boš dobila odgovor na vse stvari.
http://www.igre123.com/forum/tema/svetujem-pri-problemih-(menstruacija-debelost-ljubezen-oblacenje-make-up-...)/58543/
15. julij 2013
next
15. julij 2013
u139082
u139082
ja nasledni next pride ko pridem z morja. če bo usaj 5 nextov
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
●мєℓσ∂у●
Nevem ali bom lahko zdržala še 2 tedna res ne. Rada bi ga videla. Nisem neka zavzeta directionerka, vendar mi je zelo všeč pesem magic, pa tudi rock me in i would nista tako slabe. Nebom ga, tako kod naredijo oboževalke »can i kiss you???« najverjetneje se bom skrila v mojo sobo in ga skozi okno opazovala. Vse to sem si zapisovala. Pa ne v dnevnik. Na liste. Njega nočem imeti v dnevniku. Ideja! Vzela bom 5 listov. 5. Točno 5. Na liste bom po 100x napisala louis. Torej 500x louis. Louis. Louis. Louis. Louis… še 37 louis. Louis. Louis. Louis. Louis. Loius. Ne ne napaka. Kje je radirka. Kje je ta jebena radirka! Bila sem jezna. Pa ne na radirko. Na mene. Začela sem kričati na ubogo radirko. »fak no kam sm dala to jebeno radiiiirko!!!« če bi bila radirka živa bi gotovo že poklicala policijo. »Melody« »melody poslušaj me« bila je babi. »melody, radirko imaš pod listom na katerem piše louis« »ne ne piše louis.(hotela sem se izmazati) amm… piše- piše- piše… mah nekaj že piše. Pograbila sem liste in vzela škarje. Odšla sem po poti navzgor od naše hiše. proti drevesi ki sva ga z lou… ne ne spet louis! Use tukaj me spomni na louisa. Medtem ko sem se jaz bojevala z mojimi mislimi, sem hodila posvetila je zelena luč za avtomobile na prehodu za pešce. Zamišljena v louisa sem se napotila čez in BUM!
●ℓσυιѕ●
BBC- london news
V rodnem kraju člana skupine one direction, louisa tomlinsona se je zgodila prometna nesreča med pešcem in voznikom tovornjaka…. Postal sem pozoren … žrtev je mellody cook. Voznik tovornjaka nam bo dal nekaj izjav…. Mellody? Moja MELL? »amm lou? Imaš kakšen senvič zame?« niall, kdo pa drug. »ne dragi moj niall nimam sendviča zate -.- in bil bi vesel če bi končno odprl svojo gostilno da nas nebi več prosjačil za hrano« »woow danes smo pa nataknjeni« z sklonjeno glavo je odšel proč in še enkrat pogledal proti meni če bi se ga slučajno usmilil. Jaz pa sem zabuljeno gledal v televizijo in tudi ko jo je liam ugasnil, san da ni ekološko imeti televizije prižgane če je noben ne gleda… jaz sem še vedno gledal v črn ekran. »bye fantje, grem v doncastar!!!« »LOU! V nemčiji smo, saj pridemo tja čez dva tedna!!! LOUIS WILLIAM TOMLINSON!« me že ni bilo več. »najbol zgodnja karta za doncastar« shit use je zasedeno. »mogoče london, karkoli!!« ena karta za v nek meni nepoznan kraj sem dobil. Vendar gre letalo šele čez 2 dni. Moram k njej. Skozi vrata od čakalnice je prihitel harry.
»louis kaj se greš?« »melody je povozil tovornjak« »louis, prebolel si jo. Nemorem verjeti da te po 10 letih še vedno tako zanima. In poleg tega, sedaj si z elaenor. Pridi greva lou. Saj jo boš videl čez 2 tedna« »prav« vdal sem se. Res bi bilo malo pretirano sredi noči leteti nekam samo zato ker jo je zbil tovornjak. Ona je kriva da sem jo moral pustiti. Ampak to je bilo laganje samemu sebi takrat bi moral ostati z njo, moral bi ji stati ob strani…
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
next?
15. julij 2013
u119629
u119629
next<33
15. julij 2013
next
15. julij 2013
u135507
u135507
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+nova bralka <333
15. julij 2013
next
16. julij 2013
next
16. julij 2013
u122305
u122305
nexxxt
16. julij 2013
neext<3
16. julij 2013
u124448
u124448
next
17. julij 2013
Helou!
Pišem novo zgodbico o 1D z naslovom: ☯cαυѕe yoυ ɴever ɢeт α ѕecoɴd cнαɴce αт тнe ғιrѕт тιмe ғeαт. 1D☯ Bi brala?
Hwala če boš!
http://www.igre123.com/forum/tema/cause-you-never-get-a-second-chance-at-the-first-time-feat.-1d/58631/1
Sorry ker smetim :**
17. julij 2013
u121843
u121843
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *w*
19. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext<33
+ nova bralka
19. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
19. julij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
19. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeext
21. julij 2013
neeeeeeeeeext+nova bralka
23. julij 2013
+neext
++nova bralka
+++ful dobr začetk <3
23. julij 2013
u146303
u146303
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext *__________*
25. julij 2013
u139082
u139082
omfg kolk nextov!!!!
nism si tega mislna in ja za vas dans en next že pišem (pred 15 min sm pršla z morja)
sorrey za teh 10 dni ampak zej sm deset dni doma in bom pisala ♥
26. julij 2013
u139082
u139082
●ℓσυιѕ●
Jaz: harry!, harry!!!, HARRY!!!
Harry: lou, 3 ponoči je. Kaj rabiš?
Jaz: harry, kje je moja zobna ščetka?
Harry: jebeš zobno ščetko, gremo spat.
Jaz: ne. Jaz hočem mojo zobno ščetko.
Harry: kaj nism js tisti ki mu pravijo da se obnašam kod otrok?
Jaz: kaj ima to zveze z mojo zobno ščetko?
Harry: nwm, pusti. Prašaj nialla kje je. Mogoče jo je pojedel.
Jaz: dobra ideja. NIALL!!!
Niall: ja?
Jaz: niall ali si ti požru mojo zobno ščetko?
Niall: amm… mogoče?
Jaz: ah niall. Ne resno ali si videl mojo zobno ščetko.
Niall: harry te je komaj zvabil iz letališča. Zakaj sedaj žaluješ za zobno ščetko? Malo prej te je skrbelo za melody.
Jaz: vi govorite stvari ki niso povezane s zobno ščetko -.-
Niall: zakaj nočeš govorit o njej. By the way…. Maš kej hrane?
Jaz: niall rabim zobno ŠČETKO!!!
Niall: poglej v kopalnico.
Jaz:a ni logično da sm tm najprej pogledu?
Niall: amm, ubistvu ni. a u kuhni si pogledu?
Jaz: -.- ja niall sm. In ne niall tm ni hrane.

Tako kod je harry rekel »jebeš zobno ščetko« ampak nisem mogel spati zato sem rabil nekoga za pogovor. Joj mell kje si. Pogrešam te. Poklical bom eleanor. Ali pa ne. Ona mi že malo najeda živce. Občutek imam da je z mano samo zato da nwm, dobi kar hoče. Začel sem brskati po imeniku. Amy, annie, ariana, amber, arny, bob… lenna, lea, leo, mam johanne, mell, martha,.. čakaj. Mell? Jo še vedno imam v imeniku? Naj jo pokličem? Verjetno je še vedno v komi. Ampak lahko poskusim. Mell
-call
-delete
- send a message
- video call

Izbral sem pokliči. Odločal sem se med izbriši in pokliči. Saj je v vsakem primeru v komi. Pip pip pip.. HALO? Prekinil sem klic in se usedel pod mizo. Skrčil sem kolena in gledal v prazno. V glavi mi je odmeval hallo, hallo, hallo, hallo, hallo…
26. julij 2013
neeeeext
26. julij 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
26. julij 2013
neext
26. julij 2013
next
26. julij 2013
next prosim plissssss next
27. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani