u30912
u30912
noo to je še ena reviija o zvezdništvu boo moogooče tuudii kej druugega bloo nooteer in pam da jo boste brali ker boo cool in tudi vsak dan bodo bila vprašanja!!

napišite o čem naj pišem KAJ BI RADI da napišem
lahko napiše pohvale in pritožbe
samo ne težit če vam je to bedno če nočete brat vam ni treba

Vaša urednica revije y.o.U star Katja

vam želim prijetno branje

vam je Všeeč?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

04. december 2010
u30912
u30912
samo next ..napišite jutri začnem
04. december 2010
u30912
u30912
Eminem z rekordnim številom nominacij!!!!

V Los Angelesu je potekala prireditev, na kateri so objavili nominirance za nagrade grammy, ki jih bodo podelili naslednje leto. Največ nominacij si je pripel raper Eminem, in sicer rekordnih deset.Znane so nominacije za 53. podelitev glasbenih nagrad grammy. Že tretje leto zapored so nominacije objavili na eni od ameriških televizijskih postaj v sklopu koncerta The Grammy Nominations Concert Live – Countdown To Music's Biggest Night. Enourni program je bil posvečen prav omenjenim nominacijam. "Letošnji nominiranci so talentirani glasbeniki, ki poosebljajo odličnost na svojem področju," je dejal Neil Portnow, predsednik Recording Academy.

Eminem je bil absolutni zmagovalec in rekorder večera, saj je dobil največ nominacij, in sicer kar 10, sledi mu Bruno Mars s sedmimi, s šestimi nominacijami so slavili Jay Z, Lady Antebellum in Lady Gaga. Pet nominacij so si prislužili B.o.B, David Frost, Jeff Beck, John Legend in Philip Lawrence. S štirimi nominacijami pa se lahko pohvalijo Alex Da Kid, Ari Levine, Cee Lo Green, Dirk Sobotka, Drake, Katy Perry, Rihanna, The Black Keys, The Roots in Zac Brown.

Slavnostna prireditev bo potekala 13. februarja naslednje leto. Vsako leto podelijo tudi štiri glavne nagrade, šest posebnih nagrad in nagrade za 30 različnih glasbenih zvrsti v kar 109 kategorijah.
Album of the Year (Album leta):

Recovery – Eminem
Need You Now – Lady Antebellum
Teenage Dream – Katy Perry
The Fame Monster – Lady Gaga
The Suburbs – Arcade Fire

Record of the Year (Singel leta):

Nothin' On You – B.o.B feat. Bruno Mars
Love the Way You Lie – Eminem feat. Rihanna
F*** You – Cee Lo Green
Need You Now – Lady Antebellum
Empire State of Mind – Jay-Z feat. Alicia Keys

Best New Artist (Najboljši novinec):

Justin Bieber
Drake
Florence & The Machine
B.o.B.
Mumford & Sons
Esperanza Spalding

Best Female Pop Vocal Performance (Najboljši ženski vokal):

King Of Anything – Sara Bareilles
Halo (Live) – Beyoncé
Bad Romance – Lady Gaga
Teenage Dream – Katy Perry

Best Male Pop Vocal Performance (Najboljši moški vokal):

Haven't Met You Yet – Michael Bublé
This Is It – Michael Jackson
Whataya Want From Me – Adam Lambert
Just The Way You Are – Bruno Mars
Half Of My Heart – John Mayer

Best Rap Album (Najboljši rap vokal):

The Adventures Of Bobby Ray – B.o.B
Thank Me Later – Drake
Recovery – Eminem
The Blueprint 3 – Jay-Z
How I Got Over – The Roots

Best Pop Collaboration With Vocals (Najboljše pop sodelovanje):

Airplanes, Part II – B.o.B, Eminem & Hayley Williams
Imagine – Herbie Hancock, Pink, India.Arie, Seal, Konono No 1, Jeff Beck & Oumou Sangare
If It Wasn't For Bad – Elton John & Leon Russell
Telephone – Lady Gaga & Beyoncé
California Gurls – Katy Perry & Snoop Dogg

Best Pop Vocal Album (Najboljši vokalni pop album):

My World 2.0 – Justin Bieber
I Dreamed A Dream – Susan Boyle
The Fame Monster – Lady Gaga
Battle Studies – John Mayer
Teenage Dream – Katy Perry

Best Rap Solo Performance (Najboljša solistična rap izvedba):

Over – Drake
Not Afraid – Eminem
How Low – Ludacris
I'm Back – T.I.
Power – Kanye West

Best Rap/Sung Collaboration (Najboljše rap sodelovanje):

Nothin' On You – B.o.B & Bruno Mars
Deuces – Chris Brown, Tyga & Kevin McCall
Love The Way You Lie – Eminem feat. Rihanna
Empire State Of Mind – Jay-Z & Alicia Keys
Wake Up! Everybody – John Legend, The Roots, Melanie Fiona & Common

če boste brali revijo naprej bom 13 feb. razglasila zmagovalce
05. december 2010
u32320
u32320
dej nprejj
05. december 2010
u30912
u30912
SLAVNE osebe: kratek opis:

Lady Gaga
Njena umetnost je brezčasna

Ekscetrična gospa Gaga, ki z vsakim svojim nastopom temeljito razduri vse prisotne, se je osločila, da nam še pred izidom tretjega studiskega albuma postreže s serijo remiksiranih uspešnic.Tako je v začetku prejšnega še prejšnega meseca v prodajo poslala izvirno poimenovan album The Remix.Nanj je uvrstila predelave skladb, kot so Pokerface, Paparazzu, Alejandro, Telephone in Bad Romance. Pevka, ki še zmeraj zaseda vsa najbolj vroča mesta glasbenih lestvic, je tako izbrala preudarno taktiko in se odločila, da izkoristi trenutni uspeh. Nov album, ki je že sicer posnet, lahko tudi pričakujemo šele v začetku prihodnjega leta.
05. december 2010
u30912
u30912
next?
05. december 2010
u30912
u30912
MAIL!!!!!

vedno v vsaki številki objavila teniske tedna mesca odvisno pod zasebca mi napišite za katere teniske bi glasovali npr.adidas all star nike ........
pa rečmo da jih večina glasuje za nike bodo v nesledni številki bili obljevljeni

L.P

Katja
05. december 2010
u30912
u30912
Visoke petke

:
Visoke petke so sinonim za ženskost. Optično podaljšajo noge, kar je zelo seksi. Vendar kako visoko je previsoko? Kako izbrati pravilno obliko? In kar je najpomebnejše – kako hoditi z visokimi patkami?

3.PRAVILA

1.Pazi na hojo. Ta naj bo ženska z rahlim pozibavanjem bokov. Vendar brez pretiravanja.

2.Vaja dela mojstra. Če se na visokih petkah počutiš negotovo in nesproščeno, je potrebno veliko vaje. Najprej vadi doma, nato začni na manjših razdaljah, recimo do trgovine,

3.Petke nad 9 cm obremenijo hrbtenico. Iz zdravstvenega vidika je idealna višina petk od 5 cm do 6 cm


05. december 2010
u30912
u30912
Pink bo otroku dala ime po viskiju
Pevka je razkrila, da sta z možem Careyjem Hartom v njenem četrtem mesecu nosečnosti že skoraj končala izbiro imen za otroka. Če bo deček, bo nosil isto ime kot svetovno znan viski!
Pevka Pink je v četrtem mesecu nosečnosti in že ve, kako bo ime njenemu otroku, če bo deček. Z možem Careyjem Hartom sta izbrala ime Jameson. "Mojemu očetu je ime James, moj brat pa je Jason," je povedala 31-letnica.

Po viskiju

"S Careyjem sva oba Irca, Careyjevo srednje ime je Jason, Jameson – rada pijeva viski. Tu ni kaj dodati." Iskanje popolnega imena pa je bilo vseeno težko. "Ne moreva se odločiti," pravi o iskanju imena. "Meni je pomemben pomen, Carey pa čuti, da je postrižen kot dekle in ima dekliško ime ter noče, da bi imeli otroci nenavadna imena. Moram ga spraviti na krov originalnosti, zato imam z njim veliko dela."

Čeprav je izbrala ime za dečka, ki spominja na znamko viskija, Pink pravi, da ji alkohol sploh ne diši – tudi, če ji zdravnik dovoli piti. "Veste kaj? Mislila sem, da bom takšna – niti predstavljala si nisem, da nekdo ne bi hotel piti vina," pravi pevka. "Vendar, po pravici povedano, ne pijem. [Dojenčku] Ne želim nič slabega."

next?
05. december 2010
u30912
u30912
glasovi tenisk

1-nike
05. december 2010
u30912
u30912
2-nike
05. december 2010
u30912
u30912
1.All star
05. december 2010
u30912
u30912
3-NIKE
05. december 2010
u32678
u32678
all star!!!

< 333
05. december 2010
nike!!!!!!!!!!!!!
05. december 2010
u30912
u30912
oook

TRENUTNO STANJE:
4-Nike
2-All star
1.Adidas
lahko še glasujete za naj teniske
06. december 2010
u30912
u30912
Mečkala sta se 12 ur!

Eden izmed najbolj slavnih igralskih parov Robert Pattinson in Kristen Stewart sta se kar 12 ur poljubljala in ljubila. Vse to je od njiju zahtevala filmska ekipa, s katero sta priljubljena igralca sodelovala.
Po poročanju tujih medijev sta priljubljena igralca Robert Pattinson in Kristen Stewart snemala seks prizore za zadnji film Jutranja zarja kar 12 ur, in to brez odmora. Snemanje ni bila težka naloga zanju.

24-letni Robert je pred kratkim priznal, da ga vedno malo zanese, ko mora snemati seks prizore s svojim dekletom, 20-letno Kristen.

"Ko sva snemala prizore, kjer sva se morala poljubljati, sva pozabila, da sva obkrožena s številnimi ljudmi. Resnično me je zaneslo. Ko sva prenehala s poljubljanjem, sem šele dojel, da sem na prizorišču snemanja, obdan s celo filmsko ekipo. Bilo mi je precej neodno," je priznal Pattinson.

Igralca sta zelo priljubljena tudi med oboževalci. Vreščeče oboževalke so tako navdušene nad slavnim vampirjem, da mu sledijo na vsakem koraku.
06. december 2010
u30912
u30912
Cheryl Cole ponujajo milijone za ZDA zaposlitve X Factor
Glede na različne vire novic, je Cheryl Cole ponudil delo na US verziji X Factor,s poročila, ki namigujejo, da bomo lahko zaslužil kar med 1,5 in 3million biti sodnik na show. Tam je bila ona bo konstantno ali bo ona ugibanja o Cheryl in ameriške različice pevskem tekmovanju, toda zdaj se zdi, kot Girls Aloud zvezda je tik pred podpisom dogovora. Različni viri poročajo, da X Factor šef Simon Cowell je uradno povedala Cheryl jo je želel pokazati na ZDA po snemanje v soboto zvečer, "Cheryl je bila prva, ki je povedal in verbalno ponudili službo in je zelo navdušena. Rada ima Ameriko in ljubi idejo sama začela tam.
Eva Longoria ne namerava sprejeti
Eva Longoria je trenutno sredi neurejen razpad od vara mož Tony Parker, vendar v nasprotju z nekaterimi gossip, Desperate Housewives zvezda ne namerava obdržati svoj um sleče tuga s sprejetjem otroka. Govorice krožil čez vikend, da je bila Eva namerava posvojiti otroka iz Haitija, ampak vir blizu zvezda je govoril z ljudmi, magazing v ZDA za smeti te trditve, samo pravijo, da "ni res.06. december 2010
u30912
u30912
MAIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v kom naj še pišem napišite v kom bi radi da pišem

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-

Vaša urednica:Katja
06. december 2010
u30912
u30912
Christina Aguilera
Pevka Christina Aguilera je dobil svojo zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih včeraj, nato pa je bil opazili rajanje z Nicole Richie in drugimi prijatelji BOA Steakhouse sinoči ...06. december 2010
u30912
u30912
Robbie Williams za 20 evrov pokazal ritko
Nikoli ne stavite z Robbiejem Williamsom! V televizijski oddaji na danski televiziji je Robbie Williams za samo 20 evrov oboževalcem in kameram pokazal svojo zadnjo plat.
Če ti dam 20 evrov, mi boš pokazal zadnjico?" je med prenosom oddaje Robbieja Williamsa vprašala voditeljica. Rečeno, storjeno. Williams je potegnil dol hlače in svojo zadnjo plat z nasmeškom na obrazu pokazal občinstvu, ki je stalo za njim, pri tem pa ga je ujela tudi kamera.

"To pa je lahko zaslužen denar," je komentiral Williams, ki je v žep pospravil 20 evrov. Oboževalke so ponorele od navdušenja in najverjetneje bi mu bile pripravljene dati tudi več kot 20 evrov, samo da bi videle njegovo še vedno napeto ritko. Voditeljica ni mogla verjeti svojim očem. "Nisem si mislila, da boš to res storil," je povedala
06. december 2010
u30912
u30912
Ashley Greene je 'modno napredna'

Igralka Ashley Greene je bolj ali manj znana zaradi dveh stvari – po sagi Somrak, v kateri je zaigrala, in fantu Joeju Jonasu. Ne bi pa si predstavljali, da ima nos tudi za modo …

Igralka Ashley Greene je sicer vedno lepo urejena, ne bi pa si predstavljali, da je tudi prava modna poznavalka. Gospodično so namreč najeli kot voditeljico posebne oddaje Fashion Forward: Making It, v kateri bodo iz zaodrja predstavljeni vodilni modni oblikovalci in tisti, ki se po lestvici uspešnosti še vzpenjajo. Vodila nas bo skozi celoten proces – od ustvarjanja koncepta do ustvarjanja znamke in posla. Med drugim nam bo v enourni oddaji predstavila profile Marcusa Wainwrighta in Davida Nevilla, oblikovalca za znamko Rag & Bone, Alexandra Wanga, Toryja Burcha, Gwen Stefani ter soustanovitelja znamke William Rast Justina Timberlaka.

"Besedo 'fashionista' so v povezavi z menoj kar nekajkrat uporabili, za kar sem izredno hvaležna. Ponudbo za vodenje te oddaje sem takoj sprejela," je povedala Greenova.
06. december 2010
u30912
u30912
Lady Gaga kot pošast iz grozljivkeNi lahko biti Lady Gaga, še manj pa se obleči v tako kontroverzna oblačila. Glasbenica, ki se je v zelo neudobnih oblačilih odpravila nakupovat, se za slavo resnično žrtvuje. Tokrat je spominjala na pošast.
06. december 2010
u30912
u30912
Kviz za zabavoo˛^^^^^^^

1.Kdo je dobil največ nominacij?
___________________________________________
2.napiši vsaj eno pravilo v visokih petah

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3
3.kakšna je OD LADY GAGA umetnost?

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
4.Kako bo dala Pink ime svojemu otroku?
.....
5.Katera 2 sta se 12 ur mečkala?

7.kdo je dobil svojo zvezdo?
....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
8.Kdo je pokazal svojo ritko za 20€

________----

9.kdo je modno napreden?

10: KAdo je bil oblečen kot pošats iz grozlivke?

Zmagovalka zmagovalec bo bil obljavlej v nasledni izdaji

L.p
Katja
06. december 2010
u30912
u30912
a boo keej
06. december 2010
u32591
u32591
1.Kdo je dobil največ nominacij?
eminem

2.napiši vsaj eno pravilo v visokih petah
Pazi na hojo. Ta naj bo ženska z rahlim pozibavanjem bokov. Vendar brez pretiravanja.
3.kakšna je OD LADY GAGA umetnost?
njena umetnost je brezčasna
Kako bo dala Pink ime svojemu otroku?
Jameson
5.Katera 2 sta se 12 ur mečkala?
Robert pttinson in kriste stevera

7.kdo je dobil svojo zvezdo?
Christina Aguilera

8.Kdo je pokazal svojo ritko za 20€
Robbie williams
9.kdo je modno napreden?
Ashley green
10: KAdo je bil oblečen kot pošats iz grozlivke?
lady gaga
06. december 2010
u30912
u30912
majć lahko popraviš 5. imena si narobe napisala
06. december 2010
u32591
u32591
robert pattinson kristen stewart ni mi vsega prijelo : D
06. december 2010
u30912
u30912
ok Zmagovalka je : Majć.Dellux

objavljena boš v nasledni izdaji ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
06. december 2010
u32591
u32591
juhu xD
06. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg