“Všeč mi je tvoj smisel za humor.”
“Ah saj ni nič posebnega,” je v smehu odgovorila Tea.
Po nekaj trenutkih tišine ji je David podaril bežen nasmeh in dodal: "Veš Tea, lepa si"
"No, no, no. Tega pa že ne moreš misliti resno," je zadregi odgovorila Tea.
"Pač," David je zajel sapo. "A bi hodila z mano, Tea?"
Ne, no ja, no ne vem." Tea je zbirala prave besede, da bi mu lahko odgovorila: "saj si mi všeč, samo..."
"samo kaj? Kar povej," jo je spodbujal David, čeprav mu ni ustrezalo, da Tea zavlačuje.
"samo nočem..." Tea ni bila tako ranljiva kot še nikoli, kar izkušenem ženskarju kot je David ne uide, zato je Teo utišal s kratkim poljubom. Tako se je Tei Kupidova puščica zarila globoko v srce, da bi jo bolelo, če ne bi bila ljubezenska. Davidu je nato zaljubljeno zrla v njegove temnorjave oči tako dolgo, da sploh ni opazila, da se držita za roke.
Sedela sta ne klopci zraven praznega športnega igrišča. Bil je februar in ker na od snega mokro igrišče nihče ne zahaja, sta bila sama. V tem trenutku se Tei sploh ni sanjalo kako sta z Davidom prišla tja, vendar se ji ni zdelo pomembno.
"Pridi pospremil te bom do doma." David je vstal in za njim še Tea. Nato sta se poljubila. Tea je bila živčna. Nato ji je Davidov jezik oplazil ustnice. Kot bi vedela je nežno odprla usta in njuna jezika sta se prepletla. Daidove roke so ji objemale obraz, ona pa je objemala njegove lopatice. Tea se je postopoma sprostila in začela uživati.
Poljubljala sta se tako dolgo, da jima ja skoraj zmanjkalo sape. Pod bundama jima je postalo tako vroče, da bi se najraje vrgla v blatne kupčke snega, ki so še ostali od pluženja. Nato sta prepletla prste in se zaljubljeno držala za roke. odpravila sta se proti Teinemu domu. Na poti sta se pogovarjala o stvareh, o katerih se pač pogovarjajo sveži zaljubljenci. Pred Teino hišo sta se še enkrat na hitro poljubila in se poslovila. Tea pa je takoj, ko je Davidu zaprla vrata za seboj prejela SMS-sporočilo:
TE ŽE POGREŠAM!!! <3
JAZ PA TEBE ŠE BOLJ KOT TI MENE! se je glasil odgovor, ki ga je prejel David ko se je vračal proti domu. Sam sebi se je nasmehnil - spet je dobil kar je hotel.

pišem naprej??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
ful je dobra zgodbica!!
28. junij 2013
mal še počak..... kva si tok neučakana
28. junij 2013
če dobim še dva nexta pišem naprej....
28. junij 2013
next, next
hahah ne ne sej vem da hočeš od drugih oseb...
28. junij 2013
naj vam bo. prvič in zadnjič objavam mal prej

Ko je prišel domov, je se je njegova mama ukvarjala s palačinkami, njegov očim pa je za računalnikom urejal službene zadeve.
"Kje si pa bil? Si pozabil, da ti bo Janin pojedel vse palačinke?"
Janin je bil Davidov polbratec. Imel pa je še brata dvojčka Tineta, ki je za spremembo od Janina sovražil palačinke. Davidu njegova polbratca nista bila ravno pri srcu, vendar sta se mu zdela prikupna, ko sta ga oponašala.
"Ja s prijatelji smo šli na avtobusno postajo na eno pijačo," je previdno odgovoril David, tako da bi zgledalo prepričljivo, vendar je že sam opazil, da mu ni uspelo.
"spet imaš novo punco kajne? Katera je srečnica ta teden?" ga je smeje vprašala in zaklicala svojemu možu: "Hej, Bernard! David ima spet novo punco"
Ko sta to slišala Janin in Tine, sta začela skakati okoli kuhinjske mize in se drla: "David ima pa novo punco! David ima pa novo punco! David ima pa novo punco!"
Medtem je prišel Bernard iz svojega kabineta. Poljubil je Davidovo mamo in Davidu razmršal lase, kar naj bi pomenilo ponosen sem nate, čeprav Davidu to ni bilo nič po godu.
Nato je Davidu zazvonil prenosni telefon, zato je David pograbil svoj krožnik s palačinkami in izginil svojo sobo. Njegova mama ni imela niti časa, da bi ga okarala, sicer pa je bila tega že navajena.
Klical ga je njegov najboljši prijatelj Peter. "A si jo vprašal?" je brez pozdrava vprašal Peter, ko se je David oglasil na telefon.
"saj nisem taka reva kot ti, ker že pol leta sprašuješ Manco, pa še ust nisi odprl ko si stal pred njo."
"In kaj je rekla?" je zanimalo Petra. A je vprašal bolj zato, da bi spremenil temo pogovora, ker mu je bil odgovor že znan.
"A mi je kdaj katera rekla ne??" je vprašal David, a nadaljeval čisto drugače:" Aja, ali si naredil nalogo za matematiko? Ker se meni sploh ne sanja zakaj se tukaj sploh gre in bi rad prepisal"
"Normalno." Peter je bil talentiran v matematiki, ki je bila šoli njegov najljubši predmet poleg tehnike - matematika najljubši predmet?!?
"Kaj delaš?" je vprašal David, ker mu je bilo očitno dolgčas.
"V bistvu se ravno dopisujem z Manco..." je zategnil Peter kot, da tega ne bi upal povedati.
"moraš jo vprašat, če bi hodila s tabo!"
"Zdaj?"
"Ja, vsaj namigni ji," mu je svetoval, David. "Na primer napiši ji, da ti je všeč njen nasmeh ali pa, da ima lepe oči."
Nato je Peter vprašal Davida, če bo v redu, če napiše, da mu je všeč njena frizura. David se s tem ni strinjal in prepirala sta se tako dolgo, da je Manca zapustila računalnik. Kmalu za tem je Davidu zmanjkalo baterije na telefonu in je moral končati klic.
28. junij 2013
neext
28. junij 2013
opis: to je ljubezenska zgodbica med vrstniki, pa tudi med odraslimi
glavne osebe: Tea, David, Anika
dogajanje: zveste če napišete next
28. junij 2013
ok od zdj sm nehala pisat sam tok
28. junij 2013
okj....a boš novo zgodbico začela? a daš link od tanove zgodbice?
28. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg