KDOJE ON/ONA

Takokot vedno pridem doma in mi danes mama reče: danes pride ena tvoja prijateljica. In jaz sem komaj čakala!! Ko je prišla ni izgledala kot takrat ko sva bili mali in sva se igrali... Nekaj je bilo narobe z njo. Vprašala semjo kaj je. Rekla mi je da vidi enega gospoda v kotu in naju gleda... Nič nisem videla. Kasneje ko sem ji nekaj razlagala sem postavila roko in neka bela roka je držala mojo. Nekaj časa kasneje sem videla nekajkrat eno belo obleko! Mojaprijateljica se je kar naenkrat dret začela...Vprašala sem jo kaj ji je? Mi ni nič večodgovorila in gledala sam kot kjer
je bila moja postelja postavljena.

NIMAVA POVEZAVE!

En dan v šoli sem z svojo best bestiko Emo igrala v šolski kleti OUJA BOARD. Prav takrat med komunikacijo z Ethanom se je luč ugasnila. Nisva bežale, če prav sva hotele so neki gladovi bili naj ostaneva is se poslovima.

POGREB

V pogrebu tete naše sosede so bile čudne stvari. Ponoči sem bila pri babici v vasi. Pnoči sem hotela iti ven, da vidim mojega kužeka. Prav takrat ko sem že spodaj pred vrati, smanjka elektrike. Jaz hitro primem kljuko in nekaj zelooooo mrzlega gre mimo mene... Takrat si premislim misli in grem spat. Kasneje pa sanjam sanje o teti naše sosede.

ČE SI ŽELIŠ SLIŠATI SANJO IN NADELJEVANJE ZGODBE NAPIŠI NEXT

SI ŽELIŠ SLIŠATI VEČ MOJIH ZGODB?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. junij 2016
tota 2. je resnična ker se je res to zgodlo
21. junij 2016
saj sta tudi totidve drugi
21. junij 2016
aja res ?
21. junij 2016
Ne veš!! Ta forum sem pisala samo za laž
22. junij 2016
Sorry nisem vedela
22. junij 2016
noo povej jim kako sva igrale ouija board
29. junij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani