Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Okj... eni, ker ne poznate Marcusa&Martinusa boste mislil, da zgodba govori o bombonih (M&M's) sam bomboni majo še opuščaj in s smile_xd
Zgodbo pa posvečam najboljši osebi klaraxoxo

_________________________________________________________________________________
Stara sem 13 let in ime mi je Kaja. Mami dela kot nekaj višjega, oči pa je res uspešen poslovnež. Živim v Avstraliji, čeprav ravno zdaj sama potujem v Slovenijo k sestri Anyi. Ker iz Avstralije niso imeli direktnega leta v Slovenijo sem morala prestopati. Najprej smo odšli v Južno Ameriko, saj so v Aziji in Afriki 'baje' imeli prepovedane lete. Ko smo prispeli sem odšla pogledat, koliko je ura. Bila je 4.08 in jaz naj bi bila čez 1 uro in 52 minut pri svoji sestri. Najprej sem odšla po kovčke, potem pa sem na telefonu izklopila način letenja. Ojoj, (23) zgrešenih klicev od mami, (14) od očija in (3) od Anye... potem pa še 49 sporočil, večinoma od mami. Takoj sem jo poklicala.
(da se boste znajdl vm bom tko)
M-mami, J-jaz
M: Ljubica kje si! Zakaj se mi ne javjaš na telefon!!!???
J: Mami vse je v redu. Samo ne vem, če še danes pridem k Anyi. Verjetno bom morala prespati v kakšnem hotelu.
M: Imaš dovolj tistih 450€, ki sva ti jih z očijem dala!?
J: No, zdaj imam 429€, ker je bila vstopnica 21€, zdaj pa bom še teh 9 zapravila za hrano. Na letalu so imeli brez okusa.
M: V redu, pokliči še Anyo pa ji povej, da boš jutri pri njej. Reci ji še za ključe, da ti jih pusti v roži.
J: Mami resno!? Ona nima nobenih živih rož... kot, da je imela kakšno, ko smo še skupaj živeli.
M: No, v redu. Zdaj pa moram iti, pazi nase in ne zaupaj nobenim tujcem, če pa hočeš pa najemi varno...
J: Mami, vse bo v redu. Čaw
M: Lepo se imej adijo! Zjutraj pozdravi Anyo in...
Telefon sem odmikala od ušesa. Prekinila sem zvezo in se počasi odpravljala od ogromnega letališča. Zagledala sem črno zasebno letalo. Na njem je pisalo M&M. Sama sebi sem se nasmehnila, saj sem pomislila na bombone. Iz letala so prihajali beli čevlji. Iz letala je iztopil blond fant, približno mojih let. Pogledal je okolico, njegove oči so se ustavile na meni. Ni trajalo dolgo, ko sva oba pogledala stran. Iz letala je iztopil še njegov... dvojček? To... to sta Marcus in Martinus!? Ampak, kaj ko pa imata rada samo 'slavne' osebe. Odšla sem v malo avlo, na letališču in tam kupila čips in vodo z okusom. Videla sem, da iščejo glavno vlogo za film, ki se je imenoval Star in sky. Odpulila sem en listek z telefonsko in ga spravila v žep. Poklicala sem taxi in se usedla na klopco. Razgledala sem se po okolici in... šit! M&M prihajata sem... upam, da si ne bosta delila taxija z mano. Pogledala sem enega (nisem vedela katerega). Ta je drugemu na uho nekaj šepetal... oba sta gledala mene. Bolj neprijetno mi v tem trenutku ne more biti... dokler ni eden spregovoril z mano. (Pisala bom v slo, da boste vsi razumeli)
"In... kako si?''se je naslonil na avtobusno postajo in gledal na cesto.
"Um... v redu? In vidva?" sem odgovorila.
"Ok. Kam si pa namenjena?"
"K sestri v Evropo, ampak so iz Avstralije imeli nemogoče lete tja. Zato bom vzela sobo v hotelu''
sem odgovorila in ga pogledala.
"Lepo. Si lahko taxi delimo? Nimajo jih več na voljo..." je vprašal isti.
"Sem Marcus in on je Martinus, ti pa si...?''
"Ja... v redu, če že morata'' sem rekla in se jima nasmehnila. ''Sem Kaja. Poznata kakšen dober hotel?''
''Ja Kaja, lahko gremo v istega, če se strinjaš? En zlat hotel z rozim napisom...''
''Sovražim rozo... okej'' sem zašepetala prvi stavek.
Prišel je taxi, mi pa smo se stlačili vanj.
''Hotel Kangome'' je rekel Martinus, ki je sedel spredaj. Jaz pa sem se morala mučiti z Marcusom zadaj. Čez približno deset minut smo iztopili. Vzeli smo kovčke in se odpravili v hotel.
Šla sem do recepcije, kjer sem izvedela malo neprijetno novico.
b) edina preostala soba bo rezervirana za M&M in bo morala biti z njima
c) receptorka ji bo rekla, da imajo še eno sobo ampak za 4 osebe. Zato si bo morala sobo deliti z M&M
d) nekaj drugega (napiši pod komentarje)
Kakšno mnenje?
Kako se vam zdi začetek?
28. december 2016
u164707
u164707
Omgg!!! Res ful dobr začetk pa use no comment. Omg...res!!! Komi čakam, da vidm kuko se nadaljuje. lol Js sploh nimam pojma hah kva bo blo. Komi čakam, pa tnx, da si mi posvetla sj bi ti js tut kj sam res neznam pisat takiih zgodbohmy

Drgač pa NEXTTTTTT!!! thumbup
28. december 2016
Hvala ♡
Hah, bos vidla upam, da ti bo naprej tud zanimivo. Probi haha, pa nc sej js ne pism oz. Nism posvetla teb da bi se ti men haha ♡♡
28. december 2016
u164707
u164707
Hahaha nočš vedt ko js pišem zgodbe, vrjem. hahah
Še usen, komi čakam na nadalvanerolleyes
28. december 2016
u117837
u117837
http://www.igre123.com/forum/tema/my-life-sotry-how-i-live-now/51828/3 sorry da smetim, ampak po več kot treh letih sem nadaljevala s svojo zgodbo! upam da vas zanima in jo preberete, gre se o 17-letni Jade, ki so zaljubi v svojega najboljšega prijatelja... ali pa tudi ne?....
lep dan še naprej!! <3
28. december 2016
... lahko bi prej uprasala, ce lahko oglasujes?
28. december 2016
Se kaksen Next?
28. december 2016
u164707
u164707
Ljudje dajejte NEXTTTTT!!!!! hhrocks lol
Next, Next, NEXTTTT......wink
28. december 2016
Nextt
31. december 2016
Okiee nextam ♡♡♡
Najprej pa;
Vse najboljse v novem letu 2017 ♡ Nej vm bo zdravo, srecno pa ... da mate dobre ocene v soli ^^
Zajela sem zrak in zaprla oči. Povedati jima morem, nimam kaj. Drugega hotela ne mislim iskati, njuju pa tudi ne mislim pustiti na cedilu. Korakala sem do njiju... grozen občutek nelagodja. Stresla sem z glavo in se jima nasilno nasmehnila. Martinus je gledal nekaj na panoju, Marcus pa mi je nasmešek vračal. Ustavila sem se pri njima in se ugriznila v ustnico.
"Samo še eno sobo imajo..." sem hitro izbruhnila iz sebe in ju pogledala.
"Vama bo v redu, če...?" sem rekla in čakala na zavrnitev. Gledala sem v tla.
"Kaj še čakamooo, pejmo pogledat sobo!" je rekel Martinus in mi iz rok vzel ključe ter stekel gor.
"Um... a ne ve, da obstaja dvigalo?" sem rekla Marcusu. Oba sva se zasmejala in se odpravila do dvigala. Pritisnila sem gumb za enajsto nadstropje. Vrata dvigala so se zaprla.
"In kam sta drugače namenjena vidva?" sem vprašala.
"V Avstrijo. Ti pa v Evropo, kajne?" mi je odgovor podal nazaj.
"Ja..." sem odgovorila. Dvigalo je ravnokar prispelo v 11.nadstropje. Iztopila sva in se odpravila do sobe številka 1-76, kar naj bi pomenilo enajsto nadstropje soba 76. Vrata so bila že odprta, kar je pomenilo, da je Markus že notri.
Nežno sem potisnila vrata, da sem jih odprla.
"Wow... čudovito je!" sem rekla. Bili smo v najvišjem nadstropju, kar je pomenilo tudi visok strop. Kovčke sem pustila pred lepim, širokim stopniščem in se odpravila v kuhinjo. Martinus je gledal v hladilnik v katerem je bilo vse potrebno. Kmalu je prišel še Marcus in rekel:
"Sta lačna?" Pokimala sem.
"Pojdita v jedilnico ali dnevno sobo, jaz pa nam bom pripravila nekaj na hitro. Pokimala sta nato pa je Martinus stekel v dnevno in za sabo zaprl vrata. Marcus pa se je obrnil in mi začel pomagat.
Iz hladilnika sem vzela navaden jogurt, iz omare kosmiče in iz zmrzovalnika gozdne sadeže. Usedla sem se na stol in počakala, da se stalijo. Pridružil se mi je še Marcus.
"Zdi se mi, da me ti bolje sprejemaš, kot pa tvoj brat." sem rekla in se obrnila proti njemu.
"Do lepih punc je zmeraj zadržan..." je odgovoril, jaz pa sem se mu nasmehnila in rekla hvala.
Mikalo me je, da ga objamem... do njegove smešne prijaznosti, s katero me je vedno nasmejal. Nisem se morala zadržat! Naslednji hip sem ga objela...
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Okej mal krajši nextek, ampak popoldne oz. mogoče proti večeru pride.
Kako se vam zdi?
Kaj se bo zgodilo?
A) odrinil jo bo
B) objel jo bo nazaj in se bo delal kot, da se ni nič zgodilo
C) v sobo bo vstopil Martinus in ju skrivno slikal, saj bo to objavil na internet
D) kaj drugega:_______________ (pisi com.)
02. januar 2017
u164707
u164707
Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next, Next...... NUJN!!!!!!! Ne, sj ne ti si kr uzem cajt pa lepo napiš hhsmile_xd Drgač pa wooow haha kakršnkol bo razplet, bo brez besed haha!tongue Sam da se nauta poj obadva fanta zalubla vano hh.
02. januar 2017
Neeeeeext zlo zanimiva zgodba, supr pišeš! Next Next Next Next Next!!!!
03. januar 2017
Jp se strinjam z zgornjim komentarjem. Perfecttongue nnneeeeexxxxxxtttt.......smile
03. januar 2017
Next
03. januar 2017
Hvallaaaa usm <33 srcki ste big-smilie
No, nekj časa nism nextala, ker mora ta naaajboljša stvar na svetu po imenu Osnovna Šola vse uničit xc
''Um... oprosti, nisem hotela,'' sem rekla in vstala. Odšla sem v predsobo in si vzela jopico ter odšla iz hotela. Šla sem po stopnicah. Anyi sem napisala sms, da pridem čez tri dni. Za hotelom je bil bar in mali park. Odšla sem v park in se usedla na klopco. Do mene je prišel psiček, pobožala sem ga.
''Oh Buddy pridi, morava iti.'' sem slišala fantovski glas.
''Oprosti, sem Johnny.'' se je predstavil
''Sem Kaja...'' pogledala sem v smer hotela. Martinus je prišel ven in pogledal v mojo smer.
''Bolje, da greš...'' sem rekla in z očmi nakazala na Martinusa, ki je hodil k nama.
''Tvoj fant?''
''Um...? Ne. Prijatelj je...''
''Za zdaj... pridi Bud!'' je rekel in me zamerljivo pogledal, zavila sem z očmi in počakala, da pride Tinus (Martinus - Tinus, Marcus - Mac).
''Kdo je bil to!?'' je poskušal prekriti jezo,ljubosumje?
''Oh...'' sem zavzdihnila in vstala. ''Ljubosumen?'' sem rekla in se obrnila proti njemu.
''Kje je sploh Mac? In zakaj si prišel?'' sem rekla jezno. Na živce mi bosta šla, če bosta vedno ljubosumna in druge odrivala od mene. Obrnila sem se in odhajala, ko je rekel:
''Jaz? Ljubosumen??? Zakaj že? On me je poslal gor, ker je prišla ena punca. Rekel je tudi, da naj te zamotim...''
''In kako naj ti verjamem? Sploh vaju ne poznam!'' sem rekla, komaj, da nisem izbruhnila v jok. Bala sem se, da ju ne bom razdružila.
''Prav! In res zakaj bi bil jaz sploh ljubosumen nate in na tistega!? Verjamem, da imaš boljši okus!'' je rekel. Ta trenutek sem verjela, da... je Tinus zgleda bolši od Maca, ki je lahko tudi 'ženskar'. Obrnila sem se in odšla do njega.
''Kaj pa ti in Jenna?'' sem rekla.
''Verjameš, da imam boljši okus... za punce.'' je še rekel dokler...
A) Poljubila se bosta
B) Objela se bosta
C) drugo...
14. januar 2017
Jaz bi posvečenegabig-smiliejoj ne vem kaj se bo zgodil. Fuuuul me zanima.
14. januar 2017
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
14. januar 2017
Neextttt! Js tut nwm ka bo blo sam nujn napiš Next, Next, Next!!! smile_xd SUPRwink
15. januar 2017
Next!!!
15. januar 2017
Neeeee ;' nism objaula! Use se mi je zbrisal... srry usm ampak sm mislna da se je poslal ^.^
15. januar 2017
u220604
u220604
Next
15. januar 2017
Next
15. januar 2017
neeext
01. februar 2017
u220801
u220801
nextt
04. februar 2017
Next pride jutri <3
04. februar 2017
Ok
04. februar 2017
Next
04. februar 2017
Ulicaaa, prosm pohiti z nextammmsmile_xd Usi smo v pričakovnju hahahrolleyes Ah ne sj, ti si kr uzem cajz haha. Čeprou že komi čakam na Next hahayes
06. februar 2017
Next
08. februar 2017
Next
11. februar 2017
tema je zaklenjena