08. februar 2015
08. februar 2015
Next
09. februar 2015
Ammm...?? Nč ne piše... Neext?
09. februar 2015
Ja vem sam zgleda k da bo neki zanimivgq
09. februar 2015
oprostita sam ni ni hotelo napisat sam nwm zakaj
09. februar 2015
Bom zdaj napisala o čem se bo šlo:
No kot že naslov pove bo to zgodbica no ne vem če ravno zgodbica.
No saj je vseeno v glavnem bom opisovala dogodke iz resničnega življenja moje fulll dobre prijateljice (seveda z njenim dovoljenjem ).
In naj vem že v naprej povem da ima ful zanimivo življenje.
Aja pa za tiste ki me poznate naj vam povem da ne bom pisala pod resničnimi imeni ampak bodo ta izmišljena.
Želim vam lepo branje in fulllll veliko bralcev hehe
Next pride kmalu
Bye
09. februar 2015
Neext
09. februar 2015
no fulll sem vesela da imam vsaj dve bralki . pa prej sem pozabila omeniti da bom pisala v njene imenu (od moje prijateljice )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naj se vam najprej predstavim. No jaz sem Amy. Stara sem 13 let. Imam eno prijateljico Tayo. Res je zakon. Vedno me posluša in lahko ji zaupam karkoli. Res pa je da je ona moja edina prijateljica. Na šoli nisem ravno priljubljena. Pred enim letom sem prišla na to šolo in nihče se ni hotel družiti z mano. Samo Taya se je začela družiti z mano in to ji je pokvarilo ugled. No in zdaj sva najbolj ne popularni na šoli. In to bo to o meni.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" brrrrr brrrrr" je zazvonila budilka. Z roko sem zamahnila proti njej in jo zbila na tla. " Samo še pet minut" rečem in se z odelo pokrijem čez glavo. Čez kakšnih 10 minut pride v mojo sobo mama. " Zbudi se zaspanka. Danes je zadnji šolski dan" reče in odide iz sobe. Takoj sem pokonci in brskam po omari za oblačilo. " Omg kaj naj oblečem. Joj nič pametnega nimam" postanem panična. Ko me čas že preganja si oblečem kratke hlače in majico brez rokavov. Uredila sem si lase in si umila zobe. " Zajtrk!!!" zaslišim iz kuhinje. " Prihajam!!!" odvrnem nazaj in odhitim po stopnicah v kuhinjo. " Jutro!" pozdravim mamo in mlajšega bratca, ki že sedita za mizo in jesta. Usedem se zraven mame in pred seboj zagledam omamen zajtrk. Moja mami je res ful dobra kuharica. Pričnem jesti in kar ne morem nehati. Čez nekaj časa prihiti v kuhinjo še moj oči. Kot običajno se mu mudi v službo. Pozdravi nas in odhiti na delo. "Tudi mi2 morava iti" rečem bratcu Leonu. Posloviva se od mame in že odhitiva proti avtobusni postaji kjer naju že čaka Taya. Pomaham ji in pospešim korak. " Oi!!! Kako si kj Amy?" me vpraša veselo. " Super. Saj je zadnji dan šole potem pa POČITNICE!!!" sem veselo vzkliknila. " Jaaa" je vesela tudi Taya. Čez nekaj trenutkov pripelje avtobus. Vstopimo in se usedemo na sprednje sedeže. Zadnji so namreč samo za "popularne". S Tayo se pogovarjava o vsem kar imava v načrtu za poletje. Moj bratec pa se igra s prijatelji. " Srečnež ima toliko prijateljev" si mislim. Avtobus se ustavi pred šolo in začne se še zadnji dan v mučilnici. Hehe. No vsaj zadnji dan pred počitnicami.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no in sem hehe končala prvi next
upam da vam je začetek všeč
res da je malo bolj kratek next ampak upam da je ok
no in kako se vam zdi?
mnenja/kritike?
next?
09. februar 2015
obljubim da bodo drugi nexti daljši ampak trenutno nimam več časa da bi napisala daljši next oprostite
09. februar 2015
u177402
u177402
next cool
09. februar 2015
u168313
u168313
next
09. februar 2015
Ja next prosim pa te če lahko narediš še kakšen next ki bo malo napet pa magar je mal izmišljen
10. februar 2015
Next
10. februar 2015
u172703
u172703
Neext
10. februar 2015
cool ema obljubim da bo kakšen next zanimiv sam tko je pač za začetek hehe
10. februar 2015
Ne resničen mora bit. Jaz bom poskuska ogotovit kdo to je sam ne vem če jo poznam.
super stil je res. Edino lahko dodelaš videz zgodbe~tumblr slike, znakci in privabiš bralce.
z moje strani maš 100% potporo.
10. februar 2015
hehe ja bomo vidli če boš ugotovla sam mislim da je nena poznaš
drgač pa vala za mnenje in podporo
10. februar 2015
u187940
u187940
next
10. februar 2015
Neeeeext *_*
16. februar 2015
Next?
16. februar 2015
next bo vrjetno jutri ker se s prijateljico jutri slišiva in bo povedala ča je ok in če ga lahko objavim (saj veste, da ne bi pisala o nečem kar se ni zgodilo).
16. februar 2015
Ok. Next hah
16. februar 2015
☯ 2. del ☯
Zlo sem vesela da sem dobila toliko novih bralcev. Upam da vam bo ta zgodba zanimiva in da jo boste radi brali. No in tukaj je že drugi del, ki sicer ni ne vem kaj ampak ok no vseeno ga bom objavila.
☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰

Vstopili sva skozi šolska vrata in se skozi množico prerinili do najinih omaric. Odložili sva stvari in stekli v razred. Usedli sva se na najini običajni mesti čisto spredaj. Ko je zazvonil zvonec je v razred prišla učiteljica. Vsi so se umirili.
Naznanila nam je da bo za zadnji šolski dan na našo šolo prišel Zlatko Zahovič. Zelo sem se razveselila saj sem si že dolgo želela spoznati trenerja NK Maribor in zdaj se mi bo želja uresničila. " OMG!!! Ne morem verjeti da ga bom spoznala" sem rekla sama pri sebi.
Učiteljica nam je še razlagala kako se moramo vesti. Bla, bla, bla. Ko je učiteljica nehala blebetati in nam dovolila oditi iz razreda sem hitro zgrabila Tayo za rokav jopice in jo dovlekla iz razreda.
Ko sva prišli na stranišče me je začela nadirati kot kaj si dovolim da jo pred vsemi kar zvlečem iz razreda in tako naprej. Nisem ji pustila ravno dosti časa za jezo saj sem zaradi razburjenja da pride Zlatko kar norela.
Začela sem ji razlagati kako se cool in kako sem si ga že dolgo želela spoznati. Taya je samo zavijala z očmi. " Nehaj že Amy! Sem že dojela kdo je to. Sicer pa ne vem zakaj vzganjaš takšen trušč glede tega. Saj je samo Zlatko" je zdolgočaseno rekla Taya.
" Samo Zlatko! Samo Zlatko! Ti sploh Veš kdo je to? To je eden najboljših slovenskih trenerjev! In potem ti rečeš da je samo Zlatko!!!" sem se razburila.
Taya me je začudeno pogledala saj redko kdaj povzdignem glas. " Oprosti no. Ampak jaz…… nisem te hotela užaliti. Veš nismo vsi takšni ljubitelji fusbala kot ti Amy. Nekateri imamo pač radi tudi druge športe."
" Saj razumem. Oprosti ti meni. Ampak res sem navdušena nad njegovim prihodom " sem rekla in jo objela.
In ravno tedaj je vstopila Pia in njena "tolpa". So najbolj popularne punce na šoli in zato mislijo da so glavne in se iz vseh norčujejo.
" Ooooo poglej, poglej koga imamo tukaj. Kaj zdaj Rdečka? Kdaj dogaja" se je ponorčevala Pia.
Rdečka me kličejo ker sem se enkrat med malico polila z čajem po belih hlačah in zgledalo je kod da bi imela menstruacijo.
" Kaj te briga Hudičevka " se je razburila Taya. " Pusti jih. Niso vredne " sem rekla in odvlekla Tayo iz stranišča. " Kaj se nas bojiš Rdečka ali raje Boječka? " me je dražila ampak jaz se nisem ozirala na to. Takšnih besed sem do njih bila že navajena.
S Tayo sva odšli v telovadnico kjer bom spoznala Zlatka Zahoviča. Usedli sva se čisto spredaj da sva imeli najboljši razgled na vso dogajanje.
Med čakanjem sva se pogovarjali in tema je nanesla na Vida, najbolj luškanega tipčka na šoli. Že od kar sem prišla na šolo mi je bil všeč ampak nikoli me ni opazil. Ampak tako ali tako sem nad njim že obupala.
Ko so se počasi začele ugašati luči smo vsi v telovadnici utihnili. In izza ves je stopil Zlatko Zahovič. Vsi smo bili navdušeni.
Jaz pa še posebej.
☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰☯✰
pa oprostite spet za kratek next
17. februar 2015
joj skori bi pozabla
moja prijateljica vas pozdravlja in vam želi prijetno branje njene zgodbe o življenju
zelo je vesela da lahko svojo zgodbo deli z vami
zdaj pa bye
17. februar 2015
Next
17. februar 2015
next
18. februar 2015
u177402
u177402
next
18. februar 2015
next
22. februar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani