Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u187514
u187514
Hello!
to je moja 3. zgodba. Je 1D fanfiction. Govori o Niallu. V njej 1D niso skupina. To je dovolj za zdaj!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Spoznaj April! Pridno punco z zlatim srcem. Stara je 18. Ima odlicen glas, igra kitaro in piše svoje pesmi. Vsi sošolci, razen Eme, ki je izključena iz družbe, ker je umetnica, April sovražijo. Ker je tudi April na nek način umetnica, se z Emo zelo dobro razumeta. Cele dneve preživljata skupaj. Dopoldne v šoli, popoldne skupaj ustvarjata, zvečer pa skupaj delata v bližnji gostilni. Ema posluša April med petjem in svoje občutke narise na papir. Obe sta impresionirani druga nad drugo. April nad Eminimi slikami, Ema pa nad Aprilinim glasom in talentom. Toda njenega talenta nekateri niso opazili, ali pa so ga opazili in so ga prezrli. Med tiste, ki so ga prezrli so bili tudi njeni starši. Menijo, da je pravi instrument za April saksofon. Toda ona se navdušuje nad novejšo, modernejšo glasbo. In tako glasbo lahko igra s kitaro. Ze ko je bila stara 16 sta ji starša zagrozila, da bosta zažgala njeno kitaro, če se ne začne učiti igrati saksofona. Ni imela izbire. Sedaj se že 2 leti v glasbeni šoli uči igranja saksofona. Prisiljena ga je vaditi vsak dan. A to dela za svojo kitaro. Njeni najprijaznejši odrešiteljici sta babica in teta. Pri njima preživi vse vikende, saj živita v sosednjem mestu v katerega se vsak petek, po pouku vozi April. Aprilina mama se z njima ne razume, a nihče v tem ne vidi ovire. April ima doma klasično kitaro, saj ji starša le to dovolita igrati. Ker pa sta babica in teta v April opazili močan talent, sta ji za rojstni dan podarili kitaro in manjsi prostor v njuni hiši preuredili v studio. Niti predstavljata si ne, kako zelo jima je April hvaležna za to. Staršem tega niso omenile, saj bi se razjezili. Na nek nacin ima tudi April dve plati, le da svojo divjo stran izraža le z glasbo.

April je dokaj visoko dekle, z rjavimi lasmi ki ji vedno prosto padajo po obrazu med igranjem kitare. Vedno je urejena in s seboj nosi nasmeh. Ni obsedena s svojim videzom, a vseeno izgleda neverjetno. Njene temno rjave oci so globoke in ce ves, da ima tudi ona slabo plat, ki jo izraza z glasbo, v njenih oceh lahko vidis to slabo plat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Spoznaj Nialla! Ni piflar, ni bad boy, ni zabavljač, ni ženskar ampak vsi ga pozdravljajo. Ker je preprosto on! Vsak dan je drugačen a hkrati isti kot prejšnji dan. Šola mu kar gre, bad boy je kadar je jezen, zabavljač je vsak dan, saj rad vidi da nasmeji ljudi in jih osreči, ženskar pa ni, ker ljudi nerad spravlja v slabo voljo. Svojega brata Grega rad spravlja v slabo voljo, a on je izjema. Njegovi starsi so ločeni in żivi z bratom in mamo. Hodi v šolo (a ne v isto kot April!). Zelo rad ima šport, predvsem košarko, ki jo tudi trenira. Ker ni tako zelo visok je "brzič"- hiter član ekipe, ki na tabli viša številko z zadetimi dvokoraki.

Niall ima malo svetlejše lase in oceansko modre oči, globoke kot ocean, v katerih bi se lahko utopil. Marsikateri punci prav te oci zmehčajo kolena. Ni tako zelo visok, a vseeno zelooo čeden. Vedno je urejen in vedno izgleda lepo.

Toda April ni tako zelo zlato dekle.
In Niall ni tako zelo prijazen in prijeten kot se mogoče sprva zdi.

Vcasih prvotno mnenje o človeku vara.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za zacetek zgodbe potrebujem tri nexte.
Upam da vam je všeč.

Kaksni naj bodo nexti?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. marec 2015
u188813
u188813
neeext
16. marec 2015
u187631
u187631
Neeeext
16. marec 2015
Next
17. marec 2015
Neeext
17. marec 2015
Začetek je fajni...rocks
Pa PROSMMM naj ne pristaneta takoj skupi!
Naj se vleče in naj bota dolgo prijatelja..
Pa naj bo "bad boy" ker je s tem se bolj seksikissing
Pa čimprej NEEEEEXXXXTT! clap
17. marec 2015
u187514
u187514
Fajn bi bilo če bi imela malo več bralcev...ampak rekla sem da next pride po treh nextih in tukaj je!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
April

Sedim na vlaku, pri oknu in opazujem premikajočo se okolico. Sem sama v kupeju. Ne vem zakaj potujem z vlakom. Mama ima dovolj denarja da bi mi plačala taxi, ali me celo sama peljala. A ne. Potovati moram z vlakom! Kar naenkrat pa se je vlak začel ustavljati. Prva postaja od začetka poti. Čakam da bo kdo vstopil-a ostanem sama, kot tudi ze v šoli. Usoda želi, da sem povsod sama. Še dobro da imam Emo.

Je moja najboljša prijateljica. Skupaj se smejiva in v oporo mi je, ko jo potrebujem. Pohvali me, ko pohvalo najbolj potrebujem in vedno ve kaj mora storiti. Ko pa sem tako razmisljala, je vstopil nek fant.

Bil je dokaj visok, blond lasje, lepo je bil oblečen in dobro je izgledal. A to ni bilo pomembno. Tako ali tako se noben fant ne zanima zame.
Svoj pogled je usmerila proti oknu. Toda fant zavračanja ni bil vajen in je zacel.
"Zdravo."
A April ga je še vedno ignorirala.
"Veš, lepo je odzdravljati."
"Vem, živijo."
"Moje ime je Niall, in tvoje?"
"April. Ali je sploh pomembno? Ko bom izstopila iz vlaka, ali boš že pred mano izstopil ti, me boš pozabil in jaz bom pozabila tebe."
"Mogoče...a lahko se pogovarjava in tako bo hitreje minilo."
"OK, veš, si prvi fant, ki me je sam od sebe ogovoril-ne za stavo ali kaj podobnega."
"Res?"
V odgovor mu je le pokimala.
"Žal mi je."
"V redu je."
"Mi poveš kaj o sebi?"
"Sem April, stara sem 18 let, živim za glasbo. Igram električno kitaro in imam jo pri babici in teti. Klasično imam doma, toda ker bom med počitnicami pri babici in teti, jo imam seboj."
"Zato imaš torej ta kovček?"
"Ja, zdaj mi pa še ti povej kaj o sebi."
"Sem Niall, star sem 18 let in živim za košarko. Čeprav sem dokaj nizek sem nepogrešljivi del ekipe. Bi mi zaigrala kaj na kitaro?"
Odprla je kovček in vzela prve note ter besedilo. S prsti se je počasi sprehodila po strunah, nato pa začela igrati hitro in veselo pesem. Napisala jo je, ko se je začela družiti z Emo. Ko je nehala peti je Niall začel.
"Uau, zelo lepo poješ. Toda te pesmi še nisem slišal."
"Vem, ker je to moja pesem. Moje besedilo, moja melodija. Oboje sem napis..."
Ostala je sredi stavka ker...
Za nadaljevanje 4 nexte...pa če lahko prosim še malo oglašujete. Hvala če boste...
18. marec 2015
u187514
u187514
nwm kaj je z drugo slikico, jo bom naložila še enkrat, upam da bo delala

18. marec 2015
u187514
u187514
ker je ful mejhna naj bo pa tale, torej Ema:

18. marec 2015
u187631
u187631
Next
18. marec 2015
Ful dobr pises...
polubu jo booo!
Al pa neki romanticnegaarocks
Ne skrbi...sj boš dobla vec bralcev...
sj si komi zacela pisat...
sam naj bo velik zapletov..
in naj nebota dougo ne skupi..
sj poljubi pa to ja ...pa mogoce skupi spita..
sam dougooo nea ne bota skupii! hwalayes
okj...NEXXXXXXXT!!! clap
18. marec 2015
Next
18. marec 2015
neeext hitro da boš nextsla ker kil pises
18. marec 2015
u191140
u191140
nneexxtttttttttttttttttttttt
19. marec 2015
u173906
u173906
dej piši next, pomoje bo zdle v vlak pršla kera njena sošolka
al pa ka
hwala za link
next
21. marec 2015
u187514
u187514
tnx za vse nexte, pohvale...next posvečen lilolilo, če bi tut kera druga mela posvečen next naj napiše in željo ji bom uresničila
Ostala je sredi stavka, ker se je naenkrat vse začelo tresti in vlak seje sunkobito ustavil. Trenutek zatem sta že sedela v temi. Zmanjkalo je elektrike. Poskušala sta odpreti vrata, ki so bila zaprta in se niso želela odpreti ker so bila avtomatska. Ko si stopil pred njih so se odprla in se čez nekaj časa, ko si bil ti že daleč stran od njih zaprla. A ko ni bilo elektrike, so bila zablokirana! In tako bosta morala ostati zaprta v tem kupeju še nekaj časa, morda celo več ur! Počasi sta se vsedla nazaj vsak na svojo stran, zaprla oči in razmišljala kaj storiti.
"Hmmm, kakšen je tvoj priimek?"
"Trevino, zakaj?"
"Ah, kar tako. Moj je Horan."
"Super. A nikar ne pozabi kaj sem prej rekla. Ko bo eden od naju izstopil se ne bova nikoli več videla, ostal bo le spomin. Pa še ta spomin se bo izgubil."
"Pravi spomini nikoli ne umrejo."

Ni mu odgovorila, le ostala je tiho in mu zrla v oči. Kaj kmalu je ugotovila, da njegove oči sploh niso modre. So neke posebne barve, za katero ni izraza. Niso modre, absolutno niso rjave ali zelene, niso mešanica ampak nek prekrasen odtenek modre.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po eni uri in nekaj odpetih pesmih je Niall začel:
"Ali...Jaz...Ali lahko zapojem skupaj s tabo?"
"Ti bi..."
"Vem daje neumna ideja, pozabi."
"Če si tega želiš pa poskusi."
Podala mu je besedilo, se usedla poleg njega, da bi ga videla tudi sama.
"Začela bom, ko boš pripravljen pa se vključi, ok?"
Samo pokimal ji je in ona je začela peti. Nekaj časa je pela potem pa se je zraven vključil še en nebeški glas. Od začetka sploh ni vedela kaj se dogaja, ko pa je dojela, da to poje Niall je pozabila kaj mora igrati. Nehala je brenkati po strunah in nehala je peti.
"To..."
"Vedel sem da nisem dober, ampak da sem tako slab, da sem te zmotil se mi pa ni niti sanjalo. Žal mi je."
Ves osramočen je želel oditi ko se je spomnil, da sta zaprta. Rahlo je zardel in bil vesel da je mračno.
"To je bilo perfektno. Imaš tako popoln glas! Bi zapel še eno?"
Obrnil je list in tokrat seje vključil že takoj. Dva angleska glasova sta prepevala skupaj, v duetu. Ko sta zapela že vse pesmi katerih note in besedila so bila v kovčku sta zapela še nekaj pesmi, ki sta jih poznala oba in tako ostala skoraj brez glasu. Zaprta sta bila že več ur v majhnem prostoru. April je že začela grabiti panika, saj ni preveč marala zaprtih prostorov. Poklicala je teto, da bo zamudila, ker z vlakom stojijo na mestu, ker je zmanjkalo elektrike. Po opravljenem telefonskem klicu pa je začela korakati gor in dol po kupeju. Upala je, da ji bo to pomagalo, a je situacijo le še poslabšala, ker je sedaj bil nervozen tudi Niall.
"Nehaj, prosim, ubijaš me,"
je rekel še dokaj mirno. A nič se ni spremenilo, le še nohte si je začela gristi.
"Nehaj se sprehajati po kupeju."
Tokrat je že govoril malo glasneje, a zopet ni bilo učinka. Poskusil je še tretjič:
"Nehaj hoditi gor in dol po tem jebenem kupeju!!!"
Tudi tokrat so njegove besede naletele na gluha ušesa, zato je vstal, jo prijel za roke in se z obrazom počasi približal njenemu. Čutila je rahlo sapo na svojem vratu in to je je malo pomirilo. Zazrl se ji je v oči, nato pa svoje ustnice počasi približal njenemu ušesu in zašepetal:
"Lepo prosim nehaj hoditi gor in dol po kupeju."
Presenečena in vznemirjena zaradi vsega kar se je zgodilo v zadnje pol minute mu je le prikimala. Zopet ji je gledal v temno rjave oči in svoje ustnice približal njenim.
"Dobro, potem boš zdaj nehala?"
Zopet je prikimala, zato se je umaknil in usedel nazaj na svoj prostor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
5 nextov za nadaljevanje
21. marec 2015
u187631
u187631
next
21. marec 2015
Next
22. marec 2015
u173906
u173906
next
22. marec 2015
My gosh..
kak seksi..
čimprej NEXXT!
rocksclapyes
22. marec 2015
Next
22. marec 2015
Pet nextov je...
HITR NEXT! yes
22. marec 2015
Pet nextov je...
HITR NEXT! yes
22. marec 2015
u187514
u187514
ok
22. marec 2015
NeeexT! big-smilie
23. marec 2015
u187514
u187514
Tuki je next, trudla sem se in upam da vam bo všeč...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Toda ti...jaz..."
April je presenečena - zaradi tega kar se je pravkar zgodilo, razočarana - ker je na koncu sploh ni poljubil in malo prestrašena, ker je že tako dolgo v majhnem prostoru. Zato je izgubila dar govora. Vedela kaj želi reči, a njena usta se niso želela premikati in govoriti. Na drugi strani pa je bil Niall ponosen nase, ker je uspel April pripraviti do tega, da ni vedela kaj reči. Pozorno je opazoval April, ki je nepremično stala sredi kupeja. V trenutku so se prižgale luči in vlak je sunkovito speljal. Končno! Toda zaradi takšne hitrosti je April kar vrglo na stol in Niall si ni mogel kaj, preprosto se je moral zasmejati. April je po dolgem času želela nekoga udariti. Vsi so se ji vedno smejali, ne glede na to ali je bil dogodel smešen ali ne. Niall se ji ni želel posmehovati ali se norčevatiiz njene nesreče, dogodek je bil preprosto smešen. A njegov smeh si je April napačno razlagala. In to je bila kaplja čez rob. Dovolj je imela vsega in skočila je iz sedeža, pripravila pest ter dokaj natančno namerila Niallovo ramo. Seveda jo je, ko ga je udarila bolela roka, a bolečina je bila vredna, ko je zaslišala Niallov stok bolečine.
"Zakaj ti je bilo tega treba."
"Veš, vsi se mi smejejo, ne glede na vse, ne glede na to ali je to smešno ali ne."
Želela je ostati trdna, a se je spomnila vseh žaljivk, ki so letele vanjo z vseh smeri v šoli, spomnila se je kolikokrat so ji po tleh vrgli zvezke, da so se ji potem lahko smejali, medtem ko jih je pobirala. Po licu ji je stekla prva solza, ki ji je sledila še ena.
"Veš, mislila sem, da si drugačen, a pravkar si pokazal da nisi. Vsi se norčujejo iz moje nesreče. Vsi se smejijo moji nesreči."
"Jaz...nisem hotel...samo...poglej. Nekateri ljudje bi se smejali skupaj z mano, če bi se jim zgodilo kaj takšnega, a če se ti vsi neprestano smejijo te razumem."
"Ne razu..."
Utihnila je ker jo je tokrat zares poljubil. Počasi, nežno, z njegovimi mehkimi ustnicami. Ni vedela kaj naj naredi. Nikoli še ni imela fanta, nikoli se še ni poljubljala. To jebil zanjo drug, drugačen nov svet ki ga ni poznala. Niall je svoje ustnice le malo odmaknil od Aprilinih, njen obraz prijel v svoje roke in čisto potiho rekel:
"Razumem te, verjemi mi."
April ni vedela kaj naj reče. Prej se je želela dreti nanj, sedaj pa bi ga rada spet poljubila. Kljub temu, da o tem ni imela pojma ji je bilo poljubljanje z Niallom všeč. Toda razmišljala je tzno in pravilno ter se vsedla nazaj na svoj sedež. Nekaj minut sta sedela v tišini, nato pa je April začela:
"Kako?"
"Kako kaj?"
"Kako me razumeš? Kaj čutim ko me drugi zasmehujejo?"
"Ko sem začel trenirati košarko sem bil zelo slab. Karkoli sem delal so se mi smejali. Smejali so se če sem zadel ali zgrešil, skrivali so mi opremo, enkrat celo preluknjali mojo žogo. A jaz sem vztrajal. Redno sem obiskoval treninge in vadil. Ne bom rekel, da me to ni prizadel in na meni pustilo sledi, ker je. Še danes mi je hudo, ko se spomnim kaj vse so počeli. Vztrajnost me je pripeljala sem. Kjer sem zdaj. Sem nepogrešljivi član ekipe. Na tekmah dam največ košev. V ekipo je prišlo veliko novincev. Tudi njih zafrkavajo kot so mene, a jaz jih pustim pri miru. V oporo sem jim, spodbujam jih in pohvalim, ko jim kaj uspe. Zaradi tega sem včasih tarča posmeha, a ker bem da delam prav, se na njih ne oziram."
"Aha."
Naenkrat pa se je iz zvočnika zaslišal sprevodnikov glas.
"Postaja številka 3. Prosimo da izstopite vsi potniki, katerih postaja je postaja številka 3. Postaja številka 3."
"To je moja postaja. Lepo te je bilo spoznati Niall."
Proti njemu je že molila roko, v kateri ni držala kovčka s kitaro. Podal ji je svojo roko.
"To ni bilo potrebno''
''Jaz mislim da je bilo. Adijo. Za vedno.''
Niall se ji je nasmehnil.
''Ne reči če ne veš. Se vidiva ob sedmih.''
''Kaj???''
Zopet se je oglasil sprevodnik.
''Zadnji poziv za potnike ki izstopijo na postaji številka 3.''
''No pa pojdiva. Nikar ne pozabi, se vidiva ob sedmih...''
April ni vedela kaj naj reče. Zadnji trenutek sta izstopila iz vlaka in Niall je odkorakal stran. Do April je prišla teta in jo napadla.
''April! Tako me je skrbelo zate. Ali si vredu? Podaj mi kovčke. Babica ti je doma že pripravila palačinke, ki jih imaš najraje. Nekaj ti morava še povedati, ampak naj ostane presenečenje.''
Vzela ji je kovčekiz rok, April pa se ni želela ločiti od svoje kitare in teta ni vztrajala, saj je vedela, da bi ta boj izgubila. Pustila ji je da svojo kitaro nese sama. Vse sta zložili v avto, April je še enkrat pregledala vso postajo, a Niall ni videla. Kot da bi se razblinil v zrak! A je vedela da se ni. Nekam je odšel in ob sedmih ga bo spet videla. V vsem času, ko sta bila skupaj se ji ni niti enkrat zlagal, zato mu je nekako verjela. Teto jo je ves čas vožnje nekaj spraševala, a je sploh ni poslušala, čeprav se je vedno veselila pogovora z njo. Razmišljala je, če bo res videla Nialla ob sedmih. Teta je opazila da je april zamišljena zato jo je le vprašala:
''Si se v zadnjem tednu zaljubila?''
April ji je odkimala.
''Ne.''
Ko sta prispeli v hišo, je bila April zelooo utrujena. Pojedla je polovico palaičink, ki so ji bile namenjene, se šla tuširat in že ob šestih je na postelji zaspala. Ni vedela kaj se dogaja v kuhinji, ali kateremkoli drugem prostoru. Sredi noči pa se je zbudila, ker je morala na stranišče. Želela je odpreti vrata v kopalnico, a ta so bila zaklenjena. Zakaj za vraga so zaklenjena? Vsa zaspana, oblečena v mehka in prozorna oblačila za spaje je pobutala po vratih.
''Od kdaj se zaklepamo v kopalnico?''
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
5 nextov za nadaljevanje, ker mam kazn bodo zdej nexti bolj na redko...
23. marec 2015
OMG! popoln next je! <3
NeeeeexT!!!!!!!!!!
23. marec 2015
u187631
u187631
next
23. marec 2015
u173906
u173906
next
23. marec 2015