Bila sem le še njihova ljubiteljica. Nisem mislila, da bo en mali tweet zavedno spremenil moje življenje. Bila nisem nič posebnega. Bila sem le 17 letno dekle, ki je velika fanica benda One Direction. Roke se dotaknejo, pogleda se srečata. To, je bilo nekaj posebnega zame.

Kliknila sem mali rdeč X V kotu mojega prenosnika. Pravkar sem gledala noro smešen video dnevnik One Direction. Če sem imela slab dan, sem šla gledat 5 fantov. Vse sem oboževala, ampak moja posebna snežinkica je bil Niall. Bil je moj Irski srček z čudovitmi blond lasmi in modrimi očmi. Nisem mogla odvrniti pogleda od njega.

Ja, tole je zeloooo kratko. Če dobim 5 nextov bom prevajala naprej, drugače neham.17. januar 2014
u142227
u142227
next
17. januar 2014
Preden se je iz druge strni slišal tisti skoraj, da hrapav glas je zazvonilo trikrat. »Ja?« se je zaslišalo iz druge strani »Harry« sem tiho siknila v telefon » pridi k meni čez noč?« slišala sem vzdihovanje »Ne morem, pravzaprav sem ravnokar spal!« je siknil tisti hripav glas iz druge strani, lahko bi vedela saj sem ga klicala ob treh zjutraj »Prosim.« sem ga rotila, še naprej. Slišala sem glasno vzdihovanje in drsanje copatov po tleh, na liniji. »Bi rada z mano spala?« seje zaslišal namigljiv posmeh. Kotički mojih ustnic so se privihali v nasmeh »Seveda da!« sem siknila, in prekrila navdušenje. »Poredna si! Pridem čez deset minut.« sme zaslišala ponovno njegov glas. Nekam popačen, kar predvidevam da se je oblačil. »Gola ležim pod rjuhami.« sem mu namignila, pri tem pa si okoli prsta vrtela pramen las. »Potem pa pet minut.« sem ga slišala reči, medtem pa sem že slišala hitro premikanje po njegovi sobi.
http://www.igre123.com/forum/tema/p.s.-i-hate-you-(harry-styles-prevod)/64850/1
+ rečm, ne oglašvt in to vs/ te spodbudi k oglašvanju -.-
17. januar 2014
nekst
18. januar 2014
neeeeeeeeeeeext
18. januar 2014
u173635
u173635
nekst
19. december 2014
Next
19. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg