Heey! Ime mi je Teejch in sledi mi nekaj norega... Lahko izberete iz naslova. Moja BFF je Nina (Nincha). Vedno mi stoji ob strani in seveda jas njej tud. Zlo rade se družma še s dvema puncama ki sta najini BF. To sta Natalie in Rose. Vedno tičimo skup, gremo po šopingih, se zabavamo,... Na naši šoli je tud en fant, ki mi je ful ful ful ušeč pa smo dost skup, sam za zdaj sma še v prijateljski coni.

Če bom to zgodbico pisala dalje in vam bo všeč vam morm povedat, da bom dogajanje vsatvila v **. Npr. *vstala je in odšla k vratom, pogledala čez okno* rekla mi je da zunaj mrgolisivih senc meni pa je bilo vse čisto. Upam, da vas ne moti.

Boš Bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. oktober 2011
Use se je zacelo tistega dezevnega dne, ko se me moji pravi starsi (se zdaj nevem kdo so) v pasji kosari pustili pred vrati Brelinove ul. 3 . To je bila sirotisnica :\ Na men so pustili sporocilo in majhnega plisastega medvedka z enim ocesom. Na sporocilu je pisalo : Ne moremo skrbeti za njo, zato vi opravite najino delo. No ja sporocila nisem napisala jas, drugace bi bilo zelo zelo dolgo... Nehimo s sporocilom in gremo k nadaljevanju zgodbe. V sirotisnici sem bila prisiljena ziveti 6 let, nato pa sta me posvojila dva ljubeca cloveka na katera sem zlo navezana : Andrea in Max Dawson.
06. oktober 2011
Next?
26. april 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani