heej
začela bom pisat zgodbicooo
ta zgodba bo predvsem za najstnike in najstnice
jas pripovedujem...moje ime je lara moje živlenje ni lahko.Preselila sem se v veliko mesto težko je blo amapk vredu.Našla sem dva vredu prijatla Anjo in Petra.Peter je presnetooo lepp popolen in nora sem najega.Anja pa se ukvarja s svojim videzom nikoli ni zadovoljna pa če ji rečeš da je lepa.


(to sem jas lara)


(moja anja)


(mojj lepi peter no ko bi vsaj bil )

Peter trenira košarko.
31. december 2014
neeeeeeext *o*
31. december 2014
še en neext pa nadeljujeem :*
31. december 2014
bomm nadeljevala ker mi po zasebcu puno pišete....
prijatli smo od vse od te ko sem se preselila v novo šolo.Anja Peter in jaz smo med poletnimi počitniicami naskrivaj popivali in kadili.Anja in Peter sta šla v trafiko in kupila škratlico čikov jas pa sem od doma prinesla 1 liter vina in soka.preden smo odšli smo se basali s zvečilnimi tako da nas starši niso zalotli.
Pogovarjali smo se in se odločli kaj če bi šli v toplice zdaj ki je tako toploo iskala sem vse možne načine da dobim anjo stran od naju z petrom in upala sem da peter čuti enako do mene kot jas do njega.
Naslednji dan smo se dobili pred toplicami.po eni uri tunkanja in plavanja smo šli se sončit ampak anja se je uvita v brisačo ulegla na ležalnik-.- anja je odšla na wc in bila sem sama z petrom.bila je tišina kot na pokopalihšču zbrala sem pogum in vprašala petra če me namaže po hrbtu z kremo za sončenje peter je z veseljem me namazau amapk krema se mu je preveč usipala na moj hrbet bila sem vesela saj se me je lahko dotikal dlje časa.In naenkra me peter vpraša če bi ššla z njim v kinoo sama brez anje.Z veseljem sem rekla jaa.skrbelo naju je za anju ki je en čas že ni blo iz strnišča šla sem pogledat in vidla anjo z fantomm.
31. december 2014
next
31. december 2014
neeeext *o*
31. december 2014
next
31. december 2014
u79327
u79327
NEEEXT

ahahah to je smešnu, da si prnesla 1 litr vina in soka ahahaha

drugač pa itak NEEEEXT

ej, sori da oglašujem samo res bi mi prišle prou tekmovalke....res hwala pa iskreno se opravičuj, lahko vračate oglaševanje hvaaalaaa <3<3<3<3

http://www.igre123.com/forum/tema/top-model/77763/1
04. januar 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani