Hej sem Tea in živim v Londonu, stara sem 17 let in obužujem partyje.

En večer sem imela polno glavo družine, ki se neprestano prepirajo in derejo. šla sem na sprehod in med sprehodom sem zagledala fanta, ki mi sledi. meu je rjave kodraste lase in zelo postaven. medtem ko sem ga opazovala sem se spotaknila v kamen in padla...hitro je pritekel in me dvignil v naročje. čudno sem gledala in rekla če me lahko spusti na tla..spustil me je in vprašal če sem vredu, odvrnla sem mu da sem ..takoj mi je podal roko in se predstavil: harry me veseli in sem mi je nasmehnil..jaz sem tea in sem mu nasmeh vrnila...nedaleč stran je bila klopca in prijel me je za roko in odpeljau do nje in se vsedel..rekel mi je z njegovim čudovitim glasom naj prisedem...seveda sem, saj se niti nisem zavedala da govorim za tako lepim fantom...
jst-J, harry-H
H:kolko si stara?
J:17 ti?
H:18 sem bil prejšni teden
Jhh vse najbolše z zamudo
Nasmehnil se mi je in v trebuhu sem začutila metuljčke, dalje sva govorila dolgo v noč nato pa me je mami poklicala vsa panična kje sem in če sem vredu..rekla sem da pridem za 10minut domov. Harry je biu žalosten ker sem mogla it domov. objeu me je in objem sem mu vrnila, hotel me je poljubiti a sem se mu odmaknila, na uho mi je zašepetal da se ob meni počuti zaljubljenega. nasmehnila sem se mu in mu iz žepa vzela telefon in vtipkala mojo telefonsko številko in se poklicala da sem si jo shranila tut jst. rekel je da me bo pospremil do doma...ko sma pršla do doma me je poljubil na lice in zaželel lahko noč enako sem mu odvrnla in šla sem v hišo. Takoj sem klicala Emeli, ki je moja najbolša prjatlca..zbudila sem jo in je bila jezna..vse sem ji povedala in bila je tako vesela za mene. ko sem prekinla sem se stuširala in šla spat z mislijo na Harry-ja.
*JUTRO*
ob 10sem se zbudila oblekla sem se in šla jest kosmiče. na facebooku sem dobila prošnjo za prijatelstvo in bila je od Harry-ja. takoj sem sprejela...ob 6zvečer me je poklical harry če greva na sprehod. dobila sva se pri tisti klopci na kateri vsa sedela včeraj..prinesel mi je belo vrtnico..čutla sem da ga postajam imeti rada ob njem sem se počutila varno in srečno. prijel me je za roko in odpeljal me je do plaže...usedla sma se na mivko in gledala sončni zahod. Objemal me je preko rame tako da sem slonela ne njemu..ko se je noč spustila sma se ulegla. ležala sem na njegovih prsih in poslušala sem kako mu bije srce. božal me je po hrbtu nato se je naenkrat vstal in me dvignil kot princeso močno sem se ga ovila okoli vratu. na uho mi je zašepetal da me ima rad. v srcu sem čutila toplino in biti ljubljeno. jst mam tut tebe rada. poljubil mi je vrat in me spustil. zazrl mi je v oči. njegove rjave oči so me gledale. poljubil me je in objel okoli bokov. začelo me je hladiti zato sem rekla če greva domov počasi. ker ni hotel iti me je samo objel da mi je postalo toplo. ura je bila 11 in mami me je spet klicala naj pridem domov. mogla sem it. poljubila sem ga in šla. še preden sem prišla do doma sem dobila sms od harry-ja in napisala mi je da me ima rad in da si želi da bi bila zdaj zraven njega.

*čez 1mesec*

Mami in ati se bota ločila in sem zelo žalostna in potrta..res je da imam dost kreganja in vsega samo tega pa nisem hotla. poklicala sem harry-ja naj pride k meni. čez pou urce je harry že zvonil na vrata. odprla mu je mami in mu rekla naj gre kar gor v mojo sobo..niti potrkal ni samo prišel je in me je objel močno in rekel zašepetal naj ne skrbim dokler imam njega. zvečer je harry šel domov. ker je pozabil pri meni denarnico sem tekla za njemu da mu jo dam nazaj. ko sem ga zagledala sem videla kako se poljublja z drugo punco. vrgla sem mu denarnico pod noge in tekla kolikor sem mogla v svojo sobo. tekel je za mano in kričal : TEA POČAKAJ!! nisem se ozirala samo tekla sem. ustavil se je na robu parka. jokala sem celo noč. res sem mislila da je on dober da ni samo navaden kreten! ampak sem se zmotla. zjutri ko sem se zbudila sem mela 10neodgovorjenih in 2sms-sa od Harry-ja. prebraala sem jih in v njih je pisalo :
1.
tea ni bilo tako kot je zgledalo. nisem te prevaral. to je bila moja bivša ki me hoče nazaj na vso silo, jaz nje nočem..ljubim te!
2.
tea oprosti mi prosim pridi danes ob 2popoldne v park na najino klopco prosim te
ljubim te!

nisem vedela kaj naj...

bo tea šla?
mu bo oprostila?
next?
18. maj 2013
Mora it
Mogoče čez nekaj časa
neeeeeeext!!!
18. maj 2013
*tea*
če grem v park kako naj mu verjamem da ne vleče za nos naju obe? da mu je res ona samo bivša in da ma res rad samo mene? kako mu naj povem da se mami seli v ameriko in da morem iti z njo?
morem ga videti.
*V PARKU*
na daleč sem ga videla kako sedi na najinem mestu z belo vrtnico, najraje bi mu stekla v objem in ga poljubila močno. ampak najprej naj vse razloži!
ko sem prišla bližje sem ga videla objokanega. *ali joka zaradi mene? ali je to samo krinka? nevem...najbolje da vprašam.
J: hej, a bi mi prosim razložil stvari?
H: tea, oprosti mi. to je bila moja bivša ki si me želi nazaj. poljub mi ni pomenil nič. jaz si želim samo tebe in ljubim samo tebe *joka*
J: nikoli te še nisem videla takšnega in js mam tut tebe rada samo kako naj ti verjamem? da ne vlečeš obeh za nos?
H: ljubim te! odkar sem te tukaj videl prvič nemorem nehati misliti na tebe. še ko spim te sanjam. nemorem več brez tebe.
J: no toliko o tem, moja mami se seli v ameriko in moram iti z njo.
H: NE! jaz nemorem bit brez tebe..
objel me je tako močno, da nisem mogla dihat. začutila sem da me ima harry resnično rad in da mu ni vseeno za mene.
H: pridi k meni prespat danes, prosim te.
J: z veseljem samo da mami vprašam.
*pokliče mami in ta privoli*
J: lahko grem..samo po stvari grem domov ok?
H: ne bom ti jast posodil stvari.
J:uredu
odšla sva k njemu..skupaj sva si naredila večerjo, jedla sva pico. smejala sma se in objemala. nikoli še nisem bila tako ljubljena..prosila sem ga če prinese nekaj za pit. in prišel je z vodko in dvema kozarcema...vsakem je natočil in jaz sem spila prvo iz kozarca in nato sem kar iz flaše. napila sem se. začel me je poljubljati po vratu nato pa mi je slekel majico in me odnesel v spalnico. tudi jaz sem mu slekla majico in nato sem mu odpela gumb na hlačah in sem ga slekla..tudi on je isto naredil..poljubljau me je pousod. začela sem mu slači boksarce a takrat je on trdo rekel: NE! nadeljevala sem a se ni dal..začela sem ga 'tepsti' ker ni hotel. zjutraj sem se zbudila v modercu in spodnjicah in nisem imela pojma kaj se je zgodilo ponoči. prosila sem ga naj mi razloži in zato mi je.
*harry-jeve misli*
tako močno si je želim a bi bila jezna če bi se včeraj pustil. rajši jo imam tako kot je. kot pa da bi včeraj se pustil in bi bila jezna!
ko mi je vse razložil me je božal po trebuhu in sem zaspala nazaj. on pa me je objel da me ni zeblo. ko sem se zbudila ga ni bilo. kuhal je že kosilo. bila sem presrečna da ni bilo nič ker nebi vedela kaj se je zgodilo.. ljubim ga! medtem ko je kuhal sem ga prestrašla in ga objela od zadaj..obrnil se je in me poljubil. ko sva pojedla sva gledla grozljivko Hiša iz voska. na momente me je bilo strah in sem se stisnila k njemu. proti večeru sem šla domov. pospremu me je in poljubil pred hišo..nato je prišla mami na vrata in se zadrla da naj se že enkrat spakiram da jutri greva. zašepetala sem mu da nočem it. hočem biti s tabo do konca življenja! pobegniva skupi prosim te...

bosta Harry in Tea pobegnila?
kako bo reagirala mami če tee nebo doma jutri?
next?
18. maj 2013
next
19. maj 2013
Nexxxxtttt
26. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeeext
29. maj 2013
neeeeeext
30. maj 2013
u125375
u125375
Next
26. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!
A bi kira brala?!
http://www.igre123.com/forum/tema/you-are-my-destiny-%28ff-one-direction%29/57992/1
06. julij 2013
u136975
u136975
Neeeeeext
07. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani