Napisala bom novo zgodbo! Upam da boste brali in da vam bo všeč.
___________________________________________
Zgodba govori o 18-letni Kaji Dalass. Z mamo in očetom se je preselila v slovenijo. Zaradi očetvove in mamine služve.Prej so živeli v avstriji.Mami je ime Hannah, očetu pa Justin.
Jaz Kaja:
http://longhairstyleshowto.com/wp-content/uploads/2013/02/hair63.jpg
Mami:
http://m.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_1280_1024/public/2013/11/06/ashlee_rtxzldq.jpg?itok=6yfMw_EF
Oče:
https://img.rtvslo.si/upload/zabava/nort.jpg

Opis-
Sem Kaja Dalass. Stara sem 18 let. Imam dolge svetle lase in velike modre oči. Sem trmasta in malo sramežljiva. Ko sem hodila v šolo v Avstrijo sem imela veliko prijateljev. Imela sem najboljši prijateljici Saro in Ello. Imela sem tudi simpatijo Justina. Ima kratke rjave lase in velike rjave oči. Ampak zdaj bo vse drugače. Nebom ga videla vsak dan. Tudi vsak teden, mesec ali celo leto ne. Jutri je prvi dan šole. Nova šola, novi prijatelji, novi sošolci. Ne veselim se preveč. Upam da bom imela kaj prijateljev.
______________________________________________________________________________________
Next?
21. januar 2017
u220684
u220684
Next
22. januar 2017
Bom kar nadeljevala. lanatiger hvala za Next
_________________________________________
"Jutro" se zadere mami iz kuhinje. Takrat ugotovim da moram čez 1uro biti v šoli. Vztanem in se komaj privlečem do kopalnice. Umijem se po obrazu, si počešem lase in si naredim make-up. Ko sem končno urejena se še oblečem v hlače in majico.
http://data.whicdn.com/images/33984853
Privlečem se do kuhince in na pultu pojem zajtrk. Šla sem si samo še po torbo in po čevlje.
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/ceneje/www/images/products/mother/1024/563/563923-5.jpg

http://hairstylism.com/wp-content/uploads/2016/04/adias-superstars-88.jpg
Zagledam da je do začetka pouka še samo 20min. Hirto se odpravim proti šoli. Tja pridem 5min do začetka pouka. Ko sem stopila v razred sem malo pogledala nove sošolce in sošolke. Fantje so bili kar lušni. Punce pa nekatere tudi. Usedla sem se v zadnjo vrsto. Takrat je vztopila učiteljica. Ko me je predstavljala razredu sem videla da me vso gledajo. Malce me je bilo sram, saj sem mislila da je z mano kaj narobe. Končno je bilo konec pouka. Hitro sem pospravila stvari in odhitela proti vratom. Pred vrati me je ustavil sošolec. Nisem vedela njegovega imena ampak bil je najbolj luškan fant v razredu. J-jaz S-sošolec
J: "Oprosti res, morala bi biti malo pazljiva"
S: "Vbistvu jaz nisem pazil meni oprosti"
J: "Saj je vredu, nič hudega"
S: "Nisem se ti še predstavil. Sem David Cameron."
Nasmehnil se mi je in me gledal v oči. Tudi jaz sem ga gledala v oči. Podala sem mu roko. Segel mi je v roko in mi v roki pustil listek. Nasmehnila sem se mu in mu rekla "Grem domov. Se vidiva jutri" Enako je storil on. Poklicala sem taxi saj se mi ni dalo peš. Ko sem prišla domov sem odhitela v svojo sobo. Razprla sem listek, ki mi ga je prej dal David. Na njem je pisala njegova telefonska številka. Dodala sem ga na facebooku, instagramu in snapchatu. Tudi on me je dodal. Na messenger mi je napisal sporočilo.
D- "Hej ❤"
J- "Hej"
D- "Kako si kaj?"
J- "Vredu pa ti?"
D- "Tud vredu! Hej a grema u park?"
J- "Ja lahko ob kolkih pa?"
D- "Čez pol ure pri jezeru?"
J- "Ok, se vidiva"
Pojedla sem kosilo in se preoblekla v to:
https://31.media.tumblr.com/59f9ceaa974d6ab3d6eeb15813a788ce/tumblr_inline_n9cq3f4Tln1s6k485.jpg
Odpravila sem se v park. Bil je skoraj pred mojo hišo. Zagledala sem ga na klopci. Verjetno me je že čakal. Pristopim do njega in se mu pozdravim. Sedla sem k njemu. On pa ne je že odkar sem prišla gledal.
J- "Je kaj narobe?"
D- "Ne samo čudovita si!"
J- "Hvala enako!"
Še vedo me je gledal. Začela sem pogovor. Dolgo sva se pogovarjala o različnih temah in ugotovila sva , da sva si podobna. Poslušava isto glasbo, gledava iste filme, pijeva isto pijačo on jeva isto hrano. Nisem pa izvedela ali je samski ali pa ima punco. Takrat je do naju pristopila ena punca. Enakih let kot midva. Pozdravila se le Davidu. Mislila sem da je to njegova punca zato sem se raje umaknila. David se je hitro poslovil od nje in stekel za mano. Ko jr končno prišel do mene me je pogledak v oči in prijel z dlanmi moja lica. Nežno me je poljubil.
http://data.whicdn.com/images/23304496/tumblr_lzgfgmZtIR1r3tph9o1_500_large.jpg
Ko sva končla se se mu samo nasmehnila.
D- "Oprosti, nisem moral več zdržati"
Da nebi še dalje govoril sem mu jaz poljub vrnila. Objel me in takrat me je po telefonu poklicala mama naj pridem domov. Poslovila srm se in nato stekla domov.
Morala sem narediti domačo nalogi potem sem si pa še z bff Ello. Ura je bila 10. Bila sem utrujena zato sem zaprla računalnik in zaspala.
_________________________________________
_________________________________________
Next? Rabim 2 za nadeljevanje.
23. januar 2017
u220684
u220684
super zgodba Next
25. januar 2017
Pišem s telefonom in mi včasih kakšne druge črke napiše. Hvala za Next.
__________________________________________________________________________________
Kosilo je bilo okusno. Alex se predlagal, da bi lahko jaz in Bella skupaj prespale pri njima. Nebi bilo prostora na postelji zato se je David za eno noč odselil k meni Bella pa k Alexu. Umila sem se in so počesala lase. Prižgala sem televizijo. Medtem ko se je David umival sem spekla kokice.
~Bella~
Ko sem prišla k Alexu me je že čakal z coca colo in kokicami. Bil je brez majice. Verjetno se je ravno umil saj je imel okoli pasu brisačo. Vse kar je imel v rokah je položil na mizo in stopil k meni. Dal mi je en poljub in nato še en in se en. Prijela sem ga okoli vratu on pa me je dvignil in nesel v spalnico in me dal posteljo. Takrat sva prenehala s poljubljanjem. Na uho mi je zašepetal da me ljubi. Tudi jaz sem mu rekla isto. Ulegel se je nazaj na mene in mi slekel majco in hlače. Bila sem damo v spodnjem perilu. Slekel mi je še spodnje perilo nato pa še sebi umaknil brisačo. Čez nekaj sekund je ze bil v meni. Bilo mi je prijetno. Mislim da je tudi njemu bilo saj sva oba dihala naglas.
__________________________________________
2 mesca kasneje-
Z Alexom in Davidom smo še vedno bili na morju. Odločili smo se da bomo še ta teden ostali na maldivah. Z Davidom sva se še vedno ljubila. Tudi Alex in Bella sta se. Tako je hitro minil ta teden. Morali smo spakirati vse stvari, ki smo jih imeli. Okoli pol 12 smo se odpravili proti cesti, ki ni bila daleč oddaljena od naših nišic. Alex in David sta še sqmo vrnila ključe jaz sem pa medtem poklicala taxi. Taxi nas je odpeljal do letališča. Čez uro smo bili na letališču. Tam smo se že skoraj vkrcali ko je po mikrofonu pilot rekel, da so danes vsi leti odpovedani. Hitro sem tekla na recepcijo in rezervirala sobi v hotelu, ki je spadal k letališču. Na srečo sta bili sobi ena ob drugi. Alex in Bella sta bila skupaj v sobi in jaz in David. Umili smo se in prižgali televizijo. Ura je bila 9. Ker smo bili že vsi utrujeni smo legli v postelje. David me je še enkrat strastno poljubil. Poljub je bil dolg in moker. Jas sem mu vrnila poljub. Ulegek se je na posteljo poleg mene. In skupaj v objemi sva zaspala.

http://data.whicdn.com/images/44713788/391989_407865572608372_178338094_n_large.jpg

__________________________________________________________________________________
Ta Next je bil malo krajši, kar danes nimam najboljšega dne in sem že utrujena.
25. januar 2017
u221182
u221182
Next
18. februar 2017
u220684
u220684
Next
18. februar 2017
Naenkrat zaslišim piskanje. Pi, pi, pi,pi,... Nekdo pride v sobo. Več jih pride. Odprem oči in takrat ugotovim da sem vse to sanjala. Čisto vse. (1 Next niso sanje) oče je prišel v sobo. Jaz sem bila vsa zadihana. Zaklicala sem "Kaj se mi je zgodilo? Zakaj sem tukaj". Oče mi je mirno rekel da sem bila v komi 5 let. Torej sem zdaj stara 23 let. Kaj se mi je zgodilo? Ali sem vredu? Kje sploh sem? Zakaj mami ni tukaj? Zakaj nisem na morju? Kje je David pa Bella in Alex? Kje so ostali ljudje? Nič nisem vedela. Videla sem megleno. Seveda saj že 5 let nisem gledala, kaj šele hodila. Oče mi je povedal-
"Z tvojo mamo sta imele nesrečo. Ti si nasrečo preživela. Čakali smo da se zbudiš. Ampak se nisi. Dihala si! Nisi pa se premikala, govorila ali gledala. Padla si v 5 letno komo. Zaradi tebe se je ubila tudi Sara. Ella se je tudi hotela ampak so jo poslali k psihiatru. Zdaj je že doma. Hotela si iti na novo šolo. Ampak zjutraj ko te je mama peljala v šolo sta imeli prometno nesrečo. Torej nisi bila v šoli. Vse ostalo si sanjala. Tvoje sanje so bile čudne. Nadzorovali smo jih s pomočjo posebnega stroja. Najprej si bila v šoli nato naenkrat na morju. Z Davidom sta se spoznala v šoli in pozneje še enkrat na morju. Nihče od tvojih sanj ne obstaja. Torej David, Bella in Alex ne obstajajo."
Zaprla sem oči in si vdihnila in seveda izdihnila. Zdravniki so mi dali inekcijo. Z tem sem pozabila vse svoje sanje. Torej zdaj obrstajajo oče, mama, Sara, Ella in Justin. No brez mame in sare ker sta mrtvi. Tudi moji ostali sorodniki so umrli. Vbistvu sem na svetu poznala samo očeta, Ello in Justina. Zdaj sem nazaj v Avstriji. V Slovenijo ne bomo več šli.
~1leto pozneje...leto 2017~
Končno sem si opomogla. Zdaj vem govoriti in tudi hoditi. Stara sem 24 let. Vem lahko bi imela fanta ampak kaj hočem. Videla sem da mi je prišlo pismo. Pismo sem dobila leta 2012. Bilo je od Justina. Pisalo je takole-
Draga Kaja. Všeč si mi že 2 leti. To sem skrival saj sem mislil da imaš fanta
Zdaj vem da ga nimaš. Rad te imam in vedno te bom imel. Poljubček Justin.
Tudi jaz ga imam rada. Veselim se saj bom šla danes k Elli in Justinu.

_________________________________________
Oprostite za krajši Next!
Next?
19. februar 2017
u221182
u221182
Next
19. februar 2017
u220684
u220684
Next
20. februar 2017
Justin mi je še vedno všeč. Mislim da ima punco nisem pa prepričana. Komaj čakam da vidim Ello. Z Justinom sva prijatelja. Samo prijatelja in nič več. Oklekla sem si kratke hlače in majco. Poklicala sem taxi. Dogovorili smo se da gremo kar k Justinu domov. On je itak sam doma in tam bove tudi prespale. Vzela sem si še nekaj oblačil. Taxi me je že čakal. Ko sem prišla pred njegov dom sta me čakala na terasi. Hitro sem Elli stekla v objem. Kasneje sem tudi Justina objela. Oba sem pozdravila nato pa sem naenkrat vprašala če nima punce. Bila sem srečna ker je ni imel. Zdaj imam vsaj jaz priložnost. Pa kaj saj mi je že 5 let všeč še več. Elli in Justinu sem povedala kaj se je zgodilo. Na koncu zgodbe sta me samo objela. Ello je klicala mama naj pride domov. Ona ne bo prispala pri Justinu. Šli so na morje. Ker se je že temnilo sva šla raje noter. Justin je prižgal televizijo in spekel kokice. Jaz sem ga samo opazovala. Prišel je do mene in me pogledal v oči. K- kaja( jaz) J-justin
J- "Nekaj ti povedati!"
K- "Tudi jaz"
J- "Začni!"
K- "Pa ne ti povej prvi"
J- "No vbisvtu..mislim...lušna...si..."
K- "Kaj?"
J- "Hočem reči...všeč si mi..in to že dolgo"
K- "Hotela sem isto reči!"
Ni minilo 5 sekund ko me je Justin poljubil. Poljub je bil nežen in hkrati tudi strasten in moker. Po 1min poljubljanja me je še objel. Jaz sem se mu samo smehljala. Odložila sem nahrbtnik in se vrgla na kavč. Justin je prišel do mene in me dvignil. Položil me je na tla on pa je kavč spremenil v posteljo in prinesel blazine in vzglavnike. Spet sem se ulegla na kavč. Nasrečo me je tam pustil. Ravnokar se je začela grozljivka. Bilo je tako grozno da sem se skrila pod blazino. Ko je bilo grozljivke konec sem se končno odkrila. Justin je preklopil na nekaj bolj romantičnega. Pogledala sem ga on pa se mi je nasmehnil. Prijel me je okoli ramen in jaz sem se mu stisnila v objem. Tako sva bila 10min nato pa me je začel poljubljati. Najprej me je po glavi nato po vratu. Dvignil me je in me dal na njegove noge. Začela sem ga poljubljati po vratu in po ustnicah. Imel je parfum, ki ke omamno dišal. Objela sem ga in ga še naprej poljubljala. Slekel mi je majico. On je bil že brez majice samo v hlačah. Odpela sem mu pas in tudi gumb. Jaz pa nisem imela pasa. Tudi on mi je odpel gumb in slekel hlačke. Tudi sam si je slekel hlače. Začel me je poljubljati strastno a nežno. Bila sva samo v spodnjem perilu. Odpel mi je modrček in slekel spodnjice. Vse to je prekinil telefon. Že najmanj 30 sekund ne zvonil. Justin je pogledal kdo ga kliče. Bila je Ella. J-justin E- ella
J- "Ja?"
E- " Pridem k vama spat"
J- "Ja a pa ne greš na morje"
E- "Zaradi neurja so zaprte avtoceste"
J- "Kdaj prideš?"
E- "Čez 15min"
J- "Čakava te!"
In kdo je bil sem ga vprašala. Ella. Čez 15min bo tu. Justin je prihitel k meni in me poljubil. Nežno. Vprašal me je če bi bila njegova punca. Takoj sem privolila. Oblekla sva se.

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼Next?
22. februar 2017
Next
23. februar 2017
u220684
u220684
Next!!Kok časa že ni nexta!
23. april 2017
Next
01. maj 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani