Spet sem nazaj!!!

Po dokončanih in tudi nedokončanih zgodbah, sem se odločila, da zopet začnem s pisanjem. Danes sem brala svoje stare zgodbe in sem zopet dobila željo po pisanju, tako da vam predstavljam svojo novo zgodbo. Potrudila se bom, da bo drugačna in bolj "odrasla". Uživajte ob branju!
Prvo poglavje

»Najlepša hvala,« sem zamomljala vozniku in mu v roke potisnila nekaj bankovcev. Previdno sem se skobacala iz zadnjega sedeža in pazila, da pri tem ne bi strgala popolnoma nove obleke, kupljene zgolj za ta dogodek. Pogledala sem po zadnjih sedežih, če sem kaj pozabila in še zadnjič pozdravila taksista, preden sem zaprla vrata in gledala, kako se avto izgublja v prometu. Obstala sem pred velikimi vrati, skozi katera so hodili pari, urejene gospe srednjih let in mlade ženske, ki so več kot očitno iskale pozornost z dolgimi oblekami z globokim dekoltejem in prevelikim razporkom. Prišle so na najbolj odmeven dogodek te jeseni, zato, da bi si lahko oči napasle na mladih in uspešnih poslovnežih in večer nadaljevale v njihovi postelji.
Jaz nisem bila ena od njih. Moja obleka je segala do vratu, končala pa se je pri tleh, brez razporkov in dekoltejev. Še vedno je bila prelepa, zlata, obdana z drobnimi kristalčki, ki so bili vredni več, kot polovica mojega stanovanja v Londonu. Nisem prišla z namenom, da bi lovila samske lepotce, vendar sem bila tukaj na željo mojih staršev. Sovražim kako nadzorujejo moje življenje in me potisnejo do tiste točke, ko se ne moram sama odločati o zadevah. Tudi o prisotnosti na tem dogodku se nisem odločila povsem samovoljno. Znano je, da uspešne in predvsem nesramno bogate poslovneže, ki del svojega bogastva vsako leto namenijo dobrodelnemu plesu, spremlja cela njegova družina. In zato sem tu.
Vstopila sem. V hodniku me je pozdravil fant, ki je vzel moj do tal segajoč plašč in ga spravil v garderobo. Punca, ki je stala nekaj metrov naprej, oblečena v poslovna oblačila, mi je podala kozarec šampanjca in se mi prijazno nasmehnila. Ozrla sem se po dolgem hodniku, ki se je na koncu razpiral v ogromno plesno dvorano in razmišljala, če ljudje sploh vedo, da ves ta blišč, za katerega oče skrbi skoraj dva meseca pred samim dogodkom, ne odraža našega družinskega življenja.
V dvorani so bile ob steni razporejene mize s pogrinjki za osem oseb. V sredini je stal velik svečnik, pod njem pa šopek najboljših rdečih vrtnic. Po celem prostoru se razlegal glas pevcev in jazz melodij. Kar nasmehnila sem se ob misli, kako je vse popolno. Poskrbljeno za vsako najmanjšo pozornost.

»Kate, končno si tukaj,« me je z jeznim pogledom pozdravil oče in me očetovsko objel – vse za dobro mnenje ljudi, ki so naju opazovali.
» Mislim, da sem bil jasen, ko sem ti povedal, da se ples začne ob šesti uri in ne sedmi, ob kateri si prišla ti.« Hotela sem se opravičiti, čeprav vem, da nisem kriva. Kaj pa je enourna zamuda v primerjavi z dolgo nočjo, ki me čaka.
»In prosim, ne uporabljaj več javnih prevozov. Kakšen vtis pa bodo dobili ljudje o nas. Doma imamo zaposlenega voznika, ti pa se pripelješ v taksiju.« Zopet je razočaran, kot že neštetokrat poprej. Normalni očetje tega sploh ne bi opazili. On pa je bil pozoren na vse.
»Kakorkoli, prosim, da greš z mano. Nekoga bi ti rad predstavil.«
13. februar 2016
u105006
u105006
Iiiihihihi ok vem da nisem komentirala tvojih prejšnih ampak če si ti spet začela pisat bom pa še jaz začela komentirat... Tko da tale zgodba je awsome!!! Vprašanje: bo zayn tudi notri? Samo vprašam..
NEEEEEEEEEEXT!! Next
13. februar 2016
Nisem se še odločila kdo bo imel glavno vlogo, pusti se presenetit
13. februar 2016
dobr začetek
Next
13. februar 2016
Next <3
13. februar 2016
Next Next
13. februar 2016
Next
13. februar 2016
neeext!
13. februar 2016
Nnnnneeeeeeexxxxttt je kul se mi zdi!
13. februar 2016
Next
13. februar 2016
Še preden objavim nov del, bi vam rada pokazala "naslovnico" zgodbe. Upam, da vam je všeč

13. februar 2016
Next
13. februar 2016
neeeeeeeext!
13. februar 2016
u193093
u193093
Next nova bralka
13. februar 2016
Neext
13. februar 2016
neext!!
13. februar 2016
Neeeeext
14. februar 2016
Neeeeeeeeeeext
14. februar 2016
u196293
u196293
Next
14. februar 2016
Neext
14. februar 2016
Oki Next
14. februar 2016
Next hitrr**
14. februar 2016
u201358
u201358
Next
14. februar 2016
u201358
u201358
Pa se jz vprasam:
Bo Liam tud noter??
14. februar 2016
nnneexxttt
14. februar 2016
Najprej hvala za toliko ogledov Objavljala bom verjetno 2x na teden, če mi uspe večkrat, toliko bolje
One direction v tej zgodbi ne obstaja, vendar so posamezniki in poskusila bom vključiti vse.
P.s. Če poznate kakšno dobro zgodbo tuki na igrah mi v zasebno sporočilo prilepite link. Hvala!
Drugi del

»Kakorkoli, prosim, da greš z mano. Nekoga bi ti rad predstavil.« Ozirala sem se okoli sebe in čakala, da bo do naju prišel kakšen starejši gospod, ki bo razlagal o delnicah in poslovnih ponudbah, jaz pa bom z narejenim zanimanjem to poslušala. In nisem se motila.
»Kate, prosim dovoli mi, da ti predstavim Richarda Greena.« Vljudno sem mu ponudila roko in se mu skromno nasmehnila.
» Richard je eden boljših med nami,…« je priliznjeno rekel oče in se zasmejal, kot da je bila to najboljša šala. In Richard se je nasmejal nazaj. Verjetno neke vrste poslovni humor. Hvalijo drug drugega in jih potem obrekujejo, ko jih ni zraven. Tipično!
»…, je vodja podjetja Green Company in se zanima za nakup deleža našega podjetja. Združili bi različne oddelke in Richard bi bil eden od vodij v naših pisarnah. Meni se zdi to odlična zamisel. Kaj praviš Kate?« Pravzaprav nimam svojega mnenja. Poslovne zadeve me niti približno ne zanimajo, čeprav sem primorana kazati zanimanje za to stroko že od svojega petnajstega leta, ko mi je oče nekega večera napovedal, da moja prihodnost temelji na vodenju našega družinskega podjetja. In jaz nisem mogla kar podreti njegovih sanj. V šoli sem se trudila, da sem imela najboljše ocene, pa čeprav je zato trpel moj socialni svet. Vpisala sem se na ekonomsko fakulteto, kjer sem študirala poslovne vede – vse da bi ugodila očetu. In zdaj sem se začela spraševati, kaj je on naredil zame. Poleg tega, da mi je dajal denar, kar meni ne pomeni veliko. Nikoli nisem dobila starševske podpore, topline in ljubezni. Vsaj ne na takšen način, kot bi si jo želela.
»Zdi se mi odlična ideja, oče. Mislim, da bi našemu podjetju koristila nova poslovna moč in nekaj svežih obrazov.« Stvar, ki sem se jo naučila med obiskovanjem očetovih sestankov in zabav, je bilo postavljanje zadovoljivih odgovorov. Oče je mojster v tem. Vedno pove tisto, kar bi njegova stranka ali poslovni partner rad slišal. In to vodi v uspešen posel.
»Kate, naj ti razložim zakaj bi bila združitev smiselna, čeprav menim, da ti to popolnoma razumeš,…« In točno v tem trenutku sem ga nehala poslušati. Moj obraz je še vedno sporočal, da me njegovo nakladanje neznansko zanima, misli pa so bile čisto drugod. Vse do tedaj, ko sem na svoji rami začutila roko. Obrnila sem se in zagledala postavnega fanta, ki ga nisem videla nikoli prej.
» Se opravičujem gospoda, vendar bi to damo rad povabil na ples.« Opazila sem, da očetu ni do tega, vendar ni rekel ničesar. Richard je pokimal in končno sem lahko odšla stran.
Neznanec mi je položil eno roko okoli mojega pasu, z drugo pa roko pa je prijel mojo. Njegov prijem je bil ravno prav močan, da sva lahko zaplesala. Glasba je bila mirna in skorajda romantična. Vsekakor preveč intimna za prvi ples, pa vseeno.
»Hvala, da si me rešil,« sem se mu nasmehnila.
»Predvideval sem, da potrebuješ pomoč,« je odgovoril in me zavrtel na plesišču. Priznam, fant zna plesati. In to precej dobro. Odlično, bi rekla. Na plesišču nisva bila sama, a se mi zdi, da so vsi opazovali samo naju.
»In si zaslužim zato vsaj tvoje ime?« Pokimala sem.
»Kate Quinn. Zdaj mi dolguješ svoje ime še ti.« Nasmehnil se je in šele takrat sem opazila njegov popoln obraz. Prelepe oči in očarljiv nasmeh.
»Harry Styles, me veseli.«

14. februar 2016
Prelepe oči in očarljiv nasmeh....se je že začelo.....
14. februar 2016
neeext!
14. februar 2016
neext!!
14. februar 2016
u193093
u193093
Next
14. februar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani