Oky, tole je moja četrta z zgodbica.
Govori o najstnici, ki ima kot vsaka najstnica probleme s sošolkami in seveda ima bff. ni priljubljena, ampak v življenju se ji naenkrat vse spremeni. to je zgodba, ki napisana mal po moji RESNIČNOSTI.
UPAM, DA VAM BO VŠEČ. PO VSAKEM NESTU NOM VESELA KOMENTARJA.
18. avgust 2012
Sedela sem v zadni vrsti in gledala v zvezek, ki je bil že popolnoma počečkan z srčki, napisi kot naprimer:I love u. bila sem zaljubljena, a moja predraga sovražnica mi ga je spet ˝speljala˝. Ime ji je Lindsy in res jo sovražim. edina oseba na celi šoli je Kate. jst pa sem Amy.˝Gospodična Amy!!!!˝ me je iz sanj prebudila učiteljica ali Krpa, kot jo kličeva midve z Kate(nekoč je vrgla enemu mulču krpo v glavo-blo je za umret smešn)˝Ja?˝sem bolj rekla kot vprašala.˝Če, te še sam enkrat vidm, da neslediš pouku, te bom peljala k revnateljici!˝ ah ja seveda me bo. to mi je že trinajstič obljubila.˝Kate? kaj je tako smešno?˝ je spet težila Krpa.
18. avgust 2012
mal krajši next, ampak bom drugič mal dalšga.
Jst:Kate:
in še Krpa:


18. avgust 2012
Če vas zanima nisem ni rekla ker je zazvonilo. ˝Amy, greš danes zraven na zabavo? Nick jo prireja!˝˝Ah, Nick...˝sem rekla bolj potiho, ampak Kate je slišala in se nasmejala.˝No, greš?˝˝Nevem mami bom prej oprašala.˝˝Oky˝ glede tisteka z Nickom...
28. avgust 2012
Nick oz. jst sem v Nicka od prvega dne na naši bedni gimnaziji. tak zlo je cute. ampak tega nesmem mislt, ker je zame nedosegljiv. njegova punca je Nell. moja in Kateina največja sovražnica. vedno zafrkava.
kmalu po kosilu, ki ga skoraj vedno nesem v celoti nazaj, sva z Kate odšli domov. nej povem da ne živiva tako daleč od doma, čeprav naju včasih pelje kateri izmed staršev. moja dva sta ločena in jaz živim pri mami. očeta še dobro niti ne poznam. ločila sta se ko sem imela štiri leta. ostala sem pri mami zaradi njenega bogastva. Kateina starša živita skupaj(srečnica ona) in Kate ima starejšega brata Toma. tudi on je eden tistih fantov, ki osvajajo skoraj vsako punco.
ko sem prišla v hišo sem si želela samo prho in posteljo. nevem kaj mi je a zadnje čase res veliko spim. seveda ni šlo brez tega,da ne pogledam na fb če je kaj novega. Dodala sem nekaj prijateljev in nato odšla spat.spala sem dve ure in zato je že dišalo iz kuhinje. naj povem, da nikoli ne kuha moja mami, ker ona ima podjetje in pride domov res zelo pozno. kuha kuharica, ki mi je skoraj kot druga mama. imela sem okus po spanju in to sem sovražila, kot tudi moje razmršene lase. ˝Gospodična Amy, kosilo!˝je prijazno potrkala na vrata kuharica Marta.˝Marta mi lhko rečeš vsaj enkrat Amy¨˝ Ja, prav, čeprav vaša mat...˝˝Me nezanima, kaj hoče moja mati! in ne me vikat!˝˝prav˝je rekla in že odskakal apo stopnicah v kuhinjo. zavidam ji. stara je 61 let in še vedno je kot najstnica. ko sem šla v kuhinjo je pot moj nos zadišalo po palčinkah in neki specijaliteti, ki mi jo je Marta pripravila vedno, kadar je imela čas.

najina hiša:
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://slike.planet-lepote.com/xinha/slike/razno/recepti/palacinke_jagoda.jpg
28. avgust 2012
http://www.gophoto.it/view.php?i=http://slike.planet-lepote.com/xinha/slike/razno/recepti/palacinke_jagoda.jpg moje palačinke
28. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg