Z mojo bff ❣CAT AND 1D❣ sva se odločili, da bova napisali še eno zgodbo o 1D.
Moje ime je Larisa, moja bff pa je Loly, ponavadi jo kličemo kar Lol.
To sem jaz:
in to je Lol:
ko dobiva vsaj dva nexta začneva pisati

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. februar 2013
u73962
u73962
next!
23. februar 2013
Kasneje nebom mogla napisati next zato bom zdaj..
»Upihni svečke in si nekaj zaželi« mi na moji zabavi reče BFF. Kaj si naj zaželim? Seveda počitnice v Londonu, da bi spoznala 1D, da bi spoznala ljubezen svojega življenja... »Si že končno ?« me iz sanj prebudi moja BFF Larisa. Vendar naj se predstavim, ime mi je Loly, ampak vsi me kličejo LOL. Zaradi filma LOL. Končno upihnem svečke in skopaj z Lariso se objamve .»Končno sve obe polnoletnivi« tega sem zelo vesela, saj sem celih 5 mesecev mlajša od Larise. Na moji zabavi sta moja starša in starša moje BFF in seveda celo sorodstvo z mojo mlajšo sestrico. Moji mlajši sestrici je ime Layla. Do mene stopita moja starša: »Zdaj ko, si polnoletna moraš skrbeti zase,...« in seveda vse kar rečejo starši. Čakam in končno dočakam, ko mi rečeta »Tvoje darilo«. Odvijem papir in zagledam, dve letalski vozovnici za London!!! In vstopnici v VIP sobo, kjer so One direction. » Najboljša sta !!« jima zakličem in padem v objem. Takoj vem, koga bom povabila s sabo Lariso. Skačeve kot nori, midvi samivi v Londonu kjer bove spoznali 1D, kaj še hočeve.
23. februar 2013
Aja...
To je moja mlanjša sestrica:stara je 13 let
23. februar 2013
next
24. februar 2013
****Larisa****
Bila sem na Lolynem rojstnem dnevu, kajti danes je končno tudi ona upihnila 18 svečk. Od staršev je dobila čudovito darilo, namreč dve vozovnici za v London in dve vstopnici v VIP sobo, kjer bodo One direction! Če ne bi vedela, da bo s sabo vzela mene, bi bila kar malo ljubosumna... Še nekaj časa skačeva kot nori, nato pa moram domov kajti ju3 je spet šola, ampak na srečo je zadnji šolski dan!! Ko smo prišli domov sem letela v kopalnico in se uredila za spanje. Še nekaj časa nisem mogla zaspati... Premišljevala sem kako bo to vse potekalo v Londonu, nato pa sem utonila v globok spanec. Zbudilo me je zvonenje budilke. Vstala sem in se pripravila za v šolo.
Oblekla sem:Kar naenkrat plane v sobo Lol in se dere ''Se zavedaš da greva čez 3 dni v London!!! OMG nemorem verjeti!!'' vprašam jo ''Kaj pa ti počneš tu tako zgodaj? saj je komaj 7.00...'' ''Sorry ampak tako sem vznemirjena....'' Skupaj sva se odpravili v kuhinjo kjer sve si nekaj pojedle in se odpravile v šolo. Šli sva peš kot vedno, saj nimava daleč do šole. Po poti sva si prepevale pesmi od 1D
''To-o-uch
You get this kind of ru-u-ush
Baby, say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah'' sva peli. Tako sva bili zatopljeni v petje, da sploh nisem opazila, da so mi iz torbe padli ključi. Kar naenkrat me nekdo prime za ramo. Jaz se obrnem in zagledam najlepšega fanta na šoli ''Mislim, da so tvoji'' in mi pomoli ključe. ''oh, pa res, hvala, sploh nisem opazila de sem jih izgubila'' izjavim. Nekaj časa se gledava iz oči v oči, nato me pa vpraša...
Ta fant (ime mu je Blaž):


24. februar 2013
neeeeeeeeeeext
24. februar 2013
*****Lol*****
Res, škoda da je bila jutri spet šola, saj je mogla Larisa kmalu oditi.. Vse sem pospravila in šla spat, vendar sem se komaj zdaj zavedala, da imam 18 let !!! Kar pomeni, polnoletnost..
Bila sem zelo vesela.Nisem mogla zaspati.Cel čas sem premišljevala, kako bo na koncertu, kako se bove zabavali...Zaspala sem, vendar ni dolgo trajalo.Že ob 7.00 sem se odpravila k Larisi. Seveda ona ni bila tako vznemirjena kot jaz. Skupaj sve zajtrkovali.Nič ni lepšega kot je to, da zajtrkuješ s svojo BFF.Takoj po zajtrku se je šla oblečti. Jaz sem se tako oblekla:
http://kkots.org/wp-content/uploads/2012/02/pink-prom-dresses.jpg
Lahko bi rekli, mojo najljubšo obleko. Na poti v šolo, si prepevave. Imam izreden posluh to mi je rekla učiteljica solo petja, prav tako kot Larisa. Jaz igram kitaro in klavir, vadim pa še solo petje.V šoli sem odličnjakinja prav tako Larisa. Vendar, se jaz morem za najvišjo oceno bolj potruditi.Prepevali sve in sploh nisem opazila, da se Larisa pogovarja z Blažom. Ustavila sem se in ju počakala.Blaž jo je nekaj vprašal vendar sem bila predaleč da bi slišala, približujeta se mi...
Hmmm.... Kaj mislite bo Lariso vprašal Blaž ?
24. februar 2013
nwm
neeeeeeeeeeeeeeext
24. februar 2013
****Larisa****
Nekaj časa se gledava iz oči v oči, nato me pa vpraša ''Greva danes na pijačo?'' ''ja, seveda, lahko'' sem izjavila. Zmenila sva se da se dobiva po šoli. Pomežiknil mi je jaz pa sem prepričana, da sem zardela Lol me je že čakala malo naprej in pohitela sem k njen. Z navdušenjem sem ji povedala ''Blaž me je povabil na pijačo po šoli!'' Obe sva zacvilili ''iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!'' Pogledala sem na uro in videla da je že 5min do 8.00. ''Joj, morava pohiteti'' sem rekla in skoraj stekli sva proti šoli. Ko sva prišli do šole sva ugotovili, da je moja ura pokvarjena in da je ura komaj 7.30. Začeli sva se smejati... Do naju je stopila Laura in čestitala Lol za 18. rojstni dan. Nato pa naju je še vprašala ''Zakaj se tako smejita? Kaj je tako smešno?'' Samo spogledali sva se, rekli pa nisva ničesar. Laura je najina prijateljica. Sicer si nismo ravno BFF ampak se rade družimo. Laura je zelo zabava. Ko smo skupaj se skoraj ves čas smejimo. Skupaj smo odšle do omaric. Ves čas smo se pogovarjale o 1D. Z Lol sva ji ravno hoteli povedati za London, ko je Lol iz omarice padel listek. Na njem je pisalo...
a) Kaj mislite je pisalo na listku?

Laura:


25. februar 2013
neeexxtttt
nwm ka je pisal na listku
+nova bralka
25. februar 2013
Končno je prišla Larisa.Moje prvo vprašanje: "Kaj te je vprašal ?" Sveda cela nasmejana pove: "Bi šla z mano na pijačo? Ja to me je vprašal!" Skupaj seveda cvilive kot norivi. Če priznam se mi Blaž malo vidi. Ok, koga slepim vidi se mi zelo, te njegove oči pa kako je prijazen... Priznam to je bil nož v moje srce vendar, nisem hotela kaliti sreče Larisi.Ok, bila sem ljubosuna, vendar sem vedela da si je po tem ko jo je prizadel Filip, zasluži kaj boljšega.

Filip
No, ko sve končno prišle v šolo, sve tam srečali Lauro.Je moja druga BFF in vse si povemo. Saj bi mogoče šla z nama v London, vendar ima veliko obveznosti po tem, ko je postala svetovna prvakinja v plesu. Je zabavna in nasoloh vse. Ravno sem ji hotela povedati za London, ko mi je iz omarice padel listek. Padel je na tla in sem ga pobrala. Na njem je pisalo: " Danes ob treh, pri Cruy's pizza.Se vidiva !" Nisem mogla verjeti, fant me je povabil ven.In to na romantičen kraj.Ok, ni ravno romantičen ampak je ok. Takrat smo skakale po hodniku kot nore. Bila sem zelooooo vesela. Povedala sem ji za London, in rekla je: "Saj bi šla z vama vendar ne morem ker moram veliko trenirati pa še v tistem času imam neko prvenstvo." Laura bi prišla na moj rojstni dan vendar je imela neko prvenstvo. Saj ji ničesar ne zamerim, težko je biti svetovna prvakinja. Vsedle smo se v klop. In se še naprej pogovarjale. Takrat pa je prišla Lany.Bila je naša sovražnica. Vse naredi, da me ne bi bile vesele. Včasih se mi zdi da samo mene sovraži Lauro in Lariso pa samo zato, ker se z mano družita.

Lany


25. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. februar 2013
****Larisa****
Na njem je pisalo: ''Danes ob treh, pri Cruy's pizza.Se vidiva!'' Bila sem zelo vesela za njo. Ko smo šle po hodniku je Lol Lauri povedala za London. Na žalost ne bo mogla iti z nama kajti takrat ima neko prvenstvo. Prišle smo v učilnico (pravočasno, kar je skoraj malo nenavadno, kajti skoraj vedno zamudimo) in se vsedle v klop. Nato je do nas prišla Lany. Joj kako jo sovražim. Z njo so sami problemi. Vedno nam kvari užitke veselja. 'Upam, da ne ve nič o tem, da greva z Lol v London' sem si mislila. ''Kaj bi rada Lany?'' jo vpraša Lol. ''Nič takega, samo sem vas prišla malo pogledat. Slišala sem da gresta v London.'' je rekla nama z Lol. ''Ja res je. In?'' jo vprašam, ona pa se obrne in odkoraka stran. ''Samo, da je odšla'' reče Laura, takrat pa v razred vstopi učitelj. Imeli smo uro matematike. Bilo je tako dolgočasno, da sem skoraj zaspala. Po tej uri smo imeli še nekaj dolgočasnih ur nato pa končno počitnice!! Ko smo odhajale iz šole smo bile zelo dobre volje. Jaz sem se poslovila od prijateljic, kajti pred šolo me je že čakal Blaž in skupaj sva odšla v lokal in naročila pijačo. Pogovarjala sva se o vsem mogočem kar naenkrat pa me je Blaž vprašal: ''Ali bi bila moja punca?'' bila sem v šoku in nisem vedela kaj naj mu povem. ''amm, joj nisem pičakovala tega, ampak ja!'' Rahlo se je nasmehnil in se mi približal ter me poljubil. Bilo je kod, da bi sanjala. To je bil moj prvi poljub <3
-next?
27. februar 2013
neeeeeeeext
28. februar 2013
*****Lol****
Upala, sem da ne ve za najino potovanje v London.Ampak, ve... Ignorila sem jo, saj nima smisla. Pri pouku bi skoraj zaspala.. Končno konec pouka ! Larisa je hitro pobegnila. Midve z Laura pa sve šli k meni domov. Priklopila sem radio in seveda sve poslušale 1D. Kaj pa bi drugo.Prebrskali sve celo mojo omaro te obleke so prišle v poštev za moj zmenek, vendar katero naj izberem ?Ali to ?
Na koncu sve se odločili za prvo. Pa je odbila tretja ura. Vsa nestrpna sem se odpravila. Tam sem zagledala Blaža ? Pa saj nemorem verjeti.
Moj obraz ko mi to pove:Pride do mene. Reče mi : "S Lariso se ni izšlo. To sporočilce je vrgel v tvojo omarico moj frend.. Napisal sem ga že pred letom." Saj nemorem verjeti ! Odpravila, sva se notri v picerijo. Žal mi je za Lariso. Vem, da je potrta. Blaž me naenkrat vpraša : "Bi bila moj punca ?" Naenkrat se zdrznem. Ali lahko to naredim Larisi ? Opravičim se in odhitim z telefonom na wc. Larisi napišem :
Žal mi je, da se vama z Blažom ni izšlo..
Nekaj mi ni več všeč na Blažu. Občutek imam, da se laže..
28. februar 2013
Next ?
Hvala vsem, ki to berete !
01. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. marec 2013
next
01. marec 2013
Vsem se opravičuje 1D fan <3 , ki žal zaradi pomankanja časa zaradi šole, nemore napisati next...
Vsem za opravičilo..


03. marec 2013
Kot je že ❣CAT AND 1D❣ povedala se opravičujem za pozen next
****Larisa****
To je bil moj prvi poljub <3 Blažu se je nekam zelo mudilo, zato me tudi ni pospremil domov. Malo sem bila užaljena ampak razveselila sem se že ko sem se spomnila, da sem zdaj njegova punca Ko sem prišla domov sem pogledala na telefon (kot ponavadi) in videla sporočilo od Lol. Pisalo je ''Žal mi je, da se vama z Blažom ni izšlo...'' Bilo mi je zelo čudno, zakj mi je Lol to napisala Odgovorila sem ji ''O čem pa govoriš?? Ne razumem... Zakaj se nama ne bi izšlo?? Blaž me je vprašal, če bi bila njegova punca <3 Neveš kako sem vesela... Seveda sem sprejela. Hmm. Mar nisi na zmenku na slepo (kot bi lahko temu rekli)?? Kdo je ta fant?? No zdaj te nebom motila, ampak ko pideš domov me pa takoj pokliči, da mi vse poveš. Ah še boljše, pridi zraven k meni. Tudi jaz ti nekaj moram povedati...'' Sporočilo sem poslala a odgovora nisem dobila. Malo mi je bilo čudno ampak, saj jo razumem, ne more si dopisovati z mano, ko pa je z fantom. Nato sem odšla na fb (facebook) Dopisovala sem si z prijateljicami. Malo smo se pogovarjale kaj bomo kaj delale med počitnicami, nato pa je pozvonilo. Pogledala sem na uro in videla, da sem bila kar dolgo na fb-ju. ''grem jaz odpret, mislim, da je Lol!'' Sem se zadrla in odhitela po stopnicah, do vrat. Odprla sem jih in zagledala...

Moj telefon:
Koga je zagledala?
Pripombe, kritike, pohvale?
Next?
05. marec 2013
neeeeeeeeext
06. marec 2013
****Lol*****
Nazaj sem dobila sms.Ta sma nisem pričakovala. O, ne Blaž se igra s čusti drugih. Pa saj nemorem verjeti. Ta nesramnež.... Kako je lahko tak... Vendar, kaj naj naredim naj ji odpišem da je bil to Blaž in da se igra s čustvi ??? Svoj telefon sem še nekaj časa držala v roki, pa čeprav sem vedela, da nebom nič odpisala..
Moj telefon :Nato sem telefon pospravila. Naredila bom to, kar bo mi prišlo iz srca. Takoj ko sem prišla iz wc-ja sem pograbila pri pulto vodo in šla proti Blažu. On seveda ni imel pojma kakšna sem lahko. Vodo sem mu zlila po glavi. "Hey, kaj ti je ?!?" me je vprašal. Nato mi je prekipelo... Zakričala sem: " KAJ MI JE ??? VPRAŠAJ SEBE KAJ TI JE... IGRAŠ SE S ČUSTVI !!! KAKO SI TO LAHKO STORIL LARISI ?? BEDAK, PA SEM TE IMELA ZA PAMETNEGA.." Vzela sem torbo in ko sem bila že pri izhodu sem mirno povedala: "Račun pa kar plačaj za vodo, ker dvomim da bo to zadnje kar boš plačal.." In odšla. Odpravila sem se proti Larisini hiši. Vendar ko sem pozvonila me je začela grabiti panika.. Kaj naj ji povem.. Kako naj gledam to ko ji bom to povedala. Kako sem mogla dovoliti, da ji je še enkrat zlomil srce...Odprla mi je..
Next ?
06. marec 2013
neeext
10. marec 2013
****Larisa****
Odprla sem jih in zagledala Lol. Nasmehnila sem se ji in jo povlekla v hišo. Odšli sva v mojo sobo in začela sem ji pripovedovati o Blažu. Ko sem ji povedala, da sva se poljubila se je skoraj zadavila z čokoladnim piškotom katerega je ravnokar jedla. Začudeno sem jo pogledala in jo poteptala po hrbtu. Zaskrbljeno me je gledala in vprašala sem jo ''Je kaj narobe?'' samo odkimala je. Takrat sem se spomnila, da je bila zmenjena z fantom. ''Kako je bila? Kdo je ta fant, ki ti je vrgel listek v omarico?'' sem jo vprašala. Nastala je popolna tišina, nato pa je Lol rekla ''No veš Larisa, amm, hmm ja no nevem kaj naj ti povem...'' Globoko je vdihnila in nadaljevala ''Larisa, veš ta fant je bil.... Blaž.'' je končno izjavila. Skoraj bi me kap. Po licu mi je priteklo nekaj solz.
[img]http://www.genspot.com/Handlers/Photos.ashx?photo_id=99721&size=L[/img]
Nisem vedela kaj naj ji povem. ''Saj to ne more biti res. Misliva istega Blaža?? Tistega, ki me je danes pred poukom povabil na pijačo?!'' Lol je le žalostno prikimala. Še nekaj časa sem bila panična in žalostna, nato pa sem se zresnila in zlobno nasmehnila. ''Imam odlično idejo'' sem rekla ''kaj če bi se maščevali Blažu?'' Preden je lahko Lol kar koli rekla sem nadaljevala ''Moj načrt je tak...
10. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeext
10. marec 2013
*************Lol*************
Kaj naj naredim ? Takrat mi je odprla. Odločila sem se molčati. Povlekla me je v njeno sobo in mi začela pripovedovati o Blažu. Bilo mi je hudo, naj ji vseeno povem ? Povedala mi je, da ga je poljubila. Skoraj sem se zadavila s čokoladnim piškotom. O, ne svoj poljub mu je podarila. Joj ! Sovražim ga... Takrat me je vprašala, kdo je bil tisti skrivnosnež. Naj ji povem in povedala sem ji. Na lice ji je pritekla solza... Smili se mi, že drugi fant jo je prevaral. No nisem povedala zakaj ji je Filip strl srece... Pravaral jo je z Lany. Takrat sem sklenila, da jo bom obvarovala strtega srca. Vendar mi to ni uspelo.
Bila sem kot ta kužek :Takrat, pa mi je rekla : "Maščevali se bove ! " Ojoj, saj pri maščevanju nisem prav najboljša. Ozirma se še nisem maščevala...
____________________________________________________________________________

Kakšno maščevanje si je Larisa izmislila ?Next ?
11. marec 2013
nexst
13. marec 2013
neeeeeeeeeeext
13. marec 2013
****Larisa****
''Moj načrt je tak: Delali bi se kot, da mi ti nisi nič rekla in bi,...'' Povedala sem ji svoj načrt in čeprav se ji to maščevanje ni zdelo najpametnejše se je vseeno odločila, da bo sodelovala, kajti Blaž je prizadel tudi njo ne samo mene. Glede na to, da bova kmalu odpotovali v London, sava se morali načrta kar takoj lotiti. ''Takoj pokličem Blaža, kajti imam njegovo tel. saj mi jo je dal ko sva šla na pijačo'' sem rekla in v roke vzela telefon ter vtipkala njegovo tel. št. Pogovor prek telefona:
(Larisa-L, Blaž-B)
L-hay, kako si?
B- O, hey! Vredu pa ti? Zakaj kličeš?
L-Jaz sem super! Greva danes ven? Na sladoled naprimer?
B- Sliši se krasno, pridem čez pol ure po tebe ok?
L- Ok se vidiva! Aja pa greva potem še na kopališče?
B- Ok, če želiš... Bye
L- Bye!
''Tako, nasedel je'' sem rekla in obe z Lol sva se zahihitali. Šli sva se oblečt in naličit.
Jaz sem oblekla:In vzela te kopalke:Ko sva se uredili je Blaž že pozvonil na vrata. ''Se vidiva, pridem takoj za vama'' je rekla Lol, jaz pa sem že stekla do vrat. Odpravila sva se do najbližje slaščičarne in naročila sladoled. Jaz sem naročila jagodni sladoled, Blaž pa čokoladnega. Zagledala sem Lol kako je previdno vstopila v slaščičarno in mi pomežiknila, kar je pomenilo, da lahko začneva izvajati načrt...

a) mnenje o zgodbici?
b) next?
14. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg