brrrrr! je zazvonila budilka vstala sem odšla v kopalnico si uredila pričesko in make up. Odšla sem nazaj v sobo in iskala kaj si naj oblečem. iščem iščem in najdem.

Ko sem le našla sem odšla po stopnica hitro zajtrkovala in odšla v šolo. odhitela sem do avtobusne postaje kjer me je že čakala Sara. pozdravili sva se in pripeljal se je avtobus.

Pozabila sem se predstaviti sem Nastja in stara sem 16let. imam mljašo sestro ime ji je Petra ki je stara 11 let in mlajšega bratca ki je star 4 leta ime mu je Nik. mami je ime Andreja očiju pa Alojz.
hodim v gimnazijo v Ljubljani da bom po končani šoli lahko postala psihologinja.
26. avgust 2012
oblečeno pa sem imela tole: http://www.polyvore.com/fab/set?id=52750558#stream_box[
26. avgust 2012
najin pogor na avtobusi:
S- Sara, n-Nastja oz jst

s: Z Jakom sva šla včeraj ven in sicer v kino. gledala sva Odpleši svoje sanje 4 v 3d.
n: aha.
s: Nastja a me poslušaš?
n; aha
s: naaastja!!!!!!!!!
n: ja kaj je a morava že istopiti?
s: ne še. kako to da si tako zasanjana? a ti Jure meša štren ha?
n: ja Jure me ni poklical že dva dni in še eporočila ni poslal, misliš da sem kaj naredila narobe? preveč povedala ali sanjarila?
s: draga Nastja mislim da bi ga morala poklicati ti. tukaj sva pridi izstopiva.
26. avgust 2012
jure:


26. avgust 2012
ko sva s Saro izstopile naju je čakal Jaka s Saro sta se poljubila in se začela pogovarjat jaz pa sem začela hoditi malo hitreje, da sem bila pred njima ko sem hodila sem Juretu začela pisat sporočilo:
heii, kje si nič se več ne slišiva.
Nastja, rtm.
27. avgust 2012
za nadaljevanje rabm 3 nexte
27. avgust 2012
next
27. avgust 2012
next
29. avgust 2012
Next je posvečen: julie in ppetre. Ker sta moji prvi bralki.
-------------------------------------------------------------------------------------
Po nekaj minutah mi napiše:
Oprosti ker te nisem poklical. sem v bolnišnici, ker sem alergičen na nekaj in mi delajo preiskave, nič mi ni. se vidiva zvečer v kinu. poljub Jure.
Ko pridem do šole Sare več ni bilo za mano z Jakom sta odšla na njun skriven kotiček mi je napisala. Pred šolo srečam Tamaro in njene prijateljice. So najbolj popularne, to si mislijo v glavnem Tamara je spala že skoraj z vsemi iz naše šole. Ko pridem po stopnicah navzgor me je pogledala in vprašala >>a dons si pa sama?> Nastja poletje boš preživela na Štajerskem.>S Saro sva imeli načrte za počitnice: morje, bazen, fanta, in party!!!!!!!!!!!!!!! Kaj pa zdaj?
29. avgust 2012
next
29. avgust 2012
hvaaaaaaaaaala za posvečen next. in nextaj
29. avgust 2012
next
30. avgust 2012
next please zelo dobra zgodba
18. oktober 2012
nexxt je posvečen Sanja22, ppetra in julie
se opravičujem za zgornji next zadnji stavek
----------------------------------------------------------------
Šola je hitro minila. Ko sem prišla domov smo šli k kosilu, po kosilu sem odšla v sobo po nekaj minutah je k meni prišla mama. Povedala mi je da grem med počitnicami na štejersko k dedku in babici, kjer bom preživela vso poletje. Ko je odšla iz sobe sem začela jokati, vsa jezna sem bila na mamo, ker mi je pokvarila vse načrte, ki sva jih imeli s Saro: morje, bazen, party in fanta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj pa zdaj?
Sari sem poslala sporočilo, e se dobiva v parku. Po nekaj minutah mi je odpisala, da lahko. Odpravila sem se v park in ji vse povedala. Po nekaj sekundah molka je prišla na dan z idejo, da bi šla z menoj na Štejersko. Sicer morja nebo, vse ostalo pa si bova že priskrbeli je rekla. Fanta pa lahko prideta za nama. Ko sem prišla domov je mama kuhala večerjo. Prišla sem k njej v kuhinjo in ji povedala novico. Privolila je in mi povedala, da tam party, bazen in vse ostale norosti, ki jih počnemo v Ljubljani ne bo, ker babica in dedek živita na podeželju. Imata majhen traktor, nekaj svinj, dve kravi, nekaj kokoši in gosk. Ko mi je to povedala nisem bila ravno navdušena a se nisem prepirala, ker če ne še Sara ne bi morala z mano. Naslednji dan sem odšla na avtobusno postajo vsa navdušena, ampak Jure in Jaka nista vedela kaj načrtujeva s Saro.
Oblečeno sem imela:
http://www.polyvore.com/fab/set?id=49753670#stream_box
Sara :
http://www.polyvore.com/fab/set?id=50111279#stream_box
18. oktober 2012
nextttttttttttttttttt
13. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg