Evo to je moja nova zgodbica, ki bo govorila o nekam dekletu, ki ni preveč priljubljeno in je zatreskana v najbolj priljubljenega fanta na šoli. njene prijateljice pa ji ne stojijo ob strani, ko se najbolj zaplete.

evo bom kr začela.

Nekega jutra sem se prebudila v deževnem jutru. Moj obraz je bil ves črn, ker se mi je maskara raznazala po vsem obrazu. Bila sem zelo negotova in ni se mi dalo vstati, saj me je čakala šola in moji zoprni starši spodaj, skratka tako kot vsak brez volje, pa še deževalo je zunaj tako, da se ti potem sploh ne da v šolo. Ampak nekaj me je gnalo, da sem se hitro zbudila iz te nagotovosti in se potihoma priplazila v kopalnico v katero sem se zaklenila. Najprej sem se šla stuširat, potem pa sem si uredila moj mejkap in si zlikala lase. Ko sem si likala lase pa sem pozabila, da imam likalnik v sobi in da bom morala nazaj v sobo po likalnik in potem zopet nazaj v kopalnico(saj mi starša nista dolvolila imeti ogledala v moji sobi.) Ampak to sem izvedla, brez da bi me kdo opazil. in tako sem se uredila, šla dol na zajtr in komaj ujela avtobus za v šolo. seveda sem doma pozabila dežnik, tako da sem v šolo prišla čisto mokra. In so se mi v šoli zopet vsi smejali. ampak na to sem bila navajena. Stopila sem k omarici, kjer sem si popravila ličila, in tako sem bila priprabljena na prvo uro mojega dolgočasnega dneva v šoli. Ko sem vstopila v razred so me me vsi prezirljivo pogledali in me začeli zbadati. Danes so bili še posebej ostri, pa ne vem zakaj. Prvo uro sem premišljevala o tem in prišla do premisleka da so me tako močno badali mogoče zaradi...................................................

RABIM 3-4 NEXTE ZA NADELJEVANJE

Boš nextal/a in bral/a mojo zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. januar 2012
u20311
u20311
next!
20. januar 2012
heej! ful dobra zgodbica! Itak da next! Bi te pa prosila če bi ti prišla prebrt mojo-vampire story&hvala
20. januar 2012
u73804
u73804
next..super je!!
20. januar 2012
u56592
u56592
oojej a bi mi lahko na gmail pošilala mprosim !!!???
20. januar 2012
tincyca mislš na zs??
horses_girl17 itak da jo bom šla prebrt
20. januar 2012
NADALJEVANJE
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

....tega ker sem bila mokra in vsa premražena. In prav sem imela, vendar to sem bila dostikrat saj sem bila zelo pozabljiva in sem velikokrat kaj pozabila doma. Prav tako danes dežnik. Ampak pustimo zdaj mojo pozabljivost.
Nozdaj je bila ura matematike in zopet dolgčas, ker sem sedela ob oknu sem dala čez okno, kako zunaj pada dež in kako velike so kaplice na oknu. Lahko rečemo, da mi matematika kar gre saj se brez učenja vedno pišem 4 ko pa sem vprašana pa dobim 5, zato tudi ne poslušam. Pa tudi snov, ki jo imamo zdaj je precej lahka in lahko razumljiva za vse, razen za tiste, ki imajo zelo slabe ocene in so pribiti v glavo.
Kar nekaj časa je minilo, od začetka ure in učiteljica, ki je bila naša razredničarka in zraven tega zelo prijazna invedno nasmejana se je odločila, da gre pogledat domačo nalogo, ki sem jo seveda naredila, saj nisem učenka, ki je nevestna. Učiteljica Krambhur se je zdaj ustavila pri meni in mi potrkala po oknu in rekla >>Tinkara, kje imaš domačo nalogo?>Tinkara, kar tako naprej pa danes boš vprašana, ker si med uro sanjarila>Če boš še kdaj sanjarila in gledala čez okno, ko bom jaz stala pred tabo, prisežem da te presedem k meni v prvo vrsto>Tinkara Polajžar pridi k tabli
20. januar 2012
3-4 nexte pa nextam

napište če hočte dalšo, lahk tut dajete negativce če čte
20. januar 2012
u56592
u56592
next
21. januar 2012
u67522
u67522
next pa daljše
21. januar 2012
še 2 nexta
21. januar 2012
ah ne bomo čakal, bom kr nextala..
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

In tako sem hitro stopala k tabli. Ko sem prišla do učiteljice pa je ravno zvonilo.Zdaj je nastopil čas odmora, odmor, ko smo imeli malico. Malica ni bila moj najljubši odmor, sasj sem morala prenašati vse zmirljivke, ko sem jedla malico v naši ogromni jedilnici, ponavadi sem v glavo dobila tudi kakšen frape tako, da so se mi vsi smejali.
Ponavadi, kadar je bilo lepo vreme sem odšla jest na igrišče, zraven pa sem poslušala mojo najljubšo glasbo od Rihanne, Bon Jovija, Lady Gage ipd. Vendar je bilo danes drugače, danes je padal dež zato sem jaz morala jesti v jedilnici in prenašati ves ta zmerljiv smeh, ki so mi ga dekleta in fantje namenjali.
Pravzaprav če po pravici povem sploh ne vem zakaj me ne marajo, ampak tako je že 3 lata, od mojega 3 razreda, ko so me brez razloga začeli kar naenkrat zmerjati in se do mene obnašati zelo grdo. Ampak pustmo zdej to, zdaj moram ugotoviti kje bom sedela, da me bo čim manj ljudi videlo. Odločila sem za mesto, ki je skrito in kamor nihče ne pogleduje.
Mislila sem da bom sama, vendar ni bilo tako, tam je bil neki fant za katerega sploh nisem vedela da na naši šoli obstaja, zato sem ga brez premislekov vprašala če se lahko vsedem k njem in on mi je odvrnil da lahko. Pospravil je svojo Nokio 700 in se začel pogovarjati z mano.

J-jst
O-on

O: Ej živijo, si nova kle?
me je vprašal.
J: Ne nism. Pa ti?
O: ja lahko bi tako rekl. Pa moje ime je Nejc. Pa tvoje?
me je vprašal
J: Nejc to je lepo ime, moje pa je Tinkara.
O: Tut Tinkara je lepo ime.
Nekaj časa sva tiho sedela in se pogovarjala, ko sem načela novo temo
J: Ej lep telefon, najbrž te je stal celo premoženje kaj?
O: Ne ni biu Tok drag, itak pa mi mami pa oči plačujeta 25€ naročnine vsak mesec, tko da ni blema.
J: 25€ to je pa velik a ni.
O: Ja mojiima tastarima se tut zdi velik, sam men pa za 600€ drag telefon niti ne tok.
J: Ja kokr za koga ne. Jst mam pa Samsung galaxy ace, k sm si ga mogla sama plačat.
O: Samsung galaxy ace je pa draži od mojga tko da bot sam tih.
J: JA pa sej je vseen. In v kermu classu si?
O: 7b. Ti?
J: js tut.
O: supr pol grava pa zdele kr skup u class, ker je dlih kar zvonil.

In tako sva pospravila pladnje in se odpravila v razred, kjer je učiteljica Krambuhl predstavila novega sošolca,ki sem ga že spoznala in sicer Nejca Tekavčiča, ki se je prijazno vsedel k meni, ker je bil prostor samo tam. V razredu ga niso dobro sprejeli, ker v našmu razredu ne marajo sprememb, zato sem pomislila, da bodo z njim ravnali tako kot z maano.
In tako je hitereje minil dan šole. Danes smo imeli 7 ur. Nejc me je po koncu Pouka vprašal če greva v kino. Ampak sm mu rekla da ne morem, ker mam doba zafrustrirane starše, ki me bodo doma nadrli če ne pridem dam ob pravem cajtu. On pa se je sam zasmejal, in se odpravil sam domov.
Naslednji dan v šoli, pa se je pokazala moja včerajšnja zmota o tem da se mu bo dogajalo enako kot meni. saj se je Nejc pogovarjal z...................................

3 nexte pa nextam

je blo dost dolgo?
21. januar 2012
aja p btv to ni resnična szgodba
21. januar 2012
nokia700
samsung galaxy ace
mee
nejc
evo slice mau za predstavlat
21. januar 2012
u72009
u72009
next
23. januar 2012
bom nextala
saj se je Nejc pogovarjal, z fantom v katerega sem bila jaz noro zatreskana. Midva sva bila prijatelja in sem mislila, da ga bodo zaradi mene zafrkavali tako kot mene, vendar ne. Druži se z najbolj popularnim fantom na naši šoli in sicer z Žanom, ki je moja ljubezen že od 5 razreda. Ta trenutek se nisem hotela pogovarjati z njima, sploh zaradi tega, ker me je zelo razžolostilo, kadarme je Žan zbadal z zbadljivkami. Vendar me je Nejc pravočasno opazil in mi rekel naj pridem sem, saj me je hotel Žanu predstaviti. Tko sem morala z njim in načel se je pogovor med mano, nejcem in žanom

Ž--Žan...N--Nekc...J--jst...

N: Žan, nekoga ti moram predstavit in sicer mojo prijateljico Tinkaro, ki z mano hodi v razred.
Ž: Sej jo poznam
N: Supr
J: Živjo Žan, živijo Nejc
Ž in N: heii
N: in kako kej učenje mate Tinky (tako me kliče)
Ž: (zbadljivo) opa Nejc al jo kr že Tinky kličeš aa?
J: (jezno) ne tko me kliče da je krajš
N: da si neb kej mislu Žan k te bom ubou
J: ok a lahk sam uprašam od kod se vidva poznata?
N: na rokomet skp hodva, pa še na pou soseda sva
J: od kdaj obstaja beseda na pou soseda?
Ž: (zbadljivo) že sto let
N: a še nis slišala za to besedo?
Ž: itak da še ni če je pa iz marsa dol prletela
J: sory Žan, sory Nejc sam jest zdej grem, ker kle nimam kej počet, bay

In tako sem stekla na WC in tam ostala do začetka pouka. Razmišljala sem kako sem bom lahko zdaj izogibala Žana, ko pa bo ejc ves čas z njim.

Nejc in Žan pa sta nadeljevala pogovor
N-- Nejc, Ž--Žan

N:zakaj si biu tok nesramn do nje?
Ž: se pač ne znam pogovarjat z njo
N: zakaj pa ne? a se z nobeno ne znaš pogovarjat
Ž: ne z vsemi drugimi se znam sam z njo ne
N: hmmmmmm.......a ti je mogoč ušeč?
Ž: ja na nek način mi je
N: lej lahk ti pomagam pa ugotovim če so ji katere stvari pri srcu, pa tebi tut, pa lahk mau povprašam kaj rada dela pa to da boš mau vedu o tem.. a kaj mislš?
Ž: dobra ideja
N: sva pol zmenjena?
Ž: ja

tisti trenutekpa je zvonilo. Nejc je šel v svoj razred in se prijateljsko poslovil od Žana, Žan pa prav tako. Jaz sem tudi slišala zvonec in sem na vso moč tekla iz Wc-ja, ko sem se zaletela prav v Žana.

Ž--Žan, J--jst

Žaz kje hodš
J: ti paz kje hodš
Ž: hehe

nekaj časa sva stala tm ko me je kar naenkrat vprašal, če pridem na njihovo današnjo tekmo po šoli. ammm jaz sem samo stala tam, ko sem rekla, da lahko on je pa reku hvala, mi dal ljubčka na lička in stekel v razred. Na pol poti pa je še zaklical Oprosti, ker sem se zaletel vate. Jaz sem postala vsa rdeča in sem se komaj spravila v razred, kjer so me vsi čudno gledali, ker sem bila tako rdeča.
današji dan je tako počasi mineval, saj sem komaj čakala, da ga vidim igrati. minila je prva ura, minila je druga ura in končno je nastopila malica. SPET!!
malce pozno sem prišla v jedilnico, saj me je učiteljica Krambuhl nekaj časa se zadržala. Ko sem stopila v jedilnico, ni bilo nikjer nobenega mesta, razen zraven nejca, ki je sedel s žanom in njegovimi prijatelji. Nekaj časo je bilo vseh pet, potem pa sta ostala samo še Nejc in Žan, ki sta se kasneje zatopila v zelo resno temo.

njun pogovor
Ž--Žan. N--Nejc

Ž: ej prjatu neki ti moram povedat
N:ka pa?
Ž: Tinkaro sem povabu na tekmo dones, pa še kušnu sm jo ličk
N: opa Žan, kdaj pa je to blo
Ž: pol ka sva se midva zjutri razšla
N: a zato je pršla tok rdeča nazaj v class
Ž: kaj hošč ti rečt. da je ona......vame?
N: po mojem je

in tako je spet zvonilo.

Ž: omg, se vidva pol na takmi
N: jap

in tako smo šli spet v razrede in Nejc me je ustavil in rekel zakaj sem bila rdeča, ko sem prišla v razred in zopet sem zardela in pospešila. on pa mi je rekel, da mu bom morala tako ali tako vse pojasnit.

nato sva načela poogvor.........

5 nextov da nextam
25. januar 2012
me je ustavil in rekel da ve zakaj sem bila rdeča*...
povek
25. januar 2012
neext
27. januar 2012
u75545
u75545
next
28. januar 2012
next
28. januar 2012
next
28. januar 2012
še en next
28. januar 2012
u69995
u69995
neext
28. januar 2012
evo nextam
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Povedala sem mu vse in bil je začuden. Jz pa sem mu rekla, da naj mu ne pove. A on je rekel, da je prepozno. Razžalostila sem se ker zdaj vem, da niam nobene šanse, zato sem vstala in odšla. Tudi on je žalosto gledal za mano. nekaj časa je še sedel tam, to vem ker sem ga videla. čez nekaj časa pa je zvonilo. bila je 4 ura in na urniku smo imeli likovno vzgojo. moj drugi najljubši predmet v šoli. Danes nam je povedala ocene, za prejšnjo sliko in dobila sem pet jeeeej bila sem zelo vesela, zdaj pa smo dobili novo nalogo in sicer naslikati smo morali sliko, kjer se dva poljubljata. Ufffff ta prava tema zame, ki sem imela vroče srce in sem rada gledala kako se ustnice dotikajo drugih ustnic, seveda v filmih in ne v real lajfu. danes smo imeli na srečo nadomeščanje lvz tudi peto uro, zato sem sliko dokončala že danes, (peto uro nam je odpadla slovenščina).
in moja slika je izgledla nekako takole:(upam da vam je ušeč)
učiteljica me je zelo pohvalila, saj sem jo presenila, ker tokrat nisem risala s temperami ampak s svinčnikom. potem pa je zvonilo za konec danjašnjega dneva v šoli. bila sem zelo nesigrna glede takme in žana. zato sem se obrnila v smer omaric, kjer sem se že začela preobuvat, ko sem pomislila, kako se bo žan počutil ko me ne. zato sem se odločila, da na tekmo grem!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko sem prišla v telovadnico, se je tekma ravno začela in vsi so bili tako dobre volje, da so še mene spravili v dobro voljo, in tako sem postala rokometna navdušenka in rokomet je zdaj moj najljubši rt poleg nogometa in smučanja.
ko je bilo konec tekme sta mi žan in nejc z gibi odločno nakazala naj pridem tja, zato sem šla. predstavila sta me soigralcem in soigralci so se predstavili meni. nato so me vprašali, če grem z njimi prosljavljat njihovo zmago in privolila sem. zabavat smo se šli v neko gostilno, kjer smo se najedli dobre hrane-pice in se napili najboljše pijače-kokakole, zraven pa smo se tudi veliko nasmejali. Po koncu slavja, ko sem se poslovila od vseh je do mene prišel žan in me poljubil, nato pa mi na uho zašepetal, če bi hodila z njim. poljubila sem ga nazaj in mu zašepetala nazaj da seveda bi hodila z njim spet sva se poljubila. Vsi okoli naju pa so nama žviala in govorlil opa. od tistega trenutka dalje sem bila najbolj happy punca na svetu, saj sem imela najboljšega prijatelja, fanta in še nekaj drugih prijateljev. odločila sem se za manjo spremembico.
kakšno spremembico pa izveste v naslednjem nextu, ki bo ko bodo napisani 4 nexti.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
za kakšno spremembo se je odločila?
a) sprememba las in styla
b) sprememba obnašanja
c)spremembo v svojih hobijih
č) če misliš da je spremamba česa drugega napiši v com.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
28. januar 2012
ko sva se poljubila:

28. januar 2012
u42898
u42898
next
28. januar 2012
next
28. januar 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/fotograf-1-sezona/28252/

a se prijavi kdo pliss!!!!!!!
28. januar 2012
še dva nexta pa prsim , če tukaj ne oglašujete
28. januar 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani