u144094
u144094
Sem Anna in stara sem 17 let. Imam tudi svojo najboljšo frendico Liso, ki je tudi iste starosti kot jaz in še zmeraj mi stoji oob strani. Sem tudi bogata in živim v Londonu.

Vedno sem si želela spoznati One direction fante v živo. Moja sošolka Viki, ki se ima za ne vem kako lepotico in kraljico šole pa govori, da ima razmerje z Harriyem iz skupine 1D. Za mene je in je vedno bila navadna mrha in lažnivka, ki ne ve kaj je resnica. Spremljajo pa tudi Ashley in Sara. Zlobni dvojčici, ki sta si čisto enaki. Seveda je meni iz skupine najbolj všeč Harry, ki pa vem, da ga ne bom nikoli spoznala v živo.

ČEZ NEKAJ DNI

Odšla sem po pošto. Reklame, reklame, računi, časopis. Kaj?!! Na naslovnici časopisa je bilo napisano, da skupina One direction išče plesalce za v nov album. Avdicija bo v petek ob 6 uri popoldne. O moj bog! Too je lahko priložnost zame, da v živo spoznam Harryja in preostale člane skupine One direction. Imela pa bom tudi priložnost nastopiti v novem spotu!

Anna:
Lisa:
Viki:
Dvojčici:
To je zaenkrat vse.

1. Vam je bil začetek zgodbe všeč?
2. Mislite, da bo lahko Anna nastopila v spotu?

Ali boste brali to zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. avgust 2013
u144094
u144094
Bom kar nadaljevanje napisala!
-----------------------------------------------------------------------------------
2. del

Takoj sem morala poklicati Liso!
Najin pogovor med Liso in mano:
J - jaz L - Lisa

J: Hej Lisa veš kaj?!!
L: Ne. dej hitr povej!
J: Avdicija bo za 1D!! Da boš lahko nastopu v spotu, kot plesalec. Pa še veliko priložnost bi mela spoznat One direction fante!!
L: Pa to je fenomenalno!!!!!!!! Kdaj pa bo?
J: V petek ob 18 uri!
L: O, ne. sad
J: Kaj je? Kaj je narobe??
L: Js u petek nimam časa, ker gremo k teti na obisk!!
J: A je ne moreš pregovorit, da ne??
L: Saj veš kakšna je mama ne moem tud če bi hotela je pregovorit. sad
J: Aha, ok by!
L: Ja čao!

In tako se je najin pogovor končal. Bila sem žalostna ker Lisa ni morala zraven. Ampak kaj češ. Potem sem šla nakupovat za v petek. Moje glavno vprašanje pa je bilo kaj naj sploh oblečem??? Zato sem šla v shoping!!

ISTI ČAS V 1D HIŠI

V hiši je vladal kaos. Louis in Liam sta igrala video igrice, medtem ko je Zayn pospravljal svojo sobo.Louis, Liam in Niall so mu zanalašč razmetali sobo, da bi se Zayn malo pozabaval. A to Zaynu ni bilo niti malo všeč saj je obseden s čistočo. Tako so se sprli. Harry pa je odšel po nakupih za v petek in jih pustil pri miru saj se ni hotel umešavati.

V TRGOVINI

Ah, kaj naj izberem?? Se je Anna v glavi spraševala. V tem nakupovalnem centru še nisem bila, tako da se ne znajdem ravno. Potam sem pritekla do prve osebe ki sem jo videla da mi pokaže trgovino s čevlji. Vprašala sem najbljižjega moškega, ki je nosil kapuco. Vprašam ga, če ve kje je trgovina s čevlji. Potem pa mi neznanec odgovori da ve in da me bo pospremil. Potem sem ga vprašala če lahko pokaže svoj obraz. On pa mi odgovori to pa žal ne bo šlo damica. Mislila sem da je kak tat ali kaj takega. Skušala sem mu kapuco potegniti z obraza. A ni in ni mi uspelo in končno mi je... Ko sem videla kdo je pod kapuco sem osupnila....

1. Kdo je bil pod kapuco?
2. Ali se bodo 1D fantje pobotali?
15. avgust 2013
u144094
u144094
Pa dejte pliiiis brat!!!!!!
16. avgust 2013
u144094
u144094
angry
16. avgust 2013
ne bit jezna wink bom oglaševala mau pato drgac pa NEXTT thumbup
16. avgust 2013
u144094
u144094
eh, no končno ena. drgač pa lokh oglašujete! big-smilie me veseli da ti je zgodba všeč
16. avgust 2013
u144094
u144094
Zate RadaVsMam ker si prva bralka ti bom zato napisala nadaljevanje!
--------------------------------------------------------------------------------------------

3. del
Ko sem videla kdo je pod kapuco sem osupnila.... Bil je Harry iz One direction!!!! Na srečo ga ni nihče videl razen mene. Rekel je: no zdaj vidiš kdo je pod kapuco. Jaz pa sem ga samo prosila za avtogram smile_xd, ker nisem morala verejti lastnim očem. Potem je rekel da so se 1D fantje sprli in da ne ve kaj storiti. Potem sem razmislila in rekla na me pelje k njim. Ko me je pripeljav je bilo pred hiši polno paparacev in oboževalk ter oboževalcev. Paparaci so me slikali s Harryem kako se drživa za roke. OMG! Ko sva končno prišla v hišo so bili fantje od jeze že skoraj rdeči. Hiša je bila tako razmetana, da se padla na kolesarski čeladi. Potem me je Harry ujel in sva se skoraj poljubila. Uh, kako mi je bilo nerodno! Potem me je Louis pogledal in rekel Harryu: O, Harry imaš spet novo cipo. Harry pa mu je jezno odvrnil: Ni cipa in v trgovini sva se spoznala!! Potem. ker je Harry izgovoril tako naglas so se 1D fantje obrnili proti njemu in ga vsi začudeno gledali. Potem pa sem se še jaz brezglavka umešala in rekla: Prosim, nehajte se prepirat! Ne razumete? Pred hišo je veliko paparacev ki samo če pokukaš skozi okno slikajo. Kaj pa če se ta zgodba o prepiru razširi. Potem boste izgubili oboževalce in če boste se še naprej kregali boste izgubili kariero. Ampak to se boste prepozno zavedali. Takrat bo že prepozno. Potem pa se je oglasil Harry: Prav ima zato se pobotajmo!1D fantje so se zresnili in spet postali prijatelji. Potem me je Harry povabil na pijačo. Rekla sem da lahko ob 7 uri popoldne ker prej nimam časa. Ko sem odšla sem samo skočila v zrak in odtekla domov.
16. avgust 2013
rocks
16. avgust 2013
u144094
u144094
Nadaljevanje! V tem delu mi bo pomagala tudi prijateljica in bo pisala v vlogi Lise in Nialla
-------------------------------------------------------------------------------------------
4. del

ANNA:
Domov sem prišla vsa vesela, saj me je Harry povabil na pijačo! Jupi!! Takoj moram poklicati Liso.

Najin pogovor z Liso:

J - jaz L - Lisa:

J: Hej, Lis!
L: Ka dogaja?
J: Ne boš verjela kaj se mi je zgodilo!!
L: Hitro povej! Ta stara spet tečnari da sem predolgo na fonu.
J: Srečala sem Harrya iz One direction in povabil me je na pijačo!!!
L: Lažnivka misliš da bom nasedla??????
J: Resno ti govorim. Halooo? Lisaaa?

LISA:
Kako ji naj verjamem? Hmm... Kaj pa če bi jo presenetila na premijeri filma One direction - To smo mi. Zagotovo bo prišla, če se je srečala s Harryem.
Lisa večerja!!!!!!! Ja, mama takoj! Kaj je pa za večerjo? Špinača s kroketi. Fuuuuj! Kako lahko to kdo je? Driiiiin, driiiiin. To Harry me kliče! Rešena špinače!!

Pogovor
H - Harry J - jaz

H: hej nekaj sem te hotel vprašati.
J: Ja povej!
H: a bi šla z mano na premiero filma?
J: Ja!!!!! (zakričala sem da se me je slišalo po vsej soseski)
H: No ok potem sva zmenjena!!
J: Ok čao in ne pozabi pijače
H: ne bom!

Potem sem se odšla preobleč saj nisem hotela zamuditi pijače z Harryem.
Oblekla sem tole:In obula te čevlje:Ter si nadela to ogrlico:In imela to frizuro:
Potem me je Harry čez nekaj časa pobral pred hišo in tako sva odšla. Harry je bil zamaskiran pod obleko da ga oboževalci niso prepoznali.

Harry je imel oblečeno tole:
Potem je ustavil avto da se je videlo celo mesto. Kar naenkrat pa me je poljubil...
16. avgust 2013
u144094
u144094
Oprostite. Ampak zgori sem se zmotla tist pri Lisi ko ona govori od driiin driiina sem se zmotla. tist bi mogl bit dolg presledek in bi mogla govorit anna
16. avgust 2013
super
16. avgust 2013
naprej? :3
17. avgust 2013
u29286
u29286
Dajjj nadeljevanjeeeee smile)))))))))))))))))))) koll zgodba big-smilie
17. avgust 2013
u144094
u144094
Dans nisem mela časa ker sem bla na bazenu in hvala za vse te pohvale
----------------------------------------------------------------------------------------------
Poljub je bil tako nežen in ko bi le trajal večno. Tako me je potem vprašal če bi bila njegova punca! Seveda sem privolila. Rekel je če bi šla zraven na premiero filma One direction - to smo mi. Rekla sem da ja vendar nimam primerno obleke zato bi lahko odšla po nakupih. Harry je privolil in tako sva odšla.

Za primeiero sem si kupila tole:
In te čeveljce:
Seveda sem bila presrečna. Ko je prišel ta dan sem bila zelo živčna ampak tudi vesela saj bo tam Harry. Potem sem poklicala Liso:

J - jaz L - Lisa

J: Hej Lisa!
L: Ja kaj je? Ne morem dol ker zbiram večerno obl.... emmmm...
J: Kaj zbiraš?
L: Večerno blazino. Ja to zbiram ja večerno blazino!
J: Kaj? Še nikoli nisem slišala za to ampak pustimo zdej tole. Veš kaj? Nikoli ne boš uganla!!
L: Ja kaj je?
J: Harry me je povabil na premiero filma One direction - to smo mi. Pa še neki...
L: Kaj?
J: Njegova punca sem!!
L: Kaaaaaaaaaaaaj???? (Liso je slišala cela trgovina)
J: Ja res no sam to sem te hotla vprašat. Veš nekateri izmed One direction še niso zasedeni in obožujejo prav take kot si ti veš? Lahka bi se s kom izmed članov bolj tako osebno spoznala in mogoče se bi začelo kaj prepletat.
L: Resno to ti misliš?????
J: Ja lahk ti jih že jutri predstavim.
L: Pa to bi bilo sijajno!!!!!!!
4 nexte za nadaljevanje...
17. avgust 2013
next
17. avgust 2013
u144094
u144094
Še tri nexte
17. avgust 2013
u144094
u144094
eh sej lahka oglašuješ
18. avgust 2013
u146475
u146475
next
18. avgust 2013
nexttt
18. avgust 2013
u144094
u144094
Ok bote kr zdle dobil! Pol ne bom mela časa ker grem na rojsen dan
-----------------------------------------------------------------------------------------
Lisa je res prišla in odšle sva v 1D hišo. Preden sma vstopile je Lisa rekla da se zagotovo ne bo v nobenega zaljubila. Odvrnila sem ji da to sploh ni mogoče saj so še bolj luškani v resničnosti kot pa na slikah. Fantje so bili presenečeni ker sva prišli saj se nisem prej najavila smile_xd. Nad Harryem pa sem bila presenečena in jezna ne boljša beseda zato je besna saj se je poljubljav z drugo punco. V joku sem stekla iz hiše Lisa pa za menoj. Potem je za mano pritekel Harry in vsi ostali. Potem mi je rekel: Anna ni tako kot je videti. Mi je žalostno rekel Harry. Naredila sem nekaj korakov do njega in mu besno in razločno povedala: Mislila sem da si drugačen. Ampak nisi... Potem se mi je beseda zataknila in, ker nisem morala več gleati te skupine. V svoji sobi sem potrgala sve plakate od njih in vse stvari ki so me spomjale na One direction še posebej na Harrya. Kako mi je lahko to storil? sem se spraševala cele dneve. Ko je bilo velikonočnih počitnic konec sem se odločila da se bom zaprla vase saj nočem da bi se še kaj takega zgodilo. Od takrat nisem imela nobenega fanta več saj mi je to s Harryem povzročilo preveč bolečine.

LISA

Z Anno je bilo nekaj hudo narobe, Ni se več družila z mano ali s katerim koli. Čisto se je zaprla vase. Fantov še pogledala ni ampak jaz točno vem kaj je narobe . Tisto s Harryem jo je preveč prizadelo. Nekaj moram ukrenit. Tako sem premišljevala celi dan in celo noč brez spanja ali zabavanja. Samo premišljevala. Potem pa sem se spovnila enkratne ideje. Ja žarnica se mi je posvetila! Sem rekla in odhitela do telefona...

1. Kaj mislite, kaj se je Lisa spovnila za svojo ubogo prijeteljico?
2. Vam je všeč?
3. Pohvale ali kritike?
4. Next?
18. avgust 2013
nexxt
18. avgust 2013
next
18. avgust 2013
u146475
u146475
next
19. avgust 2013
full coolclaprocks
19. avgust 2013
nextsmile
19. avgust 2013
u144094
u144094
pol dam next
19. avgust 2013
u144094
u144094
Lisa

Odhitela sem do telefona in nekoliko spremenila glas. Potem sem poklicala Harrya.

L - lisa H - harry

L: Dober dan Harry!
H: Oh, živjo Jon!
L: Ne kliči me po imenu to sem ti že velikokrat povedal!!!
H: Kaj? Nikoli niste rekli tega. Kaj bo dobrega g. mendežer Jon če že moram biti vljuden.
L: Zate imam NORO nalogo!!
H: Ja res in kakšna je ta naloga? (vpraša potrto)
L: Ker si zdaj alfa samec lahko zdaj rečem in ker slišim da si zelo potrt imam idejo. Pojdi po punco in se pobotajta verjemi tudi ona je zelo potrta. (potem Lisa po nesreči spremeni glas v svoj navadni)
H:Anna?! Si to ti?? (potem Harry prekine )

Lisa
Moj načrt je splaval po vodi. Ampak nekaj moram obvezno narediti!! Že vem! Anni bom poiskala pravega in čisto navadnega fanta ki ni kak zvezdnik ki misli samo na svojo priljubljenost in kariero ter lomljenje ženskih src. Če že misli imeti resno zvezo naj jo ima sam s sabo. S sabo se zagotovo ne bo spru pa tudi srca ne bo moral zlomiti. Haha...

Harry
Kaj si je spet mislila ta Anna z njo ne bom nikoli več v zvezi pa naj stane karkoli hoče. Saj je ona odšla ne jaz. Potem pride ba prag moje sanjsko dekle Sarah. Tako lepo dekletce s čvrsto ritko in vsem tem. Raje ne bom govoril. Hej ljubček! Pride do mene počasi. Hej, ji odvrnim nazaj. Potem pa ko se že skoraj poljubiva zazvoni pri vratih. Rekel sem da grem odpret jaz in prebutat tega okrutneža ki si dovoli motiti mir in zasebnost. Pred vrati pa je stala...
-----------------------------------------------------------------------------------------

Kdo je stal pred vrati?
Je v redu?
Next?
Pa plis dejte na ta vprašanja odgovorit (ugibite).
20. avgust 2013
u145258
u145258
next. + nova bralka+ full dober pišeš!
http://www.igre123.com/forum/tema/zgodi-se-takrat-ko-najmanj-pricakujes-:%29*/58655/1če bi kira brala.
21. avgust 2013
nneext
21. avgust 2013
u144094
u144094
Ok nadaljevanje za nove bralke! big-smilie
-----------------------------------------------------------------------------------
HARRY
Pred vrati je stalo celo novinarjev da bi od Harrya spraševalo o tem in onem. Glavno vprašanje pa je bilo zakaj sta se z Anno razšla. Harry je iz jeze rekel da jo je videl kako se poljublja z drugim. Šele potem se je Harry zavedal kaj je sploh rekel.Ko so novinarji že skoraj šli je Harry nahitro rekel: ne to kar sem povedal je bila laž! Potem se novinarji nekoliko obrnejo ter si pripravijo mikrofone in kamere. Potem Harry pove takole: bila je res lepa punca in jo imam še vedno rad kot prijateljico vendar sem moral... Harry se ustavi pri besedi saj se mu zatakne. In potem zbeži nazaj v hišo saj še komaj zadržuje solze.

ANNA

Malo sem odšla gledat TV saj nimam kaj za početi. Ko sem malo gledala poročila sem videla v živo Harrya pred skupno hišo 1D. Nisem razumela zakaj govori laži o meni bila sem tako besna ampak ko sem videla zadnji del kako se je izpovedal da me ima rad kot prijateljico sem bila čisto šokirana. Nekega dne prosiš naj grem s tabo na premiero drugi dan pa več te ni ob mojem objemu. Amak vseeno bom odšla gledat film saj moram videti s katero punco je...
22. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani