hej...........odločila sem se da bom pisala zgodbico o 1D čeprav vem da jih je že veliko

Torej naj začnem sem Katy stara sem 19 let in živim v bližini Londona na ranču K&C.(izmišljeno, vse zgradbe mesta, ustanove,... v moji zgodbici bodo izmišljena). Tam živim s svojo sestrično Alexandro-krajše Alex (23 let), sestro Lio (17 let) in prijateljicama Drew (19 let) in Sarah (20 let). Ja živimo same saj so starši od men, Lie in Alex umrli v prometni nesreči in nam zapustli res veliko bogastvo saj je mami od nju z Lio bila salvna v preskakovnju ovir s konji, oče od Alex pa je bil slaven glasbenik. Tudi jaz, Alex in Drew smo slavne saj treniramo preskakovanje ovir in nam gre res dobro. Lani smo dobile nagrado za najboljše tekmovalke v sezoni.

Naj povem še to da smo vse razen Alex samske. Jaz sem se pred dnevi razšla s fantom Erikom, ker sem ga zalotila pri poljubljanju z drugo. Pa saj sem ga že delno prebolela, tako da ni panike. No lahko rečemo da za nas skrbita Alex in Luka(njen fant), ker sta nekaj let starejša od nas.

Vsak od nas ima tudi svojega konja oz. več konjev saj živimo na ranču. Jaz ima kobilo Roxy in žrebca Hakipukija. No saj imam še več konjev ker jih je skupno na ranču 54, samo sta onadva moja najljubša. Z Hakipukijem preskakujem z Roxy pa jaham samo na terenu. Tudi ostali imajo svoje konje. Alexin najljubši je Tito, Lijin Elf, Drewin Rio, Sarin Grim in Lukatu je najljubša Alexina kobila Saly.
Jaz in Elf
Roxy
Alex in Tito
Luka
Saly
Lia in Elf
Derw in Rio
Sarah in Grim


Boste brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. december 2012
upss...... zgoraj pri prvi sliki je pomota moglo bi biti jaz in Hakipuki
13. december 2012
u111192
u111192
next+ prva bralka
13. december 2012
next
13. december 2012
u90468
u90468
neeeeeeext
13. december 2012
Ta next je posvečen moji prvi bralki puppy <3
_____________________________________________________________________________

Katy

Zjutraj so me zbudili Lijini klici:" Katx, Katy, zbudi se." V odgovor sem ji le nekaj zamrmrala in se obrnila na drugo stran. Vendar ni odnehala: "Katy zbudi se, nove konje so pripeljali." Takoj sem bila pokonci. "Kaj so??? Kdo jih pa je naročil???" sem vprašala in se že oblačila. Čez pet minut sem odhitela ven. Ko sem šla mimo Alexine sobe sem samo potrkal na vrata in se zadrla: "Hitro ven, novi konji so tu." Izza vrat se je zaslišalo samo: "Kaj???"in čez dve minuti je bila zunaj že tudi Alex. Na našem dvorišču je stla en luksuzen avto, ena limuzina in tri konjske prikolice. Zraven limuzine je stal nek fant in se nekaj kregal s starejšim gospodom. Z Alex sva ju nekaj časa samo gledali, nato pa mi je Alex šepnila na uho: " A ni to Harry iz 1D." Jaz sem jo samo začudeno pogledala in šele zdaj opazila štiri fante, ki so se naslanjali na eno od prikolic. OMG, pa saj to ne more biti res. Rekla sem Alex: "Očino imaš prav saj so tam tudi Niall, Liam, Zayn in Louis." Ona je pogledala proti prikolici in skoraj ni mogla vrjeti svojim očem. Nato sva se napotile proti Harryu in starejšemu možaku, ki sta se še vedno kregala. "Lahko kako pomagam?" je vprašala Alex. Oba sta utihnila in naju začudeno pogledala. Vrjetno sta naju šele zdaj opazila. "Ja, mi prosim lahko poveš kje sem." je rekel Harry. Alex mu je povedala, da je na ranču K&C na katerem je nekoč živel slaven glasbenik. Potem so k nam prišli še ostali fantje. "Živjo, a bi bilo kaj narobe če bi mi nekaj časa preživeli tukaj?" je vprašal Liam. Jaz sem samo proseče pogledala Alex, ki je veselo pokimala, jaz pa sem komaj uspela reči, da lahko. O moj bog, si lahko predstavljaš da se kar na lepem pojavijo 1D in hočejo nekaj časa preživeti na tvojem ranču. "No dobro fantje, če vas rabim, vem kje naj vas iščem" je rekel starejši možak in se odpeljal z limuzino. Midve z Alex še kar nisva mogle vrjeti temu kar se je ravnokar zgodilo. Vsi skupaj smo odšli v kuhinjo, kjer so ostali že pripravljali zajtrk. "Pripravite še za pet ljudi" sem se zadrla Drew, ki me je samo debelo pogledala.
_____________________________________________________________________________
Next???
14. december 2012
next
14. december 2012
u111192
u111192
neeeeeeext
17. december 2012
u90468
u90468
neeeeeeeext
17. december 2012
tale next je za tayči<3 in Snowy. Hvala da berete.
________________________________________________________________________________
"Pripravite še za pet ljudi" sem se zadrla Drew, ki me je samo debelo pogledala. Ko pa so za mano v kuhinjo stopili še fantje, bi skoraj omedlela če je nebi prijela Sarah, ki se je ravnokar pojavila za njo. Obedve sta začele samo bulit v fante. Ko sta si opomogle od presenečenja, je bil zajtrk že pripravljen. Med zajtrkom so nam fantje povedali, da so se na našem ranču znašli čisto naključno saj so hoteli prosti čas, ko nimajo koncertov preživeti nekje v miru s svojimi konji. "A tudi konje imate?" je Liama med pripovedovanjem zmotila Sarah. "Ja" ji je na kratko odgovoril in začel govoriti naprej, da so ko so zapustili London, najaprej zagledali puščico za naš ranč in nato ves čas sledili puščicam, dokler se niso znašli tu.
Po zajtrku smo šli opravljat vsak svoje delo. Jaz in Drew sva šle čistit hleve. Z nama so šli tudi fantje saj smo morali njihovim konjem priskrbeti bokse. Ko smo šli proti hlevom sem opazila, da me je Liam ves čas na skrivaj gledal. Njihovi konji so bili zares lepi. Najbolj mi je bil všeč Liamov Pubi.
Pubi
Niallov Balti
Zaynova Dorothy
Harryjev Jacky
Louisova Cony
Ko smo konjem poiskali bokse sva midve s Drew začele čistir hlev, fantje pa so nama sami od sebe začeli pomagat. Končali smo res hitro saj nas je bilo sedem in ne dve kot ponavadi. Nato smo šli pomagat še ostalim, ki so spravljali konje na pašo. Ko smo končali smo odšli v kuhinjo kjer sta nas na mizi čakala dva velika nahrbtnika. Pogledala sem v prvega in noter videla koco, sendviče, pijačo, karte, ... "Zakaj pa vse to?" sem vprašala Sarah, ki je to pripravila. "Ja pač mislila sem, če bi si naredili piknik na velikem travniku" je rekla Sarah. "A tja bi šli peš?" je vprašal Niall. "Ja zakaj pa maš konje" mu je odgovorila Drew. "Ja no............Mi pač..........Mi še ne....." je začel Harry. "Mi še ne znamo jahat" ga je dopolnil Louis. "Zato smo tudi prišli sem. Da bi se naučili" "Ni problema. Naši konji zdržijo tudi dvojno težo" je rekla Alex. Šli smo pripravljat konje. Luka je na Saly privezal nahrbtnika, me pa smo naše konje osedlale le s koco na katero smo privezale dvojne pare stremen in ostale potrebščine. Ko smo bili pripravljeni smo se dva po dva spravili na konje. Za mano se je na Roxy usedel Zayn. Ves čas sem ljubosumno pogledovala proti Drew za katero je sedel Liam. Po poti smo se bolj malo pogovarjali, ko pa smo bili že blizu cilja, sem se zadrla Zaynu:"Drži se" in pognala Roxy v hiter galop. Kmalu so zagalopirali tudi drugi. Ko smo prigalopirali na travnik smo planili po sendvičih. Ko smo se do sitega najedli sem jaz rekla, da grem malo naokrog. Zajahala sem Roxy in že skoraj odšla ko me je Liam vprašal, če ...
______________________________________________________________________________
Kaj bo Liam vprašal Katy?
Next?
17. december 2012
u90468
u90468
če lahko gre z njo
jaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
pa dej hit
17. december 2012
Zgoraj je narobe sliko dalo (dvakrat isto)
Pubi
Balti


18. december 2012
NEEEXT
18. december 2012
Next za lea :3 ________________________________________________________________________________
Ko smo se do sitega najedli sem jaz rekla, da grem malo naokrog. Zajahala sem Roxy in že skoraj odšla ko me je Liam vprašal, če lahko gre z mano. Seveda sem rekla ja. Ne vem zakaj (vrjetno sem zardela) me je Alex nagajivo pogledala in rekla:"Pa hitro pridita nazaj, ker se potem gremo flašo resnice. "Vi se igrajte kar brez naju" sem ji odvrnila in pognala Roxy v galop. Liam me je sunkovito objel okrog bokov in mi glavo naslonil na ramo, saj ga je skoraj odpihnilo z Roxy ker mu nisem povedala, da bo zagalopirala. Po petnajstih minutah galopa sem popustila vajeti in Roxy je zmanjšala tempo. Jahali smo po gozdu in z Liamom sva se pogovarjala vse mogoče stvari, dokler se Roxy ni začela živčno prestopati. Z Liamom sva pogledal okrog sebe in na majhni jasi sva zagledala...
______________________________________________________________________________
Kaj sta zagledala Katy in Liam?
Next?
18. december 2012
u90468
u90468
ne vem
neeeeeeeeeeeeeeeext
18. december 2012
u97308
u97308
nexxxxxt
18. december 2012
Neeeeeeeeext!!!
19. december 2012
Kaj sta zagledala Katy in Liam?nwm
Next?obvezno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nova bralka )
22. december 2012
u90468
u90468
kdaj bo next?
22. december 2012
u111192
u111192
neeeeeeeext
22. december 2012
Next za nove bralke <3dιrecтιoɴεя<3, ON€ DIR€CTION in ~>ηuтєℓℓα.girls(Sarah)
______________________________________________________________________________
Jahali smo po gozdu in z Liamom sva se pogovarjala vse mogoče stvari, dokler se Roxy ni začela živčno prestopati. Z Liamom sva pogledal okrog sebe in na majhni jasi sva zagledala....PUMO! Še preden sva se zavedala, da sva v veliki nevarnosti, se je Roxy povzpela na zadnje noge in oba sva zletela z njenega hrbta. Hitro sva se pobrala, vendar sva bila prepozna saj je že odgalopirala. "Hitro teci za njo" sem se zadrla Liamu, vendar se je on še vedno nekaj obiral:"Kaj pa ti?" me je zaskrbljeno vprašal. "Bom že, ti samo pojdi za Roxy" sem rekla in že ga ni bilo več. ostala sem sama s pumo.počasi in previdno sem vstala vendar me je puma zagledala. pognala se je proti meni. hitro sem stekla naprej in ker nisem bila pazljiva sem se zvalila po nekakšnem hribu. tam pa sem pred sabo zagledala prelepega mustanga. bil je popolnoma miren in se je pasel v veliki travi. kar naenkrat pa se je začel postavljati na zadnje noge in brcati okrog sebe. v moji bližini sem spet zagledala pumo. mustang je začel še bolj brcati, tokrat proti pumi. ka ga je puma zagledala, je pobegnila. tudi mustang je odgalopiral. kar nekaj časa nisem mogla priti k sebi in v mislih se mi je vedno znova in znova odvijal prizor ko me je mustang rešil. tako zatopljena v svoje misli sem se peš odpravila domov.
______________________________________________________________________________
Next??
23. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!! pa hwala kr je tudi zame :*
23. december 2012
u111192
u111192
neeeeeeext
23. december 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/kuharski-top-model-in-lt-333/47326/
вι к∂σ ѕσ∂єℓσναℓ؟؟

(ѕσяу кєя σgℓαšυנєм)
23. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. december 2012
u97308
u97308
hvalla katarina:$ + neeeeext:3
25. december 2012
Nzk Tjašika. Next za Evelina1D
______________________________________________________________________________
Liam
S Katy sva jahala po gozdu, ko sva kar naenkrat zagledala pumo. Roxy se je vzpela na zadnje noge in oba sva zletela z njenega hrbta. Katy mi je rekla naj tečem za Roxy, ki je že odgalopirala. Ubogal sem jo in stekel za konjem. Kmalu sva se z Roxy znašla na travniku kjer so naju ostali začudeno gledali. "Roxy, zadnje noge, puma, Katy, sama, ..." sem začel živčno razlagati vendar me je Sarah ustavila. "Hej, hej počasi saj te nič ne razumemo. To kar si povedal je bilo slišati kot: da ima Roxy zadnje noge in da je puma Katy sama." je rekla. Vsi so se zasmejali. Jaz pa sem jim še vedno živčen in prestrašen začel razlagati kaj se je zgodilo. "Ah ne skrbi za Katy, se bo že izvlekla. Ni prvič v takšnem položaju." je rekla Alex. "Nisem vedel če naj ji verjamem ali ne, saj me je še vedno skrbelo zanjo. Počasi smo se odpravili domov. Tam so nam punce pokazale sobe in odšel sem razpakirat svoje stvari. Ko sem končal se je Drew zadrla: "večerja" in odšel sem v kuhinjo. Opazil sem da je zunaj začelo deževati in se temniti. Vse bolj me je začelo skrbeti za Katy. Opazil sem Alexin zaskrbljen obraz. Vrjetno je tudi njo skrbelo. Po večerji smo ostali v kuhinji in se igrali monopili. Naenkrat pa sem skozi okno zagledal po poti k ranču prihajati neko osebo. Stekel sem ven in se zadrl: "Katy". Oseba se je zdrznila, me pogledala in začela teči proti hiši. Ko je bile že blizu sem jo prepoznal. ja, bila je ona. bila je Katy. vsa premočena je prišla do mene in rekla: "Hej, doma sem." ter odšla v hišo kjer se je zadrla: "Družba, prišla sem". V trenutku so bili vsi v hodniku in začeli smo jo vsevprek spraševati, kaj je bilo, kje je bila in podobno. "Ja saj vam bom vse povedal, samo prvo se grem posušit in preobleč." Mi smo jo počakali v kuhinji. Ko je prišla dol nam je začela razlagati vse o tem da, je videla prelepega mustanga ki jo je reši pred pumo, ki ji je bila ves čas za petami. Ko je puma odšla je odgalopiral tudi mustang. tako se je peš odpravila domov. ko je končala s pripovedjo je Drew rekla: "To je pa bilo tako kot v Flicki." "Tako kot v čem?" jo je Katy vsa začuden vprašala. "Tako kot v filmu Flicka. To je film o dekletu in mustangu. v filmu dekle jaha po gozdu ko kar naenkrat zagleda pumo. konj jo vrže iz sedla in odgalopira, ona pa ostane sama s pumo. puma jo zagleda zato dekle zbeži. naenkrat pa pred sabo zagleda pralepega mustanga. ta jo z brcanjem reši pred pumo in odgalopira. čez nekaj dni dekle spet sreča tega mustanga ter ga ulovi in ga poimenuje Flicka. na začetku je čisto enako dogodku, ki se je danes zgodil tebi." je razložila Drew. Kmalu po tem je Katy odšla v sobo mi pa smo se naprej igrali monopoli.

Katy
Ko sem prišla domov so me takoj napadli z vprašanji. vse sem jim razložila. nato je Drew rekla, da je to tako kot v filmu Flicka. nato nam je povedala vsebino filma in odločila sem se, da si ga bom pogledala. odšle sem v sobo na računalnik in si filmo potegnila iz interneta. Čez pol ure je končalo s prenašanjem. film sem si dala na ključek in odšla v dnevno. Pripravila sem film ter se zadrla: "Bi kdo gledal Flicko?". v trenutku so bili vsi v dnevni sobi in skobacali smo se na kavč. med filmom je šel Luka delat kokice, ker je Niall tečnaril, da je lačen. Film je bil res super in začetek je bil res podoben dogodku današnjega dne. Nato smo še gledali razne komedije, okrog enajstih pa smo se odpravili spat.
_____________________________________________________________________________
Kakšne ideje za nadaljevanje?
Next?
30. december 2012
Kakšne ideje za nadaljevanje?sorry sm brez
Next?obvezno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. december 2012
neeext
31. december 2012
next
da bi spet mustanga srečala
pa nova bralka
01. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani