okej to je moj prvi fanfiction in ja nimam izkušenj s tem zato nebo glih kej dober! upam da vam bo ušeč nexti bodo ponavadi ob vikendih so yeah pa začnimo.
____________________________________________________________
veste tisti občutek,ko ti umre najljubša oseba? upam da ga ne pozate,kajti jaz sem ga pravkar spoznala. ura je bila pol dvanajst ko me je poklical policist. rekel mi je da naj spakiram saj odhajam k očetu v London saj je mama umrla v prometni nesreči. pa saj nemore biti res. kako naj grem h očetu v london ki ga sploh ne poznam. vem samo da imam pol brata in to je vse. let iz brnika imam jutri ob 7.00 zjutraj. ni mi preostalo drugega kot da spakiram in odidem h očetu. spakirala sem in odšla spat saj je bilo že pozno. uff...pozabila sem se predstaviti. ime mi je christina tomlinson brown. ja priimek tomlinson se vam zdi znan ane? ja ampak mislim da nisem v sorodstvu z louisom. stara sem 16 let in živim v sloveniji. nimam veliko prijateljev saj me imajo za čudakinjo. najraje poslušam green day,bon jovije in guns and roses. ampak sem tudi največja oboževalka skupine one direction. najlepši mi je liam. on je tak srček.
zjutraj sem se zbudila dokaj pozno zato sem poklicala taxi in se odpeljala do letališča. moje letalo je kmalu pristalo zato smo kar hitro spet vzleteli . čez prib. 2uri smo prispeli na londonsko letališče,kjer bi me naj čakal oče in pol brat. vzela sem kovčke in zagledala napis christina. pa saj nemore biti res?? zraven moškega ki je držal napis je stal sam LOUIS TOMLINSON!! omfg nemorem verjeti. počasi sem odšla do njiju in se predstavila. očka mi je predstavil louisa in mi povedal da je moj brat. louis pa me je samo objel in rekel "pozdravljena sestrica".
__________________________________________________________
naj nadaljujem?? kakšen se vam je zdel začetek?
21. junij 2013
next <3333
21. junij 2013
u192048
u192048
Nneexxtt
25. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani